Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
Dunadan - 3 Kwietnia 2012, 14:47
Azirafal napisał/a | O ile czasem uda im się to dobrze |
I Batman. I Hellboy. I Ironman... czasem?
Matrim napisał/a | A film... Nie wygląda źle, moim zdaniem. |
Podeślij mi info na priva gdzie mogę obejrzeć FILM a nie trailer a trailer zawsze dobrze wygląda...
Matrim - 3 Kwietnia 2012, 15:00
Dunadan - czepiacz
"Film źle się nie zapowiada" - bene?
Azirafal - 3 Kwietnia 2012, 15:01
Dunadan napisał/a | Azirafal napisał/a | O ile czasem uda im się to dobrze |
I Batman. I Hellboy. I Ironman... czasem? . |
Batman - tak, racja. Genialność, choć niekoniecznie pierwszy, ale już drugi - zdecydowanie.
Hellboy - jedynka była słaba, no, średnia. Dwójka była świetna (scena śpiewu Hellboy'a i Abe'a powinna przejść do klasyki pijackich śpiewów).
Ale Ironman? Serio? Nawet nie wspomnę o dwójce, ale nawet jedynka - it was fun, but no cigar. Już lepszy był Kapitan Ameryka I X-men: Pierwsza klasa.
Dobra, cichaj, bo mi psujesz moje wnioski i założenia zmuszając do analizy tego co powiedziałem. Jak można tak nisko upaść? ;P
Dunadan - 3 Kwietnia 2012, 15:05
Matrim napisał/a | Film źle się nie zapowiada - bene? |
Nie bene każdy film się świetnie zapowiada... a potem jest co najwyżej przeciętny... tak było z ostatnimi kilkoma filmami jakie widziałem.
Azirafal napisał/a | Ale Ironman? Serio? Nawet nie wspomnę o dwójce, ale nawet jedynka - it was fun |
Oczekiwałeś czegoś więcej? ja nie i nieźle się bawiłem. Film był jajcarsko-szpanerski i to mi się podobało, taka konwencja Fakt, dwójka już tak nie bawiła. Zobaczymy co pokażą Avengersi
Matrim - 3 Kwietnia 2012, 15:11
Dunadan, no to masz swoją bronią: nie pisałem, że zapowiada się świetnie, ale że "źle nie". Od "źle nie" nawet do "dobrze" jest jakiś tam kawałek nadziei
Azirafal napisał/a | Już lepszy był Kapitan Ameryka |
Serio? Iron Man miał luz, a Kapitan... No "największy amerykański bohater" zmusza do patetyczności
Dunadan - 3 Kwietnia 2012, 15:12
Matrim, Azirafal się chyba zgrywał... chyba...
Matrim - 3 Kwietnia 2012, 15:13
Dunadan, no nie wiem, w następnym zdaniu była Pierwsza klasa, a to dobry film
Dunadan - 3 Kwietnia 2012, 15:17
Matrim, bo to była zgrywa połowiczna ze zmyła? dla mnie Kapitan był strasznie nijaki... a First Class - miodzio... ale nie wiem jak można porównywać 1st Class z Iron Manem
Azirafal - 3 Kwietnia 2012, 19:51
Dunadan napisał/a | Matrim, Azirafal się chyba zgrywał... chyba... |
First Class był najlepszym ze wszystkich spod znaku X-men (wiem że inne lata, bla bla, ale...). I tego filmu będę bronił zajadle. Iron Man bronił się praktycznie tylko świetnym Robertem Downey'em Jr., co było do przewidzenia. Jakoś Bridges mi się pojawił i nic wielkiego do zagrania to on nie miał, i tyle.
A Capitan Ameryka? Serio, o dziwo. Był ok. Parę akcji mi się w nim podobało, parę tekstów (tak, były tam nawet i inteligentne dialogi nie tylko pierdoły), fajny klimat trzymało. Był ok.
To z Avengersów jeszcze Thor - kupa straszliwa, ale *beep* Loki
I Hulk - ale tu mówimy tylko o drugim podejściu, i ono było bardzo fajne. Jestem praktycznie fanbojem Edwarda Nortona i uwielbiam Tima Rotha, więc ich "pojedynek" (a także i pojedynki) na ekranie był mniodzio
ilcattivo13 - 3 Kwietnia 2012, 20:38
Cztery trailery "Dark Shadows" Tima Burtona:
1
2
3
4
Już zacieram łapki
Azirafal - 3 Kwietnia 2012, 21:01
"- Are you stoned?
- They tried stoning me once. Didn't work"
Czekam na to.
Matrim - 6 Kwietnia 2012, 20:19
Na tamto też. I na to też: Ted.
ilcattivo13 - 6 Kwietnia 2012, 21:02
najs, najs
Chal-Chenet - 11 Kwietnia 2012, 13:08
Interesujący zwiastun nowego Titanica.
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Nitj'sefni - 11 Kwietnia 2012, 17:15
"And Michael Bay"
Na Teda i Dark Shadows już czekam. Zapowiadają się znakomicie.
ilcattivo13 - 18 Kwietnia 2012, 23:17
Reżyser "Dead snow" (tego o zombie-nazistach atakujących współczesnych norweskich studentów na wycieczce w górach, czy jakoś tak), właśnie pisze scenariusz do ekranizacji komiksu "Afterburn". Ekranizacja ma być wierna, więc można liczyć na radosną rozpierduchę
ilcattivo13 - 4 Maj 2012, 15:17
Niezniszczalni 2
I'm back!
Lynx - 4 Maj 2012, 22:12
Oh yeah
ilcattivo13 - 6 Maj 2012, 20:11
Kolejne dwa wykopaliska z Gildii:
The Watch
A Fantastic Fear of Everything
Simon Pegg powoli, ale skutecznie pnie się w drabince moich ulubionych aktorów
zoofobia - 10 Maj 2012, 11:53
Prometheus oraz Babycall. Obydwa chyba z racji Noomi Rapace, strasznie mi się spodobała jako aktorka grając Lisbeth Salander.
ilcattivo13 - 11 Maj 2012, 20:52
The Campaign, czyli Will Ferrell oraz Zach Galifianakis w walce o stołek w kongresie
Edit: No i po tym trailerze już wiem, na co pójdę w poniedziałek do kina
Matrim - 11 Maj 2012, 23:34
Ooo, czyżby Mel wracał do formy i do tego co mu najlepiej wychodzi? Tylko dlaczego tam nie ma Rogera
W każdym razie zanotowane.
ilcattivo13 - 12 Maj 2012, 13:24
wygląda na to, że to może być równie fajny film jak "Payback" ("Godzina zemsty"), ale zweryfikuję to na kilka dni
Witchma - 16 Maj 2012, 20:59
Mam nadzieję, że Skyfall będzie choć w połowie tak dobry, jak obiecują
ilcattivo13 - 19 Maj 2012, 15:11
Nowy serial post-apo - Revolution Zapowiada się miodnie Tylko jakoś mi się za bardzo z czymś innym kojarzy
Farin - 19 Maj 2012, 15:54
ilcattivo13 napisał/a | Nowy serial post-apo - Revolution Zapowiada się miodnie Tylko jakoś mi się za bardzo z czymś innym kojarzy |
Nieźle się zapowiada. Oby nie wyszło z tak dobrze zapowiadającą się "Terra Nova"
Taselchof - 19 Maj 2012, 17:29
J.J. Abrams to ostatnio pewien przepis na zakalec i klapę.
Terra nova patrząc już po trailerach źle się zapowiadała.
ilcattivo13 - 19 Maj 2012, 22:44
Kraczecie. Post-apo bez zombiaków i kosmitów po prostu musi być dobre
Dunadan - 20 Maj 2012, 22:44
ilcattivo13 napisał/a | Nowy serial post-apo - Revolution |
Ta dżungla w w miastach po 15 latach i samolot spadający piono w dół nieco dziwnie wyglądają ale może byc ciekawe, faktycznie.
ilcattivo13 - 21 Maj 2012, 11:30
Dunadan - pooglądaj sobie "Katastrofy w przestworzach" na NGHD - samoloty potrafiły jeszcze dziwniej spadać Ale z tą "zielenią miejską" masz rację. Tyle, że to mi nic a nic nie przeszkadza
Nowy film z Billem Murray'em - Hyde Park on Hudson. Zapowiada się smakowicie Tylko czy dorówna "King's speech"...
|
|
|