To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

ilcattivo13 - 9 Grudnia 2012, 23:22

Czemu gra Cruise, nie wiem. Ale za to wiem, że przez to do kina na ten film nie pójdę ;P:
Matrim - 9 Grudnia 2012, 23:34

No właśnie.
ilcattivo13 - 9 Grudnia 2012, 23:46

A cóż Cię do tego przywiodło? Bo mnie, to się jeszcze kinowa "Wojna światów" czkawką odbija :roll:
Matrim - 10 Grudnia 2012, 00:33

Vanilla Sky i Oczy szeroko zamknięte. I ogólna cruisowatość. Był dobry w Rain Manie (choćby dlatego, że nie był głównym bohaterem). O Collateral też mi się dobrze kojarzy. Raport mniejszości też. Ale to wszystko filmy, gdzie Cruise jest równoważony przez innych aktorów. Tam, gdzie jest sam - przeładowuje mi filmy :)
Dunadan - 10 Grudnia 2012, 07:50

Matrim napisał/a
Jeszcze nikt nie wrzucił? Star Trek - Into Darkness. Zapowiada się fajniej, niż wcześniejsza część.

O, a tu jeszcze jeden, który pewnie będzie kiepski, bo źle obsadzono aktora - Oblivion ;) Ale pan F. ma niezłe wejście. No i widoczki mogą być ciekawe.

Mam dokładnie odwrotne wrażenie. O ile oba trailery są jak trailery i niemal niczym się nie różnią, to zarys fabuły Obliviona brzmi rewelacyjnie :shock: klasyczne sci-fi.

Homer - 10 Grudnia 2012, 15:02

Dziwnym trafem Ghost Protocol, czyli M:I4 okazał się być świetnym filmem akcji. Mimo obecności Cruise'a i jego ręki w produkcji.
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2012, 15:29

znaczy, Dunadan, uważasz, że "Wojna światów" to nie jest klasyczne sci-fi? :wink:

Homer - nie widziałem, nie wiem :)

Homer - 11 Grudnia 2012, 23:06

Nowy trailer "Man of steel" praktycznie nic nie pokazuje, a podłożone kwestie brzmią strasznie sztucznie. Nigdy nie byłem też fanem Supermana, ni komiksowego ni filmowego. Więc czemu filmy oczekiwane? Przez te dwa nazwiska: Snyder i Nolan.
hijo - 11 Grudnia 2012, 23:25

Trafiłem przypadkiem na trailer The Prototype Chyba się zainteresuję tym filmem.
Matrim - 11 Grudnia 2012, 23:33

hijo, ciekawe. Zapisałem sobie.

Aktor główny wydał mi się znajomy, a to przecież Benjen Stark ;)

Homer - 11 Grudnia 2012, 23:34

Prawie jak tryb detektywa w Batmanie (Arkham) :) .
Matrim - 12 Grudnia 2012, 00:32

O jaaa... :) Drogówka Smarzowskiego. Czterech najciekawszych aktorów średniego pokolenia - nie może wyjść źle, choć te klipy dość sztampowe :)
Farin - 12 Grudnia 2012, 11:12

Matrim napisał/a
O jaaa... :) Drogówka Smarzowskiego. Czterech najciekawszych aktorów średniego pokolenia - nie może wyjść źle, choć te klipy dość sztampowe :)

No no zapowiada się naprawdę dobrze.

Homer - 12 Grudnia 2012, 16:49

Drogówka = Samo zycie!

Zerknijcie na te stenogramy...
http://wiadomosci.gazeta....on__ku__a_.html

Ten film wcale nie musi być wielką fikcją.

Dunadan - 17 Grudnia 2012, 22:21

Star Trek: W Ciemność :mrgreen:
http://www.newsarama.com/...s-teaser-2.html
(filmik jest na koniec artykułu)

Nieco inny jak ten sprzed paru linków. Jedna ze scen jak żywcem wyjęta z Dead Space :shock: Może być fajnie.

Blue Adept - 17 Grudnia 2012, 22:57

Nieźle się zapowiada... :D Kojarzy się trochę z Mass Effect. :shock: :wink:
Dunadan - 17 Grudnia 2012, 23:02

Blue Adept, mnie też szczerze mówiąc... widać inspiracje grami. Z jednej strony fajnie, z drugiej nieco brakuje oryginalności - robią film pod publiczność.
Matrim - 17 Grudnia 2012, 23:07

Dunadan, link przenosi do głównej strony chyba, a tam śladu po zwiastunie nie ma.
Blue Adept - 17 Grudnia 2012, 23:14

Matrim - kliknij w All Channels na Film...
Dunadan - 17 Grudnia 2012, 23:14

Matrim, hm, na dole jest filmik, sorry...
Matrim - 17 Grudnia 2012, 23:24

O teraz działa :)
hijo - 20 Grudnia 2012, 22:44

After Earth

Nie wiem czy ktoś już zapowiadał: Jaś i Małgosia :mrgreen:

Matrim - 22 Grudnia 2012, 00:30

The Incredible Burt Wonderstone. Bo tak :mrgreen:

Edit: I jeszcze jeden - This is the End :) Czad.

ilcattivo13 - 22 Grudnia 2012, 18:34

Ten pierwszy może być świetny, ale ten drugi... Wyjdzie kolejny KV2 albo Ted...
Matrim - 23 Grudnia 2012, 12:16

ilcattivo13 napisał/a
ale ten drugi... Wyjdzie kolejny KV2 albo Ted...

To, że jest Danny McBride nie oznacza od razu, że będzie c%$# Minotaura na szyi ;) Całkiem fajna grupa aktorów, grająca samych siebie, nabijająca się z samych siebie i z reszty Hollywoodu... Nie uważam, żeby to był kandydat na film roku, ale dobra rozrywka na pewno :)

Sandman - 28 Grudnia 2012, 19:07

Kilka zapowiedzi na przyszły rok

http://gadzetomania.pl/20...e-2013-cz-1/top

ilcattivo13 - 29 Grudnia 2012, 20:55

Elysium”, “Iron Man 3″, “Sin City: A Dame To Kill For” i “The World’s End” zdecydowanie na tak :D

The Prototype” może też być ciekawe :) Ale reszta? Bleh :roll:

hijo - 29 Grudnia 2012, 21:32

ilcattivo13, nie wiem czemu, ale mi się wydawało, że Ty mechy lubisz i myślałem że Pacific Rim Ci podejdzie.
ilcattivo13 - 29 Grudnia 2012, 23:09

I dobrze Ci się myślało - ja lubię "mechy" :D

Ale "mecha" (jako gatunek) niekoniecznie (poza "Gundam Wings"). A "Pacific Rim" nie dość, że wygląda jak skrzyżowanie Daimosa z Power Rangers, to jeszcze jest zrobione przez Amerykanów, a oni zaraz nawsadzają w film patosu i takich tam pierdół i film stanie się niezjadliwy. Jak Transformersy. O! ;P:

Jak ktoś nakręci film o prawdziwych mechach, nawet nie tych z licencji BattleTecha, to będę już tydzień przed premierą koczował pod kinem, nie wypuszczając biletu z ręki, choćby ten film, to nie wiadomo jaka kupa była :wink:

Matrim - 29 Grudnia 2012, 23:19

ilcattivo13 napisał/a
zrobione przez Amerykanów

Fakt, Guillermo del Toro jest mucho Americano ;)

Partner forum