Konwenty dawno minione - Falkon 2006
Nattfiarill - 6 Listopada 2006, 14:15
To nie marudź, tylko trenuj, coby górkę szybko i bez bólu pokonać
Fidel-F2 - 6 Listopada 2006, 14:17
Oficjalnie odwołuję mój przyjazd na Falkon. Życie to jest to co Ci się przytrafia gdy masz inne plany. Je suis désolé.
mawete - 6 Listopada 2006, 14:51
Fidel-F2: przyjąłem do wiadomości.
dareko: nie przyjąłem do wiadomości.
Lu - 8 Listopada 2006, 17:00
sporo osób będzie w piątek Czy spotkamy się jakos w umówionym miejscu i czasie ?
Anko - 8 Listopada 2006, 17:04
A ja mam takie pytanie: czy ktoś jeszcze bierze hotel?
Bo wreszcie na stronce rzucili link, a tam znalazłam, że za przyzwoitą cenę to pokoje są 2-3 osobowe. I może ktoś chętny do zgadania się?
Nexus - 8 Listopada 2006, 20:41
Anko, no to zgadaj się z Lu... ja tam z nią nie zostanę sam na sam w pokoju W końcu nazywa mnie "prawiczkiem"
I też będę chciał pokój.
Edit: właśnie pojawiła się możliwość zamieszkania we trójkę... no to może Lu dołączy do nas dwóch chłopaków? Taki triangalcik
Nattfiarill - 8 Listopada 2006, 22:49
Cytat | sporo osób będzie w piątek Czy spotkamy się jakos w umówionym miejscu i czasie ? |
To niezły pomysł
Kruk Siwy - 8 Listopada 2006, 23:00
Prosiłem organizatorów, żeby mi zarezerwowali trójkę. Ale mam pełną obsadę... Natomiast co do spotkania w umówionym miejscu i czasie muszę sprawdzić o której pociąg przybędzie do Lublę. Jakoś tak po 21...
Nexus - 8 Listopada 2006, 23:11
Wysłałem rezerwację (komplet 3 osobowy). Zobaczymy co odpowiedzą. Wrocław też planuje przyjechać w piątek.
mawete - 9 Listopada 2006, 13:49
hotel jest niestety pełnopłatny - rozmawiałem we wtorek z organizatorem, ale nie powinno być problemów z miejscami. W okolicy niestety nie ma nic innego co by się realnie nadawało do zamieszkania. No chyba, że lubicie hotele robornicze i dla ruskich. Ja osobiście polecam karimatę, śpiwór i salę gimnastyczną - tam są najlepsze imprezy - Nivak spała i przeżyła Viking też spał (miał śpiworek w różyczki )
hjeniu - 9 Listopada 2006, 14:34
Pewnie pożyczył od Olafa
gorim1 - 9 Listopada 2006, 21:38
buuuuu piątkowa impreza mnie ominie ????
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to jest nie fair
może coś w sobotę
taka lublińska polemika ze skofą ??
MilleniumFalcon - 9 Listopada 2006, 22:53
Też będę na Falkonie (no trudno, żeby nie była, daleko nie mam) .
mawete bądź uprzejmy mnie do listy dodać.
Nexus - 10 Listopada 2006, 08:36
UWAGA!
Dzisiaj dowiedziałem się, że adres internetowy hotelu podany na stronie Falkonu jest niewłaściwy! Sprawdzając telefonicznie czy moja rezerwacja do nich dotarła, okazało się, że nie mogła, bo w tej chwili używają całkiem innego adresu.
Jeśli ktoś wysyłał rezerwację korzystając z danych strony Falkonu i nie potwierdzał jej telefonicznie, to lepiej niech to zrobi teraz.
Właściwy adres hotelu jest taki:
http://www.hotel-lublin.pl/
Niestety, ceny też się zmieniły na wyższe...
Last Viking - 10 Listopada 2006, 08:52
mawete
Cytat | Viking też spał (miał śpiworek w różyczki ) |
Potwierdzam
Spałem/nie spałem i przeżyłem.
Teraz też biorę karimatę i śpiworek w różyczki
Jest taka możliwość, że będę w Lublinie już około 11.00 w piątek.
mawete - 10 Listopada 2006, 11:39
Last Viking: To wcześnie zaczniemy...
MilleniumFalcon: dopisuję idziesz ze mną i z Vikingiem na piwo o 11-tej?
Last Viking - 10 Listopada 2006, 12:04
No to przyjadę pociagiem bezpośrednim (Wolne Miasto - Lublin) w którym się wyśpię i od piątku możemy zacząć... deliberacje
mawete - 10 Listopada 2006, 12:22
"Łoj bedzie dym..."
MilleniumFalcon - 10 Listopada 2006, 15:17
mawete - o jakiejś konkretnej 11-stej? Czy codziennie, przez 3 dni konwentu jest obowiązkowe wyjście na piwo o 11 rano i/lub 11 wieczorem?
EDiT: w piątek o 11? uniwerkuję się
mawete - 11 Listopada 2006, 11:42
Chodzilo o piątek 11-ta rano, to się urwiesz - już nieprzesadzaj
MilleniumFalcon - 11 Listopada 2006, 14:35
Z zajęć tak, ale jak wiesz, ja mam jeszcze inne plany .
NURS - 11 Listopada 2006, 14:40
ja zgodnie z zapowiedzią będę w sobotę. pijcie w zdrowiu zatem
Lu - 11 Listopada 2006, 19:10
Nexus
Cytat | ... ja tam z nią nie zostanę sam na sam w pokoju W końcu nazywa mnie prawiczkiem
|
Kto cię nazywa prawiczkiem ??? Bo napewno nie ja
Sprawę noclegów dogadamy na priv.
Bardziej interesuje mnie spotkanie piątkowe - Wrocław przyjeżdża w dwóch turach: piątek o 15:15 i sobota godz. 7:45. Ja i Nexus będziemy w piątek po poludniu - chciałabym wiedzieć gdzie mamy się udać żeby Was , kolego mawete , spotkać.
mawete - 11 Listopada 2006, 20:17
A bo ja wiem? Prawdopodobnie "Pub Kwadrat", albo "Miodosytnia Ramzes", albo jeszcze jakaś inna mordownia (najlepiej z piwem po 2,50,- i w ilościach przemysłowych... ) Masz do mnie telefon - jak dojedziesz to zadzwoń.
Lu - 11 Listopada 2006, 20:26
mawete
Cytat | Masz do mnie telefon - jak dojedziesz to zadzwoń. |
No i tu jest problem... Po ostatnich wymianach telefonu i karty część numerów zaginęła w czasoprzestrzeni. Właściwie nie posiadam zadnego numeru telefonu który zapisywałam w ciagu ostatnich 3 miesięcy
Jeśli mogę prosić, to proszę: prześlij mi swój numer na pv
Fearfol - 11 Listopada 2006, 21:14
A jak już zaczną pociągi z Wałcza kursować to (jak rodzice pozwolą ) też bym się na jakiś konwent wybrał , mogę ? tylko na północy np : szczecin
Heheh dobrze że za marzenia nie karają bo 25 lat bym dostał ,
Nexus - 11 Listopada 2006, 22:25
Lu, Cytat | Kto cię nazywa prawiczkiem ??? Bo napewno nie ja |
A gdzieś tam coś tam czegoś tam może nie dosłyszałem
Lu, Cytat | Bardziej interesuje mnie spotkanie piątkowe - Wrocław przyjeżdża w dwóch turach: piątek o 15:15 i sobota godz. 7:45. Ja i Nexus będziemy w piątek po poludniu |
Hmmm??!?? To coś się zmieniło od czwartku??? Argael nie jedzie? Nic nie wiem...
A mawete się znajdzie... wystarczy jak krzykniemy jego imię z dużej litery
Anonymous - 11 Listopada 2006, 23:45
Ja mam takie bardziej przyziemne pytania, bo na takim konwencie nie byłem, ten jest pierwszy. A więc:
1. Planuję pobyt od piątku. Będę nocował w śpiworze, bez serduszek co prawda. A co z bagażem? Będzie jakaś przechowalnia albo szatnia?
2. A co z posiłkami? Jest tam w pobliżu jakiś bar mleczny?
3. A prysznice to będą czynne? Bo ja śmierdzący między ludzi nie pójdę, mamusia nie pozwala.
BTW na piwo w piątek po południu albo wieczorem się piszę. Proponowałbym wymyślić jakieś miejsce gdzie można by się spotkać, charakterystyczne, żeby go nie przegapić. Co wy na to? mawete?
Pozdro krisu
Anko - 12 Listopada 2006, 02:15
NURS: Cytat | ja zgodnie z zapowiedzią będę w sobotę. pijcie w zdrowiu zatem | Twoje zdrowie, NURSie!
Lu: Cytat | No i tu jest problem... Po ostatnich wymianach telefonu i karty część numerów zaginęła w czasoprzestrzeni. Właściwie nie posiadam zadnego numeru telefonu który zapisywałam w ciagu ostatnich 3 miesięcy |
mawete - 12 Listopada 2006, 09:01
krisu:
1. nigdy takiego czegoś nie było i nic nikomu nie zgineło - tam sami notmalni ludzie przyjeżdżają
2. w okolicy jest od cholery barów różnej maści.
3. a cholera wie
4. Kwadrat, ramzes barek z kanapkami na konwencie...
|
|
|