To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

hrabek - 20 Grudnia 2006, 08:20

Ja wciaz jeszcze nie mam. Poki co mieszcze sie w prognozach. Obstawiam, ze dzisiaj bedzie.
Nivak - 20 Grudnia 2006, 11:09

NURS
Cytat
Nivaku dostaniesz, dostaniesz, musiałem dopilnować, zeby wszystko tym razem pasiło.

Cieszy mnie to niezmiernie

Póki co, zgodnie z countem, wczoraj nie było, może dziś~~

bogow - 20 Grudnia 2006, 17:56

W kiosku w mojej miejscowościnie nowy SFFH musiał być już od początku tygodnia. Tak się bowiem złożyło, że od dziś jest już w moich zbiorach :)
Czarny - 21 Grudnia 2006, 07:32

Wczoraj zakupiłem i teraz czytam se :mrgreen:
Juki - 21 Grudnia 2006, 08:17

To chyba mały offtop ale nie wiem gdzie spytać - ile kosztuje jedno wydanie i czy jest w nim coś oprócz samej gazety? jak się nie myle jest już 14 takich numerów?
hijo - 21 Grudnia 2006, 08:19

Chłopie jak tyś tu trafił bez czytania SFFiH? jak chcesz się przekonać to zajrzyj do kiosku kup SFiliterki i się wszystkiego dowiesz :mrgreen:
Juki - 21 Grudnia 2006, 10:56

Trafiłem tutaj z innego forum o serialach sci-fi, pewna osoba w sygnaturze miała link do tego forum więc wszedłem i patrze, ze forum prowadzi magazyn więc się pytam, odpowie mi ktoś tutaj?
Fidel-F2 - 21 Grudnia 2006, 10:58

najpierw marsz do wątku biją, tam Ci wszystko wyjaśnią o co zapytasz
gorat - 21 Grudnia 2006, 11:04

elam, chyba pełnisz rolę słupa reklamowego :P

Poważniej: zrób, jak radzi Fidel, a teraz możemy powiedzieć, że najsensowniejsze wyjście jest takie, jak radzi hijo ;) Cena to 7.99 zł. Możesz też przejrzeć w jakimś salonie, jeśli masz w okolicy.
A, i jeszcze to pismo miało pierwszą serię z 51 numerami :mrgreen:

Fidel-F2 - 21 Grudnia 2006, 11:06

gorat jak możesz...:emodezaprobata:
gorat - 21 Grudnia 2006, 11:11

Fidel, zachęcać do kupienia możemy, ale o niczym innym gadać nie będziemy, póki nie obity. Oki?
Fidel-F2 - 21 Grudnia 2006, 11:17

:wink:
hrabek - 22 Grudnia 2006, 09:11

Nivak: jak tam? Bo u mnie w czwartek tez nie bylo. I w srode tez nie. Optymista jakis bylem. Moze dzisiaj przyjdzie. Najgorsze, ze widzialem tylko polowe okladki. Wygladala oblednie, ale tylko polowa, wiec jestem podwojnie wkurzony, bo nawet, kurna, obrazkiem sie podelektowac nie moge...
Nivak - 22 Grudnia 2006, 09:38

Do mnie przesyłeczka przyszła zgodnie z zamówieniem wczoraj, o czym dowiedziałam się wieczorem, bo nie posiadam kluczyka do skrzynki Nawet co nieco uległo już przeczytaniu z nowego mumeru
count, nie trać nadziei

hrabek - 22 Grudnia 2006, 09:50

Cholera, mam uczucie, ze mi osle uszy rosna. Zaraz ryczec zaczne, bo prenumerata miala rozwiazac moje problemy z szukaniem SFFiH, a tymczasem tylko je poteguje, bo pismo w kiosku lezy i sie smieje ze mnie, a ja nie moge kupic, bo slinie skrzynke w ulomnej nadziei, ze to moze juz teraz... Szlag by to trafil. Jak dzisiaj nie przyjdzie, to sie obraze na SFFiH i w swieta o nim myslal :P
Anonymous - 22 Grudnia 2006, 12:30

Count, łączę się z Tobą w bólu. Kupiłam styczniową NF, a grudniowego SFFH jak nie było, tak nie ma. :evil: Na szczęście prenumerata zbliża się do końca. :mrgreen:
Ziemniak - 22 Grudnia 2006, 12:32

Spokojnie count spokojnie :D Do mnie jeszcze trzynastka nie dotarła (widocznie jakaś pechowa była :twisted: ) a ty się stresujesz...
hrabek - 22 Grudnia 2006, 12:45

Styczniowy NF tez powinien przyjsc poczta. Zobaczymy, czy bedzie dzisiaj w skrzynce. Moze i to i to bedzie?

A prenumerate fajnie sie odnawia, bo mozna ksiazke za darmo dostac, wiec warto. Poza tym wychodzi taniej niz w kioskach. Chyba rzeczywiscie sie za mocno stresuje i musz troche przystopowac. Poczytam sobie ksiazki jakies dopoki nie przyjdzie...

Anko - 22 Grudnia 2006, 18:33

count:
Cytat
Cholera, mam uczucie, ze mi osle uszy rosna. Zaraz ryczec zaczne, bo prenumerata miala rozwiazac moje problemy z szukaniem SFFiH, a tymczasem tylko je poteguje, bo pismo w kiosku lezy i sie smieje ze mnie, a ja nie moge kupic, bo slinie skrzynke w ulomnej nadziei, ze to moze juz teraz...
No, ja też swój eksperyment z inwestycją w prenumeratę uważam za nietrafiony. I pomyśleć, że w Pszczynie trzymałam już nowy numer w rękach... A jak rano wyjeżdżałam z Torunia, to w skrzynce nie było. I święta będą bez-SFFH-owe. W zeszłym miesiącu kupiłam drugi egz. oprócz prenumeraty, ale powtórzyć ten wyczyn - co to, to nie. :?
anajo - 31 Grudnia 2006, 19:43

NUUURSIE kiedy podasz zawartość numeru 15
jestem mocno niecierpliwy :evil:
oby nr 15 był taki że można paść z wrażenia :shock: :shock: :shock: ,że hej

Aga - 3 Stycznia 2007, 10:25

Już jest. Faktycznie można paść :D
hrabek - 3 Stycznia 2007, 10:39

To kiedy bedzie? :) U mnie standardowo pewnie 4 dni po oficjalnym terminie. Stawiam piatek 19, czyli jeszcze 16 dni.
Indy - 3 Stycznia 2007, 11:16

count też tak stawiam.
A może będzie miła niespodzienka ? :mrgreen:

Adanedhel - 3 Stycznia 2007, 11:18

Czas niespodzianek minął tak z tydzień temu :) Raczej wracamy do szarej rzeczywistości.
Ale i tak liczę na pojawienie się numeru w terminie.

hrabek - 3 Stycznia 2007, 11:54

Mi tam sie nie spieszy, mam 2,5 zaleglych NF do przeczytania, do tego kupa ksiazek, wiec na brak lektury narzekac nie bede. Jedyne co mnie ostatnio strasznie zezlilo, to to ze wszyscy wypowiadali sie o okladce, a ja nie moglem, bo nie widzialem i czytalem te zachwyty i szlag mnie trafial :(
hrabek - 9 Stycznia 2007, 12:41

Tydzien prawie minal, a to tydzien blizej do nowego numeru. Stawiam jeszcze 10 dni do momentu jak mi listonosz wsunie do skrzynki.
Godzilla - 9 Stycznia 2007, 12:43

Optymistycznie - osiem dni. Realistycznie - dziesięć. Chociaż ostatnio było zaskoczenie, i nowy numer był w kioskach dokładnie tego dnia, co NURS zapowiadał.
hrabek - 9 Stycznia 2007, 12:45

To juz drugi raz sie udalo, poprzednio mowil, ze bedzie w sobote i byl. Co mnie tym bardziej martwi jako prenumeratora, bo zamiast dostac dzien przed kioskiem, dostaje prawie tydzien po. No zobaczymy, teraz mam nadzieje, ze juz zadne swieta i strajki nie stana na drodze i moze bedzie wczesniej, ale licze do 10, najwyzej sie uciesze z zaskoczenia :)
Czarny - 9 Stycznia 2007, 14:02

Miałem przez rok prenumeratę i NIGDY nie była przed kioskiem. Nie łudź się count. :twisted:
hrabek - 9 Stycznia 2007, 14:10

Ja sie nie ludze, ale pamietam jak Nurs obiecywal, ze tak wlasnie bedzie. A tymczasem dostaje prawie tydzien po kiosku. Ja wiem, ze monopolista i nie ma jak tego slac, ale i tak lipa.

Partner forum