Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
ilcattivo13 - 7 Lutego 2012, 22:07
Dunadan napisał/a | I czemu nikomu nie spodobała się Milla! |
nie podobają mi się filmowe laski, które mają mniejsze cycki niż ja
Dunadan napisał/a | Chętnie bym zobaczył w głównej roli Wolverina...tfu! Jackmana. |
a ja nie, bo to by nic nie zmieniło - obaj goście mają taki sam, komediowy, sposób grania. I jakość tej gry aktorskiej też jest podobna. Eeeee... niech już zostanie jak jest.
Dunadan - 8 Lutego 2012, 13:09
ilcattivo13 napisał/a | nie podobają mi się filmowe laski, które mają mniejsze cycki niż ja |
ilcattivo13 napisał/a | Eeeee... niech już zostanie jak jest. |
No OK, nie ma co oceniać zawczasu. Po prostu lubię Jackmana.
Matrim - 15 Lutego 2012, 12:36
Czy ktoś to widział? Holy Flying Circus, fragment 1 i Fragment 2 BBC nakręciła historię "Żywotu Briana"... Film filmem, ale jak oni dobrali aktorów
shenra - 15 Lutego 2012, 12:40
Faktycznie aktorzy są niemal ponadczasowi
Matrim - 15 Lutego 2012, 13:02
Monty Python jak Lenin - wiecznie żywy
Ilt - 15 Lutego 2012, 13:47
Abraham Lincoln, Łowca Wampirów.
Ale scenarzyści musieli zapić.
Matrim - 15 Lutego 2012, 13:51
Autor powieści zapił pierwszy
Adon - 18 Lutego 2012, 15:53
Monty Python and the Holy Grail 26 marca wreszcie na blu rayu! Nie mogę się doczekać.
Kruk Siwy - 20 Lutego 2012, 23:13
Ponoć Skolimowski pisze scenariusz do filmu "Dywizjon 303" Ma też reżyserować. Wstępny budżet ok. 30 mln złotych. Produkcja ma się zacząć w tym roku. Przewidywana premiera - 2013. Informacja z dziennika RMF FM.
Fidel-F2 - 20 Lutego 2012, 23:16
myślisz, że będą potrzebowali konnych statystów?
Kruk Siwy - 20 Lutego 2012, 23:30
Jak kręcił "Przygody Gerarda" czyli awantury nagłupszego pułkownika huzarów w armii napoleońskiej to pewnie potrzebował, przy dywizjonie 303 może potrzebować ochotników do skakania bez spadochronu.
Edit. Ale, ale warto zwrócić uwagę na to że film NIE BĘDZIE ROBIONY PRZEZ MISTRZA HOFFMANA. To rokuje pewne nadzieje.
Fidel-F2 - 20 Lutego 2012, 23:31
żaden koń nie wyskoczy bez spadochronu
Kruk Siwy - 20 Lutego 2012, 23:33
Wybacz, zrób edytę nie wiedziałem, że chodzi o końskich statystów. Ci zapewne się przydadzą gdy będą pokazywać niezwyciężony Wehrmacht niszczący Francję.
Fidel-F2 - 20 Lutego 2012, 23:40
ilcattivo13 - 20 Lutego 2012, 23:51
Fidel-F2 napisał/a | żaden koń nie wyskoczy bez spadochronu | wg. "Osobliwości...", krowa też
czterdziescidwa - 20 Lutego 2012, 23:52
Fidel-F2 napisał/a | żaden koń nie wyskoczy bez spadochronu |
Bo ma koński łeb. No ale zawsze można by go zrobić w konia.
... Może będą potrzebowali koni mechanicznych?
Iscariote - 28 Lutego 2012, 21:31
Odnośnie Prometeusza to nie wiem, czy ktoś wstawiał już zajwkę w formie viralnego bloga i przemowy jednego z bohaterów Prometeusza, Petera Weyland od Weyland Corporation znanej z Obcego.
Moim zdaniem całkiem niezła ta przemowa wykonana przez Guya Pearce'a:
http://blog.ted.com/TED2023/
Nitj'sefni - 2 Marca 2012, 20:23
Ot, taka ciekawostka. Movie: The Movie
ilcattivo13 - 12 Marca 2012, 16:41
Kolejny szort zmienia się w pełnometrażówkę - The Raven Reżyserem dlugiej wersji, będzie tworca krótkometrażówki - Ricardo de Montreuil.
Mało tego. Ten sam facet nakręci też dla dwudziestopierwszowiecznego <Razem, czy oddzielnie? A niech będzie, że oddzielnie. Albo razem, ale jakby co - to Matrim tak kazał> Foxa nową wersję Zorro. I będzie to Zorro mroczny i w klimatach post-apo
Edit
Matrim - 12 Marca 2012, 16:46
ilcattivo13 napisał/a | A niech będzie, że oddzielnie |
A jednak razem
ilcattivo13 - 12 Marca 2012, 16:49
może być
Dunadan - 2 Kwietnia 2012, 22:29
Jestem przerażony: http://www.youtube.com/watch?v=GljhR5rk5eY
I co, może niedługo Blade Runnera też nakręcą na nowo?...
Ziemniak - 2 Kwietnia 2012, 22:35
Żebyś się nie zdziwił. I koniecznie w czyde
Iscariote - 2 Kwietnia 2012, 22:56
Ale przecież to wygląda bardzo bardzo dobrze!
marekz - 2 Kwietnia 2012, 23:00
Że nie da się dorównać pierwotnej wersji Total Recall jestem całkowicie spokojny. Myślę nawet, że to będzie spektakularna porażka.
Natomiast BR to by faktycznie mogli spróbować zrobić bardziej po nowemu.
Fidel-F2 - 2 Kwietnia 2012, 23:18
Pierwotna wersja Total Recall była zwyczajnie słaba więc cokolwiek by nie zrobili, najprawdopodobniej będzie lepsze.
marekz napisał/a | Natomiast BR to by faktycznie mogli spróbować zrobić bardziej po nowemu. | ożesz, ku/rwa, ja pier/dolę
dzejes - 2 Kwietnia 2012, 23:31
marekz napisał/a | Że nie da się dorównać pierwotnej wersji Total Recall jestem całkowicie spokojny. |
Tak. Żeby dorównać musiałby się za to wziąć reżyser polskich komedii.
Dunadan - 3 Kwietnia 2012, 09:43
Fidel-F2 napisał/a | Pierwotna wersja Total Recall była zwyczajnie słaba więc cokolwiek by nie zrobili, najprawdopodobniej będzie lepsze.
marekz napisał/a | Natomiast BR to by faktycznie mogli spróbować zrobić bardziej po nowemu. | ożesz, ku/rwa, ja pier/dolę |
Chyba się muszę zgodzić, niemniej Total Recall to klasyk...
Matrim - 3 Kwietnia 2012, 09:51
Obstawiamy? Jessica, czy Kate - która będzie miała trzy cycki?
A film... Nie wygląda źle, moim zdaniem.
Azirafal - 3 Kwietnia 2012, 12:10
Wygląda jak standardowa ostatnimi czasy amerykańska papka sf. Efekty, strzelanina i kilka znanych (cycków?) twarzy. Od Blade Runnera niech się odtniutniają, bo to świetny film był. I kropka.
A TR? W sumie mogą sobie robić ponownie, ale serio... TR, TMNT, co i raz są jakieś przeróbki. A jak nie to ekranizacje kolejnych komiksów Marvela i gier komputerowych. O ile czasem uda im się to dobrze (świetny V jak Vendetta, bardzo dobre 300, genialny Watchmen), ale to nie powinno odciągać nas od podstawowego problemu - brak oryginalnych scenariuszy, brak ciekawych nowych filmów. Meh.
|
|
|