To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Pako - 2 Grudnia 2005, 23:13

To masz tak jak ja - jak widziałem niektóre pytania, to przestałem tam zaglądać. Żeby nie uświadamiać sobie tego, jak mało wiem :)
Nivak - 3 Grudnia 2005, 09:25

Ze mną to samo :?
Pako - 3 Grudnia 2005, 09:57

Znaczy się - za wysokie progi na amatorów nogi :P Może kiedyś :)
Czarny - 3 Grudnia 2005, 09:58

A tam za wysokie, strzelać można nikt nie pogryzie (to nie ten temat) :mrgreen:
Argael - 3 Grudnia 2005, 10:00

Przestanie tam zaglądać to zły pomysł, bo czasem trafiają się łatwe pytania. Nie ma sensu się poddawać.
Nivak - 3 Grudnia 2005, 10:12

Ja tam zaglądam, ale pytania i tak są dla mnie za trudne :oops:
Romek P. - 3 Grudnia 2005, 10:22

Argael napisał/a
Przestanie tam zaglądać to zły pomysł, bo czasem trafiają się łatwe pytania. Nie ma sensu się poddawać.

Popieram :) ja też zaglądam, też najczęściej mruczę: "O cholera! Na pewno nie czytałem/oglądałem" :) Ale to przecież zabawa, nie gra o życie :D spudłować nie jest hańbą :)

Zaglądać proszę, bo nam konkursy uwiędną i co będzie?

Nivak - 3 Grudnia 2005, 10:31

I będą uwiędnięte :P
Ja się dołuję, że niczego nie znam :roll:

Argael - 3 Grudnia 2005, 10:35

Nie powinnaś się dołować. Nie każdy musi znać wszystko.
Pako - 3 Grudnia 2005, 10:48

Ale jak się okazuje, żę to klasyka kompletna i nieznać tego, to źle, a potem ja tego nie znam, to się dołuję też ;)
Znaczy ogólnie ostatnio czasu niemiałem na przeglądanie całości for, ale do konkursów zerkałem. I za każdym razem było: "Kurde, nie znam..."

Nivak - 3 Grudnia 2005, 10:55

Argael napisał/a
Nie każdy musi znać wszystko.

Jasne, wystarczy, że znam yaoi~~

Czarny - 3 Grudnia 2005, 11:08

Jak ktoś ogląda yaoi zamiast klasyki, sam sobie winien :D .

Ale poważnie, to żle, że nie próbujecie. Potem sprowadza się do tego, że bawią się trzy-cztery osoby. Już czasem tak jest, że wysyłamy sobie odpowiedxi na priva, bo czekamy, żeby ktoś dołączył, ale jak nie ma odzewu, to odpuszczamy i jedziemy dalej. Strzelajcie, proście o podpowiedzi, próbujcie, ma być fajnie. Ja też tych wszystkich rzeczy nie oglądałem/czytałem czasem wystarczy dobre skojarzenie, gdzieś coś słyszałem przeczytałem w jakichś wiadomościach i bach trafienie zaliczone.

Podbudowałem Was nieco? A poza tym CZYTAĆ I OGLĄDAĆ TO ROZKAZ :mrgreen:

Nivak - 3 Grudnia 2005, 11:12

Czarny napisał/a
Jak ktoś ogląda yaoi zamiast klasyki, sam sobie winien :D .

A jak ktoś ogląda* klasykę yaoi, to źle? 8)

*Właściwie, to ja czytam yaoi, no ale skoro to jest manga (w moim przypadku), to słowo oglądać też jest adekwatne :D

Czarny - 3 Grudnia 2005, 11:17

Nie, ale za wąska specjalizacja :mrgreen: , trzeba także inną fantastykę. Jest nowa zagadka komiksowa, może teraz ?
Argael - 3 Grudnia 2005, 11:24

No właśnie, za wąsko się specjalizujesz, Nivaku.
Nie samym yaoi fan mangi żyje :wink:

Nivak - 3 Grudnia 2005, 11:56

Czarny napisał/a
trzeba także inną fantastykę.

Sugerujesz, że takie coś jak yaoi to w rzeczywistości tylko fantastyka i nie istnieje? ;)

Argael napisał/a
Nie samym yaoi fan mangi żyje

Wiem, jest jeszcze yuri, mature shoujo i shota :D Oraz kilkanaście innych odmian mangi ;)

Pako - 3 Grudnia 2005, 12:08

Z filmami mam zaległości, że hej! Komiksów to tylko Asterixa czytywałem kiedyś ;) Książki? Jak coś jest w bibliotece to jeszcze pół biedy, a z wlasnych księgozbiorów to tylko te najpopularniejsze i najlepsze mam. I jak tu pograć z takimi wyjadaczami, jak wy :P
Czarny - 3 Grudnia 2005, 12:37

Czasem wystarczy przeczytać recenzję, zajawkę w necie, skojarzyć bohatera itd., ale trza próbować.
mawete - 4 Grudnia 2005, 11:03

A ja cały czas czekam na odpowiedź w molach książkowych.... jak do jutra nie bedzie odpowiedzi to sam wypiję... i się z nikim nie podzielę... :twisted:
Nivak - 4 Grudnia 2005, 12:28

Zakładam, że za dobre chęci, to się nic nie dostaje :?
W sumie sprawiedliwie.

mawete - 4 Grudnia 2005, 16:05

Nivak: dobrymi chęciami to piekło jest...
Nivak - 4 Grudnia 2005, 16:26

Wiem, wiem :roll:
gorat - 5 Grudnia 2005, 19:23

McJohn napisał/a
Pracuję nad:

1. Małgorzata (opowiadanie, horror)

To rzecz o tym, jak Margot Krwawa rusza na łowy? :mrgreen:

Dunadan - 5 Grudnia 2005, 20:16

Chyba Margot Śluzowata... albo lepiej: Margot "Krwawy Śluz"... a właśnie, coś Margot ucichła...
McJohn - 5 Grudnia 2005, 21:11

gorat napisał/a
To rzecz o tym, jak Margot Krwawa rusza na łowy? Mr. Green

Hehehe, nie. Na razie nie chcę o tym mówić. Jeśli zostanie wydrukowane w SF to przeczytacie i dowiecie się wszystkiego. :wink: Ale kto lubi filozofię Fryderyka Nietzschego, winien być zadowolony. :mrgreen:

elam - 6 Grudnia 2005, 13:14

przepraszam wszystkich adminow :) ze, zamieszcze tego posta w kilku watkach, a to dlatego, ze

BARDZO PILNIE
poszukuje

Marsian go home! Fredericka Browna,

w wersji rtf, doc lub html
w zamian oferuje jakies 1000 innych ksiazek, tylko pytac o tytuly :)

mawete - 9 Grudnia 2005, 15:22

elam: znalazłaś?
I z innej beczki... Co mnie najbardziej bawi? :arrow: ukryci... kochani, aż tak się wstydzicie swoich nicków? :shock: :twisted:

gorat - 9 Grudnia 2005, 16:29

Czas, abym poszedł - późno już. I nie wiem, czy do poniedziałku mnie nie będzie - mam problemy z połączeniem. Chyba system domaga się reinstalki zapowiadanej od ponad miesiąca...
mawete - 9 Grudnia 2005, 19:17

gorat: ja niski format dzisiaj kompowi urządziłem... chyba się nie ucieszył... :twisted:
Rodion - 9 Grudnia 2005, 19:45

Niedawno, dla mojego, żródełka rozkoszy nieustającej, musiałem ofiarę z dziewic i kozy złożyć.
Niestety nie pomogło. :cry:

Partner forum