Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Kruk Siwy - 12 Maj 2006, 15:02
gorat, gorat, Marzenia chłopców są gorące. Złapać Kruka? NEVERMORE!
Lecę obejrzeć okoliczne tematy. Spotkamy się jeszcze.
Godzilla - 12 Maj 2006, 15:02
... depcząc radośnie kości, flaki i łupinki po fistaszkach
gorat - 12 Maj 2006, 15:03
Kruk: ty sam wpadłeś w nasze łapki Stąd ucieczki ani ratunku nie ma!
Kruk Siwy - 12 Maj 2006, 15:10
Godzilla, Uwielbiam delikatne damy! To ujmujące. Widzę, że przy Was żeru mi nie zabraknie. Przywitanie naprawdę gorące! To lubię. A teraz naprawdę lecę. Muszę się rozliczyć z Ojcem Redaktorem - bo mnie nie uprzedził!!
Rodion - 12 Maj 2006, 15:16
O qrcze kolejnt autor dostal bęcki na dzien dobry?
Jakieś gwiazdki im naszywać czy co?
Godzilla - 12 Maj 2006, 15:18
<Łapie Kruka za ogonek> Ejże, nie tak szybko. Tu u nas w przywitalni zawsze panuje gorąca koleżeńska atmosfera, a wszystkich nowo przybyłych witamy ze szczerego serca, forehandu i backhandu. Jak już tu wdepnąłeś to teraz siedź!
Duke - 12 Maj 2006, 15:27
Godzilla, Zostaw go natychmiast! Przpominam, że statecznej paniusi w tym wieku nie wypada bawić sie obcymi ptaszkami
Kruk Siwy - 12 Maj 2006, 15:29
Godzilla, <bez żenady siada na ramieniu Damy> Owszem chciałbym pozostać i patrzeć w cudne oczy Twe, niestety. obowiązek wzywa tyle jest pól bitewnych do odwiedzenia, tyle złych wiadomości do wykrakania.
Umówione spotkanie z mistrzem krwawej ceremonii Kresem mnie obliguje - Lecę!
<odlatuje naprawdę>
Godzilla - 12 Maj 2006, 15:30
Paniusi? Statecznej? W tym wieku?
Trzymajcie mnie!
Rodion - 12 Maj 2006, 15:31
Kurde wierszem ptaszysko gada! Ubic mutanta!!
Rodion - 12 Maj 2006, 15:32
Godzilla! spokojnie podloga!!
Duke - 12 Maj 2006, 15:33
Godzilla,
Ha ha ha (zaśmiał się Duke po francusku bo w innym języku nie umiał)
Godzilla - 12 Maj 2006, 15:34
Paniusi. Paniusi.
<tłucze ogonem w klepisko>
W tym wieku.
<zieje ogniem>
No normalnie włożę okulary, kapelusz na głowę, parasolkę w łapę i przeciągnę drania przez grzbiet.
Rodion - 12 Maj 2006, 15:35
OJ! bedą jatki! Czas wiac!
Duke - 12 Maj 2006, 15:41
A przeciągaj, jesli zdołasz ale ostrzegam że jestem mistrzem pierwszego kroku szermierczego (charakterystyczne ruchy a`la Sthur w pewnym filmie). A maly masażyk też mi sie przyda
Aga - 12 Maj 2006, 17:48
Biję, bo jak mi Bóg miły, nadmiar złych emocji trzeba z siebie wyrzucić.
Kruku drogi, a jak gdziekolwiek polecisz, jak ci wyrwę skrzydła? Tak powoli, żeby bolało
A naszego poetę - "Panem Tadeuszem" w twardej oprawie po głowie. I jeszcze raz, i jeszcze... O, już leży...
Indy - 12 Maj 2006, 18:54
.... Dobry ten "Pan Tadeusz" musze go wyprubować pożyć Aga <bije Kruka Siwego>
It good it gooood!
Rafał - 13 Maj 2006, 09:22
A było wziąść puszkę białej emulsji i mielibyśmy oryginalnego białego kruka ...
Rodion - 13 Maj 2006, 11:10
Ale tyko farby ekologicznej! I nie testowanej na zwierzętach! Dbajmy o naszą planete!
elam - 13 Maj 2006, 19:23
<snif, snif>
- jest cos swiezego do bicia?? oo, odlecialo....
no nic to, zaczaje sie na nastepnego...
Indy - 13 Maj 2006, 20:59
Niestety statystyki wykazały że robi się ich dziwnie coraz mniej.....
gorat - 14 Maj 2006, 16:24
Wniosek jeden: trzeba sobie inne fora rozdzielić (nie tylko fantastyczne) i intensywnie naganiać stamtąd.
Lu - 14 Maj 2006, 16:48
Mozemy zacząć bić swoich - i tak od początku listy systematycznie naganiać ku uciesze pozostałych
BTW- wracając do kopletowania rządu, Duka można zrobic ministrem finansów - zajmie się likwidacją długu publicznego
elam - 14 Maj 2006, 20:52
Lu, ciebie typuje na ministra bystrych spostrzezen i poczucia humoru .
Ixolite - 15 Maj 2006, 20:32
Mialem sie zglosic do bicia... jeszcze nie wiem za co, ale podobno nie bija tu pietruszka?
Pako - 15 Maj 2006, 20:35
Nie.. Pietruszką tu rzucają. A bić bijemy, bo lepiej teraz obić porządnie, a optem mieć z Tobą spokój, niż musieć bić cię optem Ot.. tradycja
Kijem go! Kijem! Nie tym małym.. tym wielkim. Dąb? A cholera.. może być i dąb
Aga - 15 Maj 2006, 21:33
Pietruszka? A dlaczego by nie? <wyciąga wielki gar ugotowanej pietruszki> No, otwórz buzię. Za mamusię, za tatusia... Ups, chyba za dużo pietruszki. Kolega nie wygląda zbyt zdrowo...
Ixolite - 15 Maj 2006, 22:32
Hmpf, może trochę świeżej naci teraz poproszę. Na zdrowie zasadniczo (jeszcze) nie narzekam, katar mnie tylko chwycił, stąd te kolorki.
Uhh, ohh... znowu pietruszka?
mad - 15 Maj 2006, 22:51
Ixolite - jak zeżresz pietruchy kawały, to się na Cię rzucę cały i będziesz obolały.
Sergent - 15 Maj 2006, 22:57 Temat postu: Witam Dziś postanowiłem zalogować się do forum. Pewnie wpadnie jakiś pomysł, który można będzie tu omówić.
Fantastyką zajmuję się od numeru 2/86 Fantasyki. W tamtych czasach zdobyć ją można było tylko u znajomego sprzedawcy. Ten akurat numer wypatrzyłem w kiosku RUCH-u i kupiłem z ciekawości. Czemu jest tak rozchwytywana. No i wsiąkłem całkowicie. Miałem co prawda 15-letnią przerwę w zajmowaniu się tylko fantastyką, ale wróciłem znowu do tego hobby.
Interesuje mnie fantastyka pod różną postacią: literatura, komiksy, czasopisma, modele pojazdów, statków kosmicznych, figurki, gry bitewne, planszowe, komputerowe (strategie, symulatory i FPP), karciane, filmy, gadżety.
I to by było na tyle tej prezentacji na początek. Reszta okaże się w praniu.
|
|
|