To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

Słowik - 21 Sierpnia 2009, 09:12

Oczywiście informacji, która powinna być na każdej stronie podana wołowymi literami, trzeba szukać opłotkami. Czyli jak tam dojechać :P
Z tego co znalazłem to 1 lub 5, jakby ktoś też próbował.

Martva - 21 Sierpnia 2009, 10:01

illianna napisał/a
czemu? :(

Bo się wywleka z mężem.
Ja w ogóle nie wiem kiedy i na jak długo mi się uda, bo mam dziko zamieszany weekend, ale przyjdę, stęskniłam się za Wami :D

Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 10:07

I znowu będzie buzia w ciup a ręce w małdrzyk?
I hihihi wianuszek wielbicieli...

Martva - 21 Sierpnia 2009, 10:10

Co to są ręce w małdrzyk?
I skąd Ci wezmę wianuszek wielbicieli?
I eeeeej, moment, jakie 'znowu'?

dalambert - 21 Sierpnia 2009, 10:10

Kruk Siwy napisał/a
I znowu będzie buzia w ciup a ręce w małdrzyk?

Tu może być nawet odwrotnie!
Buzia w małdrzyk, rączki w ciup :lol:

Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 10:14

dalambert, Ty szywnio!

Ostatnio nie mogłem się dobić do Szanownej, a że jak Zagłoba tłoku nie lubię, to i nie pogadalim.
A wianuszek (hehe) był. Jak żywy. Choć później już nieźle znieczulony.
http://www.sjp.pl/co/ma%B3drzyk

Virgo C. - 21 Sierpnia 2009, 10:18

Patrząc w ten sposób Kruku to zaczynam się zastanawiać jak to tam było z Tobą i agrafkiem, skoro się do was dopchać nie można było ani też zaprosić do wspólnego stołu :)
illianna - 21 Sierpnia 2009, 10:19

Kruk Siwy napisał/a
A wianuszek (hehe) był. Jak żywy. Choć później już nieźle znieczulony.
to chyba dotyczyło nie tylko ich :lol: ;P:
Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 10:20

Agrafek i ja tośmy o bycie i niebycie rozmawiali, wzniośle ględzili o rzeczy stanie a już tam z pewnościką żeśmy się nie przytulali jak niejaki Virgo C., do dziewek ochoczych.

W kwestii znieczulenia piękna pani domu ma rację. Sok z Toudiego był zacny i w procenty bogaty.

illianna - 21 Sierpnia 2009, 10:22

Kruk Siwy napisał/a
żeśmy się nie przytulali jak niejaki Virgo C., do dziewek ochoczych.
a które to te dziewki :?: , bo Virgo fatycznie był, ale ich jakoś nie zoczyłam :mrgreen:
Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 10:25

A co jaki konfident jestem? Zdjęcia obejrzyjcie te agrafkowe też bo niejedno on tam zarejestrował...
Martva - 21 Sierpnia 2009, 10:29

Kruk Siwy napisał/a
Ostatnio nie mogłem się dobić do Szanownej,

Trzeba było powiedzieć :(

Kruk Siwy napisał/a
A wianuszek (hehe) był. Jak żywy.

Nie zauważyłam ;P:

Cytat
http://www.sjp.pl/co/ma%B3drzyk

Szukałam w obrazkach googlowych, same buzie w ciup. Oraz Garfield Tomcicha i Adanedhel Mroczny Kwiatuszek na dalszych stronach :shock:

Kruk Siwy napisał/a
Zdjęcia obejrzyjcie te agrafkowe

Chcielibyśmy :twisted: :roll:

Virgo C. - 21 Sierpnia 2009, 10:33

Ja też dziewek nie pamiętam. Pamiętam jedną zua kobiete, ale jej nie sposób zapomnieć ;P:
Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 10:36

Facet tak się starał a teraz nawet mu wspomnienia nie zostały. Bogi jak chcą kogoś ukarać to mu pamięć (zaraz po rozumie) odbierają.
A czy one dziewki zue były to kwestia do dyskusji, przy piwie raczej jednak prowadzonych.

corpse bride - 21 Sierpnia 2009, 12:23

ja się z krukiem zgodzę. znaczy, nie wiem, czy dziewka była ochocza, czy też nie (stawiam, że jednak nie), ale wianuszek był. tak to właśnie wyglądało. i dopsz, tak ma być :)
Krasnola - 21 Sierpnia 2009, 16:01

Miśki, czy wy macie jeszcze jakieś spotkanie przed Polconem?
Bo chodzi o to, czy ktoś z Krakowa mógłby odebrać parę rzeczy od kumpeli dla mnie i przywieźć na Polcon. Jacyś chętni?

Martva - 21 Sierpnia 2009, 16:13

Problem polega na tym że nie wiem kto od nas jedzie na Polcon...
Krasnola - 21 Sierpnia 2009, 16:17

no spoko, spoko, dlatego tutaj pytam, coby się ludzie wypowiedzieli :P
agrafek - 21 Sierpnia 2009, 19:28

Tym razem nie chciało mi się bawić w formatowanie, odcinkowanie i cała tą resztę. Dlatego zdjęcia tutaj. Nie spieszyłem się z ich wklejaniem bo jakieś takie zwyczajne wyszły. Jeden Sebastian naprawdę się starał.
Krasnola, ja będę na Polconie.

Ziemniak - 21 Sierpnia 2009, 19:36

agrafek, Świetne komentarze :mrgreen: i moich zdjęć jest mało, o dzięki ci panie :bravo :bravo
Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 19:38

Mój instynkt samozachowawczy zadziałał. Wystarczyło usiąść obok paparazziego i już nie trzeba się wstydzić fotek. Chociaż gdybym był blondynką.... brunetką.... ostatecznie szatynką to by mnie pewnie nie ocaliło.
Taki już jest agrafek, wie co dobre.

Agi - 21 Sierpnia 2009, 20:05

agrafek, masz talent!
A co zrobiliście nureczce?

Kruk Siwy - 21 Sierpnia 2009, 21:02

Zasnęła znieczulona tronkami rozmaitemi pamiętając że będzie powozić do domu przez godzin parę...
Virgo C. - 22 Sierpnia 2009, 09:42

Zdjęcia faktycznie dobre, a podpisy jeszcze lepsze :D

Równie dobry był wczorajszy wieczór, świetna zabawa i aż mi szkoda, że musiałem wyjśc wcześniej :(
Ale co tam, kolejna knajpa nasza :mrgreen:

Sebastian - 22 Sierpnia 2009, 10:41

knajpa rewelka, zabawa świetna, zwłaszcza się ciesze że powymienialiśmy się z corpsiakiem przepisami na zupę żółwiową. Z pewnością delicje!
illianna - 22 Sierpnia 2009, 11:36

agrafek, agrafku jak cię kocham mocno i szczerze, tak ci chyba jednak trochę słoń na aparat nadepnął, znaczy zdjęcia bardzo zabawne są, niektóre jak z komnaty śmiechu w wesołym miasteczku, a komentarze boskie, szczególnie ten o szatnie i ten do ostatniego zdjęcia z Virgo i Martvą :mrgreen:
corpse bride - 22 Sierpnia 2009, 18:52

żółw biega po balkonie cały i surowy!!! :evil:
Virgo C. - 22 Sierpnia 2009, 23:14

Nabiera masy znaczy się ? :)

agrafku, podpisy boskie ale faktycznie ludzie na zdjęciach wygląda co najmniej dziwnie ;P:

Kruk Siwy - 23 Sierpnia 2009, 09:17

Nie dziwnie tylko prawdziwie, cały czas miałem wrażenie że wokół mnie krążą alieni.
Oni Tu Są!

Rudus - 23 Sierpnia 2009, 12:45

dajcie link do tych zdjec hm ?

Partner forum