To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Grzegorz Żak

gorat - 17 Maj 2007, 11:53

Grześ Ż. napisał/a
Oryginał pamiętnika na papierze toaletowym został użyty w bardzo nagłej potrzebie

To chyba nie oznacza, że nie dałoby się zeskanować?
MSPANC

Grześ Ż. - 17 Maj 2007, 17:46

coś na zes. się dało... Ech, ten nurt fekaistyczny w humorze.
Grześ Ż. - 20 Czerwca 2007, 07:45

zapraszam na wieczorek autorski i promocję mojej "Celtopatii" w Poznaniu, w Domu Bretanii 26 czerwca o 18. Wraz ze mną zespół Duo - laureci Mikołajek Folkowych. A gdyby ktoś był w okolicy, to 24 czerwca o 18 gram z kabaretem w Zgorzelcu, w Kuźni.
Grześ Ż. - 24 Czerwca 2007, 09:42

i jeszcze jedna ewentualna okazja do spotkania - wieczorek autorski z "Celtopatią" i limerykami m.in. w Lamusie w Wejherowie, czwartek 28 czerwca o 19 (koło stacji SKM Wejherowo Nanice). Zapraszam serdecznie
Martva - 24 Czerwca 2007, 10:06

Przyjechałbys do jakiegos normalnego miasta, co? ;P:
Grześ Ż. - 25 Czerwca 2007, 05:24

wolę wsie i przysiółka...
Grześ Ż. - 16 Listopada 2007, 16:01

20 listopada, wtorek, zapraszam do Biblioteki Miejskiej w Lesznie, prowadzę i biorę tam udział w Limerykonie. Start o 17.
Grześ Ż. - 23 Listopada 2007, 08:58

w ramach autoreklamy: w sobotę mam Krzest Knihy "Tyseciny Jizerskich Hor", a w niej kilka moich opowiadań m.in. z serii o Wopiście Czesławie. Gdyby ktoś chciał mnie poczytać po czesku, to polecam.
Piech - 23 Listopada 2007, 09:28

O żesz Ty!
Bliska mi tematyka, bo ja sudecki góral jestem. Nawet starego wopistę znam. Takiego, co ma już chyba z 90 lat, a dalej pilnuje granicy.
Po czesku pisałeś, czy jak?

Grześ Ż. - 25 Listopada 2007, 13:16

Tłumaczyli mnie. Polecam "Izerbejdżan i inne kraje pagórzaste". Może jeszcze coś jest w Empikach albo przez matrix. Ewentualnie mogę Ci przesłać, coś mi jeszcze zostało. JEst trochę recenzji w sieci. A niedługo zbiór opowiadań pt. "Przygody Wopisty Czesława".
Piech - 25 Listopada 2007, 13:26

Najpierw może sprawdzę w Empiku.
Grześ Ż. - 13 Maj 2011, 20:00

odgrzewam zakątek forumowy, bo ludzie zagajają. To dobre miejsce na zagajniki.
Agi - 13 Maj 2011, 20:01

Odgrzebałam wątek :wink:
Gratuluję wygranej w głosowaniu na tekst numeru 66. :bravo

Annasi - 13 Maj 2011, 21:25

Jak to będzie Grzesiu? zdradzisz nam, co planujesz w najbliższym czasie? Uchyl rąbka tajemnicy. Może ciąg dalszy Olympusa? No chyba, że tym razem strzelasz w zupełnie innym kierunku ;P:
Grześ Ż. - 14 Maj 2011, 07:20

Dla Science Fiction mam gotowca od paru lat, zainspirowanego kłótnią o skradziony pomysł między dwoma znanymi w kraju autorami. Może uda się redaktora namówić na wydruk. Mam w planie kilka prowokacji dla towarzystwa fantastycznego, taką rolę dla siebie widzę.
Annasi - 14 Maj 2011, 08:38

W takim razie czekamy na efekty :wink:
Przemo - 14 Maj 2011, 09:09

Witam, świetny tekst w 66 nr, od razu widać, że Autor zna się na wspinaczce od strony praktycznej :D . W tekście widać nie tylko świetne poczucie humoru, ale też fajny dystans do wszystkiego co otacza bohaterów. Rozwalił mnie gen bluszczu... słowo daje czyta człek fantastykę od lat, ale ciągle może trafić na coś co go zaskoczy :p
Martva - 14 Maj 2011, 15:30

Cieszę się że wróciłeś, mam nadzieję że będziesz gościł w SFFH częściej :)

Grześ Ż. napisał/a
zainspirowanego kłótnią o skradziony pomysł między dwoma znanymi w kraju autorami.

Ups ;) Zastanawiam się czy połowa z tych dwóch autorów będzie Ci groziła ciąganiem po sądach czy zadowoli się pisaniem głupot na fejsbuku ^^

Grześ Ż. - 14 Maj 2011, 15:39

[quote="Przemo"]Witam, świetny tekst w 66 nr, od razu widać, że Autor zna się na wspinaczce od strony praktycznej . W tekście widać nie tylko świetne poczucie humoru, ale też fajny dystans do wszystkiego co otacza bohaterów. Rozwalił mnie gen bluszczu... słowo daje czyta człek fantastykę od lat, ale ciągle może trafić na coś co go zaskoczy :p[/quote]

Na wspinaczce troszkę się znam od strony praktycznej, to prawda. Dzięki za komplementa!

[quote]Ups Zastanawiam się czy połowa z tych dwóch autorów będzie Ci groziła ciąganiem po sądach czy zadowoli się pisaniem głupot na fejsbuku [quote]

[quote="Martva"]Ups Zastanawiam się czy połowa z tych dwóch autorów będzie Ci groziła ciąganiem po sądach czy zadowoli się pisaniem głupot na fejsbuku ^^
_________________[/quote]

Jedno i drugie to świetna reklama. Też mam nadzieję, że trochę tu z Wami pobędę. Weny nie brak w każdym razie.

Grześ Ż. - 15 Maj 2011, 16:58

a tak z głupia frant zapraszam do czytania Runner's World. Jestem tam felietonistą od całkiem niedawna. Czy była jakaś fantastyka poświęcona biegaczom?
Grześ Ż. - 4 Czerwca 2011, 09:07

Furda całe to pisanie! Udało mi się wreszcie stworzyć coś, co ma ręce i nogi. Zośka Żak jest na świecie. I mam nadzieję, że będzie księgową, albo inny porządny zawód opanuje.
Witchma - 4 Czerwca 2011, 09:15

Gratulacje dla całej rodziny :D :bravo
cranberry - 5 Czerwca 2011, 13:37

Gratulacje! :D
A jak ma ślicznie na imię!

Martva - 5 Czerwca 2011, 14:05

Joooj, gratulacje :D

Partner forum