Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2007, 22:32
Miria napisał/a | Powitam Cię odpowiednio! Już zaczynam przygotowania. | ale nie przesadzaj z kwiatami bo to drogie a niczemu specjalnie nie służy
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:33
Cytat | Powitam Cię odpowiednio! Już zaczynam przygotowania. |
Kastetem i majcherem, eee tfu! Kadzidłem i mirrą.
Dunadan - 13 Kwietnia 2007, 22:34
krisu,
Łe, nic nowego...
Fidel-F2,
Cytat | oj krisu, krisu, to po pierwsze |
Szlag! nie ma odpowiedniej emotikonki... to musi wystarczyć:
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2007, 22:34
krisu, oj, krisu, oj
miało być złośliwie i inteligentnie
spełnij chociaż jeden warunek
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:34
krisu napisał/a | Edit: spojrzałem na wyniki: jesteście zboczeni |
Gdzie tam, po prostu od kilku miesięcy czekałam na taką okazję, zaznaczenie opcji w ankiecie sprawiło mi wręcz perwersyjną przyjemność...
EDIT: A kwiaty się przydają, pamiętasz terminatora i róże?
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2007, 22:36
jakże mnie to cieszy
nie ma większej radości nad dawaniem radości innym
zwłaszcza perwersyjnej
Dunadan - 13 Kwietnia 2007, 22:37
To jestem zboczony czy nie... chciałbym wiedzieć
A co do samego wątku jeszcze - Fidel, to blog ma być czy co w końcu...?
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:37
Fidel-F2, nie da Ci ojciec nie da Ci matka, co dać Ci może forumowa paczka. A co Ci da to sobie sam dośpiewaj.
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2007, 22:38
Dunadan, nie mam pojęcia
krisu, ech
Adashi - 13 Kwietnia 2007, 22:39
Ja chciałem powiedzieć tylko:
Fidel założył bloga
Co się na tym świecie porobiło
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:39
Fidel-F2, cygarko? (Tu: śmiech)
Edit : złośliwy śmiech. Zadowolony?
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2007, 22:40
jutro pobudka 5.00
bawcie sie sami
albo w parach
Dunadan - 13 Kwietnia 2007, 22:40
Adashi, no! a Pszczółka Maja to japońskie anime!!! ludzie, jak możecie koło tego przejść obojętnie?! już dwa razy na forum o tym powiedziałem i cisza... a mi się świat wali na głowę...
Cytat | bawcie sie sami
albo w parach |
To tak apropos naszego zboczenia? w obecnej sytuacji to tylko tró... nie ważne idę spać bo mi dobija.
Ixolite - 13 Kwietnia 2007, 22:41
Fifty-Fifty? To niezorientowani są głosujący. Znaczy w żadną mańkę. Tylko nie wiem o kim to świadczy, o głosujących, czy o głosowanym?
EDIT:
Dun - Pszczółka Maja w wersji dobranockowej zawsze była japońską animacją Co w tym szokującego?
Adashi - 13 Kwietnia 2007, 22:43
Dunadan, nie przejmuj się, wiesz... no jak Ci to powiedzieć... hmm, o tej pszczółce to wiedziałem, że to anime dlatego już mnie to nie szokuje, ale kiedyś jak się dowiedziałem, hehe. Co tam, są też Muminki Anime
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:44
Mnie też ta wiadomość kiedyś zszokowała (chyba, nie pamiętam )
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:45
Dunadan, ale jak wszyscy o tym wiemy, to po co o tym gadać. No dobra, udam zdziwionego: NIE!? NAPRAWDĘ!? Koniec zdziwienia. BTW,Dunadan, kiedy wracasz do Polski? Załapiesz się na Nurscon?
Adashi - 13 Kwietnia 2007, 22:47
Ja takie pytanie mam do gospodarza programu, a mianowicie dlaczego ten blog ma tytuł Z grobu Fidela Może lepiej Wszystkie lusterka idą do nieba Dobra, żartuję.
NURS - 13 Kwietnia 2007, 22:51
W blogu to chyba autor bloguje, tak generalnie, a nawet w szczególe...
gorat - 13 Kwietnia 2007, 22:55
Te Muminki, co w telewizji puszczają, to robota japońska, czyli anime, nie?
Fiufiu, rozkręciliście się nieźle, a potem inni będą biadolić, że znowu 500 postów przez noc przybyło. To się nazywa złośliwość.
Anonymous - 13 Kwietnia 2007, 22:56
Raczej "blaguje".
Piech - 13 Kwietnia 2007, 23:24 Temat postu: Re: Z grobu Fidela
Fidel-F2 napisał/a | Zapraszam do tej nory zwłaszcza osobniki wredne i złośliwe |
OK, to ja będę serdeczny i dobroduszny.
Agi - 14 Kwietnia 2007, 06:44
Fidel-F2, Cytat | Zapraszam do tej nory zwłaszcza osobniki wredne i złośliwe a przy tym inteligentne oraz elam i Agi55 które nieszczęśliwie nie posiadają wszystkich wcześniej wymienionych cech. |
Obrazić się, czy zignorować?
Tak... wybieram drugą opcję
Baw się dobrze w swoim grobie
Dunadan - 14 Kwietnia 2007, 07:42
krisu,
Cytat | No dobra, udam zdziwionego: NIE!? NAPRAWDĘ!?
|
Śmiejcie się śmiejcie... człowiek przeżywa tragedię a tu... ehh... ( nie dam rady na Nurscon - za rok może?... )
NURS,
Cytat | W blogu to chyba autor bloguje, tak generalnie, a nawet w szczególe... |
Powiedz to Fidelowi - chyba się wstydzi czy co...? No, Fidel, nie wstydź się, wśród swoich jesteś
elam - 14 Kwietnia 2007, 08:18
ciiii, Fidel teraz dolki kopie, uwazaj....
Anonymous - 14 Kwietnia 2007, 12:32
Ale jak zacznie pisać, jakie ma problemy z kupnem stanika? Albo stringów? Po co kusić licho?
Edit:jak na sąsiednim blogu...
Dunadan - 14 Kwietnia 2007, 13:09
elam,
Cytat | Fidel teraz dolki kopie |
tylko po co?... hmm... może ogródek szykuje?
krisu, ja jestem tolerantywny człowiek, niech sobie Fidel pisze o stanikach czy stringach, mnie tam nie przeszkadza - bo i w czym?...
Ixolite - 14 Kwietnia 2007, 13:34
No mogą cię te stringi uwierać, jak będą za małe...
corpse bride - 14 Kwietnia 2007, 13:46
cześć, fidel,
dołączę do osb, które nie znalazły opcji dla sibie w twojej ankiecie. zagłosowałabym na 'opinia fluktuująca' czy coś w tym sensie. szkoda, że dopiero teraz ją zamieściłeś, bo jakby kiedyś, to bym zaznaczyła drugą opcję bez wahania
anyways, pozdrawiam
chłopaki, ale co w tym dziwnego? pszczółka maja, muminki, sara - mała księżniczka - wsio to nippońskie
Dunadan - 14 Kwietnia 2007, 13:50
Łeb w łeb normalnie...
Ixolite, a, tak to wiem, tak czasem bywa niestety... ale fakt faktem że Fidel na razie milczy w sensie blogowym.
|
|
|