To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

ilcattivo13 - 3 Sierpnia 2012, 14:17

wiedziałem, że się chłopak wyrobi :D
ilcattivo13 - 18 Sierpnia 2012, 14:28

Bullet to the head. "Niezniszczalni 2" dopiero co weszli do kin, a już na widoku jest kolejne "kino radosnej rozpierduchy" ze Sly'em w roli głównej :D
Matrim - 18 Sierpnia 2012, 21:24

A gdzieś przewijał się też zwiastun nowego filmu Arniego. O, tutaj jest - The Last Stand.

Ale z porównania mi wychodzi, że Sly trzyma się lepiej. Chociaż, ilcattivo13, nie boisz się Onana w tym filmie? ;P:

ilcattivo13 - 18 Sierpnia 2012, 21:56

Nawet on nie zdoła zepsuć czegoś, w czym pojawią się także Sly, Slater, Akinnuoye-Agbaje i Sung Kang :D No i przeca wiadomo, że na koniec Sly go załatwi na cacy i bez smarowidła :mrgreen:

Edit:
A co do Arniego - to mam wrażenie, że się Clintem sugerował. Ino nie wiem, czy mu wyjdzie coś na miarę "Bez przebaczenia" :roll:

Agi - 18 Sierpnia 2012, 23:50

ilcattivo13 napisał/a
A co do Arniego - to mam wrażenie, że się Clintem sugerował. Ino nie wiem, czy mu wyjdzie coś na miarę Bez przebaczenia :roll:

Obawiam się, że nie wyjdzie.

ilcattivo13 - 19 Sierpnia 2012, 01:33

ciii, Arni jeszcze tego nie wie :wink:
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 22:59

Marvel Studios ogłosili, że Joss Whedon napisze scenariusz i wyreżyseruje "Avengers 2". Premiera w 2015 roku.

Hłe, dobra i zła wiadomość w jednym poście :wink:

Matrim - 20 Sierpnia 2012, 23:14

ilcattivo13 napisał/a
A co do Arniego - to mam wrażenie, że się Clintem sugerował. Ino nie wiem, czy mu wyjdzie coś na miarę Bez przebaczenia :roll:

Ale skąd takie porównanie? Ani nie reżyseruje, ani nie napisał, ani nawet nie gra ;) Po prostu jest :)

ilcattivo13 - 21 Sierpnia 2012, 09:46

no to miałem mylne wrażenie :)
Dunadan - 21 Sierpnia 2012, 19:56

ilcattivo13, ale zła wiadomość?... MArvel bierze się ostro do dzieła, cała franczyza ma się nieźle rozwinąć - filmy kinowe, seriali i wiecej - wszystko ma przygotować do Avengers 2 - będzie fajnie :)
ilcattivo13 - 21 Sierpnia 2012, 20:11

ale czekać trzeba prawie trzy lata, Dunadan, prawie trzy lata :wink:
Iscariote - 21 Sierpnia 2012, 20:58

Trzy lata na dopieszczenie superbohaterskiego arcydzieła :) Oczekiwania będą baaaaaaardzo wysokie.
ilcattivo13 - 21 Sierpnia 2012, 21:13

Ać tam, mnie by pół roku wystarczyło. I to wliczając w to rekonwalescencję i rehabilitację kolana RDJ ;P:
Dunadan - 21 Sierpnia 2012, 21:58

Silent Hill: Revelations
http://www.youtube.com/watch?v=KMWrZmD0AN4 - chyba się załamę :( "this hallowen" no WTF!? co oni robią z arcydziełem horroru idę pochlipać :cry:

Nawet ku...rna Yamaoki nie było tylko jakieś dudniące g*wno :evil:

ilcattivo13 - 21 Sierpnia 2012, 22:02

przynajmniej będzie w 3D :twisted:
Dunadan - 21 Sierpnia 2012, 22:05

ilcattivo13, oby twórców nawiedził Piramidogłowy :evil: :twisted: chyba pogram w SH3, bo najwyraźniej będzie postać na kształt Heather

Kurde, a pierwsza część dawałą tyle nadziei, naprawdę świetnie ją zrobili, tyle tam było symboliki i w ogóle. Jak w SH. a tu zapowiada się kupa. Miałęm nadzieję, że jeśli będzie kontunuacja to zrobią coś na kształt SH2... ehh...

Dunadan - 21 Sierpnia 2012, 22:20

Kurde, jest nawet inny scenarzysta, do poprzedniego filmu scenariusz napisał Roger Avary (m.in. Pulp Fiction, Resevoir Dogs) ale poszedł do więzienia i nie mógł skończyć dzieła... kupa będzie coś czuję, why, why, why...
ilcattivo13 - 22 Sierpnia 2012, 02:57

ale przynajmniej będzie w 3D ;P:
Dunadan - 22 Sierpnia 2012, 06:40

ilcattivo13, przez chwilę myślałem, że jakis mod mi posty usunął, potem ze mam deja vu. Teraz mam wrażenie że chcesz mnie wkurzyć ;P: humor poprawię sobie jak wrócę z tatr i zainstaluję SH3...
ilcattivo13 - 22 Sierpnia 2012, 13:39

w 3D? :mrgreen:
ilcattivo13 - 23 Sierpnia 2012, 21:33

Lawless - Tom Hardy i Gary Oldman w czasach prohibicji :) Znaczy, nie oglądać przed trzynastą ;P:
Dunadan - 1 Wrzeœśnia 2012, 12:42

Nie wierzę własnym uszom - będzie film Metal Gear Solid:
http://www.youtube.com/watch?v=AS4t6hZpJJM

Jeśli to jest prawda... :shock: w dodatku Mass Effect :!: będzie jazda ;] w dodatku według: http://metalgear.wikia.co...olid_%28film%29 film ma powstać przy współpracy z Kojima Productions więc... :twisted:

ilcattivo13 - 2 Wrzeœśnia 2012, 20:40

Seven psychopaths :lol:
Dunadan - 3 Wrzeœśnia 2012, 07:51

ilcattivo13, niezła obsada ;) zapowiada się fajny film.

A nikomu serce bardziej nie zabiło na wieść o ekranizacji tak ciekawych gier?...

Matrim - 3 Wrzeœśnia 2012, 08:35

Dunadan, Mass Effect mnie ciekawi, może wyjść fajna gwiezdnowojenna rozpierducha. Ale MGS chyba wolę w tym dłuższym wydaniu growym :) Jak widać na wrzuconym przez Ciebie zwiastunie w wątku obok, filmowi nie ustępuje.
Dunadan - 3 Wrzeœśnia 2012, 08:40

Matrim, tak, na Machinimie się nawet śmieją, że robią film MGS... tak jakby już filmem nie było.
Mass Effect też było dość mocno filmowe... tak czy inaczej zapowiada się ciekawie, a ponieważ za te filmy bierze się facet od ostatnich Marvelowych filmów to, mam nadzieję że można oczekiwać czegoś niezłego, a przynajmniej wiernego grom - bo takiej ekranizacji chyba jeszcze nie było.

Matrim - 3 Wrzeœśnia 2012, 08:50

Dunadan napisał/a
Mass Effect też było dość mocno filmowe

Ale ma również ogromne uniwersum, gotowe do wykorzystania. I nawet jeśli Shepard i spółka tylko przewiną się w tle, to i tak jest miejsce na kolejną massywną historię. A MGS bez Snake'a, to byłoby chyba zbyt wielkie rozczarowanie :) Chyba że Kojima ma całą szufladę pełną równie barwnych postaci ;)

Dunadan - 3 Wrzeœśnia 2012, 08:53

Matrim napisał/a
I nawet jeśli Shepard i spółka tylko przewiną się w tle

Słyszałem ploty że ma się zacząć od początku. Od odkrycia artefaktów Protean na Marsie i wojnie polsko... tfu! ziemsko-turiańskiej.
Matrim napisał/a
A MGS bez Snake'a

Ale czemu niby bez Snake'a?... Mnie się wydaje że nie ma co kombinować. Są już rewelacyjne scenariusze, napisane w "filmowy" sposób... i to na nich się głównie oprę. Kojima to świetny scenarzysta a będą z nim współpracować.

Matrim - 3 Wrzeœśnia 2012, 08:56

Dunadan napisał/a
Słyszałem ploty że ma się zacząć od początku.

Zapowiada się dłuuuga seria filmów :) Ale trzymam kciuki, gwiezdne rozpierduchy fajne są. Co mi przypomina, że muszę w końcu zagrać w ME3 :)

Dunadan napisał/a
Ale czemu niby bez Snake'a?

No właśnie nie ma MGS bez Snake'a. Więc w filmie być musi. Więc po co robić film, skoro można grę? ;) Dłuższa, ciekawsza, barwniejsza, z tymi półgodzinnymi przerywnikami...

Dunadan - 3 Wrzeœśnia 2012, 09:01

Matrim napisał/a
Więc po co robić film, skoro można grę?

Bo można więcej zarobić? ;) Kojima w świecie gier uzyskał wszystko (jest bogiem), na jego miejscu chętnie bym się zmierzył z bardziej klasycznym medium ;]
Matrim napisał/a
w końcu zagrać w ME3

Nie napalaj się. Nie żebym się rozczarował... no ok, trochę się rozczarowałem. Tragedii nie ma ale mogli to lepiej posklejać, cóż... (i nie mam na myśli tak znienawidzonej przez wszystkich samej końcówki)

Partner forum