Najnowszy numer - Okładka numeru 21 - głosujemy do 5 września
dagra - 25 Lipca 2007, 10:27
atak żółtych samolocików przełamany
czytelna z daleka
najważniejsze chyba, że łatwiej wpada w oko w kiosku, a nuż nowy czytelnik sięgnie
Gustaw G.Garuga - 25 Lipca 2007, 19:02
Oryginalna rzecz, choć koncepcyjnie niezbyt do mnie przemawia, dlatego 4.
A w ogóle to 'dobra okładka, ale zero fantastyki, więc totalna porażka'
NURS - 25 Lipca 2007, 20:49
Gustaw, przeczytaj potrzebę cudu, jesli to nie fantastyka...
Gustaw G.Garuga - 25 Lipca 2007, 21:06
Przeczytam, może nawet dziś... Ale dowcipu z okładką nie cofnę
NURS - 25 Lipca 2007, 21:44
Tak bardzo się starałem, a ty teraz nie chcesz... tak jakoś to leciało.
Sergent - 27 Lipca 2007, 18:42
Dałem 4. Obraz niezły, ale nie znalazłem elementów fantastycznych, poza fantastycznie wyglądającym strojem tego Azteka albo Maja.
Anonymous - 28 Lipca 2007, 19:02
Podoba mi sie ta okładka - ale chyba głównie dla tego, że jest oryginalna na tle wcześniejszych i można ją wiązac z jednym opowiadaniem.
Jeśli jednak oceniac sama okładkę bez tych "okoliczności towarzyszących" to ja daję 4.
Dziwne ( ale interesujące ) wrażenie robi to, że osoby na I planie - indianin i konkwistador jakby wcale nie zwracały uwagi na kapłana. Indianin stoi do niego tyłem a biały patrzy gdzies w bok..
Słaby i niewyraźny jest drugi plan.
Wydaje mi się, że tłumy na dole są tak daleko, że nie mają szans usłyszec co mówi kapłan ani nawet go zobaczyc.
pozdr.
zielony951 - 29 Lipca 2007, 15:42
Daję 2 - nie podeszła mi fcale a fcale
Ixolite - 29 Lipca 2007, 15:48
Dezerter666 napisał/a |
Słaby i niewyraźny jest drugi plan.
Wydaje mi się, że tłumy na dole są tak daleko, że nie mają szans usłyszec co mówi kapłan ani nawet go zobaczyc. |
Może kapłan nie przemawia do ludu, tylko do bogów? Modli się, składa ofiarę czy coś?
Anonymous - 29 Lipca 2007, 19:58
fakt - to najlepsze wytłumaczenie. Myląca jest tylko ostentacyjna obojetnośc tych dwóch z pierwszego planu ( indianiec i konkwistador ). Może to ateiści ?
pozdr.
Fidel-F2 - 24 Sierpnia 2007, 02:09
2 dla mnie to niedorobiony mazaj, kompletnie nie mój gust, styl koresponduje mi z tandetnymi zabawkami dla bardzo wczesnych nastolatków
Alex - 1 Września 2007, 09:13
Daję 5, bo od razu spodobała mi się gdy ją zobaczyłam, wydała mi się interesująca. Kolory nietypowe a ten szaro-beżowy zdaje mi się trochę kiczowaty, dlatego nie będzie 6, tylko 5 Mimo wszystko zdecydowanie inna niż poprzednie.
|
|
|