Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Co ciekawego u konkurencji słychać?
Fidel-F2 - 2 Października 2006, 11:41
Rafał opowiedz więcej o tej "sztuce"
Rafał - 2 Października 2006, 11:48
Autor rozwodzi się szczegółowo nad technicznymi aspektami spożywania posiłków w wannie z wodą. Np. opisuje swoje wrażenia z wcinania pizzy wprost z wody, barszczu, makaronu i 10 tys innych potraw uporządkowanych alfabetycznie. Znudziłem się już na lit.a. Dotrwałem do lit.k. Nie wiem o co chodzi, po co to zostało wydrukowane, po co ktoś to pisał. Akcja jest ciekawsza już w książce telefonicznej. I więcej bohaterów. Fuj.
Gustaw G.Garuga - 2 Października 2006, 12:43
Osobiście przeczytałem ten tekst z pewnym dziwnym zafascynowaniem Był tak kompletnie gargantuicznie tysiącprocentowo inny od opowiadań, które zwykle w NF się czyta... Ale o co chodziło, to nie wiem, no nie wiem i już
NURS - 2 Października 2006, 12:51
ja kiedys puścilem sztukę jedzenia z nagiej dziewczyny
Navajero - 2 Października 2006, 12:55
Hmm... ciekawe
-> Rafał, cieszę się, że "Gothique" się spodobało.
NURS - 2 Października 2006, 13:05
ciekawe, owszem, japonski istniejący obyczaj. nie przyznam się skąd wiem
mawete - 2 Października 2006, 13:08
heh... ja też wiem ("...ale nie powiem" )
Piech - 2 Października 2006, 17:17
Powiedzcie chociaż czym się je z nagiej dziewczyny, żeby nie kłuć ani nie giglać.
hjeniu - 2 Października 2006, 17:21
Językiem
Ixolite - 2 Października 2006, 17:31
pałeczkami? <bez skojarzeń >
Gustaw G.Garuga - 2 Października 2006, 19:02
Cytat | pałeczkami? <bez skojarzeń > |
Nie kłuje, nie gilgocze, ale za to szczypie
Ixolite - 2 Października 2006, 19:18
Ale to chyba po pijaku tylko? Jak się chyci nie to co trzeba
Dobra, kończe offtopa
NURS - 3 Października 2006, 00:15
pałeczkami, jak najbardziej.
hrabek - 3 Października 2006, 12:10
Z takiego talerza to od razu ustami. Szkoda czasu i nastroju na paleczki, widelce czy inne pomoce.
NURS - 3 Października 2006, 14:08
troszku kultury, psze panią
to szczypanie jest nawet częścią calego obrządku
mawete - 4 Października 2006, 08:06
A ja się mocno zastanawiam czy kupić nowego "NF"-a i cholera, jakoś po ostatnich numerach sam siebie nie mogę przekonać...
Gustaw G.Garuga - 4 Października 2006, 08:47
Przejrzyj w sklepie i zadecyduj samodzielnie - przecież nikt tu nie weźmie na siebie odpowiedzialności za Twoją listę zakupów Powiem jeno, że ja kupuję
hrabek - 4 Października 2006, 09:44
Ja tez kupilem, bo kupuje, ale ten numer i tak bym wciagnal, bo jest Przechrzta. A w nastepnym Sapkowski, wiec tez i tak bym kupil. Ostatnio jakby troche wzrosl poziom NF, chociaz jak widze mawete ma inne zdanie na ten temat ;)
Gustaw G.Garuga - 4 Października 2006, 11:00
W następnym numerze Sapkowski oraz niejaki DJ, ten od "Obywatelstwa w standardzie"
Anonymous - 4 Października 2006, 11:52
Rafał:
Cytat | Nie wiem o co chodzi, po co to zostało wydrukowane, po co ktoś to pisał. Akcja jest ciekawsza już w książce telefonicznej. I więcej bohaterów. Fuj. |
Kupiłam i zaczęłam od tego tekstu z ciekawości. I też nie wiem, po co... No, nie wiem, nawet zabawne to nie jest IMHO.
A czytaliście felieton KTLa? Mamo, co to w ogóle miało być?
Gustaw G.Garuga - 4 Października 2006, 12:03
Felieton KTLa zrazu mnie rozbawił, parsknąłem nawet śmiechem, ale potem było gorzej. To taka zabawa analogiami, pomysłowa, ale przeciągnięta ponad miarę.
Anonymous - 4 Października 2006, 12:10
No właśnie, zdecydowanie ponad miarę. Przestało byc zabawne po kilku zdaniach, a zaczęło być głupawe. Za to fajny felieton Orbita. Grzędowicz - ciekawy temat (w końcu pracuję w szkole i biorę udział w akcji "Agresja stop" - nie mogę się z tezami felietonu nie zgodzić .
I artykuł o teleportacji mnie zafascynował.
Gustaw G.Garuga - 26 Października 2006, 17:01
Byłem ja dziś w Empiku rozejrzeć się za Czasem Fantastyki, ale nie było, to wziąłem niejakiego Fantazyna i już żałuję, bo większość numeru to %#$&@ RPG
gorat - 26 Października 2006, 19:54
Na dodatek w takim wykonaniu, że wyliczanie literówek i błędów sobie w końcu darowałem - za dużo roboty, o wiele za dużo!!!
Lambert - 26 Października 2006, 20:51
Podobnie, jak Gustaw, szukałem dziś "Czasu Fantastyki", bowiem K.T. Lewandowski coś o opętanych filozofach popełnił, to zaś zainteresowało mnie, że tak powiem, zawodowo... No i rzyć, ni ma W przeciwieństwie jednak do Gustawa nie wziąłem na szczęście żadnego Fantazynu czy Fantazmatu, tym samym uważam się bogatszy o niezmarnowane 7.90 Oczywiście, z całym szacunkiem dla GGG- współczuję wydatku.
Henryk Tur - 26 Października 2006, 20:59
E, nie przesadzajcie Panowie. Ja nie mam F, ale widziałem, że jest tam Tomek Pruski (czyli nasz forumowy Aquillion), Kain i Kyrcz no i oczywiście Komuda.
I co, źle???
Gustaw G.Garuga - 26 Października 2006, 21:08
Lambert:
Cytat | uważam się bogatszy o niezmarnowane 7.90 |
Wypraszam sobie! Tylko 6:50 Jakieś opka tam są, a nuż warte tych pieniędzy?
gorat - 26 Października 2006, 21:09
Jak nie będziesz na literówki patrzył, to może, może...
Lambert - 26 Października 2006, 21:12
Pardon, mój błąd
P.S. Chodzi mi oczywiście o "wyproszenie sobie" Gustawa
gorat - 30 Października 2006, 20:10
Ktoś wie, czy Gwiezdny Pirat naprawdę już wyszedł ze sprzedaży?
|
|
|