To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Numer 05 - 11.03.2006

Lambert - 1 Marca 2006, 09:00

Numeru czwartego z różnych względów posiąść nie mogłem, ale piątki zdecydowanie nie pozwolę sobie ominąć 8) Szczególnie pociągająco zapowiada się dla mnie Ponieważ kocham Cię nad życie Wegnera, z lubością rzucę okiem, jak nie dwoma- jeszcze mi pare w słoiku zostało ;)
mawete - 1 Marca 2006, 11:03

Lambert: jak chcesz to u mnie w kiosku jeszcze jedna szt. leży :) dogadać się zawsze mozna :) )
Rodion - 1 Marca 2006, 11:12

Blizej będziesz mial do mnie ( jak sądze :D ), kiosk przy targowisku Marina ( widać z dworca ),
jeszcze 2 szt. I raczej szybko nie zejda! :x

Marteniqs - 3 Marca 2006, 22:55

Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja :D w co szczerze powiedziawszy wątpie :(
gorat - 3 Marca 2006, 23:03

Marteniqs napisał/a
Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja w co szczerze powiedziawszy wątpie

Pocieszyłeś mawete :bravo :P

Marteniqs - 3 Marca 2006, 23:12

gorat napisał/a
[
Pocieszyłeś mawete :bravo :P

czuje ironie :shock: ale szczerze powiedziawszy jezeli bedzie numer do 25 marca to bedzie sie cieszybc bo czeka mnie dłuuuuuuuuuuga nocka w Dublinie na lotnisku, wiec wartobyło by cos poczytac :D

gorat - 3 Marca 2006, 23:32

Marteniqs napisał/a
czeka mnie dłuuuuuuuuuuga nocka w Dublinie na lotnisku, wiec wartobyło by cos poczytac

Czyli nie będziesz się cieszył, jak NURS wygra? Przecież wtedy nic Ci na lotnisko nie zostanie ;)

NURS - 4 Marca 2006, 02:22

Marteniqs napisał/a
Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja :D w co szczerze powiedziawszy wątpie :(

Numer 5 bedzie 13 w kioskach, zdążysz spokojnie. A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie.

Rodion - 4 Marca 2006, 12:05

NURS napisał/a
A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie.

Chyba mają tam internet?
Ciekawie byloby zobaczyć posta sygnowanego: "Z krainy Froda"! :lol:

NURS - 6 Marca 2006, 13:17

Wszem i wobec przekazuję, że na stronie wisi już pełna zajawka numeru piątego, wstepniak, okładka, spis treści i fragmenty opowiadań. Smacznego.
Anko - 6 Marca 2006, 13:57

elam napisał/a
zgadzam sie, Anko, z tym katem. (kontem :) );

A, jak już w grę wchodzi konto, no to jest full wypas, jak zachwalał baca swoje owce.

NURS - 7 Marca 2006, 22:50

Rodion napisał/a
NURS napisał/a
A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie.

Chyba mają tam internet?
Ciekawie byloby zobaczyć posta sygnowanego: Z krainy Froda! :lol:

A tu z brytfanni to chyba ktos pisuje...

Rodion - 7 Marca 2006, 22:52

NURS napisał/a

Zdaje sie ze o żółtego króliczka tu chodzi?

NURS - 7 Marca 2006, 23:03

Kraine obok krainy froda? :-)
Rodion - 7 Marca 2006, 23:14

Pytanie: Nursie czy wbijasz szpileczki w mapę Świata by zaznaczyc zasieg oddzialywania SFFiH?
NURS - 7 Marca 2006, 23:19

skończyli mi się miejsca na globusie, musze wiekszy kupić :-)
Najdalej to chyba New Zealand...

Rodion - 7 Marca 2006, 23:23

No to spokojnie możemy zaliczyć SFFiH do broni o zasięgu ogólnoplanetarnym! :twisted:

(po chwili namysłu) O! Q....! :oops: Dopadla mnie trema! :oops: :wink:

NURS - 7 Marca 2006, 23:27

Miliony ludzi z rana siadaja i czytają, a jak czytają to czują, że to nie to... Ale kiedys znajda i sie dowiedzą... że jest też SFFH :-)
ale jestes już znany w co najmniej tuzinie krajów :-)

sulka - 7 Marca 2006, 23:35

Zrob, NURSie dokladna liste, jestem bardzo ciekawy, jak to wyglada.
A z ilu kontynentow? :)

lavojtek - 8 Marca 2006, 00:20

NURS napisał/a

Rodion napisał/a
Zdaje sie ze o żółtego króliczka tu chodzi?

Hi hi! Zgadza sie! :D W Brytfanii mamy juz wiosne! Chcecie zdjecia kwitnacych krokusow i przebisniegow? :D

Dunadan - 8 Marca 2006, 10:30

NO by wy macie tego Gilndersterna czy inne golfa-sztorma... Ale gdyby tak pomysleć... skoro w Brytfanii już jest wiosna, to chyba powinni dostać wiosenne numery SFFH? :D
NURS - 8 Marca 2006, 12:56

Uwaga Uwaga!
Numer jedzie juz pod plafon, mieszkańcy Twierdzy moga miec go juz dzisiaj w łapskach, jesli odwiedzą księgarnie Jarka Golczyka około 18-tej. :-)
mlask, miodzio miodzik :-)

andre - 8 Marca 2006, 13:07

Żart? :D
NURS - 8 Marca 2006, 15:04

Nie. Własnie dostałem potwierdzenie. przesyłka już dotarła pod plafon.
Godzilla - 8 Marca 2006, 15:06

No i kurczę, nie zdążę tam po pracy.
Daleko trochę.
Uuuuuu!

andre - 8 Marca 2006, 16:10

NURS napisał/a
Nie. Własnie dostałem potwierdzenie. przesyłka już dotarła pod plafon.

Niech nam żyje Nursokracja... :bravo :D

Rodion - 9 Marca 2006, 22:33

Pytanie:
Czemu, skoro numer 5 dotal ponoc do Festung B. ,nikt z tamtąd tego nie potwierdza?
Nie kupili czy co?! :roll:

gorat - 9 Marca 2006, 22:53

Czy tam przypadkiem już nie rządzi ptasia grypa, tylko to ukrywają? :roll: Tyle Wrocławian jest, i żaden się nie zająknął...
Margot jedna na chwilowy brak funduszy narzeka :roll:

Nyala - 9 Marca 2006, 22:59

Może to solidarność? Czekają do poniedziałku, aż wszyscy będą mieli możliwość zakupienia numeru 5? :wink:

A tak serio - pewnie czytają. :P

Anonymous - 9 Marca 2006, 23:05

Nyala napisał/a
A tak serio - pewnie czytają.

Eee, pochwaliliby się, nie straciliby okazji, żeby pograć reszcie na nerwach. :wink:

Partner forum