To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Historia - O dwóch takich...

Sandman - 7 Października 2006, 07:48

Temat zaczyna przyprawiać mnie o gęsią skórkę. Nawet wyobrażać sobie nie próbuję co by się działo gdyby to było trojaczki, a Wy tu takie apokaliptyczne wizje z klonami w tle.
Dunadan - 7 Października 2006, 10:18

To jeszcze nic... ja wiem do czego oni daza - chca kontrolowac rozrod rodzaju ludzkiego - wszystkie dzieci beda modyfikowane gentycznie i beda... nie chce mi to przejsc przez gardlo... beda... wygladaly jak oni!!!!! :|
Bo to kosmici sa... a potem przerobia Ziemie na swoja planete. I beda pozniej historie 'o dwoch takich co Ziemie ukradli'...
Sory, to przez mojego dola :mrgreen:

NURS - 7 Października 2006, 20:18

pamiętasz dun: - ktoś nam pod*****ił księżyc! :-)
Pako - 7 Października 2006, 20:30

Ja pamiętam :mrgreen:
Dunadan - 7 Października 2006, 21:11

No ja wlasnie tez pamietam... zaczeli od ksiezyca skoncza na nas...
Tomcich - 7 Października 2006, 21:28

"Atakują klony, będą nas miliony. Dzisiaj Polska i Europa, jutro cały glob!!!" (by Big Cyc) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mawete - 10 Października 2006, 12:44

Nikt Marcina Przybyłka nie czytał nie czytał :?: :shock: Przecież to jest najbardziej oczywista droga... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
lavojtek - 18 Października 2006, 19:37

A ja tam braci lubie i wcale sie tego nie wstydze :twisted:
Fidel-F2 - 19 Października 2006, 08:39

a powinieneś IMHO :lol:
lavojtek - 19 Października 2006, 18:21

A dlaczego? Wstydzilem sie jako Polak ze najwyzsze stanowiska w moim kraju obejmuja kreatury typu Kwasniewski czy Miller.
Fidel-F2 - 19 Października 2006, 18:23

no i niewiele się zmieniło, wstyd pozostał
lavojtek - 19 Października 2006, 18:40

No przeciez mowie ze sie tego nie wstydze!
dareko - 19 Października 2006, 21:37

:shock: Juz nic nie kumam. Nie wstydzisz sie tego, ze sie wstydzisz? :shock:
lavojtek - 19 Października 2006, 21:45

Juz nie badz taki Jan Maryja :wink: Powiedzialem ze lubie blizniakow i sie wcale nie wstydze chociaz wedlug niektorych powinienem :lol:
Ixolite - 19 Października 2006, 21:47

Ja bym się wstydził czołowych polityków, którzy kłamią bez najkrótszej przerwy, w żywe oczy i w dodatku ciągle przeczą sami sobie... :roll:
dareko - 19 Października 2006, 21:49

Ale oni sa ok, te blizniaki. W slusznej sprawie tak klamia i trzymaja przy sobie klamcow :mrgreen: I nie ma sie czego wstydac, wszyscy tak robia!!!! :mrgreen:
lavojtek - 19 Października 2006, 21:53

He he! Zabrzmialo to tak jakby tylko oni klamali albo robili to jako pierwsi. Na tym polega polityka niestety! "Ta zabawa nie jest dla dziewczynek" :wink: Oczywiscie nie jestem jakims skrajnie prawicowo zorientowanym imbecylem i widze ze nie wszystko jest tak rozowe jak mialo byc na poczatku ale w swietle ostatnich paru lat bracia wygladaja dla mnie wystarczajaco pozytywnie aby obdarzyc ich ta porcja sympatii przeznaczona dla politykow!
dareko - 19 Października 2006, 21:56

A nie mowilem? Wszyscy tak robia wiec jest OK :mrgreen:
Macierewicz jest OK, on mial tylko skrot myslowy, zawsze ma :mrgreen: A Kurski to jest miszcz. nikt nie potrafi robic tak dobrze tego co wszyscy robia :mrgreen:

lavojtek - 19 Października 2006, 22:01

OK przyznaje. Kurski to debil i wiecej zaszkodzil PiS niz stu Sekielskich i Morozowskich! Tylko skoro bracia sa be to kto w takim razie jest cacy? No i kto ich do cholery wybieral ze zdobyli tyle glosow?
dareko - 19 Października 2006, 22:10

lavojtek, Ja, nei pamietam wladzy ktora az tak bardzo by sie skomprowitowala, no nie pamietam. Jedyny kandydat to Miller, za jego czasow to sie dzialo, ale Kaczynscy po prostu rozpieprzaja panstwo a obluda i zaklamaniem osiagneli szczyty. Jesli pytasz o to jakie sa moje zapatrywania polityczne, to juz ci pisze, ja zdecydowanie wole PO. Jakos wiesz, nie uwierzylem w znikajace pampersy, dziadkow w wehrmachnie, Tuska niemcofila i takie tam *beep*. Na podzial na opcje panstwo solidarne/liberalne, reaguje smiechem.
Co do tego kto glosowal na PiS, to moze pamietasz kampanie i co potem powiedzial Kurski? Jak on to ujal??? "Ciemnota to kupi!" Target. Zeby nie bylo, nie chce nikogo obrazac, nikogo nie nazywam ciemnota i za takiego nie uwazam. To nie sa moje slowa.

lavojtek - 19 Października 2006, 22:33

Naprawde liczylem na ta koalicje PO-PiS. Ciezko teraz powiedziec czyja to wina. Pewnie jak zwykle po srodku.
Fidel-F2 - 20 Października 2006, 05:08

pewnie pośrodku...między bliźniakami :mrgreen:
Anonymous - 20 Października 2006, 15:44

Pewnie winien ten trzeci z bliźniaków :mrgreen:
lavojtek - 20 Października 2006, 19:03

Dorn :D
Anonymous - 20 Października 2006, 19:55

:bravo :mrgreen:
dareko - 20 Października 2006, 20:32

to jest ten z trzeciego jaja, najladniejszy :mrgreen:
Janus - 20 Października 2006, 21:00

Według mnie jest jeszcze trzeci Kaczyński - ukryty gdzieś w klasztorze szykuje się do objęcia stanowiska Prymasa :D

Pozdrawiam,
Janus.

Ixolite - 20 Października 2006, 21:07

Z torbą na zakupy na głowie
hjeniu - 20 Października 2006, 21:19

Człowiek w papierowej masce? :mrgreen:
dareko - 20 Października 2006, 21:21

Niech ktos sie zlituje i mu jakas dziurke zrobi, gotow sie udusic :)

Partner forum