Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Adashi - 13 Listopada 2007, 21:54
I jakie są ustalenia szacownych koleżanek i kolegów?
mad - 14 Listopada 2007, 00:42
Rzucanie propozycji to niekoniecznie najlepsze wyjście. Trudno znaleźć termin, w którym wszystkim będzie pasowało. Ja na ten przykład praktycznie do świąt wszystkie piątki mam zajęte, soboty dwie na trzy, a w tygodniu tylko środy pasują. W razie czego może gdzieś uda się coś przełożyć...
Może ustalić cykliczność spotkań. Np. pierwsza środa/piątek/sobota nieparzystego miesiąca - albo coś w tym rodzaju. Stała godzina i miejsce. No i wzajemna mobilizacja!
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 10:35
mad napisał/a | No i wzajemna mobilizacja! |
Święte słowa! Ja obstaję za środą- większości pasuje, i nie ma kłopotu z Valhallą.
Chal-Chenet - 14 Listopada 2007, 10:49
wolałbym piątek, ale skoro taka jest wola większości, to się dostosuję.
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 11:01
Zatem 17.00 Valhalla, czy chcecie się stadnie spotkać pod Empikiem?
Adashi - 14 Listopada 2007, 12:03
To w końcu kiedy, bo już się pogubiłem. Środa (21.11.) czy piątek (23.11.)? Nie ukrywam, że wolałbym środę, a najlepiej to wtorek (20.11.) - hehehe.
Czy moja droga asystentka Org Beta Gwyn mogłaby zrobić rozpiskę, komu dany termin pasuje i może wtedy dojdziemy do jakiegoś kompromisu, hmmm? Niech się wszyscy wypowiedzą!
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 20:00
No dobrze. Zostawiam środę! Czasem trzeba być samicą alfa...
Zatem uwaga!
W środę 21 listopada b.r. odbędzie się spotkanie fantastycznych yntelektualistów, a poruszone zostaną sprawy najwyższej wagi! W naszym elitarnym gronie (do którego zapraszamy każdą chętną pyrę ), poczujecie się cudownie stymulowanie poprzez konwersację typowo ideologiczną!
Miejsce spotkania: Empik, chyba, że wolicie podążać prosto do Valhalli.
Godzina spotkania: 17.00/17 z minutami w Valhalli.
Dla niewtajemniczonych hasło rozpoznawcze: Marco!
Odzew: Polo!
Ślijcie wici!
Piotrek Rogoża - 14 Listopada 2007, 22:56
Toż to dzień meczu z Serbią! Lojalnie uprzedzam, że jeśli ten termin jest ostateczny, to przed 20 się teleportuję - prawdopodobnie do Starego Kina, gdzie zwykłem się opijać z okazji meczów reprezentacji .
Adashi - 14 Listopada 2007, 23:34
No tak
To może jednak wtorek albo ten nieszczęsny piątek...
Looknąłem na forum NF, zdaje się, że wtorek Czereśni nie bardzo pasuje, to ja już nie wiem
Proszę o wypowiedzi wszystkich zaintersowanych odnośnie wt (20.11.), śr (21.11.) i pt (23.11.)!
Kolejno odlicz:
Amandra
Czereśnia
Gwyn
Sheila
Chal-Chenet
Easy
Kuba
mad
Piotrek
każdy potencjalny zainteresowany
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 23:41
Jak już wspominałam, pasuje mi każda z dat- coś mi się widzi, że w związki z tą Serbią, warto rozwazyć wtorek.
Easy - 14 Listopada 2007, 23:43
Wtorek.
Środa może być, choć faktycznie mecz i może być ciężko...
Piątek dla mnie odpada.
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 23:46
Grrrr...
Chyba czas się poddać... Zróbmy sobie konferencję na Skype...
Adashi - 14 Listopada 2007, 23:52
A może po prostu spotkamy się, żeby obgadać kiedy się następnym razem spotkamy
Oki, spox!
Org Beta Gwynfka wt/śr/pt ze wskazaniem na wt lub pt
Marszałek Polny Łatwy wt
Org Alfa Adashi wt/śr/pt ze wskazaniem na wt lub śr
Reszta?
Chal-Chenet - 15 Listopada 2007, 10:03
Chal-Chenet, wt/śr/pt ze wskazaniem na pt (ale reszta też może być). btw, środa wypadnie, jeśli Polska nie zapewni sobie awansu po meczu z Belgią, inaczej będę oglądał ten środowy z Serbią...
Piotrek Rogoża - 15 Listopada 2007, 10:55
Wtorek OK, piątek OK, środa w sumie też OK - ale z wiadomym zastrzeżeniem . Ewentualnie - znajdźmy lokal z transmisją, jeśli już w środę... Najwyżej wpadną jeszcze moi ludzi i więcej nas będzie .
Kuba - 16 Listopada 2007, 08:27
Ja też mogę w sumie w każdy dzień, ale po 19, bo dopiero wtedy kończę pracę. Naprzeciwko Empiku zresztą.
Więc jak będzie już ustalony termin, ja się dostosuję i postaram się dobić do Was później.
Adashi - 16 Listopada 2007, 13:01
Dla porządku:
Amandra
Czereśnia
Sheila
Org Beta Gwynfka wt/śr/pt ze wskazaniem na wt lub pt
Chal-Chenet wt/śr/pt ze wskazaniem na pt i z ew. wyłączeniem śr
Easy vel. Marszałek Polny Łatwy wt
Kuba wt/śr/pt po 19
mad
Piotrek wt/pt + ew. śr
Org Alfa Adashi wt/śr/pt ze wskazaniem na wt lub śr
każdy potencjalny zainteresowany
Czy reszta się określi?
Gwynhwar - 16 Listopada 2007, 16:14
Zatem wtorek. the rest is silence
Sheila - 16 Listopada 2007, 22:10
Ja we wtorek nie bardzo No chyba, że na jedno piwko po 20. Środa prędzej, ale za to do ok 20.30, piątek może być, ale od 20 Powiem tak - jak zadecyduje większość, tak się stawię, być może jednak na krócej i tyle Ważne, że w ogóle się zobaczymy, dobra rotacja ludków też nie jest zła
mad - 17 Listopada 2007, 01:07
Kochane Siostry i Bracia Pyrlandczycy!
Nie napisałem, bo w sumie nie wiedziałem, co napisać. Mną się nie sugerujcie, bo mogę nawalić nawet w ostatniej chwili. Często popołudnia spędzam w pracy albo mam jakieś zadanie do przygotowania "na wczoraj". Wtorek, niestety, mi pasuje najmniej No, oprócz poniedziałku, który w ogóle nie wchodzi w grę.
Jak się turniej szachowy skończy, piątki też będą pasowały - ale w piątki często coś wyskakuje znienacka
Powiem tak: jak będę mógł, to przyjadę. Chociaż na 2 godziny na skromne 2-3 piwa.
Easy - 17 Listopada 2007, 23:10
No to środa od teraz pewnie jest terminen realnym (podziękujmy naszym piłkarzom, którzy uczynili mecz z Serbią nieistotnym dodatkiem).
Adashi - 18 Listopada 2007, 13:37
Po niezbędnych konsultacjach między Ogrami, tzn. chciałem powiedzieć między Orgami ustaliliśmy, że termin ostateczny to wtorek 20.11.2007, godzina 17:00, zbiórka pod Empikiem koło Placu Wolności. Do zobaczenia
Piotrek Rogoża - 18 Listopada 2007, 16:03
Zapewne będę trochę później. Kończę zajęcia o 16.30, i zanim coś zjem, zanim to tamto - myślę, że ok 18-19 zajrzę do Valhalli.
Kuba - 19 Listopada 2007, 08:45
No ja też. O 19 (może z małym hakiem) skończę pracę, wydłubię sie z garnituru i lecę. Tylko byłoby super, jakby ktoś mi dał na priv jakiś nr telefonu, bo tak będę zmuszony chodzić między stolikami i dziwnie na wszystkich spoglądać :-)
Chal-Chenet - 19 Listopada 2007, 08:50
Kuba napisał/a | bo tak będę zmuszony chodzić między stolikami i dziwnie na wszystkich spoglądać |
ja tak właśnie ostatnio chodziłem
a wtorek si
Easy - 19 Listopada 2007, 10:16
Niestety, ale pewnie na PiwoKon przybędę w charakterze grupowego abstynenta (chory jestem, prochy zażywam, pić mi nie wolno...)
Gwynhwar - 19 Listopada 2007, 12:22
Easy, grunt, że dotrzesz
Kuba, już daję
Adashi - 19 Listopada 2007, 12:32
Tak trzymaj, pani profesor
Kuba - 19 Listopada 2007, 16:50
Znalazłem mapkę Adashiego - jest boska. Powinna być jeszcze tylko pożółkła i nadpalona na końcach. Da map.
Gwynhwar - 19 Listopada 2007, 17:49
Rozumiem, że niewielki napis na dole... coś w stylu "made by Gwyn" jest niezauważalny? o.o
|
|
|