Powrót z gwiazd - Wiek po japońsku
Lowenna - 2 Października 2013, 17:13
thinspoon, jesteś pewien, że to panna a nie pan?...
Witchma - 2 Października 2013, 17:15
Obstawiłam 17.
thinspoon - 2 Października 2013, 17:32
Lowenna napisał/a | thinspoon, jesteś pewien, że to panna a nie pan?... |
Heh, wystraszyłaś mnie. Mój transdar milczał, bałem się, że zepsuty. Poszukałem sobie sam i już wiem, że trochę przestrzeliłem.
gorat - 2 Października 2013, 18:57
Doszły nowe, interesujące głosy, zatem nie jestem pewien, czy już zamykać - może jednak dać jeszcze szansę spóźnionym
Romek P. - 3 Października 2013, 19:51
Kruca bomba fuks, to ile ona w końcu ma? Szybciej, bo ona się starzeje z każdym dniem
gorat - 3 Października 2013, 20:25
Skoro nikt nic dzisiaj nie dodał, to karty idą na stół:
Poprawna odpowiedź: dwadzieścia lat i cztery miesiące
Bio JP: http://www.ske48.co.jp/profile/?id=shibata_aya
Bio: http://stage48.net/wiki/index.php/Shibata_Aya
Źródło zdjęcia: https://plus.google.com/113499890803474188597/posts/PGix3uEFGwZ
Jestem zaskoczony rozkładem odpowiedzi, szczególnie aż czterema głosami podającymi trzydzieści lub więcej lat. Czyżby młody wygląd Japończyków był mitem?
dalambert - 3 Października 2013, 20:41
gorat, a nie mówiłem, że dwie dychy + fotoszop
gorat - 3 Października 2013, 20:45
Bez fotoszopa, to zdjęcie z ręki, załadowane od razu do sieci
konopia - 3 Października 2013, 21:22
Znasz japoński?
gorat - 3 Października 2013, 21:34
Czym pytanie jest spowodowane, względnie jaki jest cel?
konopia - 3 Października 2013, 21:44
Link do zdjęcia z avatara prowadzi do strony w krzaczkach, piszesz też, że to zdjęcia bez foto-szopa, prosto z ręki, (być może jest tam to wyjaśnione), wydajesz się być fanem tego typu rzeczy (np. linki z podpisu) stad moje pytanie. Znałem kiedyś kiedyś kogoś, kto pojechał do Japonii uczyć angielskiego, spędził tam kilka lat, wrócił zafascynowany kulturą, krajem no i językiem japońskim.
dalambert - 3 Października 2013, 22:05
gorat napisał/a | Bez fotoszopa, to zdjęcie z ręki, załadowane od razu do sieci |
Japońskie aparaty do fotografowania panienek mają fotoszopa zamontowanego w pakiecie, podobnie zresztą jak japonki. one się rodzą z wmontowanym fotoszopem
gorat - 3 Października 2013, 22:13
Zdjęcia z ręki: zwróć uwagę na masowość - w ciągu dwóch lat wysłała przez telefon (Google+ informuje o tym) półtora tysiąca zdjęć, zrobionych telefonem (EXIF!) i o charakterze "zrobić, wysłać i zapomnieć". To raczej wyklucza głębsze poprawianie.
Strona w krzaczkach: nie oczekuję zrozumienia, to jedynie dowód wieku (stronę na silniku wiki złośliwiec mógłby podważać ). Imię i nazwisko są w linku, a jedyna data jest łatwa do zauważenia i zinterpretowania.
Znajomość jakąś mam, mogłaby być zdecydowanie lepsza...
Edit: dalambert, daj linka do informacji o szopie
Dunadan - 4 Października 2013, 10:02
gorat napisał/a | o charakterze zrobić, wysłać i zapomnieć. |
I nie potrafię tego skumać... dla mnie każde zdjęcie to jakieś wspomnienie...
gorat - 4 Października 2013, 10:35
Problem w tym, że robisz je dla siebie, ona zaś posługuje się jak narzędziem promocyjnym - istotna jest stała aktywność, dostarczanie pożywki fanom, a jakością się nie przejmuje.
dalambert - 4 Października 2013, 12:39
gorat, a ona ma jakichś fanów z jeszcze innego powodu poza ładną buzią, którą wiesza po internecie ?
gorat - 4 Października 2013, 14:51
Działalność artystyczna, radio, TV...
dalambert - 4 Października 2013, 14:56
gorat napisał/a | Działalność artystyczna, |
znaczy śpiewa, tańczy, recytuje , daje d*** i gotuje
ketyow - 4 Października 2013, 15:14
http://www.ske48.co.jp/profile/?id=shibata_aya
Co to jest 23 cm? Minimalna zadowalająca długość?
gorat - 4 Października 2013, 15:27
Nie ciesz się za szybko - rozmiar buta
Edit: z tym gotowaniem coś jest na rzeczy, nawet programy muzyczne w telewizji bywają zdominowane przez tematy kulinarne
mesiash - 4 Października 2013, 15:35
A ja w dacie urodzenia widzę rok 1993, i dwie cyfry - 4 oraz 1. Jako że mamy już 4 października, to albo ma 20 i sześć albo 20 i 9
gorat napisał/a |
Jestem zaskoczony rozkładem odpowiedzi, szczególnie aż czterema głosami podającymi trzydzieści lub więcej lat. Czyżby młody wygląd Japończyków był mitem? |
Nie jest, ale skoro zadałeś takie pytanie, to większość odpowiadała z pewnym wyprzedzeniem. Ja na ten przykład rzuciłem 11, bo uznałem że to przegięcie w drugą stronę
Iwan - 4 Października 2013, 16:36
byłem blisko
|
|
|