Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Fidel-F2 - 10 Sierpnia 2017, 13:19
A także dobre obyczaje
Ziebreń - 10 Sierpnia 2017, 20:44
Agi, dziękuję.
thinspoon - 10 Sierpnia 2017, 21:14
Ziebreń napisał/a | Agi, dziękuję. |
Słabe jak ****
Fidel-F2 - 10 Sierpnia 2017, 21:26
ten dzisiejszy plankton już nie ten co kiedyś
bio - 10 Sierpnia 2017, 22:48
Góry Świętokrzyskie też kiedyś były górami. Nie rozczulaj się. Poprawność jest siostrą Popaprania.
ihan - 10 Sierpnia 2017, 22:56
Bzdura. A jadąc przypowieściami, pewna wiejska kobietka poszła do spowiedzi, wśród innych grzechów wyznała, że klnie. A ksiądz na to: to nie grzech, to brak kultury.
Ziebreń - 11 Sierpnia 2017, 08:17
thinspoon napisał/a | Ziebreń napisał/a | Agi, dziękuję. |
Słabe jak **** |
Skoro fatygujesz się, by obwieszczać: 'słabe...', to jest w tym jakby sprzecznosć.
Poza tym to było zwykłe podziękowanie za spełnienie mojej prośby. Co tu może być mocnego czy słabego? Co ma piernik do wiatraka i gdzie tu przedmiot do takiego komentowania i oceniania? To nonsens. Wniosek jest prosty: masz jakiś tajemniczy problem, no i zamiast zachowywać się przyzwoicie, puszczasz coś nieładnego i bez treści, jakieś bąki.
Przy okazji: podziękować (a najpierw przeprosić) powinien sam autor chamskiego, plugawego i psychotyczngo wpisu, bo to, co tam wysmażył, w pewnych okolicznościach jednak mogłoby zainteresować prokuraturę (i nie są to żadne moje pogróżki, tylko – wydaje mi się – dosyć trzeźwa ocena). Ogólnie dostępna publiczna przestrzeń to jednak nie jest jakiś bolszewicki szalet.
Fidel-F2 napisał/a | ten dzisiejszy plankton już nie ten co kiedyś |
Twoje powody do poczucia własnej wielkości (wobec 'planktonu'), to lepszy powód do kwiku.
Dobrali się dwaj prostaczkowie: centymetrowy troll z milimetrowym akolitą, jak bida z nędzą. Bujajcie się, smyki.
Agi - 11 Sierpnia 2017, 08:45
Ziebreń, nie rozpędzaj się w ocenach innych userów. Proszę.
Luc du Lac - 11 Sierpnia 2017, 08:50
Ziebreń napisał/a | sam autor chamskiego, plugawego i psychotyczngo wpisu |
a co tak właściwie napisałeś Fidelu ? bo straciłem wątek
ale skoro pada słowo
to zakładam że musiało być coś o KRK
?
Agi - 11 Sierpnia 2017, 08:58
Luc du Lac, post został usunięty. Dotyczył uroczystości Bożego Ciała i zdaniem Ziebrenia obrażał jego uczucia. Proponuję skończyć dyskusję na ten temat, zanim wybuchnie kolejna awantura. Ja rozumiem, że jest nudno, ale pohasajcie w innych wątkach. Proszę.
Chal-Chenet - 11 Sierpnia 2017, 09:14
Luc du Lac napisał/a |
a co tak właściwie napisałeś Fidelu ? bo straciłem wątek
ale skoro pada słowo
to zakładam że musiało być coś o KRK
? |
W grę wchodzi także Lovecraft.
Luc du Lac - 11 Sierpnia 2017, 09:26
w punkt Chal
thinspoon - 11 Sierpnia 2017, 12:02
thinspoon napisał/a | Ziebreń napisał/a | Agi, dziękuję. |
Słabe jak **** |
Skoro fatygujesz się, by obwieszczać: 'słabe...', to jest w tym jakby sprzecznosć.
Poza tym to było zwykłe podziękowanie za spełnienie mojej prośby. Co tu może być mocnego czy słabego? Co ma piernik do wiatraka i gdzie tu przedmiot do takiego komentowania i oceniania? To nonsens. Wniosek jest prosty: masz jakiś tajemniczy problem, no i zamiast zachowywać się przyzwoicie, puszczasz coś nieładnego i bez treści, jakieś bąki.
Przy okazji: podziękować (a najpierw przeprosić) powinien sam autor chamskiego, plugawego i psychotyczngo wpisu, bo to, co tam wysmażył, w pewnych okolicznościach jednak mogłoby zainteresować prokuraturę (i nie są to żadne moje pogróżki, tylko – wydaje mi się – dosyć trzeźwa ocena). Ogólnie dostępna publiczna przestrzeń to jednak nie jest jakiś bolszewicki szalet.
Cytat | Fidel-F2 napisał/a | ten dzisiejszy plankton już nie ten co kiedyś |
Twoje powody do poczucia własnej wielkości (wobec 'planktonu'), to lepszy powód do kwiku.
Dobrali się dwaj prostaczkowie: centymetrowy troll z milimetrowym akolitą, jak bida z nędzą. Bujajcie się, smyki. |
Słabe jest twoje burackie zachowanie. Wbijasz się na forum, straszysz prokuraturą, piszesz donosiki do administracji. Ostatni raz z takim zachowaniem spotkałem się w podstawówce.
Fidel-F2 - 11 Sierpnia 2017, 13:34
Ziebreń, głupiś aż miło patrzeć.
Zasłanianie się uczuciami religijnymi jest jak chwalenie się małym fiutkiem.
Martva - 11 Sierpnia 2017, 14:09
Panowie, czy możecie sobie pójść porównywać długości na priw? Dziękuję.
Fidel-F2 - 11 Sierpnia 2017, 14:27
Też byś chciała ale nie możesz
ihan - 11 Sierpnia 2017, 19:30
Fidel-F2 napisał/a | Zasłanianie się uczuciami religijnymi jest jak chwalenie się małym fiutkiem. |
Fidel, popracuj nad porównaniami, bo chwalenie się fiutkiem, nieważne czy małym czy dużym to przedszkole. Więc logiczne, że Martva by nie chciała.
Ziebreń - 11 Sierpnia 2017, 19:34
Centymetr Trolla, nie pchaj się tak z tymi komplementami pod moim adresem. Jesteś trochę daleko, więc nie mogę się tak odwzajemnić, jakbym chciał i jakby wypadało. Twój błazeński wpis naturalnie jest od rzeczy, nie tylko z tego powodu, że nigdzie tu nie mówiłem o własnych uczuciach religijnych (wystarczy przeczytać posty, bo żadnej innej korespondencji z Agi nie było). Błądzisz więc jak w malignie, no i niestety nudzisz mdławo.
ihan - 11 Sierpnia 2017, 19:42
Ziebreń, jak ktoś zachowuje się niekulturalnie to się go upomina, ruguje z towarzystwa, albo w inny sposób wyłącza ze wspólnoty. Straszenie prokuraturą na podstawie obrazy uczuć czy to swoich czy suwerena to mega słabe jest i tutaj thinspoon miał rację. Nie zwalcza się kogoś jego bronią, jeśli broń się uważa za niegodną, to też mądra zasada, którą polecam mieć na uwadze.
Fidel-F2 - 11 Sierpnia 2017, 20:11
ihan, nie bądź logiczna jak Ziebreń, bo to od rzeczy i nonsens.
Ziebreń, chłopcze, mi już miejsca na kolbie brakuje.
Ziebreń - 11 Sierpnia 2017, 20:41
ihan napisał/a | Ziebreń, jak ktoś zachowuje się niekulturalnie to się go upomina, ruguje z towarzystwa, albo w inny sposób wyłącza ze wspólnoty. Straszenie prokuraturą na podstawie obrazy uczuć czy to swoich czy suwerena to mega słabe jest i tutaj thinspoon miał rację. Nie zwalcza się kogoś jego bronią, jeśli broń się uważa za niegodną, to też mądra zasada, którą polecam mieć na uwadze. |
Ihan, no nie masz racji. Aż się dziwie, jak możesz połykać takie bajki. Ale Tobie spróbuję wytłumaczyć. Nie pamiętasz widocznie, co tam było. W ogóle tu się za dużo gada bez zastanowienia, no, jakbyście grali w jakąś zupełnie inną grę językową niż ja, no albo popijali sobie pisząc posty. Przypomniałem o KK żeby uzasadnić i zachęcić Agi do usunięcia tego łajna, które odkryłem dość późno, a które po prostu paskudnie śmierdziało. Dlaczego mam tolerować coś, co znieważa mnie i nie tylko? Słowa trochę traciłyby sens. Nie lubię bolszewickich żuli, jest wiele powodów do tego.
Jakie straszenie? Nie kupuj złośliwych bujd.
No i nie było w tym nic 'niegodnego'. Niegodnie by było pozwalać pchać sobie pod nos jakieś guano, udając, że są to pieczarki.
ihan - 11 Sierpnia 2017, 21:05
Dzięki, że próbujesz mi tłumaczyć, ale jakie bajki, jakie bujdy, ktoś złośliwie podmienił twój post i o prokuraturze dopisał bez twojej wiedzy? Widzisz, to ja ci z kolei wytłumaczę na takim przykładzie. Ktoś opowiada w towarzystwie niesmaczne kawałki o komunistkach (to tak dla zrównoważenia bolszewickich żuli, bo idziesz dokładnie tą samą drogą, która tak cię kamieniem uwiera). Znaczy: cham. Znaczy, nie chcę z nim mieć nic wspólnego. Zdarzyło mi się wyjść z wykładu, z zajęć laboratoryjnych, z kościoła, bo prelegent takimi żartami rzucał. Nie rozmawiam z takim osobnikiem, nie idę na piwo, na kawę, wychodzę gdy wchodzi do pomieszczenia. Ewentualnie mówię, że cham i prostak. Ale nie krzyczę o obrazie uczuć, bo są to MOJE uczucia i ja mam o nie walczyć, a nie prokurator, bo to nie jest sprawa dla PAŃSTWA, w którym mieszkam, bo i Państwo do moich uczuć nic nie powinno mieć. A niegodne jest to, że dokładnie, dokładniuśko to samo robisz, tylko się jeszcze obrazą zasłaniasz, przy okazji balansujesz na cienkiej linie obrażania innych.
Ziebreń - 11 Sierpnia 2017, 21:27
ihan napisał/a | Dzięki, że próbujesz mi tłumaczyć, ale jakie bajki, jakie bujdy, ktoś złośliwie podmienił twój post i o prokuraturze dopisał bez twojej wiedzy? Widzisz, to ja ci z kolei wytłumaczę na takim przykładzie. Ktoś opowiada w towarzystwie niesmaczne kawałki o komunistkach (to tak dla zrównoważenia bolszewickich żuli, bo idziesz dokładnie tą samą drogą, która tak cię kamieniem uwiera). Znaczy: cham. Znaczy, nie chcę z nim mieć nic wspólnego. Zdarzyło mi się wyjść z wykładu, z zajęć laboratoryjnych, z kościoła, bo prelegent takimi żartami rzucał. Nie rozmawiam z takim osobnikiem, nie idę na piwo, na kawę, wychodzę gdy wchodzi do pomieszczenia. Ewentualnie mówię, że cham i prostak. Ale nie krzyczę o obrazie uczuć, bo są to MOJE uczucia i ja mam o nie walczyć, a nie prokurator, bo to nie jest sprawa dla PAŃSTWA, w którym mieszkam, bo i Państwo do moich uczuć nic nie powinno mieć. A niegodne jest to, że dokładnie, dokładniuśko to samo robisz, tylko się jeszcze obrazą zasłaniasz, przy okazji balansujesz na cienkiej linie obrażania innych. |
Wyobraź sobie np. sytuację, że ktoś wchodzi tu z googla i znajduje takie wpisy. Inne sytuacje też pewnie można sobie wyobrażać. No i ktoś, np. admini mieliby w następstwie tego korespondencję z czynnikami urzedowymi... Chciałabyś tego?
No i można analogicznie wyjść i więcej nie wracać na forum, gdzie takie coś się dzieje.
Jak się 'po swojemu' rozumie cudze posty, to się widocznie i 'po swojemu' rozumie późniejsze wyjaśnienia. No już nie będę tłumaczył się z cudzych opinii na swój temat. Daruj, ale serdecznie mierzi mnie takie coś.
Pozdrawiam.
Cytat | Fidel-F2 napisał/a |
Ziebreń, chłopcze, mi już miejsca na kolbie brakuje. |
|
Chyba na butelce.
ihan - 11 Sierpnia 2017, 21:34
Ziebreń napisał/a | No i można analogicznie wyjść i więcej nie wracać na forum, gdzie takie coś się dzieje. |
Agi - 11 Sierpnia 2017, 21:44
Ziebreń napisał/a | Wyobraź sobie np. sytuację, że ktoś wchodzi tu z googla i znajduje takie wpisy. Inne sytuacje też pewnie można sobie wyobrażać. No i ktoś, np. admini mieliby w następstwie tego korespondencję z czynnikami urzedowymi... Chciałabyś tego?
|
Dziękuję, że się o mnie tak troszczysz, ale daruj sobie.
Forum sobie poradzi.
Fidel-F2 - 11 Sierpnia 2017, 22:46
No to jak? Zmierziłeś się już wystarczająco? Pójdziesz sobie? Co tu będziesz z chamami siedział?
Luc du Lac - 11 Sierpnia 2017, 23:37
To ja w temacie.
Ziebreń.
bio - 11 Sierpnia 2017, 23:38
Ciekawe, co by wypisywał w internecie Jan Chryzostom Pasek, gdyby dożył naszych czasów? Jakie czasy, takie Paski.
Fidel-F2 - 12 Sierpnia 2017, 00:25
bio, chamie jeden
Romek P. - 12 Sierpnia 2017, 09:04
Ziebreń napisał/a | Wyobraź sobie np. sytuację, że ktoś wchodzi tu z googla i znajduje takie wpisy. Inne sytuacje też pewnie można sobie wyobrażać. No i ktoś, np. admini mieliby w następstwie tego korespondencję z czynnikami urzedowymi... Chciałabyś tego? |
Panie Kolego,
nie wiem, ile masz lat, ale ja dosyć, żeby pamiętać cenzurę. Więc wybacz, ale nie wyskakuj tu z cenzurą prewencyjną, oki? Bo to bardzo niskie.
|
|
|