Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
merula - 6 Października 2006, 12:51
no niestety
i znikąd szansy na gospodarza, a nie polityka
NURS - 6 Października 2006, 12:58
Lepper wraca do rządu. Albo to był Monty Python, bo mieli go znou puszczac...
Czarny - 6 Października 2006, 13:10
Monty leci w środy o 22 na TV4 - to tak gwoli informacji
merula - 6 Października 2006, 15:50
A Giertych za Super Negocjatora robi
NURS - 6 Października 2006, 15:51
Ale to niczym sie nie różniło od tych skeczy Cleesa z rozmowami w studio, przyznasz
Poziom absurdu został utrzymany.
dareko - 6 Października 2006, 16:02
Lukaszenko to naprawde ma tupet! I dar zaskakiwania, teraz Rosje straszy zachodem, Polakami miedzy innymi.
http://wiadomosci.gazeta....00,3666997.html
Gustaw G.Garuga - 6 Października 2006, 21:42
Miałem problem, na kogo głosować w wyborach samorządowych, ale przekonały mnie dzisiejsze Fakty TVN i występująca w nich starsza pani o mocnym głosie (niestety, bez twarzy). Otóż nie kto inny, tylko LPR to "superpartia", a kto uważa inaczej, to "k****"
NURS - 6 Października 2006, 22:33
nawiasem mówiąc (ja tam wolę ustami) Prezymier dzisiaj błysnął podnosząc kołderkę władzy. Ma kandydata na Balcerka, choć ponoc to brat może bgo mieć
ale lepsiejsze jest co innego. dopiero co zagrzmiał gromowładny w stoczni, ze juz nigdy nie zagada do samoobrońców atu taka niespodziewajka. Obstawiamy, czy bedzie wolał wyjść na kłamcę, czy nie?
GAndrel - 6 Października 2006, 23:25
Prezymier w stoczni nie powiedział, że nie będzie rozmawiał z Samoobroną. Powiedział: "Nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji". A kto ma marną reputację to już zależy od interpretacji.
NURS - 6 Października 2006, 23:29
Wiem, sam ripostowałem, że z ni,m nikt nie bedzie gadał, ale wiemu dobrze, o kim mowa. Kuchciński dzisiaj pokazał, jak to wygląda
Ale to bedzie super duper fiutmeństwo, jak zgodzi sie na tę wersję koalicji Dla wielu zostanie pip polityki.
Fidel-F2 - 7 Października 2006, 05:41
A Lepper robi wszystkich w bambuko jak chce
dareko - 7 Października 2006, 07:01
Fidel-F2, mam dokladnie takie samo zdanie
Nie lubie Leppera, to nawet malo powiedziane, ze nei lubie. Ale ten facet, z kart na 3 piki potrafi zrobic szleba bez atu. Jest dobry, nie ma co kryc.
NURS - 7 Października 2006, 09:25
Wczoraj w tylewizorku zobaczylem znajomą twarz, takie pocieszne, stare, okularzaste i łyse ryło. Po chwili przypomniałem sobie, ze to pan przecznik PO (ale nie PO). Kochanowski, panie kochanku. I tak mi sie też przypomniało, że o gościu nic nie było słychać od wybrania, dziala, nie dziala? Dobrze to czy nie dobrze?
dareko - 7 Października 2006, 09:28
A to nie on przypadkiem Giertycha po trybunalach ciaga? Ze roma-matura z konstytucyja niezgadna jest?
NURS - 7 Października 2006, 09:30
A nie weim, dlatego pytam, bo nie widzialem zadnych oznak aktywnosci tego pana, poprzednicy jakoś tam po ekranach i gazetach sie szlajali.
dareko - 7 Października 2006, 09:37
cos tam jednak czasem robi, z przyzwoitosci chyba
http://www.rzeczpospolita...j/kraj_a_3.html
NURS - 7 Października 2006, 10:01
pytam, bo straszne rzeczy o nim gadali, jak ruszal, a potem jakos zniknął z pola widzenia.
GAndrel - 7 Października 2006, 10:23
Czasami jeszcze bywa w mediach. Ostatnio jak już wsponiano ciąga Giertycha po TK. A przedostatnio pisza o nim głównie wtedy, gdy wycofuje z TK sprawy złożone tam przez poprzednika.
Ziuta - 7 Października 2006, 11:12
Panowie! Powstrzymajcie śmiechy hihy! Jak podaje Onet, w Warszawie "Praca Zdrowie Ekologia" zapowiedziało protest przeciwko "zawłaszczeniu władzy w Polsce przez eurosyjonistów i klerykofaszystów".
Nie wiem, ale dla mnie to coś z pogranicza kontaktu z Czystą Formą
GAndrel - 7 Października 2006, 11:30
I jest pierwsza afera związana z manifestacjami. Marsz białej róży ma niską ferkwencję, za którą odpowiedzialny jest stan polskich dróg. I już wiadomo dlaczego mamy tak mało autostrad. To na pewno jest sprawka Układu.
NURS - 7 Października 2006, 14:24
Co ty, własnie Giertych powiedział, że przed NBP było z 11 tyś. ligusów
Będzie aferka zaraz, bo i PiS grzmi, że jest go więcej a TV kłamie
GAndrel - 7 Października 2006, 14:52
Dla LPRu policja ucina w takim razie jedno zero.
A dla PiSu nie wiadomo ile ucina bo policja podaje, że wiecujących jest 4 tys. a PiS podaje, że jest ich kilka tysięcy. Te kilka to może być przecież 4. ;) Czyli to zaniżanie to jakaś megakreacja PiSowska.
NURS - 7 Października 2006, 17:13
wyniki na teraz PO 11 do 20
PiS - 8 do 15
LPR 2 - 11
Wygrał Romek!
IMHO-tep - 7 Października 2006, 18:58
Przypominało mi to IMHO konkurs piekności, wszyscy puszyli piórka a miasto ich olało kompletnie. I chyba słusznie.
ihan - 8 Października 2006, 11:25
Od dawna to podejrzewałam, ale teraz już jestem pewna: nie jestem uczciwym Polakiem. Program rządu nie jest moim programem.
NURS - 8 Października 2006, 12:08
Nie martw się, zawsze możesz cieszyć się towarzystwem wykształciuchów.
hjeniu - 8 Października 2006, 12:31
a jak się postarasz może zostaniesz łże-elitą
merula - 8 Października 2006, 20:04
Ale niestety moze sie okazać że jesteś zomowcem, a tu już nie będzie takie fajne
hjeniu - 8 Października 2006, 20:06
Albo warchołem
NURS - 8 Października 2006, 21:19
Jeden jest warchoł tej ziemi!
|
|
|