Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...
Farin - 17 Stycznia 2013, 09:42
Fidel-F2 napisał/a | Pierwszy odcinek Szpiegów w Warszawie
Fcuk! Obrazek | znaczy taki wspaniały ? ;]
Fidel-F2 - 17 Stycznia 2013, 09:45
Farin, nie rozpoznajesz emotki?
joe_cool - 17 Stycznia 2013, 23:41
Skończyłam trzeci sezon "Lie to me"... Czemu nie nakręcili tego więcej?
Taselchof - 18 Stycznia 2013, 23:35
Bo juz od drugiego praktycznie nikt tego nie ogladal
joe_cool - 18 Stycznia 2013, 23:58
Nie znają się
corpse bride - 19 Stycznia 2013, 10:08
Kończę piąty sezon Grey's Anatomy. Nadal jestem wciągnięta.
Homer - 19 Stycznia 2013, 10:45
Najlepsze przed Tobą!
Przebijam się przez Enlighted(Iluminację). Na początku serial mnie delikatnie odrzucił, ale przy kolejnym podejściu kupił .
corpse bride - 19 Stycznia 2013, 10:49
A, zapomniałabym. Oglądamy trzeci sezon Community i trzyma swój porąbany poziom i należy do moich ulubionych seriali nadal.
Taselchof - 19 Stycznia 2013, 11:05
corpse bride, spróbuj jeszcze nie dawno zaczynającego Go On.
Martva - 19 Stycznia 2013, 11:11
Wczoraj przedostatni odcinek pierwszego sezonu Fringe i jak już go skończę, tego sezona, to wezmę coś innego. Wprawdzie od paru odcinków jakby mniej męczy, ale nie jestem fanką.
Taselchof - 19 Stycznia 2013, 13:59
Chyba wyszły od razu dwa przedostatni i ostatni
marekz - 19 Stycznia 2013, 17:36
Fringe - finał serialu (S05E12-13)
Ale dno. :-)
Martva - 19 Stycznia 2013, 17:48
Taselchof, nie widzę żeby był podwójny, wygląda na po prostu ostatni. Ale naprawdę nie wiem czy będzie mi się chciało odpalać drugi sezon kiedyś.
Homer - 19 Stycznia 2013, 17:56
Taselchof nie doczytał, że chodzi Ci o 1 sezon. Zafiksował się na wielkim finale serii .
Taselchof - 19 Stycznia 2013, 19:44
aa w takim razie przepraszam i co okazało się że na końcu wszyscy byli w czyśćcu jak to bywa u Abramsa Czy spotkali ekipę Lostów. Jak jak zobaczyłem w 5 sezonie to padłem.
Matrim - 20 Stycznia 2013, 01:09
Drugi sezon American Horror Story jest świetny. Daje pierwszemu kopa w krocze i poprawia sierpowym. Nawet
Studium szaleństwa i obłąkania. Świetnie zagrane, Jessica Lange jest rewelacyjna, ale cała obsada to wysoki poziom z kilkoma ciekawymi występami gościnnymi (m.in. Świętym Mikołajem).
Mam nadzieję, że utrzymają taki poziom do finału.
Magnis - 20 Stycznia 2013, 14:03
Oglądam ostatnio Allo, allo i muszę przyznać, że jest znakomity. Kiedyś jak leciał dawniej w telewizji to oglądałem i teraz postanowiłem wrócić do niego. Aktorsko zagrany znakomicie. Madam Edith ze swoim fałszującym śpiewem (poprosimy miskę camembertów ) potrafi rozbawić. Rene ma masę kłopotów nie tylko ze strony Niemców czy ruchu obrony, ale także obawia się swojej żony Edith, Yvette i Marii bo jak mówi, że jak się dowiedzą o sobie to go zastrzelą. Nie zabrakło babci, które ze swoim pluje na Niemców czy też nic nie powiem gestapo bawi. Najlepsze gdzie jej zamontowali radiostację . Jest też fałszerz pan Leclerc, który tak samo jest krawcem jak pianistą.Oprócz nich Hans i pułkownik Kurt, Herr Flick, Helga wnoszą wiele do zabawnych sytuacji. Możliwe, ze dzisiaj wrócę znów do kawiarenki z Rene i resztą gości.
Fidel-F2 - 20 Stycznia 2013, 16:24
Magnis, ale proszę Cię, nie recenzuj Czarnych chmur i Czterech pancernych.
Dunadan - 20 Stycznia 2013, 17:33
Ogląda ktoś z was Tron: Uprising? mam mieszane uczucia, w sumie ogląda się fajnie. Niezła obsada - Elijah Wood, Lence Henriksen, gościnnie Olivia Wild i Jeff Bridges. Miejscami rewelacyjne zdjęcia, choć same postaci dość słabo wypadają. Muzyka... połączenie Daft Punk (owycziście) i Sama Hulicka z Mass Effect - niby fajne ale wypada jakoś tak bez szału. Fabuła miejscami idiotyczna i bez ciągłości, miejscami zaskakuje i jest ciekawa. Wkurzający główny bohater który ma chyba depresję... takie młodzieżowe filmidło ale kurcze, nie mogę się powstrzymać
A Henriksen jest genialny w tym serialu, ale swoją genialność pokazał już w Mass Effect.
illianna - 21 Stycznia 2013, 14:08
Matrim, to super, będę oglądać.
A na razie Shield sezon trzeci, lepszy niż drugi, tylko
Martva - 21 Stycznia 2013, 14:09
Zaczęłam Big Bang Theory i czuję że szybko nie skończę
Ziuta - 21 Stycznia 2013, 14:57
Po kilku odcinkach BBT oglądniętych zza ramienia siostry sprawiło, że zacząłem się zastanawiać, jak to jest możliwe, że The IT Crowd miało tylko 24 odcinki, kiedy to coś ma już ponad setkę.
hrabek - 21 Stycznia 2013, 15:04
Też się zastanawiam jak to jest, że IT Crowd miało aż 24 odcinki. W połowie drugiego już mi się odechciało oglądać.
Ziuta - 21 Stycznia 2013, 15:35
Przecież to wybitny serial. Mistrzostwo świata.
Taselchof - 21 Stycznia 2013, 23:29
Odpowiedz krotka - BBT ma Sheldona.
Homer - 22 Stycznia 2013, 00:43
Nie. Po prostu IT Crowd to serial angielski a tan sezony są dużo krótsze. A amerykańskie seriale się ciągnie i ciągnie.
Ozzborn - 22 Stycznia 2013, 02:24
Cytat | Też się zastanawiam jak to jest, że IT Crowd miało aż 24 odcinki. W połowie drugiego już mi się odechciało oglądać. |
To tak jak mi, ale dałem im 3. szansę... niepotrzebnie, chyba pierwszy brytyjski serial, na którym poległem. Tak boleśnie nieśmieszny (pominąwszy może 2 gagi), że o matko z córko...
Fidel dla mnie, nawet jeśli te elemty są w Mad Men to tak boleśnie powolne, że ich nie zauważam. Z górami mnie masz... ale to jednak nie góry degustibusy... srusy
Fidel-F2 - 22 Stycznia 2013, 08:17
No siłą Cię nie zmuszę do oglądania przecież, zaskoczony jestem bo dla mnie to pięknie zrobiony serial. A te elementy są powolne bo to konstrukcja świata, fabuła jest raczej pretekstowa i nieistotna, jest konsekwencją nie sednem. W Mad Men grają lat sześćdziesiąte nie aktorzy.
Ziemniak - 22 Stycznia 2013, 08:24
Ziuta napisał/a |
Przecież to wybitny serial. Mistrzostwo świata. |
Być może. Ale informatyków nie śmieszy. Mają na co dzień lepsze kawałki Ja też wymiękłem koło trzeciego odcinka.
illianna - 22 Stycznia 2013, 12:57
Ziemniak, przepraszam ale ja nie widziałam ani odcinka, znam go tylko z opowieści Ziuty
|
|
|