Planeta małp - Co nas śmieszy?
Lowenna - 20 Kwietnia 2015, 23:05
Jestem Lo i jestem nieanonimową fanką Multipli Mój kuzyn miał Multi jako jeden z pierwszych w PL już 1998. Mogę otworzyć garaż na oścież.
thinspoon - 21 Kwietnia 2015, 00:03
Niektórzy przygarniają bezdomne parszywe koty...
Fidel-F2 - 21 Kwietnia 2015, 06:34
Chwalić Pana, nie mamy garażu.
Lowenna - 21 Kwietnia 2015, 10:00
Fidel-F2, chyba Ty
Lowenna - 21 Kwietnia 2015, 10:45
Dorosły mężczyzna od godziny patrzy jak woda się przelewa.
fealoce - 21 Kwietnia 2015, 12:49
Może postanowił się utopić po tym, jak zagroziłaś mu przygarnięciem Multipli...
Rafał - 21 Kwietnia 2015, 13:01
Cytat | Dorosły mężczyzna od godziny patrzy jak woda się przelewa. | Musi jaki moczykij. Oni tak mają.
dziko - 22 Kwietnia 2015, 22:44
Znak czasu - idę do paczkomatu, a tam cztery osoby w kolejce. Zanim odbierałem przesyłkę, to za mną kolejne cztery się ustawiły
thinspoon - 26 Kwietnia 2015, 22:07
Stare, wiem
I jeszcze jedno:
Today, a feminist asked me how I view lesbian relationships... Apparently "in HD" was not the right answer.
Luc du Lac - 9 Maj 2015, 15:15
Jutro rano wyjeżdżamy - no i chcę rano zagłosować, sprawdzam w googlu od której lokale wyborcze czynne: "Głosowanie na prezydenta 10 maja 2015 roku potrwa od godziny 7:00 do godziny 21:00. W tych samych godzinach głosowanie odbywać się będzie w czasie drugiej tury. Jeśli do niej dojdzie - a wszystko wskazuje na to, że tak - to będzie ona miała miejsce 24 maja 2015. Chyba, że wybory prezydenckie zostaną już w pierwszej turze sfałszowane - "
Luc du Lac - 9 Maj 2015, 21:24
Zapraszam na konferencje
http://cbke.prawo.uni.wro...catid=8&lang=plkonferencja
Lowenna - 9 Maj 2015, 21:47
dobre chociaż w opisie znajduje się kilka nieścisłości medycznych, z którymi się nie zgadzam. I ciekawe dlaczego w komitecie organizacyjnym nie ma żadnej kobiety
Luc du Lac - 11 Maj 2015, 23:19
Ciąg dalszy (nie)nastąpi?
http://www.gazetawroclaws...ukowa,id,t.html
Lowenna - 12 Maj 2015, 10:43
Brak kobiety w komitecie organizacyjnym jest dziwne ale zachowanie feministek zawsze mnie zdumiewa. Jesteśmy równi ale różni Jestem kobietą świadomą swej kobiecości i zmian jakie zachodzą. A zresztą nie mam ochoty na spór z feministkami, tylko mi ich żal
Martva - 14 Maj 2015, 09:36
Komentarz, prawdopodobnie feministyczny: http://katarzynapaprota.c...am-sobie-mozgu/
ihan - 14 Maj 2015, 21:40
O, to, to, to. Jestem wredna, bo jestem wredna, a nie bo mam PMS, wypraszam sobie. Inne oczywiście mogą mieć inaczej i być chodzącymi aniołami, które tylko hormony przekształcają we wredne babsztyle. A jak to skomentowała konferencję moja koleżanka, ciekawe, że nikt nie zauważył, że antykoncepcja hormonalna też zakłóca cykl. Ale może o tym lepiej cicho sza, bo czort wie jakie wnioski by z tego prelegenci wyciągnęli.
Lowenna - 14 Maj 2015, 22:23
Antykoncepcja hormonalna powoduje, że nie ma się cyklu więc nie podpada imho pod temat konferencji
ihan - 14 Maj 2015, 22:38
Ale wypadki w tym komunikacyjne wpływające na cykl są jak najbardziej w temacie.
Luc du Lac - 17 Maj 2015, 21:19
Byłem dzisiaj u Dudy na komunii
m_m - 21 Maj 2015, 00:36
Browar Głubczyce od zawsze warzył najgorsze piwo na świecie, miało taki swój specyficzny smak i zapach. Było tanie i obrzydliwe, kilka razy lat temu kilkanaście spróbowałem tego specjału.
A wczoraj zauważyłem w sklepie jakieś piwo w małych butelkach, a jako że lubię kosztować piwa różnorakie więc zakupiłem dwa gatunki. Dopiero w domu przeczytałem etykietkę i z przerażeniem stwierdziłem iż powstało w Głubczycach. Właśnie skonsumowałem obydwa, i tak, słusznie się domyślacie, to nadal jest najgorszy browar świata i nadal ma ten swój specyficzny posmak
Rafał - 21 Maj 2015, 08:28
m_m, dzięki za ostrzeżenie
BTW, w latach chyba 70-tych ten browar produkował "Piwo krzepkie mocne", dość popularne.
Lowenna - 21 Maj 2015, 08:49
Z doświadczenia wiem, że z Głubczyc jeszcze nic dobrego nie wyszło
Luc du Lac - 21 Maj 2015, 09:16
zestaw produktów
Rycerskie Mocne
Hammer
Karlik
Pils Export
Tesco Jasne Pełne
Sudeckie
Specjal Mocne
Grodzkie niefiltrowane
Romper Strong
Stern Strong
Stern Extra Strong
V.I.P Original
i wszystko jasne
Rafał - 21 Maj 2015, 09:35
Ech, pierwsze moje piwo to "Górska Perła", po kryjomu, pod stołem, ale było dobre!
Ktoś zgadnie który browar je ważył?
Luc du Lac - 21 Maj 2015, 09:41
Namysłów ?
mesiash - 21 Maj 2015, 09:55
pewnie Książ, ale być może to było tak dawno temu że takiej marki to ja nawet nie znam
Luc du Lac - 21 Maj 2015, 10:41
nagły wysyp referendów - będziemy radzić nad JOWami
i we Wro - 3 pytania:
- czy miasto ma budować metro !
- czy miasto ma partycypować w organizacji dużych imprez kulturalno-sportowych
- czy miasto ma zamknąć centrum dla samochodów
pytanie o metro mnie rozp%&*()ala
ja bym jeszcze dodał jedno pytanie do tego ogólnopolskiego:
Czy chcesz aby obecni członkowie sejmu/senatu otrzymali zakaz w sprawowaniu urzędów publicznych/mandatów publicznych i społecznych oraz zakaz pracy w jednostkach Skarbu Państwa, Spółkach z udziałem Skarbu Państwa oraz adekwatnych jednostkach samorządowych
ciekawe czy by to podniosło frekwencję i jaki byłby wynik
mesiash - 21 Maj 2015, 10:52
Luc du Lac, ja bym jeszcze poddał pod głosowanie "czy chcesz aby w Polsce zapanował powszechny dobrobyt?" Tak samo mądre
Luc du Lac - 21 Maj 2015, 11:08
referenda są ok.
tylko trzeba je robić nie za rzadko nie za często - te ogólnopaństwowe powinny tykać spraw zasadniczych - i tu referendum z JOW w teorii wydaje się być ok.
ale, tak naprawdę to referendum powinno dotyczyć ogólnie całej ordynacji wyborczej - a nie pytania czy chcesz JOWy czy SROwy
to referendum we Wro wpisuje się w "nową" strategię PO udawania że interesuje ich co ma do powiedzenia społeczeństwo - ma to oczywiście swoje plusy i mimo że akcja jest pozorowana to może coś z tego wyjdzie dobrego
z tych naszych 3 pytań - tylko jedno ma tak na prawdę sens - to o finansowanie imprez.
Pozostałe są albo z d.py albo z kosmosu (metro)
Rafał - 21 Maj 2015, 11:21
mesiash, Luc du Lac, nie i nie. Radków
|
|
|