Ludzie z tamtej strony świata - Piotr Rogoża
Pako - 5 Kwietnia 2006, 20:16
Przeczytamy, ocenimy, pojedziemy
W ogóle to zaczynasz się kręcić wszędzie, gdzie cię chcą. Kiedy pubilkacja w MF? Bo tam cię jeszcze nie było.
Piotrek Rogoża - 5 Kwietnia 2006, 20:33
Cytat | W ogóle to zaczynasz się kręcić wszędzie, gdzie cię chcą. Kiedy pubilkacja w MF? Bo tam cię jeszcze nie było. |
W MF? Nie wiem. Faktycznie, tam jeszcze nie próbowałem. Kto wie, kto wie...?
Pako - 5 Kwietnia 2006, 20:40
Trzeba spróbować. Za parę miesięcy tak, żeby ciągle cię pamiętali A potem jeszcze Esensja też byłaby dobrym krokiem
Chcesz agenta ?
Ziuta - 5 Kwietnia 2006, 21:18
Ja lubię ponure klimaty.
Chciałbym umieć pisac takie "bzdurki"
Piotrek Rogoża - 11 Kwietnia 2006, 20:36
http://cf.wrota.com.pl/in...e=4&art=sfutbol
Z radością donoszę, że powołano mnie do reprezentacji. Wystąpiłem w ataku. Póki co jestem czwartym napastnikiem, ale obiecuję walkę o miejsce w kadrze meczowej, choć konkurenci mocarni.
Lu - 11 Kwietnia 2006, 22:59
Brawo! Brawo! Brawo!
Gratuluję pozycji !
Pako - 12 Kwietnia 2006, 08:29
Ano, fajnie ci się trafiło Atak, chociaż rezerwa. Ale to już niedługo, jak myślę
Respect
Orbitoski - 12 Kwietnia 2006, 10:57
ja od dawna mówię, że trzeba odmłodzić naszą kadrę. Rogoża gola!
Pako - 12 Kwietnia 2006, 11:44
To znaczy że powyżej ilu lat autorów przestajemy czytać?
Ale fakt, Piotrek ma szanse zostać pierwszym napastnikiem nowego pokolenia. Czego szczerze życzę, bo opka fajne, powieść pewnie będzie równie dobra albo i lepsza
Orbitoski - 12 Kwietnia 2006, 11:58
chodzi o to, że czeas debiutu obniżył się. Nie w fantastyce
Anko - 12 Kwietnia 2006, 23:17
Pako: Cytat | Chcesz agenta ? | A sprzedajesz? Na metry czy na kilogramy? A po ile? To mi zważ jednego, na wynos poproszę.
Orbitoski - 13 Kwietnia 2006, 07:32
Pako napisał/a | To znaczy że powyżej ilu lat autorów przestajemy czytać?
|
nie w latach tylko w książkach. od 10 - tej książki nie warto. Nie warto czytać autorów po maturze. Nic nie warto, trzeba nam do Cielęcina.
Piotrek Rogoża - 13 Kwietnia 2006, 11:41
Cytat | nie w latach tylko w książkach. od 10 - tej książki nie warto. Nie warto czytać autorów po maturze. Nic nie warto, trzeba nam do Cielęcina. |
Nic nie warto. Tylko nihilizm, ból i cierpienie .
A w ogóle to jestem Potworem z Bagien. Wczoraj wpadłem w cholerne błoto podczas forsowania Czerwonego Potoku (jedna z lokalnych atrakcji turystycznych ), cudem uratowałem buta i generalnie upieprzyłem się wieprzek. Jestem szczęśliwy, bo ponoć kąpiele błotne są nieprzeciętnie zdrowe.
Pako - 13 Kwietnia 2006, 13:24
Na cerę dobrze robią Piotrek. Będziesz teraz tak śliczny, jak ja
Swoją drogą dostałem numer Nowej Fanstatyki, gdize jest Twoje opowiadanie: Wielki powrót. Nie czytałem go, bo jako tako je jeszcze pamiętam, ale muszę powiedzieć jedno - o ile ilustracje do opowiadań w NF mi się niezbyt podobają, to przy twoim opku bardzo dobrze sie rysownik sprawił, podobały mi się.
No i kiedyś będziesz mi musiał podpisać to opowiadanko
Anko - na kilogramy sprzedaję agentów. Smith, J, K, obojętnie
Orbitowski - a fe z takim nihilizmem, a fe!
Orbitoski - 13 Kwietnia 2006, 14:14
Pako napisał/a |
Orbitowski - a fe z takim nihilizmem, a fe! |
To nie nihilizm. To kult Rogoży w typie bliskowskodnim (Moloch)
Pako - 13 Kwietnia 2006, 14:32
Kult powiadasz?
Piotrek - masz już swoich czcicieli, kiedy w końcu cudami się zajmiesz ? No i świątynię trzeba postawić jakąś. Najlepiej z puszek po piwie. Będzie dobra. No tylko puszek trzeba narobić
Ziuta - 13 Kwietnia 2006, 14:51
Świątynia to pikuś; mało mamy altanek na działkach? Najważniejsze to sprowadzić dużą ilość bezpruderyjnych kapłanek, c'nie?
Potem się napisze pradawny apokryf o wstrząsającej treści (Rogozae Apocaliptis, Annales Celencinae – grunt by nazwa była w pseudołacinie). Będzie zapisany na papierze pakowym, pobrązowionym mocna herbatą. Trochę reklamy w mediach i sekta gotowa.
Haletha - 13 Kwietnia 2006, 15:03
Ja mam działkę z rozwalającą sie "altanką". Na pezpruderyjną kapłankę też się świetnie nadaję, ponieważ tak wykazał ostatni test w wątku z chiromancją;-) Papier pakowy załatwi Pako, a napiszemy wszyscy wspólnie. Tylko nie po herbacie;PPP
Piotrek Rogoża - 13 Kwietnia 2006, 15:09
Cytat | Swoją drogą dostałem numer Nowej Fanstatyki, gdize jest Twoje opowiadanie: Wielki powrót. Nie czytałem go, bo jako tako je jeszcze pamiętam, ale muszę powiedzieć jedno - o ile ilustracje do opowiadań w NF mi się niezbyt podobają, to przy twoim opku bardzo dobrze sie rysownik sprawił, podobały mi się. |
Ilustracje są wspaniałe. Grzesiek Pudłowski zrobił kawał dobrej roboty. W ogóle, to szalenie utalentowany rysownik - nawiązał nam się kontakt, widziałem plansze z komiksu, który tworzy. Będzie hit i wielka kariera.
Świątynie możecie mi postawić, nie obrażę się. Z kapłankami będzie trudniej.
Sekta? OK. Będę wicieleniem bóstwa (ustali się, jakiego), a wyznawcy oddadzą mi swój majątek .
edit: A jednak o kapłanki może być łatwiej, niż myślimy.
Pako - 13 Kwietnia 2006, 15:14
A widzisz.. kapłanki walą drzwiami i oknami do ciebie
Ave Rogoża!
Papier pakowy już mam przygotowany
Piotrek Rogoża - 13 Kwietnia 2006, 15:24
Ha, na razie mamy jedną. W razie jakby - stawiamy na jakość, nie ilość.
Swoją drogą, Pako, zarzuciłbyś sieci... Więcej, więcej, więcej kapłanek .
Pako - 13 Kwietnia 2006, 15:39
Czekaj... zaraz będą, tylko post sie kończy to się ujawniać nie chcą Ale kapłanki same przyjdą. Będę musiał znowu awatara na zdjęcie zmienić, ty też dasz całą fotę a nie nos to kapłanek nam nei zabraknie
Aga - 24 Kwietnia 2006, 17:42
Ktoś tu potrzebuje kapłanki? Się przyłączę. Bycie westalką zawsze mnie kręciło
Pako - 24 Kwietnia 2006, 17:52
Piotrek, a nie mówiłem, że same przyjdą? Pomińmy, czy przyciąga je tytuł tematu, czy moja tu becność Kapłanki są Kiedy pierwszy obrządek kultu :tiwsted: ?
Piotrek Rogoża - 24 Kwietnia 2006, 20:07
Hmmm, a na czym miałby polegać?
Orbitoski - 24 Kwietnia 2006, 20:27
Aga napisał/a | Ktoś tu potrzebuje kapłanki? Się przyłączę. Bycie westalką zawsze mnie kręciło |
My. z Urbaniukiem.
Piotrek Rogoża - 24 Kwietnia 2006, 20:33
Orbit, no przecież nie będziemy sobie westalek wykradać... Może jesteś większy i silniejszy, ale ja od wczoraj ćwiczę sztukę walki kablem od drukarki. Uważaj, na co się porywasz .
Orbitoski - 24 Kwietnia 2006, 21:10
przekonałeś mnie, Aga, smaruj do Piotra a my wystawiamy z Urbanikiem ogłoszenie na westalkę. BTW, niedługo wrzucamy na sieć tutaj fotkę ołtarza NURSa, który mamy i przed którym Jarek się modli
Ziuta - 24 Kwietnia 2006, 21:16
A jak się nam inkwizycja do sekty dobierze? Albo, co gorsza, feministki?
Piotrek Rogoża - 24 Kwietnia 2006, 21:18
Orbit: Czekamy, czekamy. Też bym wrzucił fajną fotkę, ale kumpel nie chce mi przesłać. Stoję, cały upieprzony błotem, i trzymam wyciagniętego z bagna buta. Wiatr rozwiewa mi włosy i w ogóle mesjanistycznie to wygląda.
Ziuta: to zwalimy wszystko na Orbita. On jest duży, nikt go nie ruszy.
|
|
|