To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Romek P. - 7 Listopada 2005, 20:26

Misza napisał/a
Witam wszystkich serdecznie. Ja nic nie piszę (nie bijcie :) ) ale za to czytam. Postaram się przełamać niechęć do pisania i na forum coś czasami skrobnę ;)
Pzwm wszytkich piszących - piszcie, abym miał co czytać!

Dziś to ja jestem dyżurnym, więc pozdrawiam w imieniu załogi i namawiam do śmiałości. Nie pisz, żeby tylko było, ale jak masz cos do powiedzenia w jakimś wątku - śmiało naprzód! :P

mawete - 7 Listopada 2005, 20:33

Piotrek Rogoża, Misza: witajcie :)
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 14:07

Misza napisał/a
Ja nic nie piszę (nie bijcie :) ) ale za to czytam.

Dlaczego od Miszy cisza?
Bo nic nie pisze Misza :)

Witam serdecznie! Pisz cos czasem :)

NURS - 8 Listopada 2005, 14:55

I ja witam i o zdrowie pytam.
Margot - 8 Listopada 2005, 16:37

Też powiem "witajcie" :D
Choć nie jestem dyżurną :mrgreen:

Pako - 8 Listopada 2005, 16:45

Witajcie - dużyrnym będę za parę (chyba dwa) tygodnie, co nie przeszkadza mi się przywitać.
A propaganda? Jak to propaganda :) Mało skuteczna pewnie ;) Ale kto wie :) Z czysteg serca piszę :)

Biały Miś - 8 Listopada 2005, 16:55
Temat postu: Witam Reinkarnanta ;-)
Strasznie gruby papier macie ;-) . Niepokoiłem się, że juz po SF. Informacji redakcyjnych nie zgłębiam zbyt często, to nie wiedziałem, że przejściowe problemy Redakcyja miała. Powodzenia na nowej drodze życze.
P.S. A będzie mozliwośc wymiany myśli z przykładowym (dajmy na to) Feliksem?
Czy takiej opcji Redakcja nie przewiduje?

NURS - 8 Listopada 2005, 17:09

Przykładowy Feliks nie ma netu niestety. Całkiem celowo zresztą.
Mara - 8 Listopada 2005, 17:39

Witam wszystkich nowoprzybyłych. Bawcie się dobrze na tym forum.
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 17:45

Aha, witam, jasne, tez piszacego Piotrka. I wszystkich, kogo przeoczylem. Nawiasem mowiac: co z tym dyzurowaniem? Czy ja tez mam kiedys tam w przyszlosci dyzurowac? A moze juz mam pelnic dyzur i nic o tym nie wiem? Jestem bardzo nieodpowiedzialnym dyzurnym. Moge podwazyc cala wspaniala instytucje Dyzurowania! :)
Dunadan - 8 Listopada 2005, 21:12

Ale przykładowy Feliks mógłby jakoś załatwić pośredni dostęp do netu za pomocą komputera z zabezbpieczeniami :D Do Kafeji chodzić można, albo co...
A o co chodzi z dyżurnym?... co taki musi robić poza zmazywaniem tablicy?

Kaxi - 8 Listopada 2005, 21:17

NURS napisał/a
Przykładowy Feliks nie ma netu niestety. Całkiem celowo zresztą.

Skoro już budujemy IV RP to wprowadziłbym obowiązkowe posiadanie łącza z Internetem. :wink:

Romek P. - 8 Listopada 2005, 21:27

Kaxi napisał/a
Skoro już budujemy IV RP to wprowadziłbym obowiązkowe posiadanie łącza z Internetem. :wink:

Ty myślisz, że te, co to buduja to gruzowisko, zapłacą za internet? :P

Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 21:41

Ja mysle, ze kazdy czlowiek ma prawo na lewo ;) Zart. Tak mowia u nas. Wyobrazcie sobie, ze niektorzy ludzie wcale nie chca byc osoba publiczna. To zmusza do jakiegos obowiazku. Nie kazdy sobie tego zyczy. Moj dobry przyjaciel, Eugeniusz Pronin, bedzac wspanialym grafikiem i plastykiem, cenionym nawet we Francji, choc i posiada konto e-mail, prawie nigdy nie odpowiada na maile, w ogole bardzo rzadko mozna go spotkac na festywalach komiksowych. Inny tworca, Igor Baranko, ktorego poznalem rok temu, mieszka na wsi i nie uzywa internetu. Ma jedynie skrzynke pocztowa, anonimowa, w Kijowie. A ten czlowiek byl publikowany przez "Les Humanoides Associes". Jego wspanialy komiks "Skaggy The Lost" ukazuje sie od kilku lat w Stanach. Ale ten czlowiek unika wszelakich kontaktow. Czemu? A jak sobie myslicie?
Dunadan - 8 Listopada 2005, 21:43

Nie no, spoko, doskonale to rozumiem... ale wiesz :D no chciałoby się pogadać... wiem że jakby się bardzo cicało to by się pogadało, bo wszystko da się zrobić, ale... zawsze to spore utrudnienie.
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 21:52

Maro, a czemu masz tak meska awatare? Sluchaj, chcesz, przysle ci inna - spodoba sie ci. Czy slyszalas kiedys o ksiezniczce Marze, z komiksu Regisa Loisela "Pelissa" albo "W poszukiwaniu Ptaka Czasu"? :)
mawete - 8 Listopada 2005, 22:01

Max Bohdanowski: jeszcze trochę i nie bedziesz nic innego robił tylko rysował wszystkim avatarki... :D
Dunadan - 8 Listopada 2005, 22:03

Hmm... ja się do swojego przyzwyczaiłem ale gdybym od Maxa dostała avatara... :D
mawete - 8 Listopada 2005, 22:09

Znowu offtop robimy.... Załozyłem specjalny temat do takiego gadania w after hours... tam się nikt nie powinien czepiać...
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 22:54

mawete napisał/a
Znowu offtop robimy.... Załozyłem specjalny temat do takiego gadania w after hours... tam się nikt nie powinien czepiać...

No to moze skoczmy z tym pod topic z awatarami? Offtopy wynikaja znienacka, poniewaz w naszych postach zawsze jest chec realnej rozmowy. Nie jestesmy androidami, nie jestesmy zaprogramowani tak, aby bezpiecznik nam wysiadal jesli odchylamy sie od tematu ;) Nasz wzrok i umysl czepia sie kazdej rzeczy, slowa, zdania, i nie chce czekac az ktos zaproponuje zmienic temat. Samy zmieniamy temay w dowolnej chwili... Moze to sie nazywa brak kultory mowienia, ale przynajmniej to jest jaknajbardziej ludzkie :)

Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 22:58

Och, cholera, zla wrozba - zrobilem literowke w slowie "kultura"! A nie moge edytowac. Daja na flashback dopiero minute. Wiem, to z powodu ekstremalnego konkursu literackiego :) No dobra, dobra... :)
Romek P. - 8 Listopada 2005, 23:04

Max Bohdanowski napisał/a
Och, cholera, zla wrozba - zrobilem literowke w slowie kultura! A nie moge edytowac. Daja na flashback dopiero minute. Wiem, to z powodu ekstremalnego konkursu literackiego :) No dobra, dobra... :)

Max, dzięki tej literufce wiemy, żeś fajny facet, a nie android :)
Moja - dla towarzystwa :D

Logan - 8 Listopada 2005, 23:11

Tylko człowieka nie ma dłużej przy kompie...

Niedobry offtop, niedobry...

Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:13

Romek P. napisał/a
Max, dzięki tej literufce wiemy, żeś fajny facet, a nie android :)
Moja - dla towarzystwa :D

Dzieki, Romek! Wiedzialem, ze znajde tutaj sprzymierzencow :) Bardzo lubie rozmowy towarzyskie i radosna tfurczosc :lol: I w ogole wszystko, co jest ludzkie a zatem dla nas nie obce ;)

Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:17

Logan napisał/a
Tylko człowieka nie ma dłużej przy kompie...

Niedobry offtop, niedobry...

Alez czemu jest NIEDOBRY, Loganie? Jest OFFTOPEM i sie skonczy wkrotce. NIEDOBRYM moze byc tylko flejm.

Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:21

Ale tak czy inaczej, dostosuje sie do slow admina. Jesli ktos chce, to zawsze ze mna moze pogadac w moim skromnym Kaciku na Zapleczu. Tam mozna szczerze :) I bez obaw :)
Logan - 8 Listopada 2005, 23:25

Maxie, szczerze mozna pogać w każdym kąciku tego forum. A jak sie dyskusja w tym temacie rozwinie ciekawie, to można ją kontynuować w nowozałożonym temacie. Zakładać nowe tematy mozna bez obaw.
Logan - 8 Listopada 2005, 23:28
Temat postu: Biją :) - runda II.
Aby ułatwic powitania - zakładam kącik powitalny namber tu. :mrgreen:

Wszystkich nowoprzybyłych zapraszam do skrobnięcia paru słów w tej małej księdze pamiątkowej.

kruczywiatr - 8 Listopada 2005, 23:54

Czyżby zły admin Logan miał jednak namiastkę serca? :P
NURS - 9 Listopada 2005, 00:24

Nie, to podstęp straszliwy...:-)
Kto sie nie wpisze, ten... a nie powiem.:-)

Partner forum