Powrót z gwiazd - CZARNE TECZKI
Lu - 13 Sierpnia 2006, 19:42
gorat
Cytat | Lu
...Chyba mnie źle nie potraktujesz, jak zapytam, skąd takie wyobrażenie? |
Z głowy
elam - 14 Sierpnia 2006, 14:37
Anko! szkoda, nieszkoda; za to napisze cos o Tobie, moze bedzie smiesznie
wyobrazam sobie Anko, ktorej nigdy nie widzialam, jako wysoka, zgrabna blondyne o zadbanych, dosc dlugich wlosach ciasno upietych, z surowym wyrazem twarzy i potrafiaca rzucac lodowate feministyczne spojrzenia
Sprawia bardzo czesto wrazenie pewnej siebie i dosc klotliwej osoby.
Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w Lublinie>
p.s.
i chyba na pewno ma piersi mniejsze ode mnie
Anko - 14 Sierpnia 2006, 14:53
Elam: Cytat | wyobrazam sobie Anko, ktorej nigdy nie widzialam, jako wysoka, zgrabna blondyne o zadbanych, dosc dlugich wlosach ciasno upietych, z surowym wyrazem twarzy i potrafiaca rzucac lodowate feministyczne spojrzenia
Sprawia bardzo czesto wrazenie pewnej siebie i dosc klotliwej osoby. | No, to mam nadzieję, że szybko będą zdjęcia z Pakonu. Wysoka? Zgrabna? Blondyna?
Cytat | Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w Lublinie> | Na Polcon się nie wybieram i to raczej nie ulegnie zmianie. Jadę z siostrą w góry, w miejsce z dala od cywilizacji, gdzie wodę czerpie się z rzeki, etc.
Cytat | i chyba na pewno ma piersi mniejsze ode mnie | O, to rzeczywiście szkoda, że Cię nie widziałam - to Ty seksbomba jesteś i nic się nie przyznajesz? Zdjęcia chociaż pokaż, spora część forumowiczów się ucieszy.
Piech - 14 Sierpnia 2006, 14:55
Cytat | elam: wyobrazam sobie Anko, ktorej nigdy nie widzialam, jako wysoka, zgrabna blondyne o zadbanych, dosc dlugich wlosach ciasno upietych, z surowym wyrazem twarzy i potrafiaca rzucac lodowate feministyczne spojrzenia |
Toż to opis sekretarki Herr Flick'a!
www.stuart.cann.freeuk.com/kim_hartman.htm
Anko - 14 Sierpnia 2006, 15:31
A ja nawet nie umiem pisać na takiej maszynie, gdzie to guziki trzeba młotkiem uderzać. Zaś co do długich, upiętych blond włosów - to moda wraca, pamiętacie Ukrainkę Tymoszenko?
Lu - 14 Sierpnia 2006, 20:17
A ja wyobrażałam sobie Słowika jako krępego bruneta średniego wzrostu - takiego nabitego. Ale już mi powiedziano ze wcale nie tak wygląda
NURS - 14 Sierpnia 2006, 22:50
Boże drogi, biustami się przerzucają, zamiast talentem
Gdzie te autorki z duszami...
Anko - 14 Sierpnia 2006, 23:22
NURS: Cytat | Boże drogi, biustami się przerzucają, zamiast talentem | Ciężko się biustami przerzucać, bo nieodczepliwe, chyba że silikonowe. A talenty? Co je będę marnować na przerzucanie się, tak mało ich mam... Cytat | Gdzie te autorki z duszami... | Ależ to jest temat o wyglądzie.
A ja kiedyś myślałam, że Elam ma takie pofalowane włosy i jest szatynką. A potem widziałam na forum jakieś zdjęcie, gdzie była brunetką i miała włosy kręcone. Ciekawe, jak wyglądała na PAKONie.
Rodion - 15 Sierpnia 2006, 08:20
Cytat | Boże drogi, biustami się przerzucają, |
Tak! Tak! Ekstra!
Wiedziałem ze na nasze dziewczyny mozna liczyć
MrMorgenstern - 15 Sierpnia 2006, 09:40
NURS:
Cytat | Boże drogi, biustami się przerzucają, zamiast talentem
|
Może szukają drugiej połowy wśród utalentowanych... a podobno to dobrze, jak w związku tylko jedna osoba ma talent
Anko - 15 Sierpnia 2006, 13:14
MrMorgenstern: Cytat | Może szukają drugiej połowy wśród utalentowanych... | Elam to już nawet parol zagięła.
A tak na marginesie, MrMorgensternie, czy Ty czasem nie pracujesz w biurze matrymonialnym? Bo wciąż masz takie skojarzenia.
Pako - 15 Sierpnia 2006, 19:24
Hmm.. ogólnie: Romek mnie zaskoczył swoim wzrostem
Słowik - całokształtem, myślałem, żę jest starszy, z dłuższymi włosami i w ogóle. Jego dziewczyny sobie nie wyobrażałem, ale trzeba pogratulować
Anko była dla mnie pewnym zaskoczeniem. Od początku myślałęm, ze tobrunetka, ale myślałęm, żę jest wyższa - to przede wszystkim. No i też myślałem że bardziej feministyczna, a tu masz, fajna dziewczyna
NURS, Urbi et Orbi, Kruk - widziałem ich na zdjęciach i nie wyobrażałem wcześniej sobie. Urbaniuk mnie tylko zaskoczył bródką
No i elam, która pojawiła się i znikła równie szybko - jest wyższa niż sobie wyobrażałem Ale zadowolony jestem z całokształtu - zwłąszcza, żę jak sie dowiedziała, że ja Pako jestem, to i buzi dała w policzek
Nattfiarill - 15 Sierpnia 2006, 20:10
Mam prośbę. Nie skracajcie mojego nicka "Nattka", bo tego nie lubię. Może być poprostu Natt?
Jesli chodzi o moje wyobrażenia, to:
mawete właściwie to dokładnie taki, jakiego go sobie wyobrażałam. No, ale po tylu rozmowach można sobie pewne wyobrażenia wyrobić
dzejas Wyobrazałam go sobie jako "patyczaka" sredniego wzrostu, w okularach i z burzą blond włosów. Sami widzicie, jak się pomyliłam
Miria mniej więcej tak sobie ją wyobrażałam
Rodion no cóż, przed spotkaniem w Rawie nawet nie wiedziałam, ze istnieje No więc sobie go nie wyobrażałam
MrMorgenstern - 15 Sierpnia 2006, 20:19
Anko:
Cytat | A tak na marginesie, MrMorgensternie, czy Ty czasem nie pracujesz w biurze matrymonialnym? Bo wciąż masz takie skojarzenia. |
Nie, ja jestem dobrym obserwatorem. Poza tym moje zainteresowanie neodarwinizmam jest w tych sprawach bardzo pomocne
Anko - 15 Sierpnia 2006, 20:55
MrMorgenstern: Cytat | Poza tym moje zainteresowanie neodarwinizmam jest w tych sprawach bardzo pomocne | Ha, kiedyś się mówiło, że faceci to tylko o jednym... Teraz to się jeszcze tak ładnie i naukowo nazywa.
Pako: Cytat | myślałęm, żę jest wyższa - to przede wszystkim. No i też myślałem że bardziej feministyczna, a tu masz, fajna dziewczyna | Ja to jestem jak Xiu - mała i z warkoczykami (czasami). No wiesz, miniaturyzacja postępuje, trzeba iść z duchem czasu.
P.S. I kolejny dowód, że słowo "feministyczna" dla przeciętnego człowieka nie ma treści, a jedynie negatywne nacechowanie emocjonalne (czyli służy jako antonim do słowa "fajna").
Ale ja tam tolerancyjna jestem (uwaga, w 4. RP to słowo też nabiera cech obelgi ), ludziom starej daty trzeba wybaczać, nawet jeśli przez to trzeba znosić całowanie po rękach itp. dziwactwa.
MrMorgenstern - 15 Sierpnia 2006, 20:59
Anko, poprzez Twoje zatwardziałe ataczki tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że poczynione przeze mnie obserwacje są słuszne
Pako - 15 Sierpnia 2006, 21:19
A tam... całowanie po rękach to tylko wyraz szacunku dla drugiej osoby odmiennej płci. I ja szowinista może jestem (chociaż po rączkach nie całuję) ale uważam, ze to całkiem fajny obyczaj/zwyczaj/cokolwiek jest ale dość tego, nie będziemy znowu dyskutować o feminiźmie
Anko - 15 Sierpnia 2006, 22:40
MrMorgenstern: Cytat | Anko, poprzez Twoje zatwardziałe ataczki tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że poczynione przeze mnie obserwacje są słuszne | MrMorgensternie, gratuluję przekonania o własnej słuszności. Nie ma to jak dobre samopoczucie. No cóż, jaka wypowiedź, taka riposta. Skoro moje nazywasz "ataczkami", zastanów się nad swoimi. A żebyś miał szansę jeszcze bardziej wbić się w dumę i umocnić swe poczucie wyższości, nie zamierzam komentować kolejnych Twoich wypowiedzi. Jeszcze trochę, i zrobią się na poziomie Hauera. ...EOT.
Pako: Cytat | A tam... całowanie po rękach to tylko wyraz szacunku dla drugiej osoby odmiennej płci. | Wedle tej definicji trzeba mi będzie zacząć całować mężczyzn po rękach , żeby pokazać mój szacunek dla osób odmiennej płci. Chciałbyś, Pako, co? Cytat | nie będziemy znowu dyskutować o feminiźmie | E, tam, o feminizmie to ja nigdzie nie widzę dyskusji, najwyżej rzucanie luźnych skojarzeń. I sam zacząłeś.
A na ten temat to fajnie się wypowiedziała Nimfa bagienna: http://www.science-fictio...?t=754&start=68
Zresztą, ewentualne dyskusje można przenieść właśnie tam - albo do dowolnego lepiej pasującego do tematu wątku.
Pako - 16 Sierpnia 2006, 07:59
A możesz mnie całować po rękach, jeśłi dowiedziesz, że fbyło to tradycją kobiet: całowanie facetów po rękach. W drugą stronę działa - dżentelmeńsko
Ale ok Niech będzie koniec tematu
MrMorgenstern - 16 Sierpnia 2006, 08:09
MrMorgenstern: Cytat | Anko, poprzez Twoje zatwardziałe ataczki tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że poczynione przeze mnie obserwacje są słuszne | MrMorgensternie, gratuluję przekonania o własnej słuszności. Nie ma to jak dobre samopoczucie. No cóż, jaka wypowiedź, taka riposta. Skoro moje nazywasz "ataczkami", zastanów się nad swoimi. A żebyś miał szansę jeszcze bardziej wbić się w dumę i umocnić swe poczucie wyższości, nie zamierzam komentować kolejnych Twoich wypowiedzi. Jeszcze trochę, i zrobią się na poziomie Hauera. ...EOT.
Dlaczego? Ja nikogo nie wyzywam...
Natomiast wołam: zażyj mnie. to tylko zabawa, Anko. nie traktuj wszystkiego śmiertelnie poważnie
Romek P. - 16 Sierpnia 2006, 08:48
Pako:
Cytat | Hmm.. ogólnie: Romek mnie zaskoczył swoim wzrostem |
Myślałeś, że jestem niższy czy wyższy?
Ja chyba pisałem na forum, jak to wygląda
Pako - 16 Sierpnia 2006, 09:36
Wyższy Ale taki niski też jesteś dobry Zupełnie taki, jak na zdjęciu
Gustaw G.Garuga - 16 Sierpnia 2006, 09:55
Ufff! Już miałem dać tematowi ignora, bo myślałem, że to jakieś wynurzenia aferalno-lustracyjne, ale szczęściem postanowiłem się upewnić
Już nie pamiętam, jak sobie Was wyobrażałem przed akcją ujawniania się ("coming out" ) w awatarach parę miesięcy temu. Parę osób pozostaje wciąż nieujawnionych, np. Anko, ale choć wysilam mózgownicę, nic nie widzę:( Pamiętam za to zaskoczenie na widok NURSa - nie miał sumiastych wąsów...
Gustaw G.Garuga - 16 Sierpnia 2006, 10:48
Ha! Coś mnie tknęło, żeby się upewnić, więc zajrzałem na stronę SFFH, patrzę, a NURS MA SUMIASTE WĄSY! No to ja już nic nie wiem, poza jednym - ktoś tu wcześniej pisał, że jest wzrokowcem, ja muszę zatem być słuchowcem absolutnym, bo nawet jak kogos zobaczę, to wydaje mi się, że wygląda inaczej
Pako - 16 Sierpnia 2006, 10:51
NURS ma wąsy w ogóle? jemu włosów na całej głowie aktualnie brakować zaczyna
Nie.. NURS wąsów nie ma Może kiedyś miał, teraz skóra gładka jak... nie przymierzając... pupcia niemowlaka
Słowik - 16 Sierpnia 2006, 11:11
Ejże Pako, chyba za dużo tego wina dla ciebie wtedy zostało w butelce
Są lepsze tematy niż wygląd NURSa ale zarost to on miał
Romek P. - 16 Sierpnia 2006, 11:16
Pako rośnie nam na orka... pardon, Orga
Anko - 16 Sierpnia 2006, 12:17
Pako: Cytat | Anko (...) myślałęm, żę jest wyższa |
Romek P.:Cytat | Myślałeś, że jestem niższy czy wyższy? | Pako: Cytat | Wyższy | Pako, czy Ty aby nie mierzysz wszystkich swoją miarą? Cóż to, każdy miałby być taki patyczak? No, nie obraź się, ale kiedy na PAKONie stwierdziłeś, że ci dziejsi gimnazjaliści jacyś tacy mali są, to zaczęłam się zastanawiać, jaką miarą Ty ludzi mierzysz?
Kruk Siwy - 16 Sierpnia 2006, 13:56
Anko, wg. Pako do 1.80 to mutanty kurduple. Potem jest PAKO WZORZEC a potem mutanty olbrzymy (witaj Count). Czy teraz Anko masz jasność?
Anko - 16 Sierpnia 2006, 14:51
Taaak, to by wiele wyjaśniało...
Kruku Siwy! Widzę, że po wspólnym przebywaniu w trakcie "długiego weekendu" przejrzałeś Pako na wylot!
|
|
|