Ludzie z tamtej strony świata - Hubert Sosnowski
Hubert - 26 Czerwca 2010, 21:42
Nitj'sefni, na razie nic nie mogę powiedzieć...
Agi - 27 Czerwca 2010, 18:05
Sosnechristo, piszą o Tobie.
Matrim - 27 Czerwca 2010, 20:26
Sosne Szaleństwo. Niedługo fanki będą cię zaczepiać na ulicach, rzucać bielizną i takie tam
ketyow - 27 Czerwca 2010, 23:25
A potem tylko patrzeć jak zamiast pisać, będzie sprzedawał bieliznę na straganie
Hubert - 28 Czerwca 2010, 09:29
Agi, o proszę
A ta bielizna... czy ktoś z forum już nie zagospodarował tego wycinka szarej strefy?
dalambert - 28 Czerwca 2010, 10:05
Sosnechristo napisał/a | A ta bielizna... czy ktoś z forum już nie zagospodarował tego wycinka szarej strefy? |
Jakbyś nie wiedział, jest tu parę stanikomaniaczek i jedna Profesor Stanikologji Stosowanej i Docentka Biustchalterii Teoretycznej
Co do stringów i podwiązek to na razie cisza
[
ketyow - 28 Czerwca 2010, 10:17
dalambercie nieuważny, i o stringach było w wątku bieliźnia... eee, w odpowiednim wątku
dalambert - 28 Czerwca 2010, 10:23
ketyow, bieliznę to ja umiarkowanie toleruję na żywych modelkach, a do wątków majtczanych nie zaglądam. Bo i po co
Agi - 28 Czerwca 2010, 13:06
Sosnechristo, przeczytałam Drugą stronę marzeń, nie wiem jak opowiadanie prezentuje się na tle pozostałych tekstów numeru, bo z ciekawości przeczytałam je jako pierwsze, ale jedno mogę napisać z przekonaniem:
Pisz dalej koniecznie, pozwól rozwijać się talentowi.
Gratuluję debiutu!
Nitj'sefni - 28 Czerwca 2010, 18:37
A ja w końcu wiem jak Pan Różowa Pantera wygląda
Robimy konkurs: W jakim samochodzie Sosne siedzi
Hubert - 28 Czerwca 2010, 22:37
Agi, miło mi czytać takie słowa , zwłaszcza że sam czasem miewam wątpliwości.
dalambert, ketyow, o tym właśnie mówiłem.
Nitj'sefni, co Wy z tą bryką? ;d
baranek - 1 Lipca 2010, 09:10
Sosnechristo, jak mawiał mój kumpel: 'kopłeś mnie w samo słabizne'. jedno tylko zastrzeżenie mam:
e: był
RD - 1 Lipca 2010, 09:20
Jak mi będziecie tak Autora rozpuszczać komplementami, to zażąda niebotycznych honorariów i się skończy... rozgryweczka...
dalambert - 1 Lipca 2010, 09:28
RD, SFF&H i niebotyczne honoraria
TY to jesteś FANTASTA
ketyow - 1 Lipca 2010, 09:30
baranek, spoiler
baranek - 1 Lipca 2010, 09:57
nie umiem, to raz. a dwa, to czego się plączesz autorowi po wątku jak nie znasz jego twórczości, hę?
dziękuję anonimowemu dawcy spoilera. postaram się nauczyć.
ketyow - 1 Lipca 2010, 10:44
W kwadratowych znacznikach [ spoiler ] [ /spoiler ] tyle że bez spacji
RD - 1 Lipca 2010, 10:50
dalambert napisał/a | RD, SFF&H i niebotyczne honoraria
TY to jesteś FANTASTA |
Samochód Autora widziałeś? Myślisz, że za co go kupił?
dalambert - 1 Lipca 2010, 10:55
RD, widziałem Autora na zdjęciu w dzwiczkach bryki kolegi
Last Viking - 1 Lipca 2010, 11:39
Jeśli za debiut w SFFiH - samochód, to za któreś już z kolei opowiadanie będzie... niech policzę
Mam nadzieję, że na Avangardzie jest gdzie helikopterem wylądować?
Hubert - 1 Lipca 2010, 11:47
baranek napisał/a | Sosnechristo, jak mawiał mój kumpel: 'kopłeś mnie w samo słabizne'. jedno tylko zastrzeżenie mam:
e: był |
Last Viking, helikoptery wyszły już z mody. Teraz na konwenty się odrzutowcami przylatuje.
Last Viking - 1 Lipca 2010, 11:52
Na odrzutowiec mnie nie stać.
Muszę jeszcze ze 2-3 opowiadanka napisać
Hubert - 1 Lipca 2010, 12:02
Last Viking, spoko, polatamy moim. Zabrać Cię na Avę spod domu?
terebka - 4 Lipca 2010, 09:09
RD napisał/a | Samochód Autora widziałeś? Myślisz, że za co go kupił? |
Tam "kupił". Dostał służbowy. Z redakcji
A za opko Sosnechristo właśnie się biorę, bo następne w kolejności. Jak przeczytam, dam głos. Znaczy, powiem coś tutaj
ed.
Last Viking, za pierwsze opowiadanie dostałeś już konia z rzędem. Za następne będzie cała stadnina
Hubert - 4 Lipca 2010, 11:09
Czekam z niecierpliwością.
terebka - 4 Lipca 2010, 12:32
Druga strona marzeń - solidny debiut. Jakościowo jeszcze nie na miarę "Drogi" Domagalskiego, absolutnego hitu tego numeru, ale słownictwo, pozbawione natręctwa, znaczy dłużyzn. Lekkie, nie zatrzymujące przy czytaniu. I historia spójna i zaskakująca, mimo trochę oklepanego motywu przewodniego, rodem z "Alicji..." Bardzo dobry start. Będzie punkt w odpowiednim wątku.
Hubert - 5 Lipca 2010, 12:04
Cieszę się, że Ci podeszło.
Z tym oklepaniem to jest tak - wolę wykorzystywać ograne motywy i powiedzieć coś od siebie, niż wymyślać na siłę nowe, bajeranckie - ale zupełnie od czapy - patenty, które przesłonią historię i treść, a często w ogóle zabiorą ich miejsce. To chyba Kresowa spuścizna, tyle razy czytałem Galerię złamanych piór.
baranek - 5 Lipca 2010, 12:30
Sosnechristo, nic dodać, nic ująć.
Memento - 5 Lipca 2010, 18:06 Temat postu: Re: Hubert Sosnowski
xan4 napisał/a | Sosnechristo , debiut w numerze 57 SFFiH.
Gratulacje |
Szacun. Lipcowy numer?
Hubert - 5 Lipca 2010, 18:28
Tak.
|
|
|