Powrót z gwiazd - Dzwonki w komorkach - pochwalcie sie
Vesper - 26 Czerwca 2006, 17:05
Miałem dawno temu marsz żałobny... a jako że w nowej komórce nie mogę komponować...
To mam ¶wierszcze albo wibracje
Pako - 26 Czerwca 2006, 19:39
Ja nie wiem. Komórka do kupna na jutro w planach jest dopiero
Memento - 17 Wrześ¶nia 2009, 21:51
A mnie w komjórce nic nie dzwonkuje, bom na ni± pu¶cił pawia a potem się wyk±pała w oczku wodnym, i nie wiedzieć czemu od tamtego czasu gło¶nik strasznie pierdzi i popyrkuje. ;D
hrabek - 18 Wrześ¶nia 2009, 07:48
Dżizas, to taki temat kiedy¶ był? Ło matko.
Ostatnio miałem na żone ustawiony fragment Caludia Cazacu feat. Audrey Gallagher - Freefallin, a na resztę luda - Dennis Sheperd - Black Sun (Ronski Speed Remix).
Ale po wgraniu nowego Windowsa mam standardowy Green Day - American Idiot i jeszcze nie chciało mi się zmienić.
Duke - 18 Wrześ¶nia 2009, 08:06
Na mojej komórce jako dzwonek robi "Inner universe" Origii czy jak to tam się pisze
Witchma - 18 Wrześ¶nia 2009, 08:08
A na mnie krzyczy Basil Faulty
baranek - 18 Wrześ¶nia 2009, 08:21
u mnie 'red red wine' ub40. polifoniczny chyba się to nazywa. czy nawet monofoniczny. star± nokię mam. baaaardzo star±.
Nutzz - 18 Wrześ¶nia 2009, 08:25
Aktualnie:
Behemoth - Diableria
Słowik - 18 Wrześ¶nia 2009, 10:01
Pani Bum Bum
dalambert - 18 Wrześ¶nia 2009, 10:19
A moja dzwoni jak NORMALNY TRELEFON i jest piknie
Kruk Siwy - 18 Wrześ¶nia 2009, 10:20
dalambert napisał/a | TRELEFON | ja też chcę to zwierzę! Tylko jak ono brzmi? Jak osieł?
dalambert - 18 Wrześ¶nia 2009, 11:02
Kruk Siwy, nie jak brympel pręgowany koroniasty
Virgo C. - 18 Wrześ¶nia 2009, 11:06
Tubular Bells, chyba nie muszę mówić kogo ?
Ozzborn - 18 Wrześ¶nia 2009, 15:45
Memento, widzę, ze się nieĽle nudzisz i bawisz sięw górnika ;]
U mnie aktualnie tak se ustawiłem "Na sztorc" Homo Twista, a zwylke mam ustawione co¶ 3 Inches of Blood, ale to i tak nie ma znaczenia, bo prawie nigdy nie wł±czam głosu w telefonie (co często frustruje znajomych, bo jak jestem w domu to zdarza mi się np. tel. zostawić przy łóżku w innym pokoju i dzwońta se do woli )
Memento - 18 Wrześ¶nia 2009, 17:48
Ozzborn napisał/a | Memento, widzę, ze się nieĽle nudzisz i bawisz sięw górnika ;] |
A tak ło, pozwiedziałem sobie park Hyde`a.
Cytat | to i tak nie ma znaczenia, bo prawie nigdy nie wł±czam głosu w telefonie (co często frustruje znajomych, bo jak jestem w domu to zdarza mi się np. tel. zostawić przy łóżku w innym pokoju i dzwońta se do woli ) |
Same here.
Adashi - 18 Wrześ¶nia 2009, 17:58
Podobnie jak Ozzy często mam fona ¶ciszonego, ale jak już to obecnie na decku TVN Superkino Spot Za to jakie mam "granie na czekanie" to Wam nie powiem, kto ma nr niech pu¶ci > i sam się przekona, hehe.
nureczka - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:07
A u mie w komórce same zwierzaki:
1. Kruk - ryczenie słonia
2. Lichtenstein - pianie koguta
3. najbliższa rodzina - ryk krowy
4. reszta ¶wiata - szczekanie owczarka niemieckiego
Iwan - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:26
na kumpli z roboty mam ustawionych Malczików
jak zona dzwoni to motyw z Ostatniego Mohikanina
a na resztę gitara z Hotel Kalifornia
Martva - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:33
Cytat | A u mie w komórce same zwierzaki: |
O, tak chciałam, ale nie wiem jak to zrobić.
shenra - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:35
Ja mam jedn± żabę.
Godzilla - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:38
Ja mam zwyczajny, delikatny dzwonek. Za to osoba przy biurku obok ma takie zar±biste "Hello! Khem, khem, are you there? Hello!"
Inna koleżanka miała gło¶ny samochodowy klakson, ile razy dostawała SMS. Ja dostawałam cholery
Martva - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:41
Szokuj± mnie te takie dziwne dzwonki z krzyczeniem, żeby odebrać, s± tragicznie obciachowe i w życiu by mi nie wpadło do głowy żeby taki mieć.
Ale miauczenie to co innego, w poprzedniej Nokii miałam ¶wierszcze. Teraz mam jak±¶ dziwn± muzykę która wydawała mi się najfajniejsza, ale jest ustawiona tak cicho że i tak jej nie słyszę na ogół
Godzilla - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:47
Jedyne takie gadacze, jakie dot±d mnie ubawiły, to:
Papuga angielska
Papuga policyjna
Papuga meksykańska
I jeszcze trzy papugi
Adashi - 18 Wrześ¶nia 2009, 18:48
Martva napisał/a | Szokuj± mnie te takie dziwne dzwonki z krzyczeniem, żeby odebrać, s± tragicznie obciachowe i w życiu by mi nie wpadło do głowy żeby taki mieć. |
E czemu, szwagier ma na eskę có¶ w podobie:
Cytat | -Panie prezesie sms przyszedł.
-Niech wejdzie! |
Ile razy to słyszę, ¶mieję się tak samo.
Fidel-F2 - 19 Wrześ¶nia 2009, 08:10
u mnie The Racing Rats Editors na żonę a na resztę có¶, nie wiem co
joe_cool - 25 Wrześ¶nia 2009, 11:16
Na smsa mam oddech Dartha Vadera - robi piorunuj±ce wrażenie na postronnych słuchaczach
rysiull - 26 Wrześ¶nia 2009, 21:52
moja rodzinka ma Pie¶ń o małym rycerzu
praca to remix Duffy - Mercy
przyjaciele maj± Blood Brothers Iron Maiden
znajomi ze szkoły maj± motyw z Czarnych Chmur
a reszta ma tak± piosenkę z lat mojej młodo¶ci Fantazja
SithLady - 26 Wrześ¶nia 2009, 21:56
joe_cool napisał/a | Na smsa mam oddech Dartha Vadera - robi piorunuj±ce wrażenie na postronnych słuchaczach |
W grudniu (albo wczesniej) bede zmieniac fona to będę się dopytywać sk±d takie co¶ zdobyć. Na razie dzwonek - Main Theme ze Star Wars a na starym monofonicznym Imperial March
nureczka - 26 Wrześ¶nia 2009, 22:20
Martva napisał/a | Cytat | A u mie w komórce same zwierzaki: |
O, tak chciałam, ale nie wiem jak to zrobić. |
Wyguglać mp3 i wgrać na telefon. Innej metody nie znam. Jest tego multum w sieci. I do tego całkiem legalne.
Hubert - 26 Wrześ¶nia 2009, 23:16
Jako dzwonek SMS mam ustawione Out ta get me Gunsów, a dla telefonu - jakie¶ standardowe 'Classic phone'. ¦wietnie się sprawdza jako budzik.
|
|
|