Blogowanie na ekranie - Czy polubisz mnie razem z moim psem?
dalambert - 13 Października 2010, 09:10
No po tym Nimfowym szoku, czas na :
WORFwacht :!:
nureczka - 13 Października 2010, 09:57
Dziś odbyło się ważenie Pana Worfa. Mamy już w domeczku 4 kg mopsa!
dalambert - 13 Października 2010, 10:01
Popatrz , a my 33 kilo seterka
Ale jeszcze Klingon wzrośnie w siłę / już żyje dostatnio/
nureczka - 13 Października 2010, 10:08
Jeju, mam nadzieję, że Pan Worf nie osiągnie takiej wagi (chociaż robi co może, a ja mu dzielnie pomagam).
dalambert - 13 Października 2010, 12:56
Wagi Moniastego to nie da rady, ale jak dojdzie do 12 kg. to i tak się będzie turlał , a nie chodził - czyli wszystko przed Wami
nureczka - 14 Października 2010, 10:40
Wczoraj Pan Worf miał obcinane pazurki. Zniósł ten proceder ze stoickim spokojem, jak na klingońskiego arystokratę przystało. O wygląd trzeba dbać, a pedicure rzecz ważna. No i bez poślizgu łatwiej jest biegać po podłodze i innych śliskim powierzchniach.
Kai - 14 Października 2010, 17:57
nureczka napisał/a | Mamy już w domeczku 4 kg mopsa! | Do mojego kota to mu jeszcze trochę...
dalambert napisał/a | ale jak dojdzie do 12 kg. to i tak się będzie turlał , |
Nie życz źle wojownikowi! Zapasiony Klingon, no daj spokój
nureczka - 14 Października 2010, 20:59
Będzie z tego domowa afera, ale...
Kruk nie pozwala wpuszczać Pana Worfa do sypialni, a ja nie mogę się oprzeć, bo mamy tam szafę z dużym lustrem. Widok Pana Worfa walczącego z własnym odbiciem - bezcenne.
Arya - 15 Października 2010, 16:03
nureczka napisał/a | Widok Pana Worfa walczącego z własnym odbiciem - bezcenne. | nureczka, a zdjęcie?
nureczka - 16 Października 2010, 08:07
W dniu wczorajszym, w godzinach wieczornych, Pan Worf wybrał się z oficjalną wizytą na Pragę, do setera angielskigo, zwanego Mońkiem. W obliczu bojowego ducha klingońskiego seter, nie bacząc na obowiązki gospodarza zbiegł, pozostawiając Panu Worfowi nie tylko prestiżowe miejsce na kanapie, lecz cały pokój.
Intensywne mediacje, prowadzone przez Pucka i dalamberta umożliwiły w końcu krótkotrwałą pokojową koegzystencję obu panów.
Przebieg spotkania zaostał uwieczniony przez zespół paparazzi: Kruka, Pucka i Zgagę. Fotorelacja już wkrótce.
Arya, fotorelacja "Co Pan Worf znalazł po drugiej stronie lustra" w przygotowaniu.
Pucek - 16 Października 2010, 11:56
Klingon klingonem, ciekawe co zrobiłby dorosły facet po czterdziestce wobec (skądinąd rozkosznego) rozbrykanego dwulatka? Gdy ten uznał za najlepszą zabawę gonić go i łapać za nogawki?
Moniek wykazał się angielską flegmą: "To ja przepraszam, zmieniłbym lokal"
Intensywne mediacje odwiodły go od tego: " No dooobra, jeszcze trochę zostanę..."
Swoją drogą paparazzi ubaw mieli nieprzeciętny. GDZIE FOTY ?
nureczka - 16 Października 2010, 13:06
Pucek napisał/a | GDZIE FOTY ? |
Się robią. A gdzie Twoje?
dalambert - 16 Października 2010, 13:12
Nasze to się zaczną pojawiać jak Zięć kabelek podłączy i nauczy picasse obsługiwac, czyli nie prędko
nureczka - 16 Października 2010, 16:30
Album Pana Worfa został uzupełniony nowymi zdjęciami.
Wystarczy kliknąć tutaj.
Pucek - 16 Października 2010, 20:37
I tylko szkoda, że fotki zwierzaków w ruchu nie przedstawiają...
A poza tym Mońka nie da się wziąć na kolana... próbowałam...
No i piknie - następna sesja zdjęciowa u Was. Oj, będzie bal
nureczka - 16 Października 2010, 20:41
Pucek napisał/a | A poza tym Mońka nie da się wziąć na kolana... |
Ale i tak jest cudny.
Pucek napisał/a | następna sesja zdjęciowa u Was. |
Już się nie mogę doczekać.
Pucek napisał/a | I tylko szkoda, że fotki zwierzaków w ruchu nie przedstawiają... . |
Już niedługo. Intensywnie uczę się kręcić filmiki.
dalambert - 16 Października 2010, 21:14
Moniasty tez ma swego gryza co go moli - brodacz monachijski - roczny szczeniaczek 50 kg. psa
nureczka - 17 Października 2010, 06:45
dalambert, na każdego brytana znajdzie się większy, jak widać.
dalambert - 17 Października 2010, 09:57
nureczka, zalezy jakiego, dziś z rana Moniasty trafił na psacerku na swą ulubioną koleżankę Rubisię - bernardynkę - 60 kg psa i hulali po psiplacyku jak szaleni.
Teraz pies z głowy na dobre 8 do 10 godzin
Zgaga - 17 Października 2010, 10:49
Pucek napisał/a | I tylko szkoda, że fotki zwierzaków w ruchu nie przedstawiają... |
Jeśli mój komputer przejdzie dziś pozytywnie reinstalację systemu, wrzucę filmiki, które robiłam.
Lynx - 17 Października 2010, 16:57
Śliczności
Zgaga - 17 Października 2010, 19:40
A to było tak:
http://w88.wrzuta.pl/film...pogon_za_ogonem
Edit: reklama dłuższa niż filmik
Lynx - 17 Października 2010, 19:44
Zgaga, jojku Mr. Worf miał rację, poganiać za TAKIM ogonem...
nureczka - 17 Października 2010, 20:21
Zgaga, dzięki.
dalambert - 17 Października 2010, 20:45
Zgaga, zdolna jesteś, Moniasty dziękuje i macha ogonem
nureczka - 19 Października 2010, 07:47
Dziś Pan Worf ma bardzo napięty harmonogram. W samo południe udajemy się na zajęcia przygotowujące do wystawy. Bezpośrednio po treningu jedziemy z wizytą to mojej najbardziej arystokratycznej przyjaciółki, wywodzącej się w prostej linii z Romanowych - niech sobie pogadają jak arystokrata z arystokratką. Wieczorem odwiedzi nas psi psycholog - Pan Worf, jak na osobę szlachetnie urodzoną przystało, ma kłopoty egzystencjalne.
Agi - 19 Października 2010, 07:52
Jak to dobrze, że mam normalnego owczarka.
nureczka - 19 Października 2010, 10:04
Oto kolejny dowód wyjątkowej inteligencji mopsów.
Zgaga - 19 Października 2010, 10:25
nureczka napisał/a | Dziś Pan Worf ma bardzo napięty harmonogram. W samo południe udajemy się na zajęcia przygotowujące do wystawy... |
Przygotowaliście już ściany i półki na trofea?
dalambert - 19 Października 2010, 10:29
Zgaga napisał/a | Przygotowaliście już ściany i półki na trofea? |
z trofeami to tak bardziej średnio jest, Moniasty ma kolekcję medali i dyplomów / plastik z pozłotkiem i taniości drukarskie/ taką, że wstyd znajomum pokazać.
Ale udział w wystawie zabawa pierwsza klasa, te wszystkie achy i ochy , oraz międzypańciowe fochy, ech...
|
|
|