Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
NURS - 2 Października 2006, 08:10
I niech zwracają bucikowe
Sandman - 2 Października 2006, 08:27
W tej chwili tylko czekać jak PiSowcy wyjdą na barykady w walce PiS vs reszta świata bo ich paranoja dotycząca "układu" rośnie z dnia na dzień. Układ to, układ tamto, zagraża im jakiś układ. To wygląda jak polowanie na Wielką Stopę, ktoś gdzieś słyszał, ktoś gdzieś widział, groźne toto podobno.
NURS - 2 Października 2006, 08:49
no co ty, to my przecież
Ale faktycznie, może się tak zdarzyć, że uzywając Macierewicza będą dyskredytować przeciwników politycznych.
Sandman - 2 Października 2006, 09:31
Cytat | no co ty, to my przecież |
I to jest najgorsze, bo mam wrażenie, że mój własny rząd jest przeciw mnie i nie zawaha się przed niczym aby swoją władzę jeszcze bardziej umocnić, a mnie ubezwłasnowolnić.
NURS - 2 Października 2006, 09:35
I wszysto to po to,zebyś byl naprawdę wolny
Pamiętasz, zaprowadzimy pokój, choćby nie pozostał kamień na kamieniu
NURS - 2 Października 2006, 10:17
http://wiadomosci.onet.pl/1411648,11,item.html
nowa noc kryształowa?
hjeniu - 2 Października 2006, 12:01
A tam od razu Noc Kryształowa, policja będzie sprawdzać czy autokary są sprawne żeby demonstrantom nic się po drodze nie stało
Agi - 2 Października 2006, 18:57
...a kierowcom wszystkich "niesprawnych" zabierać dowody rejestracyjne i nakazywać zjazd na najbliższy parking. Ewentualnie mogą wzywać pomoc drogową celem odholowania pojazdu zagrażającemu bezpieczeństwu na drodze. Pasażerowie będą łaskawie zwolnieni i będą mogli autostopem wrócić do domu.
hjeniu - 2 Października 2006, 19:04
Wygląda na to że panowie K nauczyli się subtelności Chociaż może być tak, że będą ich wyciągać z autobusów i przepuszczać przez ścieżkę zdrowia - to by było bardziej w stylu IV RP
Vened - 2 Października 2006, 21:03
O, widze, że Wy jak zwyklo to samo A wybieracie się chociaz na demonstrację? Czy tylko czcza gadanina?
Agi - 2 Października 2006, 21:39
A w jakim celu chcesz to wiedzieć
hjeniu - 2 Października 2006, 21:42
Chyba pojadę rowerem
NURS - 2 Października 2006, 22:14
No i gosiewski wyjaśnił, jednak jesteśmy ZOMO
Agi - 2 Października 2006, 22:39
Czyli Zwykli Obywatele Mający Oczy (cycat za sms-em do Szkła)
NURS - 2 Października 2006, 22:44
Niewątpliwie, w odróżnieniu od Pieprzących i Szydzących
Vened - 3 Października 2006, 08:34
Agi55 napisał/a | A w jakim celu chcesz to wiedzieć |
No chcialbym wiedziec czy tylko narzekacie i nic nie robicie, czy jednak bierzecie sprawy w swoje rece. Od razu zaznaczam, ze nie mam nic przeciw demonstrowaniu, wrecz odwrotnie.
NURS - 3 Października 2006, 08:47
A ja może pojadę, tylko przydałby mi się transparent "Science Fiction wszystko to przewidziało, kupowałbyś, wiedziałbyś
Fidel-F2 - 4 Października 2006, 06:03
I tradycyjnie, w wczorajszym "Teraz MY" Kurski zrobił z siebie przepisowego idiotę. Na prawdę nie można legalnie uśpić tego gościa? Morozowskiemu puściły hamulce i wdał się w emocjonalną kłótnię z pajacem, chociaż ja na jego miejscu pewnie bym się nie kłócił tylko z miejsca walnął go pustakiem.
PiS robi nagonkę na TVN, nieudolnie. W artykule Gazety Polskiej, napisanym na szybko, walneli pierwsze zdjęcie jakie im google podsunęło po wstukaniu "Milan Subotić". Problem w tym, że to jakiś naukowiec z uniwerku w Belgradzie. Chłopaki nawet nie wiedzieli o kim piszą. Ech, dziennikarska uczciwość.
Edit: orto
Agi - 4 Października 2006, 07:21
Oglądałam to wczoraj. Mam podobne odczucia, jak przedpiśca.
Szkoda, że Morozowski nie wytrzymał nerwowo, obniżyło to trochę rangę jego wypowiedzi.
PIS goni w piętkę.
NURS - 4 Października 2006, 07:53
Niestety przez te kontrasty w rozmowach pomiedzy Kurskim a pozostałymi osobami wielbiciele PiS zyskali kolejny argument, że TVN to tuba PO. IMO MiS mogli zrobić z Kurskiego szmatę, zadając mu proste pytania, jak to, o dowody na to, że Subotić nadzorował program i czy to on zmusił Mojzesowicza do powiedzenia tego, co zarejestrowała kamera, a nie wdając się w słowne utarczki, to dziennikarzom nie przystoi (ale powiem szczerze, ja bym mu chyba sypnął z liścia na wizji . Za bardzo też nie rozumiem, czemu nikt tej miernocie nie przypomina przy każdej okazji wszystkich jego kłamstw, którymi m.in. w tym samym programie rozpętał burzę nie ponosząc żadnych konsekwencji politycznych. Praktycznie każde jego wejście było do ostrej kontry - nie chcą z nim występować? - coś strasznego, a co robi PiS z Niesiołem?
GAndrel - 4 Października 2006, 09:13
Niestety, ale PiS ma najsilniejszy z możliwych argument na to, że Kurski zawsze mówi prawdę. "Brak dowodów to dowód na to, że zostały one zniszczone". I argumentując w ten sposób można kłamać do woli.
NURS - 4 Października 2006, 11:08
a jednak PiS = PZPR, bedą wiece poparcia dla jedynie słusznej partii
Fidel-F2 - 4 Października 2006, 11:41
zaczynają w szkołach rozdawać transparenty?
NURS - 4 Października 2006, 11:43
W radio maryja na razie
dzejes - 4 Października 2006, 17:09
Budowa dróg, to wielkie zbiorowe przedsięwzięcie, które można traktować jako test, wedle którego można oceniać system społeczny. Jeżeli tego rodzaju przedsięwzięcia są wykonywane, to znaczy, że system wykazuje się efektywnością.
Ech, szkoda słów...
NURS - 4 Października 2006, 17:33
wiesz ile km autostrad bedzie wybudowanych w nastepnym roku?
hjeniu - 4 Października 2006, 17:38
No to u mnie w okolicy sytuacja wyraźnie się poprawiła, tuż przed wyborami, najwyższym wysiłkiem Wojewódzki Zarząd Dróg położył nową nawierzchnię na odcinku 500 m (Cała reszta drogi dalej wygląda jak trasa rajdu Paryź-Dakar)
dareko - 4 Października 2006, 17:41
Pustynie tam macie?
hjeniu - 4 Października 2006, 17:49
Nie, wyboje jak piaskowe wydmy
NURS - 4 Października 2006, 18:07
to pobierajcie opłatę klimatyczną za przejazd
|
|
|