Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
Pako - 11 Grudnia 2006, 18:39
Primo - Alatar - Ja bardziej, zdecydowanie i z każdym dniem bardziej
Secundo - Rodion, Adashi - ja bym z chęcią, ja bym już teraz.... ale co ja poradzę, że związek przez internet to nie dla mnie?
I poza tym, co wy mi tu tak... Agi byście zapytali, a nie mnie. Wiecie przeca, że ja chętnie i w te pędy. Wielbicielem piękności kobiecej jestem
Adashi - 11 Grudnia 2006, 18:43
Mówiłem, że rola w Szybkich i Wściekłych cz. 4 Warsaw Drift już na Ciebie czeka, nie. My z Rodionem zagramy w sequelu Hitcha, tego badziewia romantycznego z Willem Smithem, o tym jak doradzać w sprawach sercowych i jak tunningować, że hej!
elam - 11 Grudnia 2006, 18:44
Agusiu droga, z okazji urodzin wszystkiego dobrego Ci zycze.
zdrowia, pogody ducha, prawdziwych przyjaciol i milosci rodziny
]
i maly bukiecik ...
Adashi - 11 Grudnia 2006, 18:47
Pako, jest łąka, kwiaty (nie do wąchania, nazrywaj trochę i daj bukiecik) i zachód słońca. Very romantycznie
EDIT: Cholera, to jest pole i maki. Pako, zostaw te kwiatki, ok?
Aga - 11 Grudnia 2006, 18:49
Piękne zdjęcie, Elam. Dziękuję Ci bardzo
I wszystkim innym też Kochani jesteście
Lowenna - 11 Grudnia 2006, 18:50
Przyłączam się do życzeń i wznoszę toast sokiem marchewkowym:)
Agi - 11 Grudnia 2006, 19:16
Aga, fantastycznych czytelników, no i oczywiście, żeby mieli co czytać, czyli wielkiej mocy twórczej Ci życzę
Rafał - 11 Grudnia 2006, 19:29
Aga wsiewo horoszewo
właśnie rozpijam 0,75 Finlandię, zrdowie wszystkich forumowiczów!
Tomcich - 11 Grudnia 2006, 19:47
No to Aga wszystkiego najlepszego.
Tu ode mnie skromny bukiecik kwiatków.
Dodatkowo
Jakiejś na podorędziu, żeby życzenia spełniała.
Optymistycznego spojrzenia na świat.
No i wiadomo, pieniądze szczęścia nie dają, być może, lecz kufereczek stóweczek, daj Boże.
Czyli jednym słowem. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Dunadan - 11 Grudnia 2006, 19:47
Mam nadzieję że się nie spóźniłem?
No więc jak byłęm u ruskich w zeszłym tygodniu to nauczyłem się dwóch słów - buhać i ciokatsa!
A więc buhajem i ciokatsa!
Aż normalnie na tę okazję specjalnie otworzę śliwkową nalewkę mojej babci i wypiję zdrowie Agi - hej!
Aga - 11 Grudnia 2006, 20:09
Dzięki, Tomcich, bukiecik jest prześliczny
Kufereczek stóweczek też się przyda, oj, tak
Dun, nie wiem, co to znaczy, ale cokolwiek to znaczy, niech Ci ta śliwowica na zdrowie idzie
Romek P. - 11 Grudnia 2006, 20:15
Aga, to i ode mnie wszystkiego najlepszego! Niemal spóźnione, niemniej szczere życzenia składam!
(Tego, czego pragniesz, w jak największych ilościach )
Ziuta - 11 Grudnia 2006, 20:30
Ago, wszystkiego najlepsiejszego! Zdrowia, szczęścia, pieniędzy, pieuknie zdanej matury, uśmiechu, radości i pogody życia, face... akurat tego życzą Ci za często ( ). Po prostu – wszytkiego!
Pako, co to tunning Ci robili Adashi z Rodionem? Bo brzmi arcyniepokojąco.
Fearfol - 11 Grudnia 2006, 20:41
Też się się przyłącze na ostatek - to życze ci życze : spełnienia marzeń najskrytszych, dużo sytuacji komicznych, zdrowia, szczęścia w miłości, wiele radości, pieniędzy dużo, (tylko bogaci mogą mówić że pieniądz nie daje szczęścia) kłopotów dużych mało ( tych mniejszy też ) choć nie mogę rozwiązać twoich problemów - zawsze możesz pisać
strzałka - pisze firfol to
Anonymous - 11 Grudnia 2006, 20:43
Wszystkiego fantastycznego Aga
asiontko - 11 Grudnia 2006, 20:49
Ktoś tu ma urodziny
wszystkiego najlepszego Aga
Aga - 11 Grudnia 2006, 21:11
Dzięki, dzięki, dzięki
Właśnie zbieram szczękę z podłogi. Dostałam życzenia urodzinowe z Serbii, od Any, mojej współlokatorki z pokoju na obozie w Rosji.
Nexus - 11 Grudnia 2006, 21:50
Aga! Obyś zawsze promieniała takim optymizmem, jaki widać na Twoich avatarach! Zawsze mi to poprawia humor Wszystkiego najlepszego!
Nikt tu nie śpiewa "Sto lat.."????
To ja zacznę... Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Aga! Zdrowie!
Aga - 11 Grudnia 2006, 22:09
Znaczy, Twój humor, Nexus, jest wprost proporcjonalny do mojego spa... merytorycznego udzielania się na forum?
hijo - 11 Grudnia 2006, 22:42
Aga, Dziś na prawdę się postarałem z życzeniami :
Znajdź czas na pracę - jest to cena sukcesu. Znajdź czas na zadumę - jest to źródłem siły. Znajdź czas na zabawę - jest to tajemnica wiecznej młodości. Znajdź czas na czytanie - jest to studnia wiedzy. Znajdź czas, aby być wesołym - jest to droga szczęścia. Znajdź czas, aby marzyć - jest to dotknięciem gwiazd. Znajdź czas, aby kochać i być kochanym - jest to przywilejem bogów. Znajdź czas, aby się rozejrzeć - bowiem dzień jest zbyt krótki, aby być zapatrzonym jedynie w siebie. Znajdź czas, aby się śmiać - jest to muzyka duszy.
W prezencie coś kolorowego,
jako że nie fotografowalem dotąd kwiatków
TWOJE ZDROWIE
Aga - 11 Grudnia 2006, 22:49
Dziękuję Naprawdę mądre i piękne te życzenia.
Ja idę spać, ale wy bawcie się dalej. Jeszcze kilka beczułek wina i piwa zostało, jakiś miodzik może też się znajdzie dla amatorów tego trunku
I dzięki raz jeszcze Wam wszystkim! To był świetny dzień!
hijo - 11 Grudnia 2006, 22:55
Aga szkoda, że ich sam nie wymyśliłem
Nexus - 11 Grudnia 2006, 23:18
Aga, Cytat | Znaczy, Twój humor, Nexus, jest wprost proporcjonalny do mojego spa... merytorycznego udzielania się na forum? |
Ooooszywiście
Spamerytoryczne wypowiedzi zawsze poprawiają humor
Lu - 11 Grudnia 2006, 23:22
Aga!!! Wszystkiego najlepszego! Wznoszę toast kubeczkiem półtoraczka
Wszystkiego najlepssego i ssssto lat ! ssto laaat! Niech żyje żyje baaaaaaal!!!!
Nexus - 12 Grudnia 2006, 02:22
Bang! Bang! Bang! Strzelają korki od szampana!
Puknęło nam 1M w Seti! dla liczących i tych wspierających liczących:
- rodziców, co nie wiedzą na cholerę ten komp chodzi 24h
- żon, co stukają się w czoło na wyjaśnienie "No wiesz... Galarety szukam"
- kolegów w pracy i na uczelni, co wkurzają się, bo Word odpala się im przez pół godziny, a potem protestuje komunikatami "Za mało pamięci"
- adminów, co nie są w stanie wyplenić zarazy setiowej
- firm, które nieświadomie biorą udział w spełnieniu jednego z największych marzeń ludzkości
- i pani Krysi z Gazowni
Pijemy!
Agi - 12 Grudnia 2006, 07:10
Zdrowie Do dna
hjeniu - 12 Grudnia 2006, 08:00
Zdrowie!
gorim1 - 12 Grudnia 2006, 09:08
zdrowie
aga spóźnione wszystkiego najlepszego
mawete - 12 Grudnia 2006, 09:46
Aga: najlepszego! (znaczy 100 lat z jednym chłopem ) przepraszam za opóżnienie, ale od dwóch dni prowadziliśmy z Harko i Nivak reanimację mojego dysku. Oczywiście byliśmy zaopatrzeni w odpowiednie płyny to też możesz uznać że piliśmy Twoje zdrowie Szanty też śpiewaliśmy
Aga - 12 Grudnia 2006, 13:33
Dzięki, dzięki
|
|
|