Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
nimfa bagienna - 8 Kwietnia 2006, 16:44
Ale czemu z bagna
Bom nimfa bagienna
elam - 8 Kwietnia 2006, 16:55
witaj, nimfo!
ja cie bic nie bede...
tylko umyje porzadnie...
mad - 8 Kwietnia 2006, 19:06
Cześć nimfo! Nie przejmuj się, żeś bagienna - bagno u nas i tak wszędzie wokoło.
Co by Ci tu zaaplikować na powitanie? Może osuszenie bagien i wybudowanie na Twoich mokradłach supermarketu? Zwiędłabyś i uschła od dyskomfortu duchowego.
LasVegas - 9 Kwietnia 2006, 21:28
Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich milosnikow Fantastyki
LasVegas
Aga - 9 Kwietnia 2006, 21:30
No, nareszcie! Fresz mit! To rzekłszy, Aga wyciągnęła widły, ujęła je w dłoń i poszła sobie zrobić durszlak z nowego. Jak w tym kawale o ludożercach.
LasVegas - 9 Kwietnia 2006, 21:47
Jak ten kawal o ludozercach sie zakonczyl??:P Co sie z nowym stalo, czy zdolal uniknac losu durszlaka.... o tym i innych wydarzeniach dowiecie sie z kolejnego odcinka programu "z kamera wsrod zwierzat"
Pako - 10 Kwietnia 2006, 14:15
Hehe... durszlaka tu nikt nie uniknął. Trzeba w końcu jakoś odcedzić resztki ciała od krwi i osocza To ja młotkiem pomogę w odcedzaniu
LasVegas - 10 Kwietnia 2006, 19:15
OMG, tu zeczywiscie bija Run for your Life !!!!
Ale nie, ja twardy jestem....wszystko zniose.....nawet odcedzanie mlotkiem resztek ciala od krwi i osocza
Jak to przetrwam to sam w przyszloscie bede odcedzal
Iscariote - 10 Kwietnia 2006, 19:20
Najpierw się dorób avataru mój drogi
A póki co to radzę ci Cytat | Run for your Life !!!! |
Sweetwitch - 10 Kwietnia 2006, 19:20
A jak sie przywitam zanim cos napisze to tez bedziecie bic, gryzc, palce w stawach wylamywac?
Jezeli tak to uwazajcie - z prawdziwa wiedzma zadzieracie
Rafał - 10 Kwietnia 2006, 19:24
Wiedźma? Jeszcze jedna? Cieszę się bardzo i witaj w naszych niskich progach, niskich, mówiłem, gdzie głowę zadziera ... Rodion z odkurzaczem będzie musiał portal z tych płynów mózgowo-rdzeniowych oczyszczać ... hm, delikatne coś ostatnio wiedźmy się trafiają, jak tam je takie słabe w świat wypuszczają?
LasVegas - 10 Kwietnia 2006, 19:25
Witaj!
Cytat | Jezeli tak to uwazajcie - z prawdziwa wiedzma zadzieracie |
Ale powialo groza.
HA! Juz niejestem najnowszy.....jest nowe Fresz Mit to pwiedziawszy LasVegas wzial kijek i zaczal go strugac...
EDIT: Zle mi cytat wyszedl
Rodion - 10 Kwietnia 2006, 19:29
Znowu bajzlu narobili!
Koniec! Nie sprzątam!
Macie wiazke chrustu, i spalcie te resztki. Można dorzucić tych manuskryptow co przez sito nursowe nie przeszły. Będzie ładny stosik!
Aga - 10 Kwietnia 2006, 19:37
Aga rzuca zapałkę i jest jak za starych, dobrych czasów. Wiedźma płonie na stosie
Pako - 10 Kwietnia 2006, 19:44
A las vegas płonie światłami. Bić cię będziemy, kochaniutki, dopóki nie dorobisz się avatara, a do tego to pisać trzeba, byle mądrze, bo możesz niedoczekać
nimfa bagienna - 10 Kwietnia 2006, 19:58
Czuję się pominięta, niedoceniona i niedowartościowana. Nikt mnie nie bił, nie tłukł, nie kopał i nie okładał pejczykiem. Skończyło się na obiecankach cacankach i ogólnym pokrzykiwaniu.
A taką nadzieję miałam...
<odchodzi płacząc cicho i ciągnąc za nogę ulubionego misia pocieszyciela>
Iscariote - 10 Kwietnia 2006, 20:02
Nalge Iscariote przydeptuje misia. Nimfa nie poddaje się i ciągnie dalej. Głowa odlatuje gdzieś w krzaczki.
-Nie czepiac się proszę bo Malachiasza naślę
Pako - 10 Kwietnia 2006, 20:05
Nie bił nikt? Toż elam kazała ci się myć nawet Po takim czymś nikt nie śmiałby bić dalej.. prosta litość...
Ale skoro prosisz... gdzieś mi sie tu krzesło poniewierało... no.. gdzie ono? Gdzie ono się podz.. acha, siedzę na nim... no to tym oto krzesłem zaraz uderzę cię w potylicę, co powinno spowodować jeśli nie zgon, to przynajmniej wstrząs mózgu i czasową utratę przyotmsności, podczas której będziemy cię dalej bili i robili inne rzeczy, o których pisac nie wypada
Starczy?
nimfa bagienna - 10 Kwietnia 2006, 20:12
No cóż, skoro więcej się nie da... dzięki i za to.
Czasem trzeba przyjąć plan minimum.
Pako - 10 Kwietnia 2006, 20:17
A ty byś pejczkiem chciała, tak? Batożkiem potraktować? Przywiązać do łóżka i okładać biczem? Kajdanki załatwić i zakuć i wyrzucić kluczyk?
A może jeszcze rozebrać najpierw, żeby cała prawda wyszła an jaw, co? A może jeszcze najperw pobić?
Nie... nie mogę
Rodion - 10 Kwietnia 2006, 20:19
Nimfa, a zozjechanie czolgiem, takim Pz VI, zalatwi sprawę?
LasVegas - 10 Kwietnia 2006, 20:19
To da sie zrobic
Nom z tym mogal byc klopoty... no ale jak mawial moj dziadek: niema rzeki ktorej niemozna by przeplynac, czy tam gory na ktoreby niemozna bylo sie wspiac.....zaraz, a moze to wujek tak mowil..... kto to mogl mowic....
Drapiac sie po glowie LasVegas opuscil pokuj i udal sie w poszukiwanie cichego miejsca w ktorym moglb sie spokojnie zastanowic ktory z czlonkow rodziny wypowiadal te slowa.
Iscariote - 10 Kwietnia 2006, 20:20
Malakiasz
jest zmęczony więc dziś nie ma ochoty na zabawę
nimfa bagienna - 10 Kwietnia 2006, 20:21
Masz interesujące fantazje, Pako, doprawdy.
Ale pozostawmy jeszcze jakieś niedomówienia.
Względem czołgu - Rodion, kilkaset metrów ode mnie jest złomowisko czołgów (naprawdę), więc już mi spowszedniały.
Teraz czuję się godnie powitana! No!
Pako - 10 Kwietnia 2006, 20:23
No.. w końcu... kobiecie dogodzić
A to były z pewnością twoje fantazje, bo moje rozwiązania cię nie zadowalały .
Myrtille - 10 Kwietnia 2006, 23:12
Myrtille wyciąga swoją piłę mechaniczną,trochę zakurzoną,bo dawno nie uzywana
Łapie dziewczyne,a żeby czasem nie uciekła.I zaczyna ciąć,piła gładko wchodzi w brzuszek,krew chlapie wszystko wkoło,kałuża krwi robi się coraz większa,a trzewia latają po lokalu,aż przystroiły ładnie żyrandol
Witaj nimfo bagienna!!!
Michap - 11 Kwietnia 2006, 12:25
Jezusmaria, strach się tu pokazywać! Przemoc na każdym kroku i te flaki latające po lokalu brrrr! Nie ma co, niedługo pojawi się tu Ewa Drzyzga, żeby zrobić program o przemocy w internecie. Będzie miała temet na tokszoł taki, że przebije nawet Majewskiego...
Jako miłośnik TVN, już zacieram ręce i witam nieśmiało wszystkich bijących brutali...
Rafał - 11 Kwietnia 2006, 12:31
Jaki strach, jaki strach? Pełna kultura i wersalskie rewerencje, tutaj się kroi srebrnymi nożykami. O! Elam! pochudłaś coś ... naści ... żeberko? czy udko? Co kroimy? Czy może kefir z kot, tfu Michapa dla Lu? Tylko co będzie robiło za ogon? (drapię się po łysinie) coś się wymyśli. Na razie pozwolisz, że podgrzeję atmosferę palnikiem acetylenowym.
Rodion - 11 Kwietnia 2006, 12:37
Michap, my nie damy sie straszyć TVN'em i lapac na takie prowokacje.
To co z Ciebie zostanie wepakujemy do beczki po kapuście, zabetonujemy i zatopimy w morzu. A dokumentacja dotyczaca tego zdarzenia zostanie komisyjnie spalona,zmielona i skonsumowana.
Pako - 11 Kwietnia 2006, 12:47
O... Michap.... wiesz jak boli scięty paznokieć? Ja właśnie drugi raz poznaję..
A Tobie wszystkie zetnę
|
|
|