Najnowszy numer - Numer 05 - 11.03.2006
Lambert - 1 Marca 2006, 09:00
Numeru czwartego z różnych względów posiąść nie mogłem, ale piątki zdecydowanie nie pozwolę sobie ominąć Szczególnie pociągająco zapowiada się dla mnie Ponieważ kocham Cię nad życie Wegnera, z lubością rzucę okiem, jak nie dwoma- jeszcze mi pare w słoiku zostało
mawete - 1 Marca 2006, 11:03
Lambert: jak chcesz to u mnie w kiosku jeszcze jedna szt. leży dogadać się zawsze mozna )
Rodion - 1 Marca 2006, 11:12
Blizej będziesz mial do mnie ( jak sądze ), kiosk przy targowisku Marina ( widać z dworca ),
jeszcze 2 szt. I raczej szybko nie zejda!
Marteniqs - 3 Marca 2006, 22:55
Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja w co szczerze powiedziawszy wątpie
gorat - 3 Marca 2006, 23:03
Marteniqs napisał/a | Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja w co szczerze powiedziawszy wątpie |
Pocieszyłeś mawete
Marteniqs - 3 Marca 2006, 23:12
gorat napisał/a | [
Pocieszyłeś mawete |
czuje ironie ale szczerze powiedziawszy jezeli bedzie numer do 25 marca to bedzie sie cieszybc bo czeka mnie dłuuuuuuuuuuga nocka w Dublinie na lotnisku, wiec wartobyło by cos poczytac
gorat - 3 Marca 2006, 23:32
Marteniqs napisał/a | czeka mnie dłuuuuuuuuuuga nocka w Dublinie na lotnisku, wiec wartobyło by cos poczytac |
Czyli nie będziesz się cieszył, jak NURS wygra? Przecież wtedy nic Ci na lotnisko nie zostanie
NURS - 4 Marca 2006, 02:22
Marteniqs napisał/a | Nurs... jakie jest prawdopodobieńśtwo ze zobacze SF przed 25 marca zanim wyjade do Irlandii bo osattni numer byl bardziej niz spozniony? bo potem zegnaj gazetko ! i nie bedzie jak dostac przez rok , no chyba ze sie szybko zaaklimatyzuje tam i bede mial jak dorwac ja w co szczerze powiedziawszy wątpie |
Numer 5 bedzie 13 w kioskach, zdążysz spokojnie. A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie.
Rodion - 4 Marca 2006, 12:05
NURS napisał/a | A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie. |
Chyba mają tam internet?
Ciekawie byloby zobaczyć posta sygnowanego: "Z krainy Froda"!
NURS - 6 Marca 2006, 13:17
Wszem i wobec przekazuję, że na stronie wisi już pełna zajawka numeru piątego, wstepniak, okładka, spis treści i fragmenty opowiadań. Smacznego.
Anko - 6 Marca 2006, 13:57
elam napisał/a | zgadzam sie, Anko, z tym katem. (kontem ); |
A, jak już w grę wchodzi konto, no to jest full wypas, jak zachwalał baca swoje owce.
NURS - 7 Marca 2006, 22:50
Rodion napisał/a | NURS napisał/a | A nic prostszego, jak zaprenumerowac do Irlandii. Nawet na Nową Zelandie wysyłam, to i tam dojdzie. |
Chyba mają tam internet?
Ciekawie byloby zobaczyć posta sygnowanego: Z krainy Froda! |
A tu z brytfanni to chyba ktos pisuje...
Rodion - 7 Marca 2006, 22:52
NURS napisał/a | A tu z brytfanni to chyba ktos pisuje... |
Zdaje sie ze o żółtego króliczka tu chodzi?
NURS - 7 Marca 2006, 23:03
Kraine obok krainy froda?
Rodion - 7 Marca 2006, 23:14
Pytanie: Nursie czy wbijasz szpileczki w mapę Świata by zaznaczyc zasieg oddzialywania SFFiH?
NURS - 7 Marca 2006, 23:19
skończyli mi się miejsca na globusie, musze wiekszy kupić
Najdalej to chyba New Zealand...
Rodion - 7 Marca 2006, 23:23
No to spokojnie możemy zaliczyć SFFiH do broni o zasięgu ogólnoplanetarnym!
(po chwili namysłu) O! Q....! Dopadla mnie trema!
NURS - 7 Marca 2006, 23:27
Miliony ludzi z rana siadaja i czytają, a jak czytają to czują, że to nie to... Ale kiedys znajda i sie dowiedzą... że jest też SFFH
ale jestes już znany w co najmniej tuzinie krajów
sulka - 7 Marca 2006, 23:35
Zrob, NURSie dokladna liste, jestem bardzo ciekawy, jak to wyglada.
A z ilu kontynentow?
lavojtek - 8 Marca 2006, 00:20
NURS napisał/a | A tu z brytfanni to chyba ktos pisuje... |
Rodion napisał/a | Zdaje sie ze o żółtego króliczka tu chodzi? |
Hi hi! Zgadza sie! W Brytfanii mamy juz wiosne! Chcecie zdjecia kwitnacych krokusow i przebisniegow?
Dunadan - 8 Marca 2006, 10:30
NO by wy macie tego Gilndersterna czy inne golfa-sztorma... Ale gdyby tak pomysleć... skoro w Brytfanii już jest wiosna, to chyba powinni dostać wiosenne numery SFFH?
NURS - 8 Marca 2006, 12:56
Uwaga Uwaga!
Numer jedzie juz pod plafon, mieszkańcy Twierdzy moga miec go juz dzisiaj w łapskach, jesli odwiedzą księgarnie Jarka Golczyka około 18-tej.
mlask, miodzio miodzik
andre - 8 Marca 2006, 13:07
Żart?
NURS - 8 Marca 2006, 15:04
Nie. Własnie dostałem potwierdzenie. przesyłka już dotarła pod plafon.
Godzilla - 8 Marca 2006, 15:06
No i kurczę, nie zdążę tam po pracy.
Daleko trochę.
Uuuuuu!
andre - 8 Marca 2006, 16:10
NURS napisał/a | Nie. Własnie dostałem potwierdzenie. przesyłka już dotarła pod plafon. |
Niech nam żyje Nursokracja...
Rodion - 9 Marca 2006, 22:33
Pytanie:
Czemu, skoro numer 5 dotal ponoc do Festung B. ,nikt z tamtąd tego nie potwierdza?
Nie kupili czy co?!
gorat - 9 Marca 2006, 22:53
Czy tam przypadkiem już nie rządzi ptasia grypa, tylko to ukrywają? Tyle Wrocławian jest, i żaden się nie zająknął...
Margot jedna na chwilowy brak funduszy narzeka
Nyala - 9 Marca 2006, 22:59
Może to solidarność? Czekają do poniedziałku, aż wszyscy będą mieli możliwość zakupienia numeru 5?
A tak serio - pewnie czytają.
Anonymous - 9 Marca 2006, 23:05
Nyala napisał/a | A tak serio - pewnie czytają. |
Eee, pochwaliliby się, nie straciliby okazji, żeby pograć reszcie na nerwach.
|
|
|