To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Lu - 31 Marca 2006, 10:27

Też czytałam tego posta 4 razy, zanim doszłam do następującego wniosku:

reginald jest chudy, ale nie tak chudy jak geje :lol:

elam - 31 Marca 2006, 10:33

:mrgreen: :bravo :mrgreen:
alez Lu, a i ja tez zlosliwa jestem..
wybacz, reginaldzie... :)
ale my tu mamy nasz babski kacik, nasz "rozowy lizaczek"... a ty, przynajmniej z awatarka sadzac, do playgirl sie nie nadajesz :lol: :mrgreen:
( NB, panowie mieli gdzies na forum temat "rozowa landrynka, paniom wstep wzbroniony". jakos nie widac w nim ruchu.co sie stalo? :mrgreen: )

Rodion - 31 Marca 2006, 10:40

Panowie wola bardziej kobiece hymmm... tematy. :mrgreen:
elam - 31 Marca 2006, 10:44

a moze, mimo iz oskarzaja o to kobiety, panowie sa bardzo wscibscy i zawsze chca wiedziec, co o nich myslimy? :twisted:
Rodion - 31 Marca 2006, 10:49

:bravo :bravo :bravo :mrgreen:
Ale ciiii...!!!!! Nie mow o tym nikomu! :wink:

elam - 31 Marca 2006, 10:56

... i tak wszyscy to wiedza.. :D
ok, koniec offtopa.
wracamy do seksownych, inteligentnych, utalentowanych panow.
cholera, gdzie te chlopy ???

o, na przyklad ten pan
to moj idol. nie szkodzi, ze chyba moglby byc moim tatuskiem :) lubie takich; doswiadczony, przystojny, malomowny, silny, i wszystko potrafi.. :D

Lu - 31 Marca 2006, 11:46

Cytat

ok, koniec offtopa.
wracamy do seksownych, inteligentnych, utalentowanych panow.
cholera, gdzie te chlopy ???

Elam, nie obrażaj naszych chłopców... :wink:

elam - 31 Marca 2006, 11:58

no dobra;
- gdzie ci MEZCZYZNI???
bo chlopcow, jak to ujelas, slusznie, pod dostatek. ale taki prawdziwy MacGyver.. gdzie on, gdzie? :cry:

Iscariote - 31 Marca 2006, 18:42

:shock: Nom McGyver... to jest fantastyczny bohater dosłownie i w przenośni :lol:
(a męskiego honoru bronić nie bedę, bo już dawno do wniosku doszedłem, że kobiety zawsze w tej kwestii obstają przy swoim, nie ważne jakich argumentów uzyjesz)

elam - 31 Marca 2006, 19:16

no ale przeciez sie zgadzamy oboje, MacGyver/O'Neill super jest - wiec nie musze przy swoim obstawac :)
szkoda, ze nie zrobil kariery w kinie, bo dla mnie on naprawde niezlym aktorem jest - i uwielbiam jego mimike...

joe_cool - 1 Kwietnia 2006, 22:03

moja kolezanka tez uwielbiala mcgyvera i kiedys napisala do jego fan klubu proszac o podpisana fotke. jako swoje nazwisko podala "moja ukochana natasza". i kiedys przyniosla do szkoly pocztowke z mcgyverem, podpisem mcgyvera, zaadresowana do "mojej ukochanej nataszy" :lol:
Iscariote - 1 Kwietnia 2006, 22:44

:shock: A ma jeszcze ten adres? Kurcze.. a przyślą mi plakat Mc'a z podpisem dla Iscariotka?
elam - 2 Kwietnia 2006, 12:37

joe, plizz, be cool!!
podaj adres!!
ja kocham RDA, i moj braciszek tez..
(tzn, on moze go nie kocha tak, jak ja, ale MacGyver jest jego idolem.. )*

*
moj braciszek jest prawdziwym MacGyverem. potrafi np. naprawic mi komputer przez telefon. dzwoni, odbieram, i juz wszystko dziala...

joe_cool - 2 Kwietnia 2006, 19:45

ojej, tylko że to już tak dawno temu było, w podstawówce jeszcze, czyli z 13-15 lat temu... a z koleżanką kontaktu już nie mam :cry:
a może jest jeszcze jakiś fan klub jego w internecie, oficjalny jakiś czy coś...
o, na jego oficjalnej stronie jest w Faq-u pytanie: How can I get an autographed picture?
w ogóle koniecznie obejrzyjcie zdjęcia: RDA jest jako mały bobasek, nastolatek, młodzieniaszek z gitarą (czyżby miał jakiś epizod muzyczny country w swoim życiorysie?), fotki przed mcgyverem, cała kolekcja z mcgyvera i cała kolekcja ze stargate... 8)
OK, to już ostatni EDIT: są zdjęcia (w tych early) z gołą klatą i nawet z wąsami!!! :lol:

joe_cool - 2 Kwietnia 2006, 19:56

a w ogóle to mcgyver (znaczy się aktor) urodził się dokładnie tego samego dnia co mój tato... to wszystko tłumaczy... :mrgreen:
elam - 3 Kwietnia 2006, 11:08

dzieki..
Angelus - 3 Kwietnia 2006, 17:24

O kurczaki!A myślałam, ze tylko ja miałam fioła na punkcie MacGyvera! :mrgreen: Oglądałam wszystkie odcinki po kilka razy ilekroć jakaś telewizja je emitowala. :oops: Nie znajdowałam zrozumienia wśród moich rówieśniczek... :( Czułam się wyalienowana w swej sympatii do Richarda/MacGyvera. :( A tu po latach odnajduję inne wierne fanki na forum! :mrgreen: :bravo Ale fajnie! :D
A tego zdjęcia z podpisem to zazdroszczę. :oops: Ech, gdzie ci mężczyźni... :wink:

elam - 3 Kwietnia 2006, 20:32

- jak to, gdzie? w Kanadzie...
Aga - 4 Kwietnia 2006, 20:23

Właściwie to nie wiedziałam, w którym temacie to umieścić. Ale chyba jednak tutaj lepiej, bo to film niekoniecznie fantastyczny (w sensie gatunku). A jak my sobie tak tutaj Johnnym to może pójdę za ciosem. A więc dowiedziałam się że 24 kwietnia będzie można kupić w "Gali" film "Marzyciel" z wyżej wymienionym. Cieszę się, bo dawno chciałam obejrzeć ten film.
Czarny - 5 Kwietnia 2006, 06:38

Ta informacja Aga mogłaby się znaleźć tutaj Filmy DVD z gazet (to tak gwoli informacji), ale tu też nie przeszkadza.
elam - 5 Kwietnia 2006, 08:32

- zwlaszcza, ze tu sie scieraja fani rutgera z fankami johnnego. i po ostrej rundzie, w ktorej rutger wyrownal swoje szanse, oto znak, ze zenska czesc forum nie daje za wygrana i nadal podtrzymuje swojego championa :)
... tez bym sobie kupila te gazete, gdybym tylko mogla....

Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 09:00

Ha! To ja wreszcie oddałam głos w ankiecie, i tym samym przechyliłam szalę zwycięstwa!

Johnny forever! :twisted:

Angelus - 5 Kwietnia 2006, 11:27

A ja lubię zarówno Rutgera jak i Johnnego. :mrgreen: :wink:
Aga - 5 Kwietnia 2006, 17:39

Czarny:
Cytat
Ta informacja Aga mogłaby się znaleźć tutaj Filmy DVD z gazet (to tak gwoli informacji), ale tu też nie przeszkadza.

Spieszę z wyjaśnieniem. Tak, wiem, że mogłaby. Dlatego napisałam, że się waham (bo miałam do wyboru ten temat, albo proponowany przez ciebie). Przepraszam za zamieszanie. :)

Miria:
Cytat
Ha! To ja wreszcie oddałam głos w ankiecie, i tym samym przechyliłam szalę zwycięstwa!
Johnny forever!

Niechże cię, Miria, uściskam!!! Wirtualnie, rzecz jasna :wink:

Pako - 5 Kwietnia 2006, 17:49

Dla równości musiałbym zagłosować na hauera ;)
Ale niech wam będzie, to babski temat, nie będę sie wciskał między drzwi :P

Argael - 5 Kwietnia 2006, 19:40

A kto Ci, Pako, broni głosować?
Ja głosowałem. Tylko, kurczę, już nie pamiętam, czy na Rutgera, czy na Johnny'ego (na pewno na któregoś z nich dwóch).

Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 20:16

Argael:
Cytat
Ja głosowałem. Tylko, kurczę, już nie pamiętam, czy na Rutgera, czy na Johnny'ego (na pewno na któregoś z nich dwóch).

Wijesz sie jak piskorz, żeby nikomu nie podpaść :wink:

Hauer - 5 Kwietnia 2006, 20:18

Głosujcie na Rutgera. Rutger jest debeściak 8)
Argael - 5 Kwietnia 2006, 20:20

Kiedy ja naprawdę nie pamiętam :)
Obu tych aktorów bardzo lubię.

EDIT: Stop!! :oops: Właśnie sobie przypomniałem, że głosowałem na Seana Beana, którego lubię jeszcze bardziej.

Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 20:21

A Ty, Hauer, to już nic nie masz do stracenia - i tak juz wszystkim podpadłeś. 8)

Partner forum