Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Adashi - 24 Listopada 2007, 11:14
PDF zainstaluj jeszcze raz Acrobata... tzn aktualnie Adobe
JPGi może jakiś nowy program powiązał je z sobą np Corel albo ktoś coś poprzestawiał w "typach plików"...
Filmy j.w.
Ciemność masz latarkę?
Martva - 24 Listopada 2007, 11:25
| Adashi napisał/a | PDF zainstaluj jeszcze raz Acrobata... tzn aktualnie Adobe |
Najśmieszniejsze jest to, ze ja go miałam. Ale tak to wygląda jakbym przestała mieć.
| Cytat | JPGi może jakiś nowy program powiązał je z sobą np Corel albo ktoś coś poprzestawiał w typach plików... |
Nie bardzo miał kto przestawiać, kiedyś się otwierały automatycznie w programie o nazwie bodajże ACDSee (jest coś takiego, czy mi się przyśniło?), a teraz przez podgląd obrazów i faksów systemu Windows, w którym niewiele się da zrobić. I tego pierwotnego nawet nie ma na liście programów do wybrania w 'otwórz za pomocą'.
Cholera jasna, ja się nie znam na komputerach, zawsze wszystko robie czysto intuicyjnie, jestem informatyczne cielę, ale nie rozumiem. Podejrzewam jednak że znikniecie dwóch programów na literkę 'A' może mieć coś wspólnego z próbami usunięcia przez mojego Papę programu do liczenia PITów '06 z dysku. Tylko w takim razie nie wiem co z tym SudEdit-Playerem, który nie jest na literkę A.
| Cytat | Ciemność masz latarkę? |
To by musiała być *beep* wielka latarka i ktoś by ją musiał powiesić *beep* wysoko.
EDIT: czy to naprawdę jest aż tak brzydkie słowo, ze je trzeba wy*beep*ać?
Pako - 24 Listopada 2007, 11:29
Martva - w takim razie zainstaluj jeszcze raz Adobe Acrobat, ACDSee (osobiście wolę IrfanView ) i CinemaPlayer (osobiście wolę ) i będzie grało. Tak to bywa że czasem ktoś nam niechcący namiesza...
Martva - 24 Listopada 2007, 11:37
Chyba trzeba będzie zacząć wykorzystywać faceta mojej siostry, chce sie z nią spotykać, to niech odpracuje Dobrze by było żeby zrobił *coś* z tym komputerem, wywalił wszystko co jest do wywalenia i wytłumaczył mi dlaczego system się odpala 7-10 minut, bo wnioskuję że to nie jest normalne.
Ehhhhh.
Anonymous - 24 Listopada 2007, 11:38
Sama siebie bardzo wkurzam.
Adashi - 24 Listopada 2007, 11:45
Martva, bierz tego speca, niech zrobi porządek
Fidel-F2 - 24 Listopada 2007, 17:12
Irlandczycy nie maja pojęcia jak korzystać ze świateł w samochodzie
mawete - 24 Listopada 2007, 20:11
że nie znalazłem 50 euro
agnieszka_ask - 25 Listopada 2007, 00:29
nagłe zmiany rozpiski pracy grrrr
Ixolite - 25 Listopada 2007, 13:38
Klientka, która odzywa się po 2 miesiącach i mówi, że zapomniała co ona właściwie chciała...
Piech - 25 Listopada 2007, 13:43
| Ixolite napisał/a | | Klientka, która odzywa się po 2 miesiącach i mówi, że zapomniała co ona właściwie chciała... |
Czemu Ciebie to wkurza? Przecież to jest naprawdę śmieszne.
Anonymous - 25 Listopada 2007, 13:59
Bo pewnie by chciała, żeby Ix jej przypomniał. A on też nie pamięta.
Ixolite - 25 Listopada 2007, 14:44
Na początku przyszłego roku będziemy obchodzić rocznicę rozpoczęcia z tą klientką... kontaktów. Słowo "pracy" jakoś mi tu nie pasuje. Tak, to jest ciągle to samo babsko. Ja już to chromole, jeszcze tylko nie wiem jak to szefowi uświadomić, żeby się nie obraził.
Do śmiechu mi nie jest, bo kasy z tego nie ma i nie będzie tak długo, jak nie skończymy i nie przyklepiemy wszystkiego. Czyli pewno już nigdy. A ja to nawet nie mam co pamiętać, bo ona zwykle trzy razy zmienia zdanie, zanim zacznie nam coś komunikować... ehhhhh...
Piech - 25 Listopada 2007, 17:14
| Ixolite napisał/a | Na początku przyszłego roku będziemy obchodzić rocznicę rozpoczęcia z tą klientką... kontaktów. Słowo pracy jakoś mi tu nie pasuje. Tak, to jest ciągle to samo babsko. Ja już to chromole, jeszcze tylko nie wiem jak to szefowi uświadomić, żeby się nie obraził.
Do śmiechu mi nie jest, bo kasy z tego nie ma i nie będzie tak długo, jak nie skończymy i nie przyklepiemy wszystkiego. Czyli pewno już nigdy. A ja to nawet nie mam co pamiętać, bo ona zwykle trzy razy zmienia zdanie, zanim zacznie nam coś komunikować... ehhhhh... |
Może ona Cię podrywa?
Anonymous - 25 Listopada 2007, 17:33
Fretka mnie wkurza, zrzuciła komputer na ziemię.
I samochód sie psuje. I jeszcze gazownia tak namieszała z rachunkami, że się w życiu nie połapię - czeka mnie upojna wizyta u nich.
Ixolite - 25 Listopada 2007, 17:34
| Piech napisał/a | | Może ona Cię podrywa? |
Jakby to jej córka była, to bym mógł rozważyć taką wersję...
Anonymous - 25 Listopada 2007, 17:36
No czemu, może lubi młodych chłopców - zwłaszcza jak wyglądaja na szesnaście lat?
Aga - 25 Listopada 2007, 18:10
Mnie też wkurza fretka. Cholera tłucze się nad ranem i nie daje mi spać...
Fidel-F2 - 25 Listopada 2007, 18:27
wszyscy macie fretki???
Martva - 25 Listopada 2007, 18:35
Ja się kiedyś zastanawiałam nad pluszową.
W***wia mnie moja własna osoba, znaczy całokształt sytuacji.
hjeniu - 25 Listopada 2007, 18:37
Ja mam jamnika, czyli prawie fretkę i też mnie wkurza
Anonymous - 25 Listopada 2007, 18:49
Jamniki sa ładniejsze, mądrzejsze i bardziej urocze od fretek!
Aga - 25 Listopada 2007, 19:01
To nie ja mam fretkę. To moja babcia. A że mieszkam z babcią...
Fretki to chyba najbardziej wredne futrzaki, jakie chodzą po tym świecie, serio.
Anonymous - 25 Listopada 2007, 19:14
| Aga napisał/a | | Fretki to chyba najbardziej wredne futrzaki, jakie chodzą po tym świecie, serio. |
Zgadzam się w stu procentach.
Fidel-F2 - 25 Listopada 2007, 19:22
to je wygońcie na dwór
Ixolite - 25 Listopada 2007, 19:26
| Miria napisał/a | No czemu, może lubi młodych chłopców - zwłaszcza jak wyglądaja na szesnaście lat? |
Bo powiem...
Fidel-F2 - 25 Listopada 2007, 19:48
złośliwość przedmiotów martwych
Dzieje wypraw krzyżowych Runcimana poszły za 5,7zł a mi holerny internet odmówil współpracy w momencie licytowania
mistique - 25 Listopada 2007, 20:04
Fidel, możesz sobie ustawić snajpera, żeby licytował za Ciebie: http://www.snajper.net/
Pako - 25 Listopada 2007, 21:24
| Ixolite napisał/a | | Miria napisał/a | | No czemu, może lubi młodych chłopców - zwłaszcza jak wyglądaja na szesnaście lat? :twisted: |
Bo powiem... |
Daj jej numer Mirii, teraz to tak w sam raz na 16 latek wygląda, chłopięca troszku fryzura - w sam raz się nada :P
Fidel-F2 - 25 Listopada 2007, 22:00
mistique, ja wiem, ale po pierwsze, nie śledziłem tej aukcji, pół godziny wcześniej wpadła mi w oko, a po wtóre, zrobił to dziad pierwszy raz,
|
|
|