To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Zabezpiecz się! - głosowanie do 20 lipca

konopia - 14 Lipca 2014, 15:53

A co się robi w przypadku remisu w szortach, bo jak podglądam wyniki to dochodzę do wniosku, że nie wiem co z robić z remisem, dogrywkę? Karne?

ale może jeszcze ktoś zagłosuje i nie będzie remisu.

Głosujcie, pomóżcie w wybraniu tego lepszego!

Lowenna - 14 Lipca 2014, 18:34

:fp: wpisałam się a nie oddałam głosu :oops:
konopia - 14 Lipca 2014, 19:22

to jeszcze nic, ja pojechałem po jabłka i pomyślałem, że jeszcze coś tam kupię przy okazji, i kupiłem, tyle że o jabłkach zapomniałem.. :oops:

Powie mi ktoś co to jest - "girexianka"? Google nic nie znajduje...

hrabek - 15 Lipca 2014, 08:15

Rasa obcych z bardzo długimi nogami. W tym konkretnym przypadku osobnik płci żeńskiej.

Przy okazji: oddałem głos (już wczoraj) na Stróża. Spodobała mi się konkstrukcja shorta.

terebka - 15 Lipca 2014, 16:21

Kondominium - to na ten szort został oddany mój głos.
konopia - 15 Lipca 2014, 20:55

hrabek napisał/a
Rasa obcych z bardzo długimi nogami. W tym konkretnym przypadku osobnik płci żeńskiej.

takie coś jak ponżiej?

Witchma - 16 Lipca 2014, 10:32

Kondominium
konopia - 20 Lipca 2014, 09:09

...stróżu mój, ty zawsze przy mnie stój... - 7 głosów - autorka: LadyBlack
Kondominium - 9 głosów - autor: dziko

:bravo dziko Gratuluje wygranej :!:

Przekazuje pałeczkę, teraz niech się dziko stresuje, czy w góle ktoś napisze, czy ktoś będzie chciał głosować i wypowiadać się .... :?

Lowenna - 20 Lipca 2014, 10:08

konopia, :bravo :bravo :bravo za poprowadzenie udanej edycji w trudnych warunkach
dziko - 20 Lipca 2014, 12:10

O, dzięki. :) Więcej napiszę wieczorem, bo teraz tylko z doskoku na komórce.
konopia - 20 Lipca 2014, 17:51

Lowenna, aż tak, źle nie było, byłem "zabezpieczony",
narodził się plan awaryjny na wypadek gdyby nikt nie nadesłał szortów, było w pogotowiu dłuższe opowiadanie, podobno niesamowite, pisze podobno bo nie miałem okazji go przeczytać.
Znam tylko autora i redaktora opiniującego, ta dwójka gwarantuje wysoki poziom, może jeszcze kiedyś będzie szansa się z nim zapoznać.

Goria - 20 Lipca 2014, 17:55

Gratulacje!!! Dla LadyBlack, dziko, i konopii!!! :bravo :bravo :bravo
dziko - 20 Lipca 2014, 22:37

Uff, dotarłem w końcu do Warszawy ze Wschodniej Polski, co - jeśli śledzicie informacje drogowe - dziś było pewnym wyczynem :wink:

LadyBlack :bravo (głosowałem na Twój tekst, tylko komentarza dać ni zdążyłem)

konopia :bravo za żniwa w trakcie posuchy :)

W sumie dziwne, że ludziska głosowali na takie poniekąd Fronda-fiction :lol:
Nowy temat zaraz w wątki ogólnym.

Starscreem - 21 Lipca 2014, 08:46

LadyBlack, dziko - gratulacje :bravo i podziękowania Początkowo sądziłam, że głosowanie będzie dość jednostronne, ale wyszło bardzo wyrównane. Cieszy to :)

konopia, brawa za ładne prowadzenie. Oby następnym razem nie było trzeba wkładać tyle energii w zachęty do pisania i głosowania ani tworzyć planów awaryjnych ;)

LadyBlack - 21 Lipca 2014, 10:36

dziko gratulacje :mrgreen: :bravo :bravo :bravo

konopia faktycznie trafił na wakacje w całej swojej rozciągłości rozleniwiająco-zajmującej, aż wspomogłam szortem :wink:

Dzięki za głosy i fajną zabawę :mrgreen:

gorat - 3 Sierpnia 2014, 15:30

Zagłosowałbym na "Kondominium" (przynajmniej sens w nim widzę), jakbym zajrzał odpowiednio wcześnie, ale przynajmniej moja nieobecność wyników nie zmieniła.

Partner forum