To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Goldwin - 3 Kwietnia 2006, 02:48

Powoli drzwi otworzyły sie na ościerz lekko poskrzypując. Z ciemności, wraz z chłodnym wiatrem wpadającym do wnętrza, wkroczyła niewysoka krępa postać zakapturzonego mężczyzny. Podszedł do kominka i zrzucając kaptur rozejrzał się powoli.
Zerknął na przepiękne ozdoby ścienne, popatrzył ciekawie na żyrandol i westchnąwszy ciężko zrzucił płaszcz pokryty kurzem drogi.
- Coś widzę że nas coraz więcej - rzekł spoglądając na starych bywalców - ale dziś tylko gardło spłuczę czymś mocnym, kawał drogi za mną.
Popatrzył uważnie na barmana niepewnie wyglądającego zza szynkwasu.
- To co zawsze człeku, spirytu mi nalej, a spiesz się! Spragnionym!.
Ciężko opadł na ławę, topór nieodłączny oparł tuż obok aby mieć pod ręką. Uśmiechnął się do Myrtille.
- Witaj Pani! - wskazał ją barmanowi i warknął - Kielich przedniego wina a piorunem!
- A dla staruszków - popatrzył z uśmiechem na bywalców - co sobie życzą, ja stawiam na cześć mojego powrotu!
Splunął na ścierwo i oparłszy się o ścianę przymknął lekko oczy...

Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 09:06

Myrtille odwzajemniła uśmiech.Wstała i zaczeła iść w Jego stronę.
Stanęła obok Niego patrząc przed siebie
-A to nam niespodzianke sprawił,wracając.Co Pana skłoniło do powrotu Panie Goldwin?
-Czyżby Pan za nami zatęsknił?
Nie czekając na odpowiedź,odeszła w stronę swojej ławy.Usiadła i zaczełą sączyć trunek

elam - 3 Kwietnia 2006, 11:32

- Obciąłbym ci głowę razem z brodą, mości krasnoludzie, gdyby nieco wyżej sterczała nad ziemią - rzekł Eomer
mawete - 4 Kwietnia 2006, 09:00

A ja witam tych których jeszcze nie witałem... :mrgreen:
Robert MW - 5 Kwietnia 2006, 21:54

Dobra, teraz ja. Zgodnie z prośbą kolezanki Agi wpadam tu, żeby się przywitać.
Więc witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie. :D I żeby było jasne, najpierw przejrzałem na wyrywki poprzednie posty, policzyłem walające się ciała, urwane kończyny i z grubsza ilość ofiar na stronę i podjąłem pewne środki. Napisałem testament, pożegnałem się z żoną i dzieckiem, wykupiłem polisę na życie i teraz siedząc pod biurkiem w kasku mojego dziadka nieśmiało naciskam WYŚLIJ.

elam - 5 Kwietnia 2006, 21:58

witaj!
dobrze, ze sie zabezpieczyles. a jaki procent posiadanych dobr zapisales na rzecz rozwoju tego forum?? :twisted:
powitalne obicie bedzie odwrotnie proporcjonalne do sumy.

bo trzeba remont w karczmie "pod zdechlym smokiem" zrobic, wiesz, po tym, jak Rodion tam sprzata...

Aga - 5 Kwietnia 2006, 22:13

Kask nic nie pomoże. Jestem dzisiaj w bojowym nastroju. Więcej u mnie z Walkirii niż z rusałki. Więc nie będzie lekko. Na początek bierzemy ostry nóż. I pod żeberka. Jeden raz, drugi, trzeci... Jak w musicalu "Chicago" (Kobieta tłumaczy, dlaczego zabiła swojego faceta i jak to zrobiła: "Przypadkiem nadział się na mój nóż... Dziesięć razy") :mrgreen: I jeszcze po gardziołku. Reszta jest milczeniem.
R.I.P.

Robert MW - 5 Kwietnia 2006, 22:29

To znowu ja. Nadal siedzę pod biurkiem, zapomniałem, że stąd nie widzę monitora. Jest tam ktoś? :mrgreen:
Myrtille - 5 Kwietnia 2006, 23:24

Ja dzisiaj nie bije,mam dobre serduszko :mrgreen:
Witaj Robweg!
Miło że z nami Jesteś.

Robert MW - 5 Kwietnia 2006, 23:54

Uff. Dobra, wyłażę, powoli, trochę zdrętwiałem. Czytam. Odpowiadam Gremlinkowi - obie nerki, trzustkę i lewe płuco wszystko w b. dobrym stanie. Na widok Agi z nożem robię tak :shock: i koniec pieśni. :cry: Myrtille - dzięki za dobre serce :) I dobranoc wszystkim :D
fonsztyk - 6 Kwietnia 2006, 00:02

Nie tak szybko! W ramach przywitania posiedzisz tu do rana i przeczytasz wszystkie posty. Dwa razy!

Owija go łańcuchem do krzesła wkładając zapałki pod powieki w rękę wpycha myszkę i klepie żelazną rękawicą po plecach aż nerki dudnią.

-witaj chłopie!

Pako - 6 Kwietnia 2006, 11:48

Dzień doberek wszystkim, których nie witałem, a sporo tu pewnie takich :)
Czasu nie ma, żeby czytac wszystko :)

Rodion - 7 Kwietnia 2006, 10:48

Witam nie powitanych. Niech wam ziemia lekką bedzie! :mrgreen:

Ale gdyby nie nasze Mlode Lwice :D , to tylko wiatr by tu hulał!
I temat moznaby spokojnie zamknąc!

elam - 7 Kwietnia 2006, 11:06

no wlasnie, okazuje sie, ze kobiety musza stac na strazy porzadku...
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 11:08

To raczej wrodzona inklinacja do znencania sie nad bezbronnymi ofiarami! :mrgreen:
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:14

Bezbronne ofiary jakoś nas ostatnio chyłkiem-boczkiem omijają. Cierpię na niedosyt. Gdzie się podziali ci młodzi do witania? My im tu tak dobrze życzymy!
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 11:22

A dziwisz sie ze sie boja?
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:24

Oczywiście. Przecież ja jestem taka sympatyczna i łagodna. A Gremlinek ma słodkie oczki :mrgreen:
elam - 7 Kwietnia 2006, 11:25

Rodion, przyjrzyj sie awatarkom.
mozna bac sie ciebie. ale takiej slodkiej zieloniutkiej kartonowej godzilli?? albo futrzastego milusiego gremlinka? no wiesz...

Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:27

No no, wypraszam sobie. Jestem pluszowa. Pluszowa!
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 11:29

Ha! Pozory mogą mylic!
Ale nie straszmy nowych wiecej. :wink:
Do wszystkich ktorzy sie nie przywitali:
Nasze dziewczyny to naprawde miod z mlekiem! ( i benzyną ).

Słowik - 7 Kwietnia 2006, 11:32

Pendzyną z kremem :mrgreen:
elam - 7 Kwietnia 2006, 11:34

ups, godzillo, pseplasam... to dlatego, ze mi swiato tak na ekran pada, i zle widze awatarki, jak nie usiade prosto.. :)

no to my ich tym pluszem,
ten tego, uduszem...
:mrgreen:

Rafał - 7 Kwietnia 2006, 11:40

Ja tam bym się przestraszył Godzilli, bo co ona trzyma w łapce? Nie jest to aby puszka Mołotowa?
Godzilla - 7 Kwietnia 2006, 11:43

Napisane że Sprajt, ale zawartość to Tajemnica Służbowa.
elam - 7 Kwietnia 2006, 12:11

to specjalny forumowy sprajt powitalny :) jak sie napijesz, to sprajyujesz potem przez wszystkie topicki z predkoscia ponadswietlna :)
Angelus - 7 Kwietnia 2006, 13:18

A ja witam wszystkich i nikogo nie biję. :wink: No może czasem ugryzę jak zgłodnieję. :mrgreen: Z naturą sie nie wygra... :twisted:
nimfa bagienna - 8 Kwietnia 2006, 16:06

Kazali tu przyjść, to przyszłam.
Bijcie! 'Butem, knutem znęcaj się nad ciałem mem zepsutem!'
<powtórnie kłania się nóżką>

Pako - 8 Kwietnia 2006, 16:10

To pałką przez głowę i mieczem przez nóżkę. Smacznego pieski!
Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 16:21

Witam :mrgreen: To koleżanka tylko jedną nóżkę ma? (teraz już żadnej bo Pako ciachnął)
Ale czemu z bagna :shock:

Partner forum