Konwenty dawno minione - Falkon 2012.11.23-25 Lublin
shenra - 6 Października 2012, 12:39
No oczywiście, że tak. A jak inaczej. Technicznie w tym układzie czwóreczkę mamy już zabookowaną Ty, mła, Martva i mBikosiu
merula - 6 Października 2012, 17:31
a nie jest on za malo rudy do tego zestawu?
mBiko - 6 Października 2012, 19:00
Mam rudą brodę.
gorat - 6 Października 2012, 19:44
shenra napisał/a | zabookowaną | shenra polskiego zapomina.
lakeholmen - 6 Października 2012, 20:15
No i ja sie wybieram. Na 3 dni, o ile mi wiadomo.
ilcattivo13 - 6 Października 2012, 20:19
Lista forumowych agentów, którzy (na chwilę obecną)jadą na Falkon:
1. Martva
2. shenra
3. Istvan
4. smert
5. Hrabia + Agata
6. mBiko
7. merula
8. lakeholmen
9. mła
10. ...
merula - 7 Października 2012, 00:49
gorim coś przebąkiwał, że też się wybiera.
shenra - 7 Października 2012, 11:31
gorat napisał/a | shenra polskiego zapomina. | Nic mi o tym nie wiadomo.
Hohoho, Istvan to się nawet w dwóch osobach na ten Falkon wybiera
Farin - 7 Października 2012, 12:00
Czy na tym falkonie będą żeberka ? ;]
ilcattivo13 - 7 Października 2012, 12:09
A bo mnie zmyliliście, shenra
1. Martva
2. shenra
3. lakeholmen
4. smert
5. Hrabia + Agata
6. mBiko
7. merula
8. merulka
9. mła
10. ...
merulka - przebąkiwanie przebąkiwaniem, ale dopóki sam się tu nie pojawi i się nie zadeklaruje, to na listę go nie wpiszę
Farin - żeberka jak żeberka, ale placek rycerski musi być
Przypominam wszystkim tym, którzy mają objawiającą się niezauważaniem "tłustego" druku wadę wzroku, że nie można zrobić rezerwacji noclegu, jeśli się wcześniej nie zarejestrowało na Falkonie 2012 i nie zrobiło rezerwacji akredytacji
Edit: aktualizacja listy
Martva - 8 Października 2012, 20:14
Zarezerwowałam się. A potem zgubiłam i oślepłam, czy mam robić coś jeszcze czy ilcattivo13 jest szefem naszej grupy i to on organizuje noclegi?
I w ogóle właśnie zauważyłam że przesunęli termin nie o tydzień, jak mi się wcześniej zdawało, tylko o dwa. Co oznacza że ominie mnie jedna impreza w krk i że będę już stara
Cytat | Czy na tym falkonie będą żeberka ? ;] |
Nie wiem jak Ty, ale ja swoje zabieram.
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 20:46
Martva - z tego co mi wiadomo, to ilcattivo nie jest szefem żadnej grupy (poza Czterdziestoma Pijanymi Przemytnikami, ale to jest ściśle tajne i nikt nie ma prawa o tym się dowiedzieć) i nie organizuje żadnych noclegów
A na serio - nawet gdybym miał jakieś noclegi organizować, to i tak nie podjąłbym się tego w okolicznościach przyrody, w których tylko 4 na co najmniej 10 osób mają zrobioną rezerwację akredytacji, a do zarezerwowania pokojów trzeba przynajmniej 6. Nie w sytuacji, w której trzeba się śpieszyć, żeby nie mieszkać pól godziny drogi od konwentu. No i nie po szopkach z zeszłego roku :/ Parę osób miało do mnie oddzwonić już wczoraj, ale mój telefon, i mail, milczy i nie wiem, czy tamci w ogóle jadą :/
Dlatego czekam aż się nazbiera 6 osób. Wtedy napiszę maila i zarezerwuję nam dwa pokoje trzyosobowe w tej noclegowni, w której będą jeszcze miejsca i która będzie najbliżej konwentu, a reszta niech sobie... <figa_mode=on><figa_mode=off> sama załatwia noclegi. Za stary jestem i alkohol za bardzo osłabił moje i tak słabe serce, żebym się teraz miał denerwować i za każdym abnegatem falkonowym uganiać z osobna
Edit: O!
merula - 8 Października 2012, 20:59
ilcattivo13, nie chcę marudzić, ale nie jestem aż tak wielga, żebym musiała na liście wisieć na dwóch miejscach
Martva, nie bojaj, ze starości nie umrzesz
Martva - 8 Października 2012, 21:01
ilcattivo13 napisał/a | Dlatego czekam aż się nazbiera 6 osób. Wtedy napiszę maila i zarezerwuję nam dwa pokoje trzyosobowe |
O, i właśnie o to mi chodziło, mniej więcej
merula napisał/a | Martva, nie bojaj, ze starości nie umrzesz |
Bana prowokatorce!
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 21:24
merula - bardzomiajmsory, wolisz nr 8 czy 9?
Martva - chyba się pomyliłaś - nie "prowokatorce", tylko "prorokini"
merula - 8 Października 2012, 21:32
poproszę 7
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 21:46
włala
1. Martva
2. shenra
3. lakeholmen
4. smert
5. Hrabia + Agata
6. mBiko
7. merula
8. mła
9. ...
shenra - 9 Października 2012, 00:56
ilcattivo13, jak na mój gust to już 6 osób masz, no chyba że uważasz, że sobie jaja robimy.
merula - 9 Października 2012, 07:18
chyba łodziany mu się nie potwierdziły.
ilcattivo13 - 9 Października 2012, 11:01
shenra - merulka oddała sedno sprawy Na razie mam potwierdzone rezerwacje 3 osób (i mła)
shenra - 9 Października 2012, 11:18
mBikosiu do raportu!
smert ma dać znać do czwartku, bo go rozprasza jakiś koncert w tym samym czasie i musi się pobić chwilę z myślami.
ilcattivo13 - 9 Października 2012, 12:27
Dostałem potwierdzenie, a choć nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i gdzie, to i tak zapraszam:
Cytat | Jak konsumować spaghetti westerny
Prelekcja kulturalno-oświatowa, która w sposób kulturalny i za pomocą multimediów oświeci widzów na temat tego kto, z kim, co, dlaczego, kiedy, jak, z jakim skutkiem i w ogóle o co w tym wszystkim chodzi. Występują: najważniejsze tytuły gatunku, najwybitniejsi twórcy, najlepsi aktorzy, najzdolniejsi kompozytorzy, najczęściej wykorzystywane motywy fabuły, najciekawsze kulomioty, największe baboły i ogólnie pojęte tło historyczne. A jako gwiazda wieczoru - banda kowbojów-gejów. Prelekcję poprowadzi dla Państwa Hubert ilcattivo13 Przybylski |
merula - 9 Października 2012, 12:49
gorim się popsuł w kolano i jednak się na wojaże do Lublina nie pisze.
ilcattivo13 - 9 Października 2012, 12:51
:/
shenra - 9 Października 2012, 13:20
Istvan rezerwuje dzisiaj.
ilcattivo13 - 9 Października 2012, 13:35
:\
znaczy,
mBiko - 9 Października 2012, 18:48
Ich bin zarezervovany.
ilcattivo13 - 9 Października 2012, 19:28
no mamy już sześć głów
shenra - 9 Października 2012, 19:38