Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
elam - 6 Maj 2007, 15:54
no i przenosimy Wawel pod Szyndzielnie ...
Martva - 6 Maj 2007, 15:55
Właśnie?
Łukasz, mam rozumieć że jesteś chętny? Weź Jarka za uszy, a potem ja się upiję na smutno, o.
Ziuta - 6 Maj 2007, 23:21
corpse bride napisał/a | tour de nowa huta normalnie i fajnie było |
Jakbyś zahaczyła o Wzgórza, to zapraszam.
We wtorek spotkanie może być, ale wpadnę tylko na chwilkę, koło wpół do dziewiątej.
Ziuta - 7 Maj 2007, 20:17
Hej, będzie, czy nie będzie? Bo jak tak, może urwę się wcześniej z uczelni i przyjdę o siódmej.
Orbitoski - 8 Maj 2007, 00:28
Luuuuuzieeeeeeeeeeee to co?
chyba zdechło, Ziuta.
Ziuta - 8 Maj 2007, 07:43
No. Czyli przynajmniej zjem wcześniej obiad.
agrafek - 8 Maj 2007, 18:13
Gdyby jednak ktoś nie miał co dziś robić, będę (tak się złożyło) Starym Porcie w okolicach 20.00 w towarzystwie co najmniej dwóch forumowiczów z NF - Azoko i Ravena
Ziuta - 8 Maj 2007, 20:44
Tja. O 18:40 wyszedłem z czelni, o 19 byłem w Starym Porcie. Nikogo nie zobaczyłem, to wróciłem do domciu.
Organizacja u nas tragiczna.
agrafek - 9 Maj 2007, 08:16
A to ciekawe, bo Raven i Azoko już tam byli
Tak czy owak, wczoraj NF szybką i niespodziewaną akcją przejęło wtorek i spędziło go w gronie kameralnym, a zacnym, gawędząc o cyklu Martina, powieściach Mieville'a, reklamując ostatniego Orbitowskiego i przerzucając się cytatami z serialu "Firefly".
Ziuta - 9 Maj 2007, 16:02
Szlag. Ja to mam szczęście. I pamięć wzrokową.
Martva - 15 Maj 2007, 10:03
Ej, bo ja mam sieć. To co?
Nie mogę w czwartek, bo umówiłam się z Kobietą Mojego Życia
Ziuta - 15 Maj 2007, 17:51
I tak się już harmonogram poszedł kochać. Może jakoś przyszły tydzień, proponuję, bo podobnie jak Martva, jestem do piątku nieosiągalny. A chciałbym przyjść.
Martva - 17 Maj 2007, 09:06
To co? Wtorek?
Właśnie sprawdziłam że środa/czwartek/piątek mam zajęcia, bez sensu.
Stary Port jak zwykle?
Słowik - 17 Maj 2007, 10:25
Może się uda
Ziuta - 17 Maj 2007, 14:47
Jestem za.
Haletha - 17 Maj 2007, 16:44
Mam we wtorek koncert:/
mawete - 17 Maj 2007, 16:53
Może uda mi sie być we wtorek w Krakowie, ale nic nie mogę obiecać... Gdzie i jaka godzina?
Martva - 17 Maj 2007, 17:11
Prawdopodobnie Stary Port, godzina? Yyy, 18.00? Jak myslicie?
Słowik - 17 Maj 2007, 20:06
Może być od 18.
mawete, fajnie by było, jak się wyklaruje, to podeślemy jakąś mapkę w razie czego.
A właściwie, to nie wiem czy już ktoś tutaj nie wrzucał do wątku..
Kirasz - 18 Maj 2007, 12:11
Ja mam pytania...jak bym sie zjawil i nikt by mnie nie zbil jakies pifko wypil moze ze dwa...jeno pozniej mniej wiecej o 19:00 +
To jak noobi moze was poznac, i jak ktos napisze ci najglosniejsi, to w starym porcie znajac zycie to bedzie takich stolikow z 5 A drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie ?
Martva - 18 Maj 2007, 12:14
Kirasz napisał/a | To jak noobi moze was poznac, i jak ktos napisze ci najglosniejsi, to w starym porcie znajac zycie to bedzie takich stolikow z 5 |
Hmmm, ostatnio Ziuta z Halethą wpadli na genialny pomysł i zrobili kartkę z odpowiednim napisem
Kirasz napisał/a | drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie ? |
Nie wiem czy będzie, ale na autograf to musisz mieć odpowiednio duży dekolt, bo to jest długie nazwisko
Kirasz - 18 Maj 2007, 12:50
Martva napisał/a |
Kirasz napisał/a | drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie ? |
Nie wiem czy będzie, ale na autograf to musisz mieć odpowiednio duży dekolt, bo to jest długie nazwisko |
No to caly misterny plan w...hem hem, i hola hola ja na dekolty jeno patrze kiedy oczywiscie wiem ze kobieta tego nie widzi, ech ciezka sprawa z tymi dekoltami ze tak powiem ostatio roztrzasana przezemnie zeby cos zrozumiec...co to ja mialem a tak...ok bede sledzil temat, i sie obaczy.
Słowik - 18 Maj 2007, 12:53
A jak nie rozdaje, to nie przyjdziesz?
mawete - 18 Maj 2007, 13:25
Jeszcze nie wiem czy bedę - zależy gdzie pojadę i czy moja obecność będzie konieczna jak do tej poty 30%, że będę.
Martva - 18 Maj 2007, 13:54
Kirasz, jak Ci tylko na autografach zależy, to ja Ci dam swój
mawete przyjedź! nawet jak nie musisz
Ja się zjawię, chyba że będe miała randkę ale póki co się nie zanosi...
Kirasz - 18 Maj 2007, 14:25
Słowik jak nie rozdaje to tez sie postaram przyjsc, kiedys se tam planowalem wybrac, a tak mialbym dodatkowy powod. Mozna powiedziec ze mam jakies tam zdanie o takich spotkaniach, nie z SF ale z innych powiedzmy "organizacji", moze to co mysle zachowam dla siebie w tym momencie.
Martva nie tylko...jeszcze na pifie
Jak zaraz sie nie skonczy temat autografow to sie pograze jeszcze bardziej Po kiego walca ja zem to zaczynal
Martva - 18 Maj 2007, 14:29
Kirasz napisał/a | Mozna powiedziec ze mam jakies tam zdanie o takich spotkaniach, nie z SF ale z innych powiedzmy organizacji, moze to co mysle zachowam dla siebie w tym momencie. |
Opowiedz nam o tym
Słowik - 18 Maj 2007, 14:36
Może być przy piwku
Kirasz - 18 Maj 2007, 14:53
Martva, pamietam to jak dzis...mialem siedem lat ojciec i dziadek wzieli mnie na spotkanie piwoszy przy sklepie o dumnej nazwie "U Jadzi"...taaakkk. Dziadek wyszedl z Okocimiami w butelce ktora pamietala czasy braku papieru toaletowego na sklepowych polkach. I sie zaczelo wszyscy zaczeli pic a ja jeno moglem sie przygladac, nawet piany nie dali sie napic...trauma co do spotkan zostala do dzis
Tak juz na powaznie nie chce poruszac tematu spotkan, i z tym piwem i opowiescia to zarty, jeszcze ktos napisze ze mam problem alkoholowy (i prosze o nie komentowanie w stylu - "Tak tak kazdy tak mowi co je ma").
Martva - 18 Maj 2007, 16:13
Pana Orbitoskiego uśwadomiłam godzinę temu w kwestii spotkania, postara się być. O ile nie zapomni.
Ale nie martv się, zawsze mogę się podpisać w zastępstwie. Przygotuj dekolt
|
|
|