To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Pako - 11 Grudnia 2006, 18:39

Primo - Alatar - Ja bardziej, zdecydowanie i z każdym dniem bardziej ;)
Secundo - Rodion, Adashi - ja bym z chęcią, ja bym już teraz.... ale co ja poradzę, że związek przez internet to nie dla mnie?
I poza tym, co wy mi tu tak... Agi byście zapytali, a nie mnie. Wiecie przeca, że ja chętnie i w te pędy. Wielbicielem piękności kobiecej jestem :)

Adashi - 11 Grudnia 2006, 18:43

Mówiłem, że rola w Szybkich i Wściekłych cz. 4 Warsaw Drift już na Ciebie czeka, nie. My z Rodionem zagramy w sequelu Hitcha, tego badziewia romantycznego z Willem Smithem, o tym jak doradzać w sprawach sercowych i jak tunningować, że hej! :mrgreen:
elam - 11 Grudnia 2006, 18:44

Agusiu droga, z okazji urodzin wszystkiego dobrego Ci zycze.
zdrowia, pogody ducha, prawdziwych przyjaciol i milosci rodziny
]

i maly bukiecik ... :D

Adashi - 11 Grudnia 2006, 18:47

Pako, jest łąka, kwiaty (nie do wąchania, nazrywaj trochę i daj bukiecik) i zachód słońca. Very romantycznie :mrgreen: :bravo

EDIT: Cholera, to jest pole i maki. Pako, zostaw te kwiatki, ok?

Aga - 11 Grudnia 2006, 18:49

:bravo Piękne zdjęcie, Elam. Dziękuję Ci bardzo
I wszystkim innym też :) Kochani jesteście :)

Lowenna - 11 Grudnia 2006, 18:50

Przyłączam się do życzeń i wznoszę toast sokiem marchewkowym:)
Agi - 11 Grudnia 2006, 19:16

Aga, fantastycznych czytelników, no i oczywiście, żeby mieli co czytać, czyli wielkiej mocy twórczej Ci życzę :D
Rafał - 11 Grudnia 2006, 19:29

Aga wsiewo horoszewo

właśnie rozpijam 0,75 Finlandię, zrdowie wszystkich forumowiczów!

Tomcich - 11 Grudnia 2006, 19:47

No to Aga wszystkiego najlepszego.
Tu ode mnie skromny bukiecik kwiatków.
Dodatkowo
Jakiejś na podorędziu, żeby życzenia spełniała.
Optymistycznego spojrzenia na świat.

No i wiadomo, pieniądze szczęścia nie dają, być może, lecz kufereczek stóweczek, daj Boże. :mrgreen:

Czyli jednym słowem. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. :D

Dunadan - 11 Grudnia 2006, 19:47

Mam nadzieję że się nie spóźniłem? :twisted:
No więc jak byłęm u ruskich w zeszłym tygodniu to nauczyłem się dwóch słów - buhać i ciokatsa!
A więc buhajem i ciokatsa!
Aż normalnie na tę okazję specjalnie otworzę śliwkową nalewkę mojej babci i wypiję zdrowie Agi - hej!

Aga - 11 Grudnia 2006, 20:09

Dzięki, Tomcich, bukiecik jest prześliczny :D
Kufereczek stóweczek też się przyda, oj, tak :)
Dun, nie wiem, co to znaczy, ale cokolwiek to znaczy, niech Ci ta śliwowica na zdrowie idzie :mrgreen:

Romek P. - 11 Grudnia 2006, 20:15

Aga, to i ode mnie wszystkiego najlepszego! Niemal spóźnione, niemniej szczere życzenia składam!
(Tego, czego pragniesz, w jak największych ilościach :D )

Ziuta - 11 Grudnia 2006, 20:30

Ago, wszystkiego najlepsiejszego! Zdrowia, szczęścia, pieniędzy, pieuknie zdanej matury, uśmiechu, radości i pogody życia, face... akurat tego życzą Ci za często ( :) ). Po prostu – wszytkiego! :bravo

Pako, co to tunning Ci robili Adashi z Rodionem? Bo brzmi arcyniepokojąco.

Fearfol - 11 Grudnia 2006, 20:41

Też się się przyłącze na ostatek - to życze ci życze : spełnienia marzeń najskrytszych, dużo sytuacji komicznych, zdrowia, szczęścia w miłości, wiele radości, pieniędzy dużo, (tylko bogaci mogą mówić że pieniądz nie daje szczęścia) kłopotów dużych mało ( tych mniejszy też ) choć nie mogę rozwiązać twoich problemów - zawsze możesz pisać :D

strzałka - pisze firfol to :)

Anonymous - 11 Grudnia 2006, 20:43

Wszystkiego fantastycznego Aga :bravo :bravo :D
asiontko - 11 Grudnia 2006, 20:49

Ktoś tu ma urodziny :D

wszystkiego najlepszego Aga

Aga - 11 Grudnia 2006, 21:11

Dzięki, dzięki, dzięki
Właśnie zbieram szczękę z podłogi. Dostałam życzenia urodzinowe z Serbii, od Any, mojej współlokatorki z pokoju na obozie w Rosji. :shock: :mrgreen: :D

Nexus - 11 Grudnia 2006, 21:50

Aga! Obyś zawsze promieniała takim optymizmem, jaki widać na Twoich avatarach! Zawsze mi to poprawia humor :mrgreen: Wszystkiego najlepszego!
Nikt tu nie śpiewa "Sto lat.."????
To ja zacznę... Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Aga! Zdrowie! :mrgreen:

Aga - 11 Grudnia 2006, 22:09

Znaczy, Twój humor, Nexus, jest wprost proporcjonalny do mojego spa... merytorycznego udzielania się na forum? ;)
hijo - 11 Grudnia 2006, 22:42

Aga, Dziś na prawdę się postarałem z życzeniami :wink: :
Znajdź czas na pracę - jest to cena sukcesu. Znajdź czas na zadumę - jest to źródłem siły. Znajdź czas na zabawę - jest to tajemnica wiecznej młodości. Znajdź czas na czytanie - jest to studnia wiedzy. Znajdź czas, aby być wesołym - jest to droga szczęścia. Znajdź czas, aby marzyć - jest to dotknięciem gwiazd. Znajdź czas, aby kochać i być kochanym - jest to przywilejem bogów. Znajdź czas, aby się rozejrzeć - bowiem dzień jest zbyt krótki, aby być zapatrzonym jedynie w siebie. Znajdź czas, aby się śmiać - jest to muzyka duszy.
W prezencie coś kolorowego,

jako że nie fotografowalem dotąd kwiatków

TWOJE ZDROWIE

Aga - 11 Grudnia 2006, 22:49

Dziękuję :) Naprawdę mądre i piękne te życzenia. :)
Ja idę spać, ale wy bawcie się dalej. Jeszcze kilka beczułek wina i piwa zostało, jakiś miodzik może też się znajdzie dla amatorów tego trunku ;)
I dzięki raz jeszcze Wam wszystkim! To był świetny dzień!

hijo - 11 Grudnia 2006, 22:55

Aga szkoda, że ich sam nie wymyśliłem :mrgreen:
Nexus - 11 Grudnia 2006, 23:18

Aga,
Cytat
Znaczy, Twój humor, Nexus, jest wprost proporcjonalny do mojego spa... merytorycznego udzielania się na forum? ;)

Ooooszywiście :mrgreen:
Spamerytoryczne wypowiedzi zawsze poprawiają humor :D

Lu - 11 Grudnia 2006, 23:22

Aga!!! Wszystkiego najlepszego! Wznoszę toast kubeczkiem półtoraczka :)

Wszystkiego najlepssego i ssssto lat ! ssto laaat! Niech żyje żyje baaaaaaal!!!!

Nexus - 12 Grudnia 2006, 02:22

Bang! Bang! Bang! Strzelają korki od szampana!
Puknęło nam 1M w Seti! :bravo dla liczących i tych wspierających liczących:
- rodziców, co nie wiedzą na cholerę ten komp chodzi 24h
- żon, co stukają się w czoło na wyjaśnienie "No wiesz... Galarety szukam"
- kolegów w pracy i na uczelni, co wkurzają się, bo Word odpala się im przez pół godziny, a potem protestuje komunikatami "Za mało pamięci"
- adminów, co nie są w stanie wyplenić zarazy setiowej
- firm, które nieświadomie biorą udział w spełnieniu jednego z największych marzeń ludzkości
- i pani Krysi z Gazowni
:mrgreen:
Pijemy!

Agi - 12 Grudnia 2006, 07:10

Zdrowie :!: Do dna :D
hjeniu - 12 Grudnia 2006, 08:00

Zdrowie!
gorim1 - 12 Grudnia 2006, 09:08

zdrowie
aga spóźnione wszystkiego najlepszego

mawete - 12 Grudnia 2006, 09:46

Aga: najlepszego! (znaczy 100 lat z jednym chłopem :mrgreen: ) przepraszam za opóżnienie, ale od dwóch dni prowadziliśmy z Harko i Nivak reanimację mojego dysku. Oczywiście byliśmy zaopatrzeni w odpowiednie płyny to też możesz uznać że piliśmy Twoje zdrowie :D Szanty też śpiewaliśmy :D
Aga - 12 Grudnia 2006, 13:33

Dzięki, dzięki :mrgreen:

Partner forum