To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Numer 03 - 07.01.2006

joe_cool - 9 Stycznia 2006, 14:34

no i gdzie ten nowy numer? byłam w empiku i nie ma... :(
NURS - 9 Stycznia 2006, 14:52

Tyle wiem, co i ty, sprawdzam. BTW, jak ktos ma prenumerate, prosze o kontakt na pw, albo maila, kiedy doszla.
Godzilla - 9 Stycznia 2006, 15:01

Ja też muszę zaczekać do jutra.
Margot - 9 Stycznia 2006, 15:37

joe_cool napisał/a
no i gdzie ten nowy numer? byłam w empiku i nie ma... :(

Było zajrzeć do Biblioteki Wojewódzkiej - w hallu jest stoisko książek fantastycznych (tzn. Pod Plafonem) i tam jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czarny - 9 Stycznia 2006, 16:07

PRENUMERATA RZĄDZI !!!! Ja już mam :mrgreen:

NURS-ie załóż wątek najlepszej publicystyki nr 3, bo niedługo głosy się posypią. :twisted:

joe_cool - 9 Stycznia 2006, 16:36

Margot napisał/a

Było zajrzeć do Biblioteki Wojewódzkiej - w hallu jest stoisko książek fantastycznych (tzn. Pod Plafonem) i tam jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

niestety, "moj" empik jest kolo pedetu, akurat w sam raz zeby wyskoczyc na tzw. "przerwe na papierosa" i sprawdzic...

ktos - 9 Stycznia 2006, 19:39

Dlaczego dzisiaj w empiku dowiaduję sie, że już nie ma ScienceFictionFantasyiHorror nr 3 :evil:
Miałob przyjść dzisiaj, tak podobno, w poniedziałek na cąły kraj, a żaden kiosk nei ma :evil:
A Empik mówi, ze JUŻ nie ma :evil:

Czy to jest poważne? :evil:

Poznań , zły Poznań :evil:

p.s. Czy będzie drugi nakłąd, aby numer był POWSZECHNY? :evil:

gorat - 9 Stycznia 2006, 20:25

ktos: wrrr, jazda do powitalni! Inaczej nowego numeru SF nie zobaczysz :twisted:
(Powitania->Biją II)

Margot - 9 Stycznia 2006, 22:11

gorat napisał/a
ktos: wrrr, jazda do powitalni! Inaczej nowego numeru SF nie zobaczysz :twisted:
(Powitania->Biją II)

Nie posłuchał, nie posłuchał... Baardzo niegrzecznie, baardzo...
Za karę już nie dostanie numeru, jak się nie przywita :twisted:

Rodion - 9 Stycznia 2006, 22:31

Tak jak mówilem! Nie potrafią albo nie chcą! :evil: :evil:
Hymm... Gardzą?! :evil: :evil: :!: :?:

Lu - 9 Stycznia 2006, 22:36

Właśnie wróciłam do domu i mam!
Był w skrzynce - piękny, nowiutki, bez naklejek - drugi numer (sic!) mojego ulubionego pisma fantastycznego!

NURS - 9 Stycznia 2006, 22:50

Drugi numer drugi. tego jeszcze żadne pismo nie miało! Hej.
mawete - 10 Stycznia 2006, 08:11

Heh... coś podobnego było w Fantastyce ale tam były chyba 2 numery 9te, mówię z pamięci bo nie chce mi się sprawdzać...
To teraz który numer będzie?

niepco - 10 Stycznia 2006, 08:28

NURS napisał/a
Drugi numer drugi. tego jeszcze żadne pismo nie miało! Hej.

Gratuluje NURS chwytu marketingowego :D Drugi numer drugi będzie bezcenny za 50 lat :D
Może by tak zatem zakupic ze dwa drugie numery drugie :?:
Swoja drogą już wcześniej też mieliśmy metkowanie....ale pismo inaczej się nazywało he he

PS. Kiedy bedzie tapetka na stronie?Te stringi mnie przesladują...

mawete - 10 Stycznia 2006, 08:32

niepco: fajne są... :mrgreen: :bravo
NURS - 10 Stycznia 2006, 13:29

tapetka juz wisi
niepco - 10 Stycznia 2006, 14:04

Tapetka wisi i to jest fajne.Natomiast wiszą mi też lużne kartki w nowym numerze, chociaz doczytałem dopiero do połowy :twisted: Zabrakło kleju :?: Chyba zszywki były jednak lepsze....
No i grzbiecik kiepsko wyszedł, przynajmniej na moim egzemplarzu. Obcięło literki czy ki diabeł?

No, ale grunt że zawartość O.K. :lol:

Godzilla - 10 Stycznia 2006, 15:34

Dostałam, dostałam! Ul. Modlińska, przystanek Ekspresowa, kiosk Jard-Pressu :shock: (?!)
Ziuta - 10 Stycznia 2006, 15:52

Kraków – mam, kupiony w Empiku na Rynku.
niepco napisał/a
Te stringi mnie przesladują

Właśnie się im byłem przyjrzał. Dosyć minimalistyczne, nawet jak na stringi. I wysoko zawieszone; niektórym paniom spodobałyby się, nie musiałby się schylać, aby pochwalić się przed światem. :D
Wszystkie egzemparze w Empiku są oblepione metką "N3 STYCZEŃ 2006". Po kiego grzyba?, myślałem. Teraz przyjrzałem się uważniej. Wyraźnie prześwituje numer 2. :)

NURS - 10 Stycznia 2006, 16:10

niepco napisał/a
Tapetka wisi i to jest fajne.Natomiast wiszą mi też lużne kartki w nowym numerze, chociaz doczytałem dopiero do połowy :twisted: Zabrakło kleju :?: Chyba zszywki były jednak lepsze....
No i grzbiecik kiepsko wyszedł, przynajmniej na moim egzemplarzu. Obcięło literki czy ki diabeł?

No, ale grunt że zawartość O.K. :lol:

spróbuj wymienić tam, gdzie kupiłeś. ja próbę zrobiłem na trzech i wszystkie sie trzymaja ku... grzbietu.
A na grzbiecie jest częśc gigantycznego fresku obliczonego na 20 roczników bez mala, to bedzie moj portret a na jego tle logo pisma. masz pierwszą 120 cześć teraz.

NURS - 10 Stycznia 2006, 16:11

Ziuta napisał/a
Kraków – mam, kupiony w Empiku na Rynku.
niepco napisał/a
Te stringi mnie przesladują

Właśnie się im byłem przyjrzał. Dosyć minimalistyczne, nawet jak na stringi. I wysoko zawieszone; niektórym paniom spodobałyby się, nie musiałby się schylać, aby pochwalić się przed światem. :D
Wszystkie egzemparze w Empiku są oblepione metką N3 STYCZEŃ 2006. Po kiego grzyba?, myślałem. Teraz przyjrzałem się uważniej. Wyraźnie prześwituje numer 2. :)

Przecież napisałem juz w paru miejscach, na dokumencie z okladka został stary numer. mam nadzieję, że te nalepki nie szpecą specjalnie :-(

gorat - 10 Stycznia 2006, 16:38

Mam, mam! Wracając z wydziału sprawdziłem parę kiosków - w jednym jednak mieli! :D
Nie wyszło wcale tak nierówno. Wygląda nawet obiecująco. Gorzej, że na naklejce jest tylko miesiąc i w rezultacie mam napis "STYCZEŃ 2005"... :lol: A i dwójka nie w całości zalepiona.

Rodion - 10 Stycznia 2006, 17:31

A u mnie nalepka cacy! N3 STYCZEŃ. I to nawet dwa razy! :wink:
Jak ktoś nie ma to mogę odsprzedać ( nalepkę oczywiście )! :mrgreen:

joe_cool - 10 Stycznia 2006, 17:38

oczywiście dzisiaj rano, jak miałam cztery złote w kieszeni, a bankomat przepraszamy nieczynny, to w kiosku na przystanku nowy numer był :evil: z dwoma nalepkami :roll:
Rodion - 10 Stycznia 2006, 17:49

gorat napisał/a
Gorzej, że na naklejce jest tylko miesiąc i w rezultacie mam napis STYCZEŃ 2005

Ups! Dopero teraz spostrzeglem. Gorat masz numer z zeszlego roku! :twisted:

niepco - 10 Stycznia 2006, 18:09

NURS napisał/a

spróbuj wymienić tam, gdzie kupiłeś. ja próbę zrobiłem na trzech i wszystkie sie trzymaja ku... grzbietu.
A na grzbiecie jest częśc gigantycznego fresku obliczonego na 20 roczników bez mala, to bedzie moj portret a na jego tle logo pisma. masz pierwszą 120 cześć teraz.

Po co wymieniać?Kupię sobie nowy a ten podaruję teściowi - u niego zaplusuję a Wam mamony przysporzę.Może być? :D

Fresk? *beep*!!! Myślałeś już o puzzlach w 10.000 części - na 10 rocznicę pisma? :D

saumel - 10 Stycznia 2006, 18:56

Ktoś tu ściemnia. Dzisiaj jest 10 stycznia, a na Śląsku nie ma nadal nowego numeru. :evil:
NURS - 10 Stycznia 2006, 19:30

Mówię ci, kioskarze to mafia. Nie lubią cie i oszukują. Popatrz, dopiero co komus w EMPiKu powiedzieli, ze juz nie ma. Mafia, mówię ci.
NURS - 10 Stycznia 2006, 19:31

niepco napisał/a
NURS napisał/a

Po co wymieniać?Kupię sobie nowy a ten podaruję teściowi - u niego zaplusuję a Wam mamony przysporzę.Może być? :D

Fresk? *beep*!!! Myślałeś już o puzzlach w 10.000 części - na 10 rocznicę pisma? :D

Zajefajny pomysł. Polecam wszystkim! znaczy ten z drugim egzemplarzem :-) A puzzle, hmmm co tam 10 tyś, zywe puzzle zrobię, jak w Korei Północnej :-)

adi - 10 Stycznia 2006, 20:13

a do mnie prenumerata jeszcze nie dotarła :cry:

Partner forum