To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.

elam - 8 Czerwca 2007, 20:25

tja?
ja obserwuje najwiekszy przyrost kontrowersji w godzinach wieczornych ...

no nic, zglosilam swoaja uwage - skoro administracja nie ustosunkowuje sie do niej w zaden sposob, widocznie wszystko gra ;)

Pako - 8 Czerwca 2007, 21:45

Hmm... kontrowersji... spam był i bezie na tym forum i się go nie wyeliminuje. Chociaż czasami myślę, że faktycznie warto by trochę go przystopować w co poniektórych tematach.
Jak jakieś większe rzeczy się dzieją, to zazwyczaj w czaise rozciągnięte i obserwowane są. A jak takie krótkie spięcia to raczej albo użyszkodnicy sami pacyfikują treściwie, albo ktoś jednak się pojawia.
Osobiście nie zauważyłem na forum potrzeby dodatkowego modowania, chyba, że jako zabezpieczenie dodatkowe, ale nie więcej raczej. Ot, spam, to czasem wkurza, ale taka natura tego forum... a problemów większych osobiście wiele nie zauważyłem...

elam - 23 Lipca 2007, 21:31

to ja jeszcze raz, zachecona wypowiedzia dzejesa... Nursie, napisales, ze czekasz na propozycje, wiec proponuje, aby - o ile same zainteresowane nie wyraza kategorycznego sprzeciwu - mianowac moderatorkami Agi55 i godzille.
- dlaczego ? to proste.
- sa to dwie przesympatyczne kobiety, ktore chyba wszyscy na tym forum lubia i SZANUJA, licza sie z ich opiniami; ich wypowiedzi sa zawsze wywazone, potrafia pogodzic wszystkich..
nie chodzi o wprowadzanie na forum jakiegos strasznego zamordyzmu, ale wlasnie przydalby sie ktos taki, kto moglby reagowac troche bardziej "oficjalnie"; "odgornie", a Agi i godzilla posiadaja wrodzony takt, inteligencje i kobieca intuicje... poza tym, jak wspomnialam, nikomu chyba "nie podpadly" :)
pomimo sympatii, jaka do nich zywie, nie widze na stanowisku moda GGG czy dzejesa, bo wiem, ze nie wszyscy przyjmowaliby ich wypowiedzi ze stoickim spokojem :) Natomiast troche kobiecej reki, doswiadczonej w wychowywaniu ;) nie zaszkodziloby chyba ...

mawete - 23 Lipca 2007, 21:36

Popieram - mam dużo szacunku do obu pań, dodalbym Kruka, ale:
1. nie zgodzi się,
2. troche głupio jakby autor był modem,
to nie dodam bo nikogo innego nie widze.

Anonymous - 23 Lipca 2007, 21:37

Moje propozycje:

Ixolite
Godzilla
Rafał
Tomcich
hrabek
słowik

Oczywiscie to kandydatury do rozpatrzenia, tylu modów to by była przesada. :wink:

NURS - 23 Lipca 2007, 21:44

elam napisał/a
a moze ograniczy sie do miejsc, gdzie bedzie przyjemne dla wszystkich czytajacych ? ;)

ostatnio bawilam sie w spamowanie - taki zaklad z sama soba - mozna pisac *beep* gdzie sie chce i ile sie chce ... troche to obniza poziom forum

Elu, już wczoraj napisałem, że nie widze problemu w rozszerzeniu ekipy moderatorskiej, aczkolwiek ilośc nie oznacza jakości, bo nawet dwudziestu może coś przegapić. A dwóch, czy trzech modów poradzi sobie z zadaniem, jesli bedziecie z nimi współpracowali przy pilnowaniu porządku. Jest dym, mod nie widzi, wskażcie mu problem. W pięć minut będzie spokój, ale... Ale sami tez się stosujcie do zasad, a nie, ja proszę o zakończenie dyskusji a ta trwa sobie, jakbym był niewidzialny - vide wczoraj wieczorem, Adashi napomniany dawno obiecał skończyć ze spamowaniem, a wy nie skończyliście nad tym rozprawiac, mimo iż o to poprosiłem. Generalnie też powinniście dostac po głowach, za dymienie na próżno.

co do propozycji, zapytam jutro wymienionych, czy podejmą się takiego zadania.

elam - 23 Lipca 2007, 21:45

dlatego ja proponuje TYLKO Agi i godzille. bo mysle, ze z nimi wszyscy beda wspolpracowac.
nie ide w ilosc, tylko w jakosc :)

no i z twoich slow wynika, ze ktos powinien upomniec tych, co dalej dymia tam, gdzie nie powinni - i nie ma kto ... :D

Adashi - 23 Lipca 2007, 22:38

NURS napisał/a
vide wczoraj wieczorem, Adashi napomniany dawno obiecał skończyć ze spamowaniem, a wy nie skończyliście nad tym rozprawiac, mimo iż o to poprosiłem. Generalnie też powinniście dostac po głowach, za dymienie na próżno.

Przestałem przecież, a że oni nadal dyskutowali, to nie moja wina, chyba mogłem się wypowiedzieć, prawda, piszę tak gwoli wyjaśnienia, żeby niby nie było, że nie na temat.

Anonymous - 23 Lipca 2007, 22:49

Ja dodalbym jeszcze kandydature GAndrela. Pozostale sa tez ok.
Anonymous - 26 Lipca 2007, 08:02

I jak wygląda sprawa z nowymi moderatorami?
NURS - 26 Lipca 2007, 12:33

Powoli, czy wszystko musi byc zalatwiane na cito? to wazna decyzja tak dla ludzi, którzy się tego zadania podejmą, jak i dla nas.
Anonymous - 26 Lipca 2007, 12:42

Ależ nie musi, pisaleś tylko w poniedziałek, że wyślesz zapytanie następnego dnia, myślałam, że już coś może wiadomo. Przecież tylko pytam.
Sasori - 26 Lipca 2007, 15:03

Chciałbym przedstawić listę osób, które, według mnie, powinny zostać mianowane moderatorami:

- Sasori

Dlaczego? To proste. To fantastyczny facet, ciepły, mądry, z kozią bródką, szalenie dowcipny a do tego jest rodzicem i wczoraj wygolił sobie pachy. Mógłbym konie z nim kraść, gdyby to miało większy sens. Nie lubi kaczek, lubi długie spacery z psem i żoną, nieżonaty, stabilny finansowo i prawdomówny.

Nie wiem tylko, czy się zgodzi na moderkę, ale trzymam kciuki. Kto jest za?

dzejes - 26 Lipca 2007, 15:49

Jestem za. Stalowe szczęki Sasoriego rozszarpią każdego spamera.
elam - 26 Lipca 2007, 17:07

napisalabym "panowie, bez jaj" , ale mogloby to zostac opatrznie zrozumiane :?
to jest powazna dyskusja, wiec prosimy o troche powagi. Sasori ;P:

Anonymous - 26 Lipca 2007, 17:29

elam, poważnie, ja też jestem za. 8)
elam - 26 Lipca 2007, 17:33

hmmm, a pamietasz poczatki Sasoriego na forum? moze faktycznie....
ale.
ja bede obstawac za kobietami. Agi i godzilla powinny sobie dac rade bez zelaznych szczek. 8)

Anonymous - 26 Lipca 2007, 17:36

Nie upieram się jakoś strasznie. :wink: Dziewczyny sie sprawdzą, poczekajmy na nominacje.

A wyczyny Sasoriego trudno zapomnieć. Właśnie mi się jeden tekst przypomniał i się poplułam. Ale to insza inszość, że tak rzeknę.

Czarny - 26 Lipca 2007, 17:37

Sasori ma jedną wadę - rzadko bywa.
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 17:40

Ja mam jedną zaletę- często bywam :mrgreen:
Adanedhel - 26 Lipca 2007, 17:47

Tak, to może być to. Gwyn może być idealnym rozwiązaniem problemu zbyt rzadko zjawiających się modów :mrgreen:
elam - 26 Lipca 2007, 17:50

tak, na pewno administracja wezmie to pod uwage :D
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 18:25

elam, przecz z ironią, byłabym świetnym modem o.o
Anonymous - 26 Lipca 2007, 19:25

Naprawdę nie masz nic lepszego do roboty ? ;P:
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 19:26

Mam czas i predyspozycje... 8)
mawete - 26 Lipca 2007, 19:54

Gwynhwar: wybacz.

//edit: nie wiem jak to zrozumiesz, to wyjasniam - Twoja kandydatura jest dla mnie pomyłką. Szczerze piszę.

Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 19:56

Ale ja się nie gniewam o.o Fakty pozostaną faktami 8)
elam - 26 Lipca 2007, 20:03

Gwyn, prosze, zastanawiaj sie dwa razy, zanim cos napiszesz - czy aby na pewno to jest takie dowcipne, i na miejscu, jak ci sie wydaje...
Gwynhwar - 26 Lipca 2007, 20:07

Z wami kochani, czasami nie da się gadać...
Adanedhel - 26 Lipca 2007, 20:10

elam, dla mnie cały ten pomysł z większą ilością modów jest przesadzony. Dlatego moim zdaniem można z niego żartować. A Gwyn nie zrobiła nic, żeby można ją było za to krytykować.

Partner forum