Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 20:15
Nie potrzebuję adwokata, doskonale radzę sobie alone.
Ixolite - 26 Lipca 2007, 20:17
Wyluzujcie trochę
elam - 26 Lipca 2007, 20:18
Gwynhwar napisał/a | Z wami kochani, czasami nie da się gadać... |
da sie, da, tylko zalezy, gdzie i na jaki temat - wam wlasnie troche brakuje tego wyczucia ...
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 20:22
Ixolite napisał/a | Wyluzujcie trochę |
Popieram...
mawete - 26 Lipca 2007, 20:46
IMO to jest tematy poważny i powinny być tu poważne propozycje - ani Sasori (chociaz Go lubię), ani Gwyn (chociaż Ją lubię) moim zdaniem nie nadaja się na modów - szczerość.
agnieszka_ask - 26 Lipca 2007, 20:48
mawete, pewnie bym zagłosowała na Ciebie, ale chyba jesteś za wysoki na kierowniczą funkcję
elam - 26 Lipca 2007, 20:51
... ani elam, ani mawete ... (szczerosc)
mawete - 26 Lipca 2007, 20:52
Odmówiłbym. Jestem modem na jednym forum i po prostu nie mam czasu na czytanie wszystkiego. A to jest "psi" obowiazek moda.
Sasori - 27 Lipca 2007, 08:08
mawete napisał/a | IMO to jest tematy poważny i powinny być tu poważne propozycje - ani Sasori |
Ożesz... Wyjdziesz pan na zewnątrz i poprzesz swe słowa pałaszem czy dalej będziesz klikał po próżnicy?
Inna sprawa, że Sas nie chce być modem - ale pałaszami możemy się pochlastać, dla zasady. Sssspałaszować się.
Gwynhwar - 27 Lipca 2007, 08:11
Parannojja!
Czarny - 27 Lipca 2007, 08:17
Dobra, nie offtopujemy tu. Są do tego inne wątki - sio!!!
elam - 13 Sierpnia 2007, 20:41
CZY MOZNA PROSIC O NAKAZ ADMINISTRACYJNY
DLA dezertera666
ABY NIE ZBLIZAL SIE DO MOJEGO WATKU,
I W OGOLE DO ZADNEJ MOJEJ WYPOWIEDZI NA ODLEGLOSC DWOCH POSTOW?
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 20:43
Podłącz pod 220
elam - 13 Sierpnia 2007, 20:45
Adashi, o Ciebie na razie nie prosze ....
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 20:49
No tak, na pieszczotę trzeba zasłużyć
A poważnie uważam, że to nieco pachnie forumowym apartheidem
elam - 13 Sierpnia 2007, 20:50
Adashi, to moja sprawa, ok??????
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 20:53
Ale poruszasz ją publicznie... chyba, że mam przywidzenia
mBiko - 13 Sierpnia 2007, 20:54
Adashi przesadzasz. Moim zdaniem administratorzy powinni przekazać prośbę elam wymienionej osobie, w części dotyczącej jej wątku autorskiego. Tak samo nie możesz nikogo zmuszać żeby zapraszał do domu nielubianą osobę.
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 20:56
elam napisał/a | I W OGOLE DO ZADNEJ MOJEJ WYPOWIEDZI NA ODLEGLOSC DWOCH POSTOW? |
Poza tym istnieją prywatne kanały do załatwienia tego typu sprawy, prawda?
Agi - 13 Sierpnia 2007, 20:59
Natychmiast po pojawieniu się inkryminowanego posta zwróciłam uwagę Dezerter666 na pw, informując go o niestosowności tej wypowiedzi. Powtórzyłam to następnie w wątku elam. Nie jestem tak wysoko w hierarchii Forum, żeby wydawać zakazy. Proponuję poczekać na gorata.
elam - 13 Sierpnia 2007, 21:01
Adashi, gdybym nie poruszyla jej publicznie, zostalabym pewnego dnia razem z administracja oskarzona o kumoterstwo, zalatwianie czegos za plecami, i w ogole, jakies tasmy by wyszly... zreszta, jak mialoby to zostac wyegzekwowane...
tak, poruszam publicznie kwestie, ze:
NIE ZNOSZE DEZERTERA 666 I NIE ZYCZE SOBIE ZEBY ODPOWIADAL CZY W JAKIKOLWIEK SPOSOB REAGOWAL NA MOJE POSTY
niniejszym przyznaje sie, straszny apartheid ze mnie, rasistka, ku-klux-klan i w ogole Swieta Inkwizycja i ZOMO forumowe
a moze po prostu mam odwage powiedziec, ze kogos nie cierpie, a nie uprawiac wdupowlaztwa.
nie musze wszystkich lubic i nie wymagam tez wzajemnosci. 6,5 miliardow przyjaciol to za duzo nawet dla gremlinka.
a ten typek mnie tak wkurza, ze...
chyba juz pojde spac, zanim napisze cos, czego bede potem zalowac, mimo wszystko.
Adashi, czytaj privy
Agi - 13 Sierpnia 2007, 21:03
elam, opanuj emocje. Mam nadzieję, że moje napomnienie i Twoje życzenia wyżej wyrażone już wystarczą. Nie rozpętujmy Forumowej wojny. Proszę
elam - 13 Sierpnia 2007, 21:04
to nie ja, to Adashi wyrusza z krucjata ratunkowa do piekla ...
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 21:05
elam napisał/a | chyba juz pojde spac, zanim napisze cos, czego bede potem zalowac, mimo wszystko. |
Chyba już napisałaś Looknąłem w Twój wątek, no i cóż, bez przesady (chyba że coś zostało usunięte???), nikt nie został obrażony, no może poza jakimiś dewotami, ale podejrzewam, że takowe tego forum nie czytają. Dezerter popisał się niewybredną grą słów i tyle, wielkie mi halo. Nie bronię nikogo, ale po prostu uważam, że robisz z igły widły.
P.S. PW przeczytałem, możesz powyższy post uznać za odp.
Anonymous - 13 Sierpnia 2007, 22:13
elam,
O elam nie oszukuj się – tak na prawdę to mnie lubisz. Musisz tylko zdac sobie z tego sprawę. Do tego czasu nie będę odwiedzał Kotlinki Gremlinka w Twoim wątku.
Trudniej mi obiecac, że w innych wątkach nie będę reagował na Twoje posty, które zawsze czytam z radością.
Godzilla - 13 Sierpnia 2007, 22:18
To się nazywa mieć o sobie wysokie mniemanie.
Adashi - 13 Sierpnia 2007, 23:42
Nie, to się nazywa obrócić wszystko w żart,
Czarny - 14 Sierpnia 2007, 06:14
Dowcip Dezertera666 był durny i wulgarny za co należy się stosowna kara (Agi55 już to jakoś tam załatwiła), ale regulamin nie przewiduje takiej opcji żeby zabronić pisania postów w konkretnym wątku - nawet autorskim. W związku z tym prośba Elam jest całkowicie nie trafiona i nie do spełnienia.
Co do Waszego współistnienia na forum, to musicie sami się dogadać bądź ignorować. Administracja może jedynie ukarać winnego łamania regulaminu, tudzież napomnieć by do tego nie doszło.
Anonymous - 14 Sierpnia 2007, 07:13
Czarny,
dowcip nie był durny a prośbę ELAM spełnię. Chociaz tylko w zakresie niewpisywania sie w JEJ wątku.
Czarny - 14 Sierpnia 2007, 07:20
Dezerter666 z moderacją w takim względzie się nie dyskutuje, wg mnie był i EOT
|
|
|