Liga niezwykłych dżentelmenów [komiks] - Komiksy Rodiona
NURS - 11 Czerwca 2006, 14:57
Rodionie, czas na kolejne paski
Rodion - 12 Czerwca 2006, 09:56
GAndrel, rysuje gdy tylko uda mi sie zlapac oddech ( czytaj chwile spokoju ) i wtedy powstaje kilka rzeczy prawie w tym samym czasie. Nastepnie sa one pakowane, przewiazywane wstazeczka i wysylane do NURSa.
NURSie, nastepny pakiet ( choc tym razem z uwagi na termin, moze lepiej bede wysylal pojedynczo?) poleci na dniach.
elam - 12 Czerwca 2006, 10:07
proponuje na kopercie zamiescic gremlinka - dojdzie szybciej
Indy - 12 Czerwca 2006, 10:17
Lepie priorytetem
Pako - 12 Czerwca 2006, 16:11
Rodion - zobaczyłem twój komiks w sffh 07. Fajny jest, dobra jakoś rysunku i całkiem zgrabny dowcip
Ale o jaki temat/dział chodzi ?
Rodion - 12 Czerwca 2006, 17:24
Zgadnij sobie.
GAndrel - 12 Czerwca 2006, 18:00
RodionCytat | GAndrel, rysuje gdy tylko uda mi sie zlapac oddech ( czytaj chwile spokoju :D ) i wtedy powstaje kilka rzeczy prawie w tym samym czasie. Nastepnie sa one pakowane, przewiazywane wstazeczka i wysylane do NURSa. :D |
Napiszę wprost. Jeden odcinek miesięcznie to zdecydowanie za mało. Widziałby mi się codziennik w stylu Garfielda, Dilberta czy Userfrindly. :) Nawet tygodnik byłby lepszy od miesięcznika. A publikować wcale nie trzaba na łamach pisma. Na science-fiction.pl na pewno znalazłoby się miejsce.
Tomcich - 12 Czerwca 2006, 18:05
Pomysł popieram
Tak przynajmniej raz na tydzień nowy pasek (Może być częściej )
Pako - 12 Czerwca 2006, 18:09
Znaczy - Rodion robi komiksa netowego ?
Chciałbym
Nawet fabułkę mogę podrzucić, chcesz ?
Ale rzeczywiście, taki tygodnik z fabułą najlepiej byłby dobry. I w sam raz do przyzwyczajenia się do tabletu
Piszesz sie na to Rodion? Ja pomysł popieram
elam - 12 Czerwca 2006, 19:42
alez biedny Rodion nie ma fabryki komiksow, za to sto innych spraw na glowie, no co wy
Rodion, nie przejmuj sie, rob tyle, ile mozesz, za to tak fajne, jak do tej pory (i wiecej futerka na mnie, proszee ! )
Pako - 12 Czerwca 2006, 20:02
Ja nie mówię, że Rodion musi. Ale jeśli ma chwilę czasu, to coś podmalować może. Tak przez 7 dni i rzuca na serwer. I byłoby fajnie wtedy, coś fabularnego, a Rodion by się poduczył. To taka luźna propozycja jest, a może akurat się uda?
Ixolite - 12 Czerwca 2006, 20:24
No, ja bym tez popieral taka inicjatywe i zachecal autora! Bardzo mi sie podobaja dotychczasowe stripy, lud chce igrzysk!
Rafał - 13 Czerwca 2006, 04:44
Cytat | Bardzo mi sie podobaja dotychczasowe stripy |
W wykonaniu Rodiona te "stripe" są rozluźnione "teas" Stąd dawkowanie też musi być odpowiednie
Czarny - 13 Czerwca 2006, 05:59
A pamiętacie jeszcze kto wyciągnął dzieła i samego Rodiona z ukrycia?
Jam to (chwaląc się okrutnie) uczynił
GAndrel - 13 Czerwca 2006, 06:37
To uczyń jeszcze, żeby rysował więcej.
Rafał - 13 Czerwca 2006, 06:39
Chwała zatem Czarnemu, niech zbiera hołdy i uwielbienie, a ty Rodionie ... do roboty
Edit: dopiero teraz zauważyłem, że w wyrazie "chwała" brakowało literki "w", co było zupełnie niezamierzone
Rodion - 13 Czerwca 2006, 11:47
Kurde! Mam takie dziwne uczucie jakbym nad uchem swist bata slyszal!
Pomysl nie powiem kuszacy. Ale chwilowo nie dam rady co tydzien wstawiac czegos nowego. Moze za jakis czas stanie sie to mozliwe? Zobczymy.
Pako - 13 Czerwca 2006, 12:57
A tak co jakiś czas? Jak siły pozwolą? na takie coś można liczyć? Po prostu jakiś wesoły pasek jak masz wolną chwilę. Dałoby radę?
I to nie bat... to róże
Ixolite - 13 Czerwca 2006, 13:53
i czekoladki i co tam jeszcze potrzebne zeby komiksy powstawaly
GAndrel - 13 Czerwca 2006, 15:01
RodionCytat | Kurde! Mam takie dziwne uczucie jakbym nad uchem swist bata slyszal! :roll:
|
Gdy kibice na stadionach wrzeszczą "Jeszcze jeden" to piłkarze też słysza świst bata? ;)
Cytat | Pomysl nie powiem kuszacy. :) Ale chwilowo nie dam rady co tydzien wstawiac czegos nowego. :( Moze za jakis czas stanie sie to mozliwe? Zobczymy. :) |
Oby jak najszybciej. :)
Rodion - 14 Czerwca 2006, 09:23
Cos mi tam swita?
Ale spokojnie po kolei!
elam - 16 Czerwca 2006, 23:09
Rodionku, czego ci potrzeba do wspomozenia natchnienia? herbatka, ciasteczko, masazyk..
Lu - 16 Czerwca 2006, 23:27
Elam
Cytat | Rodionku, czego ci potrzeba do wspomozenia natchnienia? herbatka, ciasteczko, masazyk.. |
Chyba że wolisz : piwko, szaszłyk, boks....
Pako - 17 Czerwca 2006, 07:47
Kobiety.... jemu kobiety i wolnego domu trzeba
elam - 17 Czerwca 2006, 08:58
oo, Lu, ostro pojechalas...
ciekawe, jakim typem faceta jest Rodion - co go bardziej stymuluje do .... pracy?
Ixolite - 17 Czerwca 2006, 09:52
Zimne piwoooo
elam - 17 Czerwca 2006, 10:19
i boks? ja bym wolala masazyk... a po piwie natchnienie moze odejsc..
no niech sie sam wypowie. biedaczek... niech mu jeszcze Miria jakas propozycje zlozy i poczuje sie facet jak Parys, co mial wybrac ktora bogini najpiekniejsza...
elam - 19 Czerwca 2006, 22:19
- ktokolwiek widzial? ktokolwiek wie???
przestraszylicie Rodiona tymi wymaganiami, bidoczek schowal sie pod biurkiem i nie chce wyjsc...
kici, kici... piwko, masazyk...
Pako - 20 Czerwca 2006, 08:51
Hehe.... na Rodiona to jednak z batożkiem trzeba bedzie iść chyba
No Rodionie.. piękne kobiety wołają, a ty nie odpowiesz ?
Indy - 21 Czerwca 2006, 18:04
Włąsnie czytałem najnowszy minikomiks Rodion'a i mam pytanie. Czy ta postać trzymająca tablice "Przecz z elfami" to ja ?
|
|
|