Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Lu - 31 Marca 2006, 10:27
Też czytałam tego posta 4 razy, zanim doszłam do następującego wniosku:
reginald jest chudy, ale nie tak chudy jak geje
elam - 31 Marca 2006, 10:33
alez Lu, a i ja tez zlosliwa jestem..
wybacz, reginaldzie...
ale my tu mamy nasz babski kacik, nasz "rozowy lizaczek"... a ty, przynajmniej z awatarka sadzac, do playgirl sie nie nadajesz
( NB, panowie mieli gdzies na forum temat "rozowa landrynka, paniom wstep wzbroniony". jakos nie widac w nim ruchu.co sie stalo? )
Rodion - 31 Marca 2006, 10:40
Panowie wola bardziej kobiece hymmm... tematy.
elam - 31 Marca 2006, 10:44
a moze, mimo iz oskarzaja o to kobiety, panowie sa bardzo wscibscy i zawsze chca wiedziec, co o nich myslimy?
Rodion - 31 Marca 2006, 10:49
Ale ciiii...!!!!! Nie mow o tym nikomu!
elam - 31 Marca 2006, 10:56
... i tak wszyscy to wiedza..
ok, koniec offtopa.
wracamy do seksownych, inteligentnych, utalentowanych panow.
cholera, gdzie te chlopy ???
o, na przyklad ten pan
to moj idol. nie szkodzi, ze chyba moglby byc moim tatuskiem lubie takich; doswiadczony, przystojny, malomowny, silny, i wszystko potrafi..
Lu - 31 Marca 2006, 11:46
Cytat |
ok, koniec offtopa.
wracamy do seksownych, inteligentnych, utalentowanych panow.
cholera, gdzie te chlopy ???
|
Elam, nie obrażaj naszych chłopców...
elam - 31 Marca 2006, 11:58
no dobra;
- gdzie ci MEZCZYZNI???
bo chlopcow, jak to ujelas, slusznie, pod dostatek. ale taki prawdziwy MacGyver.. gdzie on, gdzie?
Iscariote - 31 Marca 2006, 18:42
Nom McGyver... to jest fantastyczny bohater dosłownie i w przenośni
(a męskiego honoru bronić nie bedę, bo już dawno do wniosku doszedłem, że kobiety zawsze w tej kwestii obstają przy swoim, nie ważne jakich argumentów uzyjesz)
elam - 31 Marca 2006, 19:16
no ale przeciez sie zgadzamy oboje, MacGyver/O'Neill super jest - wiec nie musze przy swoim obstawac
szkoda, ze nie zrobil kariery w kinie, bo dla mnie on naprawde niezlym aktorem jest - i uwielbiam jego mimike...
joe_cool - 1 Kwietnia 2006, 22:03
moja kolezanka tez uwielbiala mcgyvera i kiedys napisala do jego fan klubu proszac o podpisana fotke. jako swoje nazwisko podala "moja ukochana natasza". i kiedys przyniosla do szkoly pocztowke z mcgyverem, podpisem mcgyvera, zaadresowana do "mojej ukochanej nataszy"
Iscariote - 1 Kwietnia 2006, 22:44
A ma jeszcze ten adres? Kurcze.. a przyślą mi plakat Mc'a z podpisem dla Iscariotka?
elam - 2 Kwietnia 2006, 12:37
joe, plizz, be cool!!
podaj adres!!
ja kocham RDA, i moj braciszek tez..
(tzn, on moze go nie kocha tak, jak ja, ale MacGyver jest jego idolem.. )*
*
moj braciszek jest prawdziwym MacGyverem. potrafi np. naprawic mi komputer przez telefon. dzwoni, odbieram, i juz wszystko dziala...
joe_cool - 2 Kwietnia 2006, 19:45
ojej, tylko że to już tak dawno temu było, w podstawówce jeszcze, czyli z 13-15 lat temu... a z koleżanką kontaktu już nie mam
a może jest jeszcze jakiś fan klub jego w internecie, oficjalny jakiś czy coś...
o, na jego oficjalnej stronie jest w Faq-u pytanie: How can I get an autographed picture?
w ogóle koniecznie obejrzyjcie zdjęcia: RDA jest jako mały bobasek, nastolatek, młodzieniaszek z gitarą (czyżby miał jakiś epizod muzyczny country w swoim życiorysie?), fotki przed mcgyverem, cała kolekcja z mcgyvera i cała kolekcja ze stargate...
OK, to już ostatni EDIT: są zdjęcia (w tych early) z gołą klatą i nawet z wąsami!!!
joe_cool - 2 Kwietnia 2006, 19:56
a w ogóle to mcgyver (znaczy się aktor) urodził się dokładnie tego samego dnia co mój tato... to wszystko tłumaczy...
elam - 3 Kwietnia 2006, 11:08
dzieki..
Angelus - 3 Kwietnia 2006, 17:24
O kurczaki!A myślałam, ze tylko ja miałam fioła na punkcie MacGyvera! Oglądałam wszystkie odcinki po kilka razy ilekroć jakaś telewizja je emitowala. Nie znajdowałam zrozumienia wśród moich rówieśniczek... Czułam się wyalienowana w swej sympatii do Richarda/MacGyvera. A tu po latach odnajduję inne wierne fanki na forum! Ale fajnie!
A tego zdjęcia z podpisem to zazdroszczę. Ech, gdzie ci mężczyźni...
elam - 3 Kwietnia 2006, 20:32
- jak to, gdzie? w Kanadzie...
Aga - 4 Kwietnia 2006, 20:23
Właściwie to nie wiedziałam, w którym temacie to umieścić. Ale chyba jednak tutaj lepiej, bo to film niekoniecznie fantastyczny (w sensie gatunku). A jak my sobie tak tutaj Johnnym to może pójdę za ciosem. A więc dowiedziałam się że 24 kwietnia będzie można kupić w "Gali" film "Marzyciel" z wyżej wymienionym. Cieszę się, bo dawno chciałam obejrzeć ten film.
Czarny - 5 Kwietnia 2006, 06:38
Ta informacja Aga mogłaby się znaleźć tutaj Filmy DVD z gazet (to tak gwoli informacji), ale tu też nie przeszkadza.
elam - 5 Kwietnia 2006, 08:32
- zwlaszcza, ze tu sie scieraja fani rutgera z fankami johnnego. i po ostrej rundzie, w ktorej rutger wyrownal swoje szanse, oto znak, ze zenska czesc forum nie daje za wygrana i nadal podtrzymuje swojego championa
... tez bym sobie kupila te gazete, gdybym tylko mogla....
Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 09:00
Ha! To ja wreszcie oddałam głos w ankiecie, i tym samym przechyliłam szalę zwycięstwa!
Johnny forever!
Angelus - 5 Kwietnia 2006, 11:27
A ja lubię zarówno Rutgera jak i Johnnego.
Aga - 5 Kwietnia 2006, 17:39
Czarny:
Cytat | Ta informacja Aga mogłaby się znaleźć tutaj Filmy DVD z gazet (to tak gwoli informacji), ale tu też nie przeszkadza. |
Spieszę z wyjaśnieniem. Tak, wiem, że mogłaby. Dlatego napisałam, że się waham (bo miałam do wyboru ten temat, albo proponowany przez ciebie). Przepraszam za zamieszanie.
Miria:
Cytat | Ha! To ja wreszcie oddałam głos w ankiecie, i tym samym przechyliłam szalę zwycięstwa!
Johnny forever! |
Niechże cię, Miria, uściskam!!! Wirtualnie, rzecz jasna
Pako - 5 Kwietnia 2006, 17:49
Dla równości musiałbym zagłosować na hauera
Ale niech wam będzie, to babski temat, nie będę sie wciskał między drzwi
Argael - 5 Kwietnia 2006, 19:40
A kto Ci, Pako, broni głosować?
Ja głosowałem. Tylko, kurczę, już nie pamiętam, czy na Rutgera, czy na Johnny'ego (na pewno na któregoś z nich dwóch).
Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 20:16
Argael:
Cytat | Ja głosowałem. Tylko, kurczę, już nie pamiętam, czy na Rutgera, czy na Johnny'ego (na pewno na któregoś z nich dwóch). |
Wijesz sie jak piskorz, żeby nikomu nie podpaść
Hauer - 5 Kwietnia 2006, 20:18
Głosujcie na Rutgera. Rutger jest debeściak
Argael - 5 Kwietnia 2006, 20:20
Kiedy ja naprawdę nie pamiętam
Obu tych aktorów bardzo lubię.
EDIT: Stop!! Właśnie sobie przypomniałem, że głosowałem na Seana Beana, którego lubię jeszcze bardziej.
Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 20:21
A Ty, Hauer, to już nic nie masz do stracenia - i tak juz wszystkim podpadłeś.
|
|
|