Mechaniczna pomarańcza [film] - Kanał Sci-Fi w Polsce?
draken - 9 Sierpnia 2006, 13:52
ja licze na polsat (bo go mam) i w końcu na nim "zwykły" AXN jest
ciekawe ile będą chcieli...
Sandman - 9 Sierpnia 2006, 17:13
Na Cyfrze też jest AXN. Jak dla mnie to mogą nadawać na wszystkich platformach, byle by tylko był.
Aixen - 10 Sierpnia 2006, 10:31
Cytat | ciekawe ile będą chcieli... |
no na pewno nie tyle co za hbo..
Sandman - 10 Sierpnia 2006, 11:05
Podstawowy AXN na Cyfrze to jeśli dobrze pamiętam 5 zł. więc nie jakiś majątek. Tematyczne pewnie nie będą droższe.
draken - 10 Sierpnia 2006, 11:37
na polsacie podobnie, ale dodatkowo w pakiecie z Europa i Kino Polska
zmarwiłbym się jakby go podpięli pod cinemax - bo to już droższe jest
Aixen - 10 Sierpnia 2006, 12:31
Cytat | jakby go podpięli pod cinemax - bo to już droższe jest |
raczej nie, zbyt sie różnią od siebie, inne grupy docelowe odbiorców...
Sandman - 30 Września 2006, 10:22
Od poniedziałku startują kanały AXN Crime i AXN Sci-Fi na platformie Cyfry+, do 25.10 mają być odkodowane a potem 8 zł. miesięcznie za wszystkie kanały AXN, nie jest to Eldorado, ale zawsze jakaś alternatywa. Mam nadzieję, że wyemitują Battle Star Galactica - serial, bo piloty poszły
MLEKO - 30 Września 2006, 23:24
Kur...zapiał!
Ja mam aster cały czas i chyba żadnych szans na scifi, płace co miesiąc za kabel bo mi w pakiecie z internatem dali, i nawet nie oglądam bo jedyna fantastyka w polskiej tv to fakty, wiadomości, wydarzenia, i inne takie...
Możliwe że scifi będzie dostępne na nowej platformie cyfrowej "N" w HD .
Sandman - 1 Października 2006, 06:48
Będą na pewno - są w pakiecie filmowym.
Ixolite - 1 Października 2006, 20:34
A ktos sie orientuje czy te nowe kanaly AXN wchodza w sklad pakietu HBO?
Sandman - 1 Października 2006, 22:09
Cytat | A ktos sie orientuje czy te nowe kanaly AXN wchodza w sklad pakietu HBO? |
Trochę nie rozumiem pytania. AXN możesz na Cyfrze zamówić całkowicie niezależnie od HBO - 8 zł. za 3xAXN, na platformie n będzie w pakiecie filmowym razem z "Wojna i pokój", "TVP film", "Comedy central" i kanałem filmowym n - cały pakiet 16 zł, w siedziach kablowych - zależnie od operatora, w Polsacie cyfrowym nie mam pojęcia.
Ixolite - 1 Października 2006, 22:12
Kurna, gubie się w tym
Mam UPC w domciu i pakiet HBO, ale oprócz tego jeszcze mam kanały, które, z tego co na stronie czytam, są w jeszcze jakimś dodatkowym pakiecie, oferowanym przez UPC. Chyba po prostu do nich zadzwonię i się wypytam dokładnie, choć trochę się boję o to, że mogli coś źle podłączyć i poprawią, jak się zacznę dowiadywać :/
Sandman - 1 Października 2006, 22:19
Na razie w ofercie UPC na ich stronie nie widzę AXN sci-fi i crime, ale oni mają podpisaną umowę z Cyfrą na dystrybucję ich sygnału, więc pakiety powinny być podobne.
hrabek - 2 Października 2006, 09:05
W Polsacie cyfrowym tez bedzie, a w zasadzie od dzisiaj juz jest, wiec jak wroce do domu to moze wyhacze :)
Ixolite - 2 Października 2006, 11:02
No tak Sandman, ale mam AXN zwykłe. Bałagan i tyle
hrabek - 2 Października 2006, 14:28
Dzwonilem do Polsatu, jak ktos ma ich dekoder, to samo sie wstawi w odpowiednie miejsce - programy od 25 (wczesniej zwykly AXN byl na 19) w gore, gdyby kogos interesowalo.
MLEKO - 2 Października 2006, 20:42
taaaa
pisałem do aster:
"Na dzień dzisiejszy nie mamy informacji odnośnie włączenia kanałów AXN do
naszej oferty."
i wszystko jasne...
Ixolite - 2 Października 2006, 20:58
Próbuję się czegoś wywiedzieć z UPC, ale idzie jak krew z nosa...
hrabek - 3 Października 2006, 11:30
Ja wczoraj jak wrocilem do domu to poskakalem po kanalach.
Na AXN lecialo najpierw Sliders, a potem CSI (wiec niezle), na AXN Crime stary Starsky i Hutch, a na AXN Sci-Fi - Andromeda.
Dzisiaj rano na Sci-Fi i Crime nic nie lecialo, bo zaczynaja o 10. Poki co wiec niewiele ciekawych rzeczy, a lepszy Crime i lepszy Sci-Fi leci na starym AXN, ale mam nadzieje, ze niedlugo sie programy wyrobia i bedzie mozna czesciej obejrzec cos na poziomie.
Ixolite - 3 Października 2006, 11:49
Na stronach AXN jak przeczytałem to teraz się właściwie dubluje repertuar nowych stacji ze zwykłym AXN - pewnie z miesiąc minie zanim się rozkręcą.
hrabek - 3 Października 2006, 12:03
Albo i dwa nawet. Ale dlatego nie narzekam za bardzo, bo wiaze z tym kanalem docelowo duze nadzieje. Do konca roku ma u mnie taryfe ulgowa, zobaczymy co bedzie dalej.
gorim1 - 14 Października 2006, 17:42
mam już ale lecą powtórki seriali co były na axn
czekam aż się rozkręcą i wtedy można będzie ocenić czy cuś z tego będzie
hrabek - 16 Października 2006, 09:11
Dlatego pisalem, ze daje im duzy handicap. Wiadomo, ze stacja jak rusza, to puszcza to co ma, a dopiero z biegiem czasu podpisuje jakies nowe umowy, itd, itp. A to wynika z tego (moim zdaniem, zaraz pewnie wpadnie Nurs i mnie naprostuje), ze na poczatku malo kto to moze ogladac, zanim kanal wejdzie do kablowek, sieci satelitarnych, itd. troche czasu mija, widzowie sie musza przyzwyczaic, a dopiero po tym mozna liczyc na wieksza kase od reklamodawcow, za ktora z kolei mozna kupic lepsze seriale i filmy. Dlatego poki co jest bryndza, ale za jakis czas moze bedzie lepiej.
NURS - 17 Listopada 2006, 21:03
Widzialem dzisiaj na AXN zajawkę Jericho. Jak tak dalej pojdzie bedzie raj na ziemi z serialami
NURS - 17 Listopada 2006, 21:04
No i prostuję counta, z taką taktyka, to tylkoplajtować
Zaczynasz tym, co masz najm0ocniejszego w danej chwili, zeby ci co widzieli zachęcali innych, no i żeby reklamy były ładniejsze.
Czarny - 18 Listopada 2006, 12:58
Na którym AXN zwykłym czy Sci-Fi?
NURS - 18 Listopada 2006, 17:27
Zajawka leci na zwykłym. Jest też Dead Zone.
Ariah - 18 Listopada 2006, 18:57
Dead Zone powtarzają;) (i tak miło sie ogląda...)
Jericho -- fajnie! (Ja ciągle mam wrażenie, ze serial zdejmą w US z anteny po 13 odcinkach...)
NURS - 18 Listopada 2006, 20:02
temat za trudny, widać, że nie potrafia tego zebrać w logiczny ciąg. Teoria spiskowa fajna, ale... BTW sami się zbombili w pewnym momencie - ten impuls poszedl po wystrzeleniu własnych rakiet.
Ariah - 19 Listopada 2006, 10:27
Gdyby poszli w strone 'Bastionu' Kinga, byłoby super -- nośny temat, bądź co bądź.
Ale robią to wszystko zbyt cukierkowo. Takie scenki wychwalające wieś spokojną, wieś wesołą... Pochwała rodziny, wspólnoty, itp, itd... Jak już świata nadzieja na pokazanie ciemnej strony ludzi, zaraz okazuje się, że Super Jake ratuje dzień i, jak w Dotyku Anioła, wszyscy padaja sobie w obięcia. Sielanka po grzybku atomowym. Zgrzyta.
Teoria spiskowa to najciekawsza część serii. Nielogiczna, ale ciekawa;) Ten impuls to rzecz dziwna, też się zastanawiałam...
|
|
|