Najnowszy numer - Numer 20 - w kioskach od 18 czerwca
NURS - 30 Maj 2007, 11:40
count napisał/a | Ja humorek mam dzisiaj przedni, dlatego tak ci dogryzam
A moze tak najpierw podrzuc cos Nursowi, to umiesci i doda, ze to z nadchodzacej powiesci?
Jesli w tekscie umiescisz hrabiego jakiegos o malym rozumku, to przeciez bedzie wiadomo, ze to nie o mnie |
count, staram się nie publikowac fragmentów powieści idących do druku.
Agi - 30 Maj 2007, 11:50
NURSie, ponawiam pytanie: będzie komiks?
hrabek - 30 Maj 2007, 11:57
tak w ogole to mi chodzilo o to, ze tekst nie musialby byc z powiesci, tylko byc opowiadaniem okolopowiesciowym, jak to jest przyjete w SFFiH. A z zamieszczeniem informacji, dokladnie chodzilo mi o to, ze Nurs jak zwykle napisalby, ze to opowiadanie dziejace sie w swiecie powiesci, bla bla. Niech zyja skroty myslowe.
EDIT: co do pytania Agi55, to mam nadzieje, ze nie bedzie. Nie trawie go i uwazam, ze to zmarnowane 4 strony. To ja juz wole, zeby Rodion wiecej paskow Seti do jednego numeru machnal.
Gustaw G.Garuga - 30 Maj 2007, 12:18
A gdzie Tomek Kilian?? Można by się zacząć przyzwyczajać, że mamy teksty obok siebie
NURS - 30 Maj 2007, 12:31
Po kolei.
komiksu nie mam do dzisiaj, a to znaczy, że w tym numerze sie nie zmieści. Mam jednak nadzieję, że rodion chociaz paski bedzie podsyłał.
A kilian bedzie, może juz w nastepnym numerze, licho wie, czyli ja
mawete - 30 Maj 2007, 12:36
Jak dopadnę Rodiona to mu nogi z d... powyrywam..
Gustaw G.Garuga - 30 Maj 2007, 12:38
NURS napisał/a | A kilian bedzie, może juz w nastepnym numerze, licho wie, czyli ja |
To zaś mnie nie będzie A taka ładna z nas para
joe_cool - 30 Maj 2007, 12:42
a ja tradycyjnie się spytam - a pod Plafonem kiedy?
Czarny - 30 Maj 2007, 12:50
Choroba zmyliła mnie ta 20 w tytule, Godzilla miała rację niecałe trzy tygodnie
Edit. w każdym razie przed Nidzicą
NURS - 30 Maj 2007, 12:53
pod plafonem ok 16tego.
GGG, na litości, zamkna mi pismo, jak bedziesz taki rzeczy wygadywał
Bój sie giertycha!
Gustaw G.Garuga - 30 Maj 2007, 13:02
Idzie nowe
andre - 30 Maj 2007, 13:05
a może trójkącik???
Kruk Siwy - 30 Maj 2007, 13:07
Mamy już "geja" teraz poprosimy o deklaracje ideowe: starozakonnych, cyklistów, masonów oraz wielbicieli charakteru KTLa.
Oczywiście lesbijki i murzyni mile widziani.
Płyń Arko!
Gustaw G.Garuga - 30 Maj 2007, 13:10
A bo w polskiej fantastyce jest za mało gejów i lesbijek. Z Xiao geja już raczej nie zrobię, ale pracuję nad kolejnym bohaterem
Kruk Siwy - 30 Maj 2007, 13:11
Ale - patrz wyżej musi to być także murzyn oraz zwolennik Wiadomo Kogo.
hrabek - 30 Maj 2007, 13:14
Ja jestem Murzynem lesbijka. I uwielbiam KTLa
Kruk Siwy - 30 Maj 2007, 13:15
Ideał! Pójdź w me zboczone ramiona!
Gustaw G.Garuga - 30 Maj 2007, 13:15
Co za dużo, to niezdrowo. Na początek wystarczy zwykły staropolski gej. Potem się pomyśli.
Czarny - 30 Maj 2007, 13:19
Może jednak to za dużo (count przesadził ), wróćmy do tematu wątku
hrabek - 30 Maj 2007, 13:21
Gustawie: przypomnial mi sie kawal taki:
- Tato, jestem gejem!
- A masz chalupe w najdrozszej dzielnicy z basenem i mercedesem w garazu?
- Nie
- To ty zwykly pedal jestes, a nie gej.
To tak apropo "staropolskiego geja". Mysle, ze zwykly staropolski pedal bedzie w porzadku. Ja co prawda juz w innej roli wystepuje, ale mam paru znajomych, na pewno sie zgodza
EDIT: jak pisalem to jeszcze nawracajacego postu Czarnego nie bylo. Juz sie zamykam.
Azirafal - 30 Maj 2007, 13:22
Ja mogę robić za masona. Wolnomularstwo to moje hobby, joł!
Acha, ontop!... Yyyy... cieszę się ,że niedługo ukaże się nowy numer?
Godzilla - 30 Maj 2007, 13:56
count, ja to znałam w wersji z ateistą i bezbożnikiem
hrabek - 30 Maj 2007, 14:01
Azi: w ejszych czasach zdecydowanie wieksza kariere bys zrobil uprawiajac szybkomurarstwo
A ontopicznie, to zapowiada sie swietny numer. I musze poprzedni przeczytac, bo mi sie zaleglosci narobi i sie do konca roku nie wykopie
Tequilla - 30 Maj 2007, 14:10
Gustaw G.Garuga napisał/a | NURS napisał/a | A kilian bedzie, może juz w nastepnym numerze, licho wie, czyli ja |
To zaś mnie nie będzie A taka ładna z nas para |
Faktycznie trzeba uważać, w tych trudnych czasach nawet teletubisie już spokojności nie mają, a co dopiero fantaści...
Dabliu - 30 Maj 2007, 19:11 Temat postu: Re: Numer 20 - w kioskach od 18 czerwca
NURS napisał/a | wybór najlepszych shortów konkursowych |
Pozwólcie, że wyrażę radość dopiero, gdy zobaczę to na własne oczy. Bo w razie czego, to mógłbym podupaść na zdrowiu...
Tomcich - 30 Maj 2007, 20:59
Numer zapowiada się bardzo ciekawie. Już widać, że najprawdopodobniej będzie problem z przyznaniem punktów. Bo to i Xiao i Xiu i Shao, opowiadanie Orbita i elam - tutaj nawet 2, ciekawym też debiutu Czarnego Ale oby więcej takich zmartwień było. Widzę, też że wraca recenzja książek na łamy. To chwilowe, czy już będzie stałą pozycją?
NURS - 30 Maj 2007, 21:36
zobaczymy... znaczy z recenzjami.
MrMorgenstern - 31 Maj 2007, 08:32
Ciekawe opka sie zapowiadaja Czekam reakcji Kresa na Pilipiukowa wypowiedz
hijo - 31 Maj 2007, 09:03
zaraza jabolowa się szerzy ale numer i tak zapowiada się obłędnie Zastanawiam się czy NURS nie zrobi błędu w moim nazwisku, bo jeśli tak to zobaczycie najwyższe ognisko w polszcze (puszczę Minas Nursus z dymem)
Godzilla - 31 Maj 2007, 09:06
hijo, to jak ty się nazywasz że masz takie obawy?
Swoją drogą też się zastanawiam jaka będzie reakcja na puszczanie tekstów z forum - niezależnie od ich wartości literackiej. Podejrzewam, że tu się odezwie dwóch - trzech oponentów, tych odważniejszych, a tabuny wyroją się na innych forach. Dym będzie jak nic.
|
|
|