To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Stringi Literackie - dyskusja robocza

dareko - 11 Lutego 2008, 17:42

To dawno musiales sie ze soba rozstac, bo ja Cie takiego nei pamietam. :)
dzejes - 11 Lutego 2008, 17:43

Chal-Chenet napisał/a

dzejes napisał/a
Pismo mówi

Nie mieszajmy do tego sił wyższych, proszę. Dla mnie na ten przykład w/w Pismo nie jest jakąkolwiek wyrocznią.

Nie mieszajmy do tego sił niższych. To, że nie załapałeś, że ja używając cytatu chciałem opisać kondycję umysłową jednego z dyskutantów - to nie powód do deklaracji ideologicznych, prawda?

[quote="dareko"]To dawno musiales sie ze soba rozstac, bo ja Cie takiego nei pamietam. :)

O to żałuj ;)

Agi - 11 Lutego 2008, 17:47

Jeśli zaproszenie do Autorów, to musi być w ich wątkach, wiem, że są tacy, którzy tylko do swojego wątku zaglądają, ewentualnie do wątku literackiego w tych miesiącach, gdy publikowane są ich teksty.
Chyba lepiej przetrwać chwilowy wzrost postów (nie pierwszy, a ten przynajmniej z literackiego powodu) niż urazić kogoś pominięciem

Chal-Chenet - 11 Lutego 2008, 17:49

Nie załapałem też jednej innej rzeczy: gdzie tu związek z tekstem Adashiego w nowym numerze SF? Ten temat nie ma z tym nic wspólnego. Nie myślę też, żeby posty Adama były w jakikolwiek sposób inne niż dotychczas. Nie widzę tu tego rzekomego 'podniecenia'.
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 17:52

Adashi podnieca sie na dlugo przed emisją a potem mu zostaje na kilka tygodni po, dziękuje wszystkim po kolei po kilka razy, nie wyłączjąc mamy Whitney Houston
Agi - 11 Lutego 2008, 17:58

Proponuję zaprzestania wycieciek osobistych, bo nie mają związku z tematem
Chal-Chenet - 11 Lutego 2008, 17:59

No nie wiem, aktywność Adashiego jest w moich oczach taka jak zawsze, nie zauważyłem, żeby pisał więcej ani w oczy nie wpadły mi specjalnie jakieś posty reklamujące.
Fidel-F2 napisał/a
dziękuje wszystkim po kolei po kilka razy

Tak samo ma tu większość autorów, którzy są chwaleni za swoje teksty. Dziękują wszystkim, którzy powiedzieli dobre słowo. Nie widzę w tym nic zdrożnego.

edit: ok.

Adashi - 11 Lutego 2008, 17:59

O czym tak zawzięcie dyskutujecie, bo nia łapię. I dlaczego bezczelnie spamujecie w wątku, który dotyczy czegoś zupełnie innego :idea:

Uff, Kruku, chyba stworzyliśmy potwora marketingowego i cała złość skupiłaby się na mnie :( Prawie zdążyłem, jedna Martva był szybsza niż błyskawica :bravo I tym sposobem dokonaliśmy niezwykłego wirtualnego performance'u, który wyzwolił w widzach ich prawdziwe oblicza :twisted:

Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 18:01

ale jazda, ktoś wywalil cały spam Adashiego, z mistrzów i małgorzat
Adashi - 11 Lutego 2008, 18:03

Ciemna maso, sam to zrobiłem :mrgreen:
dzejes - 11 Lutego 2008, 18:04

A teraz przekonaj wszystkich, że chciałeś tak zrobić od początku. Koniecznie z " :mrgreen: " na końcu.
Adashi - 11 Lutego 2008, 18:07

Posuchałem sugestii Kruka o wątkach autorskich, a Tobie nic do tego, drogi kolego.
dzejes - 11 Lutego 2008, 18:09

Gdybyś syfił u siebie w domu, to nic by mi do tego nie było. Ale żeś syfił na forum, na którym lubię siedzieć.
Adashi - 11 Lutego 2008, 18:10

Sam się pogrążasz, dzejes, takimi tekstami...
dzejes - 11 Lutego 2008, 18:10

No tak, bo przecież można pospamować, byle dodać odpowiednio dużo " :mrgreen: " w strategicznych miejscach.
Agi - 11 Lutego 2008, 18:11

Czy to pierwsze oznaki wiosny obudziły Wasz testosteron?
Nic tylko prężycie muskuły, już się czytać tego nie chce :|

Adashi - 11 Lutego 2008, 18:12

dzejes: Jedziesz dalej, sprawia Ci to przyjemność?
dzejes - 11 Lutego 2008, 18:12

Ja mam usprawiedliwienie, Tomcich zdiagnozował u mnie przewlekły stres ;)

Poza tym poważnie uważam, że Adashi przegiął. Tylko że zamiast przeprosić - się rzuca.

EDIT: Sprawia.

Agi - 11 Lutego 2008, 18:15

Ogłaszam koniec awantury. Pamiętajcie, zgodnie z regulaminiem mod prosi tylko raz.
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 18:16

dzejes napisał/a
Poza tym poważnie uważam, że Adashi przegiął. Tylko że zamiast przeprosić - się rzuca.
jak zwykle zresztą

edit: ups

dzejes - 11 Lutego 2008, 18:18

To może stworzymy nowy wątek poświęcony dyskusji czy naprawdę na forum musi być tak miło?

Całkowicie poważnie piszę - pomysł Adashiego wydał mi się kiepski, a spamowanie - poniżej krytyki. Miałem siedzieć cicho?

Nie chcę zaczynać "awantury" - chcę porozmawiać. Obiecuję być grzeczny.

Agi - 11 Lutego 2008, 18:18

Fidel-F2, nie czytałeś mojej informacji, czy ją świadomie zlekceważyłeś?
Adanedhel - 11 Lutego 2008, 18:19

Pomysł zabawny, podobny do shortów, ale może wyjść.

Tylko mam dość niektórych typów, którym coś się w główkach poprzestawiało i czynią wycieczki osobiste. Ludzie, czy was pop*******ło? Czy może nigdy rozumku nie mieliście?

Tym samym kończę swoją aktywność w tym wątku. Takie wycieczki zabijają forum kilkukrotnie skuteczniej niż największa ilość spamu, o obrońcy moralności :|

Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 18:19

Agi, Twój post pojawił się w czasie gdy pisałem swój, ups było po tym jak się zorientowałem że się zrobiło zielono

edit lit

Agi - 11 Lutego 2008, 18:22

Po pierwsze pomysł zrodził się w dyskusji i jego autorami są pospołu Adashi i Kruk Siwy, ale wyraźnie uznaliście, że całą "winą" należy obciążyć Adashiego.
Po drugie, już głupsze pomysły to Forum widziało i przeżyło
Po trzecie nikt nikogo nie przymusza (już) do uczestnictwa
Zatem reasumując: nie widzę powodu do rozpętywania kolejnej forumowej burzy.

Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 18:25

zapomniałem, słówko do Adashiego

tępy tłuczku

elam - 11 Lutego 2008, 18:26

hmm propozycja dla adminow
moze by tak co poniektorym dac bana na tydzien, niech ochlona ?

dzejes - 11 Lutego 2008, 18:30

Agi napisał/a

Zatem reasumując: nie widzę powodu do rozpętywania kolejnej forumowej burzy.

Z ręką na sercu - nie o to mi chodzi. Przepraszam każdego, kto poczuł się urażony moimi wypowiedziami w tym wątku, może trochę mnie poniosło. Naprawdę chciałbym porozmawiać o tym, czy każdy głupi pomysł ma znajdywać poklask tylko dlatego, że suma postów osób go wysuwających jest wyższa, niż "n".

Agi - 11 Lutego 2008, 18:34

dzejes, powtarzam, nikt nie musi w tym uczestniczyć, ani tym bardziej wyrażać entuzjazmu.
Jeśli pomysł jest głupi umrze śmiercią naturalną. Ilość postów pomysłodawców nie ma ty nic do rzeczy.
W akcji pisania shortów i głosowania na nie też nie wszyscy biorą udział i nikogo to nie oburza.

dzejes - 11 Lutego 2008, 18:36

No dobrze, to ja, zgodnie z sugestią Elam poproszę o urlop na tydzień.

Partner forum