To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Czy ktos zagra?

elam - 9 Kwietnia 2006, 14:06

kupilam calego packa blizzarda, chyba z 10 plyt bo w tym warcraft i starcraft w ktore nie grywam i moge odsprzedac :) bo chcialam diablo oryginalne a dawali tylko takie, oczywiscie expansion set, a wersja chyba 1.7 czy jakos tak
Pako - 9 Kwietnia 2006, 14:48

Aha... a to dziwne, że przycinało na necie. Może serwer jakiś nie teges był.
A diablo nabiera smaczku dopiero na multi, na patchu 1.10. To jest dopiero gra.

elam - 9 Kwietnia 2006, 15:41

-??
oswiec mnie. chodzi ci o gre w sieci??

Pako - 9 Kwietnia 2006, 16:17

Dokładnie. Chodzi mi o grę w diablo po sieci na nowym patchu 1.10 (są jeszcze nowesze, ale pal to licho). Na singlu nie da sie przejść przez końcowe levele (brat grał wiem jak sie męczył i nie dał rady). Dopiero na multi porządnie można współpracować i razem kosić, wtedy giera ma smaczek.
elam - 9 Kwietnia 2006, 17:34

ojjej.. (rozmarzylam sie) ja to bym mogla w diablo grac i grac... nawet w jedynke, od biedy... jak wroce do domciu, zakladam siec z siostra i bedziemy szalec. oj...(kompletnie odlatuje). a moze w koncu wyjdzie diablo 3??? pierwsza sie na niego rzuce.

bez sensu wyglada ten post bez emotikonow. kto bedzie pamietal, za pare dni, ze napisalam go wlasnie dzisiaj??

Czarny - 10 Kwietnia 2006, 09:17

Cytat
Na singlu nie da sie przejść przez końcowe levele (brat grał wiem jak sie męczył i nie dał rady).

Czego się nie da przejść na singlu?
Ja co prawda jeszcze nie skończyłem, ale ostatnio tłukłem się z Baalem jako barbarzyńca i na tym stanąłem, bo łobuz zabijał mnie jednym ciosem. Teraz rozgryzam Sacreda, którego nie dawno zakupiłem, ale do Diablo II wrócę i Baala załatwię na mur. Oczywiście mówię o poziomie 3 - piekło.

Vykosh - 10 Kwietnia 2006, 10:21

Ktos juz wspominal o Civ IV. Moze sie jednak znajda chetni :)
Pako - 10 Kwietnia 2006, 10:49

No... o piekle też gadam. A na patchu 1.10 grasz czy normalnie? Bo to różnica ogromna jest :)
A na Civa się nie pisze. Grałem w Sid meier's civilization, fajna giera, ale nie moje loty to :) Za cienki bolek jestem :)

Ach..w końcu emoty :)

mawete - 10 Kwietnia 2006, 11:56

Mam Civ: Call to power - w to mogę zagrać...

//edit: w Twierdzę, albo w Twierdzę: Krzyżowiec bym zagrał...

Słowik - 10 Kwietnia 2006, 11:59

Zagrałbym dzisiaj wieczorkiem w Heroesów, reflektuje ktoś ?
Tylko pytanie czy trzeba coś kombinować z połączeniem, bo ostatnio się z kumplem nie mogłem spiąć...?

mawete - 10 Kwietnia 2006, 12:02

nightingale: jest taki programik "Hamachi" który niweluje problemy z IP pozostaje tylko problem zgodności ver. gry. Ja wieczorem nie bardzo mogę... - żona dziecko, jak możesz rano to z przyjemnością...
Słowik - 10 Kwietnia 2006, 12:10

Super, ściągnąłem sobie, ale niestety rano praca a w pracy grać nie mogę. Może kiedyś się uda zsynchronizować.
mawete - 10 Kwietnia 2006, 12:22

heh... jak żonę do teściowej wyślę.... bo kompa mam w pokoju gdzie dziecko śpi...
Pako - 10 Kwietnia 2006, 13:44

W drugiej grze remis - komp albo giera stawiało się i nie dao się przeprowadzić kluczowej dla rozgrywki walki, więc razem z mawete uznaliśmy remis - w walce mogło stać się prawie wszystko, mimo lekkiej ( ;) ) przewagi mawetego.
Czarny - 11 Kwietnia 2006, 07:17

Cytat
Pako - No... o piekle też gadam. A na patchu 1.10 grasz czy normalnie? Bo to różnica ogromna jest

To do mnie zdaje się było. Bez żadnych patchy, na zwykłym wydaniu Diablo II z dodatkiem.

Pako - 11 Kwietnia 2006, 08:53

A widzisz, a to różnica jest nieziemska w poziomie trudności :) Path 1.10 i nie ma bata chyba na przejście piekła :) , ale ale... olać to już :)
Urgor - 11 Kwietnia 2006, 22:20

crpg fajna rzecz, ale jakąś sesje na zywo by się zagrało. Gdzie te neprzespane noce i świty z rozdawaniem pedeków. Wracając do - Baldur's Gate I, kiedy to było - osiem, dziesięć lat temu? Piękna gra, chociaż nie taka znowu sieciowa. A teraz jak widzę bodajże Neverwinter Nights 2 się kroi. Ciekawe jak to wyjdzie, bo jedynka wbrew szumnym zapowiedzią oszałamiającej kariery w sieci nie zrobiła. Na nowych HOMM sprzet nie pozwala, ale w III by się zagrało...
mawete - 14 Kwietnia 2006, 12:28

Urgor: to może po świętach razem z Mirią i Pako we czworo zagramy? hamachi sobie zciągnij i zainstalować możesz wcześniej i patche posciągać... :)
Pako - 14 Kwietnia 2006, 14:05

No właśnie, poszukajcie Hamachi'ego, instalujcie i może uda nam się razem zgrać keidyś, zrobić porządną sesję w Homma. Szkoda, ze w nocy się nie da.
Anonymous - 14 Kwietnia 2006, 14:15

A czemu sie nie da?
Pako - 14 Kwietnia 2006, 14:26

mawete nie może grywać po nocach. Nie będzie chyba tajemnicą, jak zdradzę, żę mu dzieciątko małe sypia przy komputerze. mawete sam zresztą wspominal, że ma żonę i dziecko :)
fonsztyk - 14 Kwietnia 2006, 14:28

O ja też chętnie bym pograł ale muszę potrenować bo mam straszne przyzwyczajenia z czwórki a to całkiem inna bajka. Tak że po treningu się zgłosze.
Urgor - 17 Kwietnia 2006, 00:52

no tylko jak się z sesją odrobię może... jeszcze zimowa mnie ściga:)
GAndrel - 19 Kwietnia 2006, 10:31

Kto ma ochotę na Soldata?
Henryk Tur - 19 Kwietnia 2006, 11:31

A ja ponownie pytam - kto ma odwagę zmierzyć się w Civilization IV ? Prosze zgłaszać się na priva.
Słowik - 19 Kwietnia 2006, 12:05

Jeśli chodzi o HOMM to nie zapominajcie o mnie :)
Wieczory i noce mile widziane.

GAndrel - 19 Kwietnia 2006, 12:11

Pusta wiadomosć. Bo nie mogę jej usunąć.
Słowik - 22 Kwietnia 2006, 11:07

Ma ktoś ochotę na partyjkę heroesów ? :)
Pako - 22 Kwietnia 2006, 12:10

Własnie grałem z mawete :) I chyba przegra, ale jeszcze nic nie jest przesądzone.
na więcej na razie nie mam ochoty :)

Indy - 22 Kwietnia 2006, 20:19

Ja by chiał zobaczyć ja w F:T by się na sieci grało, bo mogłoby być wesoło :mrgreen:

Partner forum