To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

ilcattivo13 - 29 Października 2012, 14:45

prawidłowo - dostatecznie :D
Matrim - 31 Października 2012, 21:47

Posty starwarsowe przeniesione do wątku obok
dalambert - 2 Listopada 2012, 18:49

Dzisiaj na Ale kino o godz 20 " Rasputin" prod Francja-Rosja 2011 :shock:
Wie ktoś coś o tym :?: :!: :?:

Matrim - 3 Listopada 2012, 19:37

Internet huczy wieściami o Disneyu wykupującym Lucasfilm i tworzącym nowe Gwiezdne Wojny.

Ale losem Indiany Jonesa nikt się nie przejmuje, a przecież poszedł w pakiecie. Jest też Willow... Ciekawe czy się odważą :)

ilcattivo13 - 3 Listopada 2012, 20:36

Willowa pewnie zrobią. Związany z Diznejem The Rock nie ma w czym grać w 2013, więc pewnie go odsadzą w roli Madmartigana :roll:
Matrim - 3 Listopada 2012, 21:10

ilcattivo13 napisał/a
więc pewnie go odsadzą w roli Madmartigana :roll:

Z tego co kojarzę, to jeszcze rano zarówno Val Kilmer, jak i Warwick Davis cieszyli się całkiem dobrym zdrowiem :) Mimo, że w jednym z dwóch przypadków sprawność fizyczna mogła odrobinę spaść. Ale to by w sumie do Willow pasowało. Dwaj podtatusiali bohaterowie znów idą walczyć z jakimiś trolosmokami :)

ilcattivo13 - 3 Listopada 2012, 23:25

Ale Diznej nie będzie robił blokbastera z aktorami klasy B :roll: Może wsadzi Davisa i Kilmera do jakichś siódmoplanowych rólek, albo tylko migną przez jedno ujęcie, że niby to sequel, a potem już tylko The Rock, The Rock i The Rock ;P:
Nitj'sefni - 4 Listopada 2012, 09:05

Matrim napisał/a
Ale losem Indiany Jonesa nikt się nie przejmuje, a przecież poszedł w pakiecie. Jest też Willow... Ciekawe czy się odważą :)

Rzeczywiście o tym cicho. O Willowie nie wiedziałem, że to Lucasfilmu, ale o Indianie już jak najbardziej. Na temat piątej części co i rusz pojawiają się jakieś plotki, więc może ją nakręcą.

Ziemniak - 4 Listopada 2012, 09:36

Nitj'sefni napisał/a
Na temat piątej części co i rusz pojawiają się jakieś plotki, więc może ją nakręcą

Jak będzie taka jak czwarta, to może lepiej nie :?

Wygląda na to , że kręcenie Gry Endera zbliża się do szczęśliwego finału. Żeby tylko bardzo tego nie skopali.

Matrim - 4 Listopada 2012, 22:17

ilcattivo13 napisał/a
Ale Diznej nie będzie robił blokbastera z aktorami klasy B :roll:

Ale już drużyna, gdzie jeden mały jest sprytny, drugi starszy i mu się nie chce, ale musi, a trzeci jest tępy jak Skała, mogłaby się sprawdzić :) Wszystko zależy od grupy docelowej. Się pożyje, się zobaczy.

Ziemniak napisał/a
Jak będzie taka jak czwarta, to może lepiej nie :?

Plotka naczelna mówi, że legenda nie może odejść w taki sposób i że piątka ma ją zrehabilitować.

ilcattivo13 - 5 Listopada 2012, 16:53

Matrim napisał/a
Ale już drużyna, gdzie jeden mały jest sprytny, drugi starszy i mu się nie chce, ale musi, a trzeci jest tępy jak Skała, mogłaby się sprawdzić :)
tia, już mnie raz przekonywałeś, że niepotrzebnie desperuję odnośnie remake'u XCOMa :roll:

Znalazłem dziś w sieci trailer nietypowego post-apo. Mieliśmy już zombie, obcych, grzybki atomowe, wirusy, ślepotę... Ale epidemii agorafobii jeszcze nie mieliśmy :D

Los Ultimos Dias

To kolejna, po Carriers, post-apokaliptyczna produkcja braci Pastor - tamta ma niezłe recenzje, więc może i ta im się uda :)

Iscariote - 5 Listopada 2012, 21:16

Potwierdzone. Cage wystąpi w Niezniszczalnych 3 :D
Matrim - 5 Listopada 2012, 23:01

ilcattivo13 napisał/a
tia, już mnie raz przekonywałeś, że niepotrzebnie desperuję odnośnie remake'u XCOMa :roll:

A wcale że bo nie. Podobał mi się powrót legendy, ciekaw byłem co wyjdzie, materiałami nie tylko ja się podekscytowałem, a że wyszło jak wyszło, to... życie, nie? :)

ilcattivo13 - 5 Listopada 2012, 23:30

Jakie życie? Firaxis... :roll:
hrabek - 8 Listopada 2012, 13:14

Iscariote napisał/a
Potwierdzone. Cage wystąpi w Niezniszczalnych 3 :D

Odtwierdzone. Aktor zaprzeczył. Czyżby zarobił już wystarczająco na urząd skarbowy?

Żul - 15 Listopada 2012, 09:21

A ja już odliczam dni do premiery Hobbita, coś mi się widzi, że to będzie kolejny smakowity kąsek, a może nawet uczta dla zmysłów. Skoro obsesja Władcy Pierścieni trzymała mnie tak długo...
fealoce - 15 Listopada 2012, 12:19

Tak, tylko szkoda, że zrobią z tego 3 filmy... :(

edit: W sumie nie jestem pewna, czy na to czekam, trochę się boję, ale wszystko wskazuje na to, że będzie ekranizacja Deus Ex: Human Revolution

Witchma - 28 Listopada 2012, 21:37

Promocji Hobbita ciąg dalszy. Iść czy nie iść, oto jest pytanie :)
Matrim - 28 Listopada 2012, 22:20

O rany :) Aż strach pomyśleć jakie maratony będą po ostatniej części Hobbita. A potem po wszystkim edycjach rozszerzonych :)
fealoce - 28 Listopada 2012, 22:25

Pewnie będą się zaczynać w piątek wieczorem a kończyć w niedzielę :mrgreen:
dzejes - 28 Listopada 2012, 22:41

I prysznic wliczony w cenę ;P:
hrabek - 29 Listopada 2012, 07:42

Właśnie nie. Po wyjściu z kina będziesz wyglądał i pachniał jak prawdziwy krasnolud.
dzejes - 29 Listopada 2012, 08:14

Siebie bardziej widzę jako orka, jednak.
Fidel-F2 - 29 Listopada 2012, 08:25

tak, to zupełnie odmienny aromat
Blue Adept - 29 Listopada 2012, 08:26

Ja tam po takim maratonie byłbym jednym z Umarłych... :wink:
Iscariote - 2 Grudnia 2012, 10:51

Samoloty

dobre będzie :D Tylko co dalej? Pociągi, ciągniki, dźwigi?

Blue Adept - 2 Grudnia 2012, 10:59

Iscariote napisał/a
Tylko co dalej? Pociągi, ciągniki, dźwigi?

Hej, nie oglądałeś Transformers :?: ;P: :wink:

Poważniej - chyba wszystko już było, np. pociągi:

Tomek, Piotrek i pociąg pocztowy

EDIT:

Urodzinowy Pociąg cz.1

The Little Engine That Could (2011)

Matrim - 9 Grudnia 2012, 21:43

Jeszcze nikt nie wrzucił? Star Trek - Into Darkness. Zapowiada się fajniej, niż wcześniejsza część.

No i można sobie posłuchać, jak MOŻE brzmieć Smaug w Hobbicie ;)

O, a tu jeszcze jeden, który pewnie będzie kiepski, bo źle obsadzono aktora - Oblivion ;) Ale pan F. ma niezłe wejście. No i widoczki mogą być ciekawe.

A tu jeszcze z innej bajki - Zero Dark Thirty. Amerykanie podchodzą bardzo emocjonalnie do tematu Osamy. Ciekawe, jak na to popatrzy pani Bigelow. Może nie w duchu Hurt Locker, ale wygląda gęsto.

I jeszcze ostatni Django Unchained. ilcattivo, zobacz, to ten film, w którym gra Franco Nero :)

ilcattivo13 - 9 Grudnia 2012, 22:43

Matrim - mogę się założyć, że na ekranie będzie go widać jeszcze mniej niż w "Szklanej pułapce 2" :/

Zresztą, trailer oglądnąłem już po raz enty (tu też był już chyba wrzucany) i ciągle się zastanawiam, czy chcę takiego Django. Ja rozumiem, że to najbardziej kopiowany bohater spagheciaków, ale tutaj jakoś mi to średnio pasuje... Poza tym, Tarantino napisał w jakimś wywiadzie, że to ma być pierwszy western rozliczeniowy z niewolnictwem i rasizmem w tle. A to gie prawda, bo już jeden Django w tych klimatach był, z Franco Nero w roli Django właśnie - "Django 2: il grande ritorno" (Corbucci go wyreżyserował i to jest jedyny oficjalny sequel "Django").

Edit: a wiesz, Matrim, kto robił plakat do "Oblivion"? Andrée Wallin, ten od grafik z Wasteland 2 ;P:

Matrim - 9 Grudnia 2012, 23:18

ilcattivo13 napisał/a
Zresztą, trailer oglądnąłem już po raz enty (tu też był już chyba wrzucany)

Jam to, nie chwaląc się, sprawił. Ale ten jest bardziej (choćby Waltz i "Who knows... " :mrgreen: )

ilcattivo13 napisał/a
kto robił plakat do Oblivion?

Kto robił, nie wiedziałem, ale fakt, że przykuwa uwagę. Tylko czemu tam Cruise gra...

Partner forum