Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Indy - 21 Kwietnia 2006, 14:20
Właśnie tak wyobrażałęm sobie Zębatego cuż za Prefekcyjnie dobrany autoportret. Ale jest łacińskie przysłowie: Ab alio exspectes, alteri quod feceris
Iscariote - 21 Kwietnia 2006, 17:22
O bosz... 3 Netów to stanowczo za dużo. (i tak pewnie ktos zaraz to naprawi) Jako że ja takich upowaznien nie mam to zajme sie metodami niekonwecjonalnymi... a nie pardon.. kolega ma 25 postów... no nic
To przywitam sie tylko. Miło mi... Tom'ash Iscariot jestem
zębaty - 21 Kwietnia 2006, 18:38
| Cytat | | Niestety, Elam - jak mawiają Indonezyjczycy, perang... blablabla itp. |
Twój pathetic "portret psychologiczny"jest wart tyle co scheisswurst na zlocie miłośników tortilli. Por desgracia, postanowiłeś dopełnić to żałosne expose materiałem graficznym, który to kompromituje Cię totally and unquestionably. Nie wspominam już o dein personlich zdjęciu z komunii św. którym raczyłeś się z nami podzielić (ot, typowy freudian slip). Na Twoje nieszczęście, niektórzy uznają (nawet trzykrotnie), że Twoja visage rebarbatif stanowi idealną ilustrację dla wyrażanych przeze mnie myśli, co - presumably - jest wystarczająco bolesnym ciosem dla takiego tourte manche jak Ty. Moreover, do wciskania klawiszy nie używam wcale prymitywnej dzidy bojowej, hartowanej jeszcze zapewne w ognisku (na zdjęciu sasori trzyma ją górną kończyną, w czym należy upatrywać nie lada osiągnięcia). Często natomiast posługuję się rzeźbioną piką z damasceńskiej stali of exquisite quality, o której mongoloids such as yourself mogą jeno pomarzyć:
Niniejszym kończę dyskusję. Contra vim idiotis non est medicamen in hortis.
Sasori - 21 Kwietnia 2006, 18:48
Chyba nie trafiłeś dzidą w odpowiedni klawisz, stricte stąd zamiast obrazku jest jakaś kaszanka. Reszty argumentacji nie przyjmuję, gdyż zakryłem sobie uszy i suma sumarum wrzeszczałem przez cały czas, by ich nie przyswoić w celu podjęcia kroków prowadzących do nie pisania więcej postów mających na celu rozmowę z twoją osobą, gdyż jestem ponadto.
zębaty - 21 Kwietnia 2006, 18:57
Pewnie sam zepsułeś mi linka a teraz chowasz się za dzidą i się nie przyznasz. Nihil novi. Tak czy srak, readjustowałem obrazek, coby widzialnym się stał. Aczkolwiek twe plugawe siatkówki nie zasługują na zaszczyt oglądania go.
Sasori - 21 Kwietnia 2006, 19:13
Nadal mam zakryte uszy i wrzeszczę sumsum corda w niebogłosy (napisałbym sky-voices, ale nie masz poetyckiej duszy translatora, jak ja, więc po co, pytam się). Posta piszę łokciami, mam takie zręczne łokcie jak gibbon lub makatka, wyobraź sobie, ale zanim napiszesz że mam włosie zapewne jak makatka to uprzedzę cię że otóż nie mam.
By the droga, gdzie są wszyscy new bloods (dla zębatych: "nowe krwie)?
Post postum: trzeba założyć wątek o dzidach, gdyż zainteresował mnie tamat dzid i uznałem, że możnaby założyć temat, to znaczy wątek, podejmujący wątek zastosowania dzid oraz ewolucja dzid, wraz z tym szczególnym momentem, gdy dzida została włócznią lub piką.
Post postum II: Zębaty, gdzie mieszkasz, gdyż rozważam opcję pierdnięcia w twoim kierunku?
elam - 21 Kwietnia 2006, 19:21
heh
nie wiem, kto jest moderatorem w tym watku, ale jak sie obudzi, to bedzie mial roboty..
nimfa bagienna - 21 Kwietnia 2006, 20:05
Niech się kłócą dalej. Bawią mnie ich błędy językowe, zarówno w ojczystym języku, jak i w obcych.
I niemal widzę ten testosteron, wylewający im się uszami.
Sasori - 21 Kwietnia 2006, 20:21
A mnie bawi takie centralne imputowanie komuś coś, wiesz? Że niby jesteśmy ponadto, halo, żadne dzidy i memento mori neandartale? Inseminujesz mi brak znajomości posługiwania się językiem ojczystym? Ja tutaj normalnie przez jakieś via negativa idę. Pokój ludzie! Pokój! Wolność Tybetowi! Dalej Lama! Dalej Lama! Hooray!
elam - 21 Kwietnia 2006, 20:22
Sasori, inseminuje sie np. krowy, wiesz?
gorat - 21 Kwietnia 2006, 20:56
Hmm... drżenie mocy rzeczywiście okazało się śladem wpływu ciemnej strony...
Sasori i zębaty - luzować! Kończyć offtopa, złagodzić język. Jeszcze parę postów i będą ostrzeżenia. Jesteście blisko...
Sasori - 21 Kwietnia 2006, 21:11
| Cytat | | Sasori, inseminuje sie np. krowy, wiesz? :) |
To ten sport jest legalny?
Lu - 21 Kwietnia 2006, 21:25
Sasori i zebaty powinni dostać osobny wątek i tylko tam móc pisać posty. A ja użyję opcji "ignoruj".
Godzillo, Rafale - rozumiem wasze zniesmaczenie. Ja też z niepokojem przyglądam się co tu się ostatnimi czasy wyprawia. Może opcja "banuj" zacięła się po tych wszystkich zmianach technicznych ?
gorat - 21 Kwietnia 2006, 21:30
Sasori dostaje ostrzeżenie za kontynuowanie offtopu mimo napomnienia.
dzejes - 21 Kwietnia 2006, 21:35
Nie bardzo rozumiem, wątek "Biją" więc i zawartośc odpowiednia.
Nikt nie zareagował, gdy Zębaty zamiast posłusznie znosić razy, jak to na nowcjusza przystało, podniósł na mnie rękę, bynajmniej nie po to, by urbi et forii udzielić, a teraz pretencje?
Prosta konsekwencja zdziczenia obyczajów u młodzieży.
elam - 21 Kwietnia 2006, 21:38
wszystko ma swoje granice przyzwoitosci, dzejes. oni je troche przekroczyli, piszac np o wypuszczaniu gazow w konkretnym kierunku, poza kontekstem horror-fantastycznym, jaki zazwyczaj tu panuje...
Iscariote - 21 Kwietnia 2006, 21:42
Tak sobie myślę, że przydałby się jakiś nowy forumowicz by powrócić do pierwotnego wątku czyli kopania... strzelania... i krwawienia gdzie popadnie. Bo od "dyskutowania" jest cała reszta forum.. tu się bawimy mięchem
gorat - 21 Kwietnia 2006, 21:43
Już, już, kończcie. Kontynuować można w znanym temacie "Za co?"
dzejes - 21 Kwietnia 2006, 21:54
Boże przebacz, muszę tu
Prawdopodobnie mieliśmy możliwość zaobserwowania rytualnej walki dwóch samców niedawno odkrytego gatunku mus pythonus (gromada ssaki, szczep łożyskowce, rodzina myszowate).
Wartość tej obserwacji bierze się stąd, iż dotychczas nie było pewne, czy rzeczywiście te małe, sympatyczne i w gruncie rzeczy całkowicie niegroźne zwierzątka toczą walki o terytorium. Teraz chyba odpowiedź jest oczywista.
Także otoczmy serdeczną opieką nowych pupili i wygospodarujmy małe pomieszczenia dla nich w naszym ZOO, któego samozwańczym dyrektorem się mianuję.
Lu - 21 Kwietnia 2006, 21:57
dzejes:| Cytat | Nie bardzo rozumiem, wątek Biją więc i zawartośc odpowiednia.
Nikt nie zareagował, gdy Zębaty zamiast posłusznie znosić razy, jak to na nowcjusza przystało, podniósł na mnie rękę, bynajmniej nie po to, by urbi et forii udzielić, a teraz pretencje?
Prosta konsekwencja zdziczenia obyczajów u młodzieży. |
Cóż, niektórzy odwiedzają ten wątek raz na jakiś czas....
A tak dla przykładu możemy zjeść kogoś starszego... kogoś bardzo starego... kogoś żylastego i pomarszczonego
Elam! Zaraz będzie zielony kefir!!!
gorat - 21 Kwietnia 2006, 22:01
(Lu wzlatuje jak kamień uniesiona mocą)
Nie czuję jasnej strony, nie czuję...
(Spuszcza z kilkudziesięciu metrów)
Szukam uczniów dalej...
Sasori - 21 Kwietnia 2006, 22:33
Szukając nowych uczniów zielony karzeł spojrzał w lustro i ku swojemu bezgranicznemu zaskoczeniu zorientował się, że zmarchy na jego czole układają się w obraz faceta siedzącego na całkiem wygodnej (prawdopodobnie szwedzkiej) kanapie. Konsternacja zielonego karła była tak obezwładniająca i trwała na tyle długo, że miałem wystarczająco dużo czasu, by dźgnąć drania mą hartowaną w ognisku dzidą.
- El grino insignificante toro, aiii carrrramba!
Dunadan - 22 Kwietnia 2006, 10:11
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu nowy ale nie wiem czemu przy moim avatarze widnieje liczba powyżej tysiąca jeśli chodzi o posty... jakiś błąd widocznie... hmmm... chyba... chyba że... choroba, jakieś deja vu, czy co? zupełnie jakbym tu już kiedyś był... no nie ważne - niech ktoś mnie zbije witajcie z powrotem!
Rodion - 22 Kwietnia 2006, 10:15
Hej Dun! Co taki nie dopieszczony jestes?
Dunadan - 22 Kwietnia 2006, 10:20
No bo przez dwa tygodnie nikt z was mnie ne pieścił stęstkniłem się...
Indy - 22 Kwietnia 2006, 10:40
Łaaa.. sorry za te posty ale coś nie chiały mi się wysłać i tak czekałem, czekałem i własnie trzy razy kliknełem wyślij i się trochę sklonowałem
Godzilla - 22 Kwietnia 2006, 12:22
Ja też tak miałam, że mi się posty rozmnożyły, jak sieć zwisła. Chyba najlepiej jest nie wysyłać w panice tego samego parę razy, tylko skopiować do Worda, przeczekać i wrócić na forum, i sprawdzić czy doszło.
Iscariote - 22 Kwietnia 2006, 16:18
Wystarczy wyłączyć okno przeglądarki i wejść na forum raz jeszcze jak za długo się wysyła.
Jak właczam to post już jest
Witaj Dunadanie...Dzisiaj przyszedł nowy i juz 1100 postów.. ale żeś naspamował
Tengrom - 22 Kwietnia 2006, 16:21
do takiego działania trza mieć stalowe nerwy. Wklejać kopiować czekać na wojnie jak tu od każdego słowa i każdej sekundy zależy przyszłość imperium ....
Hauer - 22 Kwietnia 2006, 16:51
Imperium nie ma przyszłości
|
|
|