Konwenty dawno minione - Ogólnie
NURS - 21 Listopada 2005, 13:09
A ja się własnie dowiedziałem, że na Falkonie nas pochowali:-) Zatroskany pan z Solarisu powiedział, że mu powiedziano podczas konwentu, że to już padaczka, numer wyszedł, ale jakis taki do kitu, wogóle sie nie sprzedaje... ide szukac prześcieradła...
Margot - 21 Listopada 2005, 13:15
Kupię Ci wieniec, NURSie. Jaki chcesz? Biały, czy czerwony?? Z fioletową wstążeczką?
Na Kresach jest taki przesąd, że to, co przedwcześnie pochowane, długo unikać będzie ostatecznego końca. Znaczy: dobra wróżba
NURS - 21 Listopada 2005, 13:40
Biało czerwony z kokardką BTW gdyby wszystkie te wróżby zsumować, to byłbym drugim wiecznym tułaczem:-) a w zasadzie SF:-)
Angelus - 21 Listopada 2005, 15:24
Znaczy żałobę mamy...?
hrabek - 21 Listopada 2005, 15:27
Ja mysle, ze nalezy sie cieszyc, bo SF wszyscy chowaja i chowaja, a NURS wciaz stoi i wydaje kolejne numery, podczas gdy innym sie to nie udaje. Margot ma racje z ta wrozba, co widac na przykladzie SF wlasnie :)
Margot - 21 Listopada 2005, 17:28
<Batman taszczy wielki wieniec z białych i czerwonych goździków, z wielką wstążeczką w barwach narodowych, uroczymi gałązkami świerka i choinkową bombką>
Ech, gdzie ten wieniec postawić? Święta idą, będzie jak znalazł
W sumie to zabawne plotki. W końcu, dopóki jest coś na rynku, dopóty pogrzebu robić się nie powinno.
NURS - 21 Listopada 2005, 21:51
Margota, o co ci z tym biednym netoperkiem chodzi?:-)
Pako - 21 Listopada 2005, 21:54
E... bo MArgot wtedy się jeszcze nietoperzowato czuła Teraz będzie gadała jak stary facet pewnie.. ach ta schozifrenia
A że pochowali? Na zdrowie im! Mi tam pierwszy numer do ustu przypadł, mam zamiar kuppić następny, także źle nie ejst chyba
Margot - 21 Listopada 2005, 22:18
NURS napisał/a | Margota, o co ci z tym biednym netoperkiem chodzi?:-) |
Ciągle się w coś zmieniam, najpierw Gollum, potem McLeod, potem Nietopyrz jakiś był, a teraz stary człowiek, ale jeszcze może...Jak mogłeś, NURS, starego człowieka dać kobiecie?!
Mam już wielokrotne rozszczepienie jaźni.
Pako napisał/a | Teraz będzie gadała jak stary facet pewnie.. ach ta schozifrenia |
No, jak facet, to nie, ale jak stara, to i owszem => swoje lata mam
Lu - 23 Listopada 2005, 17:40
Czarny napisał/a | FALKON FALKONEM, a ja właśnie dostałem potwierdzenie udziału w Nordconie 2005. To już tylko miesiąc. Ktoś z tutejszych też tam będzie? |
ja będę. Też mam potwierdzenie i nadany numerek. Ktoś jeszcze wybiera się na Nordcon?
mawete - 24 Listopada 2005, 09:56
NURS: Wojtek Sedeńko Was/Nas chce zakopac do piachu? Chyba Mu się nie uda....
Za chwilkę wsadzę kilka zdjęc z Falkonu...
Czarny - 24 Listopada 2005, 10:00
A może by tak link wystarczył, bo forum się wolniej ładuje
mawete - 24 Listopada 2005, 10:03
Andrzeje dwa, Zimniak i Pilipuk słuchają prelekcji...
mawete - 24 Listopada 2005, 10:06
Link jest mniej interesujący... a forum całkienm dobrze chodzi...
Czarny - 24 Listopada 2005, 10:08
Rózni forumowicze mają różny sprzęt i łącza
mawete - 24 Listopada 2005, 10:08
Nivak i Harkonnen2 - nie ma jak forumowicze...
NURS - 24 Listopada 2005, 11:31
mawete napisał/a | NURS: Wojtek Sedeńko Was/Nas chce zakopac do piachu? Chyba Mu się nie uda....
Za chwilkę wsadzę kilka zdjęc z Falkonu... |
nie wojtek Od ryśka Piaseckiego słyszałem, że na Falkonie spotykał ludzi, którzy juz nas pochowali. Dobrze poinformowanych, rzecz jasna
NURS - 24 Listopada 2005, 11:33
Fakt, faktem mawete, ze ograniczamy wielkosc fotek na forum. zmajstruj stronke ze zdjeciami damy do niej linekera.
mawete - 24 Listopada 2005, 12:10
NURS: na forum NF są i nie ma problemu... jeśli chcesz to oczywiście usunę i dam linka do Forum NF
NURS - 24 Listopada 2005, 12:42
finta, fintą w fincie?
mawete - 24 Listopada 2005, 12:47
graj
NURS - 24 Listopada 2005, 23:21
raczej walcz, bo to gry nie dotyczyło
mawete - 25 Listopada 2005, 08:08
owszem ale my nie walczymy tylko toczymy grę umysłów...
Prawda?
NURS - 25 Listopada 2005, 09:35
Gra umysłów to też walka, jak w szachach, trzeba zbijać, żeby przeżyć
mawete - 25 Listopada 2005, 09:50
".. to co zowią różą tylko pod inną nazwą..."
Margot - 25 Listopada 2005, 09:54
A Wasze krysnoże niech pękną i prysną
Mawete, zmajstruj sznurek i pokaż więcej zdjęć. Osobliwie, tych nieocenzurowanych jak najwięcej
mawete - 25 Listopada 2005, 10:49
Się zastanowię...
Tredo - 1 Grudnia 2005, 17:43
mawete a moż byś tak zrobił paczuszkę zip ze zdjeciami i mi podesłał? Bo zdaje mi się, że masz tam zdjecia ze spotkań z Jackeim Komudą,a może i z Markiem Huberathem też?
PS. Nie myśleliście o tym, żeby przemianować ten temat na Falkon 2005 a nie konwenty? Ewentualnie Falkon i Nordcon bo o nim jeszcze wspomnieliście.
gorat - 1 Grudnia 2005, 17:55
Tredo napisał/a | mawete a moż byś tak zrobił paczuszkę zip ze zdjeciami i mi podesłał? Bo zdaje mi się, że masz tam zdjecia ze spotkań z Jackeim Komudą,a może i z Markiem Huberathem też? |
A nie lepiej gdzieś na ftpa lub darmowego hosta plików wrzucić? W końcu inni też chcieliby obejrzeć i nie odczuwać skutków czyjegoś kaca
Tredo - 1 Grudnia 2005, 17:58
BYleby się to gdzieś znalazło. W razie czego ja mam trochę zdjęć, ale nie wiem ile z nich zainteresowałoby forumowiczów...
|
|
|