To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Kobieta z przyszłości :)

elam - 11 Listopada 2006, 14:02

no mi osobiscie sie taki model zycia nie podoba :) tzn nikomu nie zabraniam robic kariery :) nie o to chodzi :)
Wiedźma - 11 Listopada 2006, 15:36

Nie powiedziałabym, żeby facetom na tym nie zalezało, to w większości oni napędzają ten mechanizm, bo niby mówią, że wolą delikatne kobiety, a jak sa słabe, to chcieliby silne :) I biedne kobiety sie miotają starając sie sprostać tym rozbieznym wymaganiom.
Bo jedno na razie się w kobietach nie zmieniło: są bardziej społeczne od mężczyzn i pragną dogodzić innym nawet własnym kosztem :)

Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 15:46

Cytat
Bo jedno na razie się w kobietach nie zmieniło: są bardziej społeczne od mężczyzn i pragną dogodzić innym nawet własnym kosztem :)

Stereotyp :mrgreen:
Na potwierdzenie

Mam dwuletniego syna, sporo jeździmy wózkiem po mieście a co za tym idzie, często przekraczamy ulice. Wielu kierowców widząc osobę z dzieckiem w wózku, czekającą na możliwość przejścia na drugą stronę, zatrzymuje się i przepuszcza chociaż przepisy dają im pierwszeństwo. Zawsze :!: są to mężczyźni. Nigdy (dwa lata) :!: nie zatrzymała się kobieta.
Może to troszkę koło tematu ale ciekaw jestem waszych wniosków.

Wiedźma - 11 Listopada 2006, 15:53

No cóż, bo mieszkasz w Skierniewicach, gdzie dotychczas nie byłam i nie miałam okazji Cię przepuścić z wózkiem :)
Uprzedzenia masz do kobiet kierowców :mrgreen:
Ale to też ciekawe pytanie jaka będzie kobieta przyszłosci za kółkiem? :mrgreen:

Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 16:06

Wiedźmo to nie uprzedzenie tylko spostrzeżenie. Nie oceniam tylko przedstawiam fakt. Zawsze wiem kto się zatrzymał bo dziękuję tym osobom. Być może to wpływ Skierniewic :lol: ale raczej bym go nie demonizował.
Wiedźma - 11 Listopada 2006, 16:09

Kobiety są mało spostrzegawcze za kółkiem i wolniej reagują :mrgreen: Może więc lepiej, ze sie nie zatrzymują, bo jeszcze zatrzymałyby sie za późno... :(
Fidel-F2 - 11 Listopada 2006, 16:17

być może Twoja teoria jest prawdziwa :lol:
Dunadan - 11 Listopada 2006, 17:38

Wiedźma
Cytat
bo niby mówią, że wolą delikatne kobiety, a jak sa słabe, to chcieliby silne :)

Ja tam zawsze mówiłem że wolę silną kobietę... :roll:

Partner forum