To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - Błędy forum.

elam - 7 Listopada 2006, 13:44

OFFTOP.... :twisted: :mrgreen: :wink:
mawete - 7 Listopada 2006, 13:50

Romek P.: musiałęm przeoczyć :mrgreen: już mi się nie chce wracać...
Czyli zrzuta pełną parą Kruk Siwy zbiera kasę, proszę się do Niego zgłaszać - błędzy na forum trzeba wyeliminować!
QCF!!!

gorat - 7 Listopada 2006, 13:52

O konwersję bazy danych się zadba bez problemu? Wybaczcie, że się takich szczegółów czepiam...
mawete - 7 Listopada 2006, 13:54

Od tego to chyba Logan jest. Pogonić Go trzeba będzie do roboty... :mrgreen: ale technicznie chyba nie powinno być problemów... :D
gorat - 7 Listopada 2006, 13:56

Lubię ten optymizm... :evil:

:wink: :mrgreen: :bravo

mawete - 7 Listopada 2006, 14:00

gorat: jak coś ma się spieprzyć, to się spieprzy. Po cholerę się przejmować wcześniej? Logan się na tym zna, a skoro złożył taką propozycję tzn. że ją przemyślał i jest w stanie sobie poradzić. Jak bedzie problem to bedziemy robić dym, a chyba zdajesz sobie sprawę że przewaga płatnej wewersji jest kolosalna... :D
elam - 7 Listopada 2006, 14:02

i wtedy zalozy sie nowy temat pt "dziendobry czesc i czolem na nowym serwerze :D "
:mrgreen:

gorat - 7 Listopada 2006, 14:02

Dobrze, już dobrze, zostaw trochę tego optymizmu dla siebie ;) Lepiej pomarudzić przed :P Szczególnie że nie ma powodu, by rezygnować...

Edit: stary przecież będzie dobrze działać :twisted:

mawete - 7 Listopada 2006, 14:04

gorat: mnie nie stać na optymizm :twisted: ale mam dychę, żeby forum lepiej działało.
QCF

gorat - 7 Listopada 2006, 14:08

O tak! QCF!
Agi - 7 Listopada 2006, 16:48

Forum pomyka z prędkością anemicznego żółwia. Tylko u mnie, cz u Was też?
Ziemniak - 7 Listopada 2006, 16:57

U mnie też :evil:
Dunadan - 7 Listopada 2006, 17:07

iiiii uuuuu mnieeeee :(
Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 17:21

ladwo zipie
Studnia - 7 Listopada 2006, 17:24

Działa jakby chciało a nie mogło...
Słowik - 7 Listopada 2006, 17:45

Działa, jakby chciało przenieść się na płatny serwer :D
Romek P. - 7 Listopada 2006, 18:21

Czyżby Logan użył łagodnych metod perswazji? :)

(Żartuję, rzecz jasna.)

Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 18:22

A tak trochę z innej beczki. Co z tym cytowaniem? Nikt nie potrafi się tym zająć? Przecież to musi być jakieś pierdnięcie dla fachowca. Coś tak jak dla mnie zjeść miskę budyniu.
dzejes - 7 Listopada 2006, 18:39

Hm.... Nie sądzicie, że ta zrzutka to mało poważny pomysł?

Heh, to znaczy z wypowiedzi wnioskuję, że tak nie sądzicie :)
W każdym razie nie uważam tego za aż tak wybitny pomysł.

Słowik - 7 Listopada 2006, 18:43

Ale zrzutka Ci się nie podoba czy pomysł wykupienia lepszego silnika z serwisem ?
NURS - 7 Listopada 2006, 18:45

forum jest na płatnym serwerze:-)
z tego co słyszałem jakieś protokoły sie gryzą, stąd problem.
co do przenosin, ja się na tym nie znam, uczciwie mówię, a nie chciałbym żebyśmy coś spieprzyli, dlatego jestem za a nawet przeciw, bo tutaj place za miejsce tak i tak. No i co z adresem forum?

Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 18:47

Skoro płacisz to czemu produkt jest niesprawny. Reklamować trzeba.
Chyba, ze gadam jakieś koszałki.

dzejes - 7 Listopada 2006, 18:52

Zrzutka mi się nie podoba.
NURS - 7 Listopada 2006, 19:01

Fidelu, generalnie też myślę nad tym, jakby tu rozwiązać tę sprawę. Myslę, ze do końca roku coś się musi zrobić.
hjeniu - 7 Listopada 2006, 19:31

Eee ale serwer jest ok tzn. nawet jak forum się nie ładuje pingi dochodzą bez problemu (no może nie rewelacyjnie :wink: ) , więc nie wyrabia albo silnik forum albo bazy danych co powoduje, że propozycja Logana jest jak najbardziej na czasie. Wychodzi na to że za ciężcy jesteśmy :mrgreen:
Logan - 7 Listopada 2006, 19:33

Kochani, powtarzam, proponowałem płatne forum z tego powodu, że takie problemy jak teraz z cytowaniem byłyby rozwiązywane od razu, przez ludzi którym za to się ZAPŁACIŁO. NIE PROPONOWAŁEM zmiany serwera. Póki co żadnych problemów z serwerem nie zaobserwowałem.

Po drugie - baza danych byłaby konwertowana i żaden post nie zginąłby. Trzeba by jedynie przyzwyczaić się do nowego wyglądu i funkcjonalności silnika forum. Pod tym adresem możecie sobie wszystko obejrzeć.

Znalazłem to drugie komercyjne forum i tutaj możecie je sobie obejrzeć.

Pako - 7 Listopada 2006, 20:15

Zdecydowanie za Invisionem jestem! Strony przez tydzień się nie wyświetlały, ale dopiero jak było gdizes koło 1000 stron w wątku po 30 postów na stronę, czyli dużo czasu ;) {Po tygodniu wszystko śmigało jak trzeba. I w ogóle świetny silnik.
Jednak co do samej zrzutki... hmm... a bo ja wiem? Niby fajnie, byłby porządny silnik, profesjonalnie odbajerzony... ale nigdy takich zrzutek nie lubiłem.

Anonymous - 7 Listopada 2006, 20:22

Nie piszę się na zrzutkę.
joe_cool - 7 Listopada 2006, 21:20

mnie się zrzutka też średnio podoba, no bo tyle for podobnych do naszych działa jakoś bez problemu... :roll:
elam - 7 Listopada 2006, 21:40

a dzisiaj tak w ogole byl maly pad, kolo 14tej :)

Partner forum