Najnowszy numer - Numer 03 - 07.01.2006
joe_cool - 9 Stycznia 2006, 14:34
no i gdzie ten nowy numer? byłam w empiku i nie ma...
NURS - 9 Stycznia 2006, 14:52
Tyle wiem, co i ty, sprawdzam. BTW, jak ktos ma prenumerate, prosze o kontakt na pw, albo maila, kiedy doszla.
Godzilla - 9 Stycznia 2006, 15:01
Ja też muszę zaczekać do jutra.
Margot - 9 Stycznia 2006, 15:37
joe_cool napisał/a | no i gdzie ten nowy numer? byłam w empiku i nie ma... |
Było zajrzeć do Biblioteki Wojewódzkiej - w hallu jest stoisko książek fantastycznych (tzn. Pod Plafonem) i tam jest
Czarny - 9 Stycznia 2006, 16:07
PRENUMERATA RZĄDZI !!!! Ja już mam
NURS-ie załóż wątek najlepszej publicystyki nr 3, bo niedługo głosy się posypią.
joe_cool - 9 Stycznia 2006, 16:36
Margot napisał/a |
Było zajrzeć do Biblioteki Wojewódzkiej - w hallu jest stoisko książek fantastycznych (tzn. Pod Plafonem) i tam jest |
niestety, "moj" empik jest kolo pedetu, akurat w sam raz zeby wyskoczyc na tzw. "przerwe na papierosa" i sprawdzic...
ktos - 9 Stycznia 2006, 19:39
Dlaczego dzisiaj w empiku dowiaduję sie, że już nie ma ScienceFictionFantasyiHorror nr 3
Miałob przyjść dzisiaj, tak podobno, w poniedziałek na cąły kraj, a żaden kiosk nei ma
A Empik mówi, ze JUŻ nie ma
Czy to jest poważne?
Poznań , zły Poznań
p.s. Czy będzie drugi nakłąd, aby numer był POWSZECHNY?
gorat - 9 Stycznia 2006, 20:25
ktos: wrrr, jazda do powitalni! Inaczej nowego numeru SF nie zobaczysz
(Powitania->Biją II)
Margot - 9 Stycznia 2006, 22:11
gorat napisał/a | ktos: wrrr, jazda do powitalni! Inaczej nowego numeru SF nie zobaczysz
(Powitania->Biją II) |
Nie posłuchał, nie posłuchał... Baardzo niegrzecznie, baardzo...
Za karę już nie dostanie numeru, jak się nie przywita
Rodion - 9 Stycznia 2006, 22:31
Tak jak mówilem! Nie potrafią albo nie chcą!
Hymm... Gardzą?!
Lu - 9 Stycznia 2006, 22:36
Właśnie wróciłam do domu i mam!
Był w skrzynce - piękny, nowiutki, bez naklejek - drugi numer (sic!) mojego ulubionego pisma fantastycznego!
NURS - 9 Stycznia 2006, 22:50
Drugi numer drugi. tego jeszcze żadne pismo nie miało! Hej.
mawete - 10 Stycznia 2006, 08:11
Heh... coś podobnego było w Fantastyce ale tam były chyba 2 numery 9te, mówię z pamięci bo nie chce mi się sprawdzać...
To teraz który numer będzie?
niepco - 10 Stycznia 2006, 08:28
NURS napisał/a | Drugi numer drugi. tego jeszcze żadne pismo nie miało! Hej. |
Gratuluje NURS chwytu marketingowego Drugi numer drugi będzie bezcenny za 50 lat
Może by tak zatem zakupic ze dwa drugie numery drugie
Swoja drogą już wcześniej też mieliśmy metkowanie....ale pismo inaczej się nazywało he he
PS. Kiedy bedzie tapetka na stronie?Te stringi mnie przesladują...
mawete - 10 Stycznia 2006, 08:32
niepco: fajne są...
NURS - 10 Stycznia 2006, 13:29
tapetka juz wisi
niepco - 10 Stycznia 2006, 14:04
Tapetka wisi i to jest fajne.Natomiast wiszą mi też lużne kartki w nowym numerze, chociaz doczytałem dopiero do połowy Zabrakło kleju Chyba zszywki były jednak lepsze....
No i grzbiecik kiepsko wyszedł, przynajmniej na moim egzemplarzu. Obcięło literki czy ki diabeł?
No, ale grunt że zawartość O.K.
Godzilla - 10 Stycznia 2006, 15:34
Dostałam, dostałam! Ul. Modlińska, przystanek Ekspresowa, kiosk Jard-Pressu (?!)
Ziuta - 10 Stycznia 2006, 15:52
Kraków – mam, kupiony w Empiku na Rynku.
niepco napisał/a | Te stringi mnie przesladują |
Właśnie się im byłem przyjrzał. Dosyć minimalistyczne, nawet jak na stringi. I wysoko zawieszone; niektórym paniom spodobałyby się, nie musiałby się schylać, aby pochwalić się przed światem.
Wszystkie egzemparze w Empiku są oblepione metką "N3 STYCZEŃ 2006". Po kiego grzyba?, myślałem. Teraz przyjrzałem się uważniej. Wyraźnie prześwituje numer 2.
NURS - 10 Stycznia 2006, 16:10
niepco napisał/a | Tapetka wisi i to jest fajne.Natomiast wiszą mi też lużne kartki w nowym numerze, chociaz doczytałem dopiero do połowy Zabrakło kleju Chyba zszywki były jednak lepsze....
No i grzbiecik kiepsko wyszedł, przynajmniej na moim egzemplarzu. Obcięło literki czy ki diabeł?
No, ale grunt że zawartość O.K. |
spróbuj wymienić tam, gdzie kupiłeś. ja próbę zrobiłem na trzech i wszystkie sie trzymaja ku... grzbietu.
A na grzbiecie jest częśc gigantycznego fresku obliczonego na 20 roczników bez mala, to bedzie moj portret a na jego tle logo pisma. masz pierwszą 120 cześć teraz.
NURS - 10 Stycznia 2006, 16:11
Ziuta napisał/a | Kraków – mam, kupiony w Empiku na Rynku.
niepco napisał/a | Te stringi mnie przesladują |
Właśnie się im byłem przyjrzał. Dosyć minimalistyczne, nawet jak na stringi. I wysoko zawieszone; niektórym paniom spodobałyby się, nie musiałby się schylać, aby pochwalić się przed światem.
Wszystkie egzemparze w Empiku są oblepione metką N3 STYCZEŃ 2006. Po kiego grzyba?, myślałem. Teraz przyjrzałem się uważniej. Wyraźnie prześwituje numer 2. |
Przecież napisałem juz w paru miejscach, na dokumencie z okladka został stary numer. mam nadzieję, że te nalepki nie szpecą specjalnie
gorat - 10 Stycznia 2006, 16:38
Mam, mam! Wracając z wydziału sprawdziłem parę kiosków - w jednym jednak mieli!
Nie wyszło wcale tak nierówno. Wygląda nawet obiecująco. Gorzej, że na naklejce jest tylko miesiąc i w rezultacie mam napis "STYCZEŃ 2005"... A i dwójka nie w całości zalepiona.
Rodion - 10 Stycznia 2006, 17:31
A u mnie nalepka cacy! N3 STYCZEŃ. I to nawet dwa razy!
Jak ktoś nie ma to mogę odsprzedać ( nalepkę oczywiście )!
joe_cool - 10 Stycznia 2006, 17:38
oczywiście dzisiaj rano, jak miałam cztery złote w kieszeni, a bankomat przepraszamy nieczynny, to w kiosku na przystanku nowy numer był z dwoma nalepkami
Rodion - 10 Stycznia 2006, 17:49
gorat napisał/a | Gorzej, że na naklejce jest tylko miesiąc i w rezultacie mam napis STYCZEŃ 2005 |
Ups! Dopero teraz spostrzeglem. Gorat masz numer z zeszlego roku!
niepco - 10 Stycznia 2006, 18:09
NURS napisał/a |
spróbuj wymienić tam, gdzie kupiłeś. ja próbę zrobiłem na trzech i wszystkie sie trzymaja ku... grzbietu.
A na grzbiecie jest częśc gigantycznego fresku obliczonego na 20 roczników bez mala, to bedzie moj portret a na jego tle logo pisma. masz pierwszą 120 cześć teraz. |
Po co wymieniać?Kupię sobie nowy a ten podaruję teściowi - u niego zaplusuję a Wam mamony przysporzę.Może być?
Fresk? *beep*!!! Myślałeś już o puzzlach w 10.000 części - na 10 rocznicę pisma?
saumel - 10 Stycznia 2006, 18:56
Ktoś tu ściemnia. Dzisiaj jest 10 stycznia, a na Śląsku nie ma nadal nowego numeru.
NURS - 10 Stycznia 2006, 19:30
Mówię ci, kioskarze to mafia. Nie lubią cie i oszukują. Popatrz, dopiero co komus w EMPiKu powiedzieli, ze juz nie ma. Mafia, mówię ci.
NURS - 10 Stycznia 2006, 19:31
niepco napisał/a | NURS napisał/a |
A na grzbiecie jest częśc gigantycznego fresku obliczonego na 20 roczników bez mala, to bedzie moj portret a na jego tle logo pisma. masz pierwszą 120 cześć teraz. |
Po co wymieniać?Kupię sobie nowy a ten podaruję teściowi - u niego zaplusuję a Wam mamony przysporzę.Może być?
Fresk? *beep*!!! Myślałeś już o puzzlach w 10.000 części - na 10 rocznicę pisma? |
Zajefajny pomysł. Polecam wszystkim! znaczy ten z drugim egzemplarzem A puzzle, hmmm co tam 10 tyś, zywe puzzle zrobię, jak w Korei Północnej
adi - 10 Stycznia 2006, 20:13
a do mnie prenumerata jeszcze nie dotarła
|
|
|