To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

elam - 6 Maj 2007, 15:54

no i przenosimy Wawel pod Szyndzielnie ... :D
Martva - 6 Maj 2007, 15:55

Właśnie?
Łukasz, mam rozumieć że jesteś chętny? Weź Jarka za uszy, a potem ja się upiję na smutno, o.

Ziuta - 6 Maj 2007, 23:21

corpse bride napisał/a
tour de nowa huta normalnie i fajnie było

Jakbyś zahaczyła o Wzgórza, to zapraszam. :)
We wtorek spotkanie może być, ale wpadnę tylko na chwilkę, koło wpół do dziewiątej.

Ziuta - 7 Maj 2007, 20:17

Hej, będzie, czy nie będzie? Bo jak tak, może urwę się wcześniej z uczelni i przyjdę o siódmej.
Orbitoski - 8 Maj 2007, 00:28

Luuuuuzieeeeeeeeeeee to co?
chyba zdechło, Ziuta.

Ziuta - 8 Maj 2007, 07:43

No. Czyli przynajmniej zjem wcześniej obiad.
agrafek - 8 Maj 2007, 18:13

Gdyby jednak ktoś nie miał co dziś robić, będę (tak się złożyło) Starym Porcie w okolicach 20.00 w towarzystwie co najmniej dwóch forumowiczów z NF - Azoko i Ravena :D
Ziuta - 8 Maj 2007, 20:44

Tja. O 18:40 wyszedłem z czelni, o 19 byłem w Starym Porcie. Nikogo nie zobaczyłem, to wróciłem do domciu.
Organizacja u nas tragiczna.

agrafek - 9 Maj 2007, 08:16

A to ciekawe, bo Raven i Azoko już tam byli :|
Tak czy owak, wczoraj NF szybką i niespodziewaną akcją przejęło wtorek i spędziło go w gronie kameralnym, a zacnym, gawędząc o cyklu Martina, powieściach Mieville'a, reklamując ostatniego Orbitowskiego i przerzucając się cytatami z serialu "Firefly".

Ziuta - 9 Maj 2007, 16:02

Szlag. Ja to mam szczęście. I pamięć wzrokową. :(
Martva - 15 Maj 2007, 10:03

Ej, bo ja mam sieć. To co?
Nie mogę w czwartek, bo umówiłam się z Kobietą Mojego Życia :)

Ziuta - 15 Maj 2007, 17:51

I tak się już harmonogram poszedł kochać. Może jakoś przyszły tydzień, proponuję, bo podobnie jak Martva, jestem do piątku nieosiągalny. A chciałbym przyjść.
Martva - 17 Maj 2007, 09:06

To co? Wtorek?
Właśnie sprawdziłam że środa/czwartek/piątek mam zajęcia, bez sensu.
Stary Port jak zwykle?

Słowik - 17 Maj 2007, 10:25

Może się uda :)
Ziuta - 17 Maj 2007, 14:47

Jestem za.
Haletha - 17 Maj 2007, 16:44

Mam we wtorek koncert:/
mawete - 17 Maj 2007, 16:53

Może uda mi sie być we wtorek w Krakowie, ale nic nie mogę obiecać... Gdzie i jaka godzina?
Martva - 17 Maj 2007, 17:11

Prawdopodobnie Stary Port, godzina? Yyy, 18.00? Jak myslicie?
Słowik - 17 Maj 2007, 20:06

Może być od 18.
mawete, fajnie by było, jak się wyklaruje, to podeślemy jakąś mapkę w razie czego.
A właściwie, to nie wiem czy już ktoś tutaj nie wrzucał do wątku..

Kirasz - 18 Maj 2007, 12:11

Ja mam pytania...jak bym sie zjawil i nikt by mnie nie zbil jakies pifko wypil moze ze dwa...jeno pozniej mniej wiecej o 19:00 +
To jak noobi moze was poznac, i jak ktos napisze ci najglosniejsi, to w starym porcie znajac zycie to bedzie takich stolikow z 5 ;) A drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie :) ?

Martva - 18 Maj 2007, 12:14

Kirasz napisał/a
To jak noobi moze was poznac, i jak ktos napisze ci najglosniejsi, to w starym porcie znajac zycie to bedzie takich stolikow z 5 ;)

Hmmm, ostatnio Ziuta z Halethą wpadli na genialny pomysł i zrobili kartkę z odpowiednim napisem :)

Kirasz napisał/a
drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie :) ?

Nie wiem czy będzie, ale na autograf to musisz mieć odpowiednio duży dekolt, bo to jest długie nazwisko :mrgreen:

Kirasz - 18 Maj 2007, 12:50

Martva napisał/a

Kirasz napisał/a
drugie najwazniejsze pytanie czy Pan Orbitoski rozdaje autografy i bedzie :) ?

Nie wiem czy będzie, ale na autograf to musisz mieć odpowiednio duży dekolt, bo to jest długie nazwisko :mrgreen:

No to caly misterny plan w...hem hem, i hola hola ja na dekolty jeno patrze kiedy oczywiscie wiem ze kobieta tego nie widzi, ech ciezka sprawa z tymi dekoltami ze tak powiem ostatio roztrzasana przezemnie zeby cos zrozumiec...co to ja mialem a tak...ok bede sledzil temat, i sie obaczy.

Słowik - 18 Maj 2007, 12:53

A jak nie rozdaje, to nie przyjdziesz?
mawete - 18 Maj 2007, 13:25

Jeszcze nie wiem czy bedę - zależy gdzie pojadę i czy moja obecność będzie konieczna jak do tej poty 30%, że będę.
Martva - 18 Maj 2007, 13:54

Kirasz, jak Ci tylko na autografach zależy, to ja Ci dam swój :)
mawete przyjedź! nawet jak nie musisz :)
Ja się zjawię, chyba że będe miała randkę :roll: ale póki co się nie zanosi...

Kirasz - 18 Maj 2007, 14:25

Słowik jak nie rozdaje to tez sie postaram przyjsc, kiedys se tam planowalem wybrac, a tak mialbym dodatkowy powod. Mozna powiedziec ze mam jakies tam zdanie o takich spotkaniach, nie z SF ale z innych powiedzmy "organizacji", moze to co mysle zachowam dla siebie w tym momencie.

Martva nie tylko...jeszcze na pifie ;)

Jak zaraz sie nie skonczy temat autografow to sie pograze jeszcze bardziej ;) Po kiego walca ja zem to zaczynal :D

Martva - 18 Maj 2007, 14:29

Kirasz napisał/a
Mozna powiedziec ze mam jakies tam zdanie o takich spotkaniach, nie z SF ale z innych powiedzmy organizacji, moze to co mysle zachowam dla siebie w tym momencie.

Opowiedz nam o tym :twisted:

Słowik - 18 Maj 2007, 14:36

Może być przy piwku :)
Kirasz - 18 Maj 2007, 14:53

Martva, pamietam to jak dzis...mialem siedem lat ojciec i dziadek wzieli mnie na spotkanie piwoszy przy sklepie o dumnej nazwie "U Jadzi"...taaakkk. Dziadek wyszedl z Okocimiami w butelce ktora pamietala czasy braku papieru toaletowego na sklepowych polkach. I sie zaczelo wszyscy zaczeli pic a ja jeno moglem sie przygladac, nawet piany nie dali sie napic...trauma co do spotkan zostala do dzis :D ;)

Tak juz na powaznie nie chce poruszac tematu spotkan, i z tym piwem i opowiescia to zarty, jeszcze ktos napisze ze mam problem alkoholowy (i prosze o nie komentowanie w stylu - "Tak tak kazdy tak mowi co je ma").

Martva - 18 Maj 2007, 16:13

Pana Orbitoskiego uśwadomiłam godzinę temu w kwestii spotkania, postara się być. O ile nie zapomni.
Ale nie martv się, zawsze mogę się podpisać w zastępstwie. Przygotuj dekolt :twisted:

Partner forum