Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Romek P. - 7 Listopada 2005, 20:26
Misza napisał/a | Witam wszystkich serdecznie. Ja nic nie piszę (nie bijcie ) ale za to czytam. Postaram się przełamać niechęć do pisania i na forum coś czasami skrobnę
Pzwm wszytkich piszących - piszcie, abym miał co czytać! |
Dziś to ja jestem dyżurnym, więc pozdrawiam w imieniu załogi i namawiam do śmiałości. Nie pisz, żeby tylko było, ale jak masz cos do powiedzenia w jakimś wątku - śmiało naprzód!
mawete - 7 Listopada 2005, 20:33
Piotrek Rogoża, Misza: witajcie
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 14:07
Misza napisał/a | Ja nic nie piszę (nie bijcie ) ale za to czytam. |
Dlaczego od Miszy cisza?
Bo nic nie pisze Misza
Witam serdecznie! Pisz cos czasem
NURS - 8 Listopada 2005, 14:55
I ja witam i o zdrowie pytam.
Margot - 8 Listopada 2005, 16:37
Też powiem "witajcie"
Choć nie jestem dyżurną
Pako - 8 Listopada 2005, 16:45
Witajcie - dużyrnym będę za parę (chyba dwa) tygodnie, co nie przeszkadza mi się przywitać.
A propaganda? Jak to propaganda Mało skuteczna pewnie Ale kto wie Z czysteg serca piszę
Biały Miś - 8 Listopada 2005, 16:55 Temat postu: Witam Reinkarnanta ;-) Strasznie gruby papier macie . Niepokoiłem się, że juz po SF. Informacji redakcyjnych nie zgłębiam zbyt często, to nie wiedziałem, że przejściowe problemy Redakcyja miała. Powodzenia na nowej drodze życze.
P.S. A będzie mozliwośc wymiany myśli z przykładowym (dajmy na to) Feliksem?
Czy takiej opcji Redakcja nie przewiduje?
NURS - 8 Listopada 2005, 17:09
Przykładowy Feliks nie ma netu niestety. Całkiem celowo zresztą.
Mara - 8 Listopada 2005, 17:39
Witam wszystkich nowoprzybyłych. Bawcie się dobrze na tym forum.
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 17:45
Aha, witam, jasne, tez piszacego Piotrka. I wszystkich, kogo przeoczylem. Nawiasem mowiac: co z tym dyzurowaniem? Czy ja tez mam kiedys tam w przyszlosci dyzurowac? A moze juz mam pelnic dyzur i nic o tym nie wiem? Jestem bardzo nieodpowiedzialnym dyzurnym. Moge podwazyc cala wspaniala instytucje Dyzurowania!
Dunadan - 8 Listopada 2005, 21:12
Ale przykładowy Feliks mógłby jakoś załatwić pośredni dostęp do netu za pomocą komputera z zabezbpieczeniami Do Kafeji chodzić można, albo co...
A o co chodzi z dyżurnym?... co taki musi robić poza zmazywaniem tablicy?
Kaxi - 8 Listopada 2005, 21:17
NURS napisał/a | Przykładowy Feliks nie ma netu niestety. Całkiem celowo zresztą. |
Skoro już budujemy IV RP to wprowadziłbym obowiązkowe posiadanie łącza z Internetem.
Romek P. - 8 Listopada 2005, 21:27
Kaxi napisał/a | Skoro już budujemy IV RP to wprowadziłbym obowiązkowe posiadanie łącza z Internetem. |
Ty myślisz, że te, co to buduja to gruzowisko, zapłacą za internet?
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 21:41
Ja mysle, ze kazdy czlowiek ma prawo na lewo Zart. Tak mowia u nas. Wyobrazcie sobie, ze niektorzy ludzie wcale nie chca byc osoba publiczna. To zmusza do jakiegos obowiazku. Nie kazdy sobie tego zyczy. Moj dobry przyjaciel, Eugeniusz Pronin, bedzac wspanialym grafikiem i plastykiem, cenionym nawet we Francji, choc i posiada konto e-mail, prawie nigdy nie odpowiada na maile, w ogole bardzo rzadko mozna go spotkac na festywalach komiksowych. Inny tworca, Igor Baranko, ktorego poznalem rok temu, mieszka na wsi i nie uzywa internetu. Ma jedynie skrzynke pocztowa, anonimowa, w Kijowie. A ten czlowiek byl publikowany przez "Les Humanoides Associes". Jego wspanialy komiks "Skaggy The Lost" ukazuje sie od kilku lat w Stanach. Ale ten czlowiek unika wszelakich kontaktow. Czemu? A jak sobie myslicie?
Dunadan - 8 Listopada 2005, 21:43
Nie no, spoko, doskonale to rozumiem... ale wiesz no chciałoby się pogadać... wiem że jakby się bardzo cicało to by się pogadało, bo wszystko da się zrobić, ale... zawsze to spore utrudnienie.
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 21:52
Maro, a czemu masz tak meska awatare? Sluchaj, chcesz, przysle ci inna - spodoba sie ci. Czy slyszalas kiedys o ksiezniczce Marze, z komiksu Regisa Loisela "Pelissa" albo "W poszukiwaniu Ptaka Czasu"?
mawete - 8 Listopada 2005, 22:01
Max Bohdanowski: jeszcze trochę i nie bedziesz nic innego robił tylko rysował wszystkim avatarki...
Dunadan - 8 Listopada 2005, 22:03
Hmm... ja się do swojego przyzwyczaiłem ale gdybym od Maxa dostała avatara...
mawete - 8 Listopada 2005, 22:09
Znowu offtop robimy.... Załozyłem specjalny temat do takiego gadania w after hours... tam się nikt nie powinien czepiać...
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 22:54
mawete napisał/a | Znowu offtop robimy.... Załozyłem specjalny temat do takiego gadania w after hours... tam się nikt nie powinien czepiać... |
No to moze skoczmy z tym pod topic z awatarami? Offtopy wynikaja znienacka, poniewaz w naszych postach zawsze jest chec realnej rozmowy. Nie jestesmy androidami, nie jestesmy zaprogramowani tak, aby bezpiecznik nam wysiadal jesli odchylamy sie od tematu Nasz wzrok i umysl czepia sie kazdej rzeczy, slowa, zdania, i nie chce czekac az ktos zaproponuje zmienic temat. Samy zmieniamy temay w dowolnej chwili... Moze to sie nazywa brak kultory mowienia, ale przynajmniej to jest jaknajbardziej ludzkie
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 22:58
Och, cholera, zla wrozba - zrobilem literowke w slowie "kultura"! A nie moge edytowac. Daja na flashback dopiero minute. Wiem, to z powodu ekstremalnego konkursu literackiego No dobra, dobra...
Romek P. - 8 Listopada 2005, 23:04
Max Bohdanowski napisał/a | Och, cholera, zla wrozba - zrobilem literowke w slowie kultura! A nie moge edytowac. Daja na flashback dopiero minute. Wiem, to z powodu ekstremalnego konkursu literackiego No dobra, dobra... |
Max, dzięki tej literufce wiemy, żeś fajny facet, a nie android
Moja - dla towarzystwa
Logan - 8 Listopada 2005, 23:11
Tylko człowieka nie ma dłużej przy kompie...
Niedobry offtop, niedobry...
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:13
Romek P. napisał/a | Max, dzięki tej literufce wiemy, żeś fajny facet, a nie android
Moja - dla towarzystwa |
Dzieki, Romek! Wiedzialem, ze znajde tutaj sprzymierzencow Bardzo lubie rozmowy towarzyskie i radosna tfurczosc I w ogole wszystko, co jest ludzkie a zatem dla nas nie obce
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:17
Logan napisał/a | Tylko człowieka nie ma dłużej przy kompie...
Niedobry offtop, niedobry... |
Alez czemu jest NIEDOBRY, Loganie? Jest OFFTOPEM i sie skonczy wkrotce. NIEDOBRYM moze byc tylko flejm.
Max Bohdanowski - 8 Listopada 2005, 23:21
Ale tak czy inaczej, dostosuje sie do slow admina. Jesli ktos chce, to zawsze ze mna moze pogadac w moim skromnym Kaciku na Zapleczu. Tam mozna szczerze I bez obaw
Logan - 8 Listopada 2005, 23:25
Maxie, szczerze mozna pogać w każdym kąciku tego forum. A jak sie dyskusja w tym temacie rozwinie ciekawie, to można ją kontynuować w nowozałożonym temacie. Zakładać nowe tematy mozna bez obaw.
Logan - 8 Listopada 2005, 23:28 Temat postu: Biją :) - runda II. Aby ułatwic powitania - zakładam kącik powitalny namber tu.
Wszystkich nowoprzybyłych zapraszam do skrobnięcia paru słów w tej małej księdze pamiątkowej.
kruczywiatr - 8 Listopada 2005, 23:54
Czyżby zły admin Logan miał jednak namiastkę serca?
NURS - 9 Listopada 2005, 00:24
Nie, to podstęp straszliwy...:-)
Kto sie nie wpisze, ten... a nie powiem.:-)
|
|
|