Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Ziemniak - 23 Października 2007, 21:43
Fidel-F2, wcale Cię nie przekonuję, postanowiłem po prostu podzielić się swoją opinią
| Fidel-F2 napisał/a | | nadmiar telewizji i PS2 |
Trochę nie to pokolenie
Fidel-F2 - 23 Października 2007, 21:56
to luźna uwaga była do ogólnego stwierdzenia elam
mad - 23 Października 2007, 22:00
Odnośnie telewizji: doszedłem do wniosku, że skoro mecze piłkarskie można oglądać przez internet, to właściwie TV nie jest mi potrzebna do niczego... Wcześniej już internet wygrał na każdej płaszczyźnie. Zaczynam się poważnie zastanawiać...
elam - 23 Października 2007, 22:05
ja jeszcze prognozy pogody ogladam w TV.
i ostatnio, w niedziele rano, cos o zyciu w glebinach oceanu, chyba na canal+ widzialam. okolo 1 godzine tygodniowo poswiecam naszej TVP.
mad - 23 Października 2007, 22:13
Mnie rano budzi TVN24. Nie chce mi się wstawać, nie lubię tego, ale jak słyszę pospieszne jazgotanie i kawalkadę obrazów, od razu zmykam do łazienki
Martva - 24 Października 2007, 09:33
| Ziemniak napisał/a | Fidel-F2, wcale Cię nie przekonuję, postanowiłem po prostu podzielić się swoją opinią |
Otóż to, zwłaszcza że przekonywanie Fidela nie ma większego sensu
| mad napisał/a | | to właściwie TV nie jest mi potrzebna do niczego... |
Mnie też nie jest - obejrzę prognozę i ewentualnie kawałeczek wiadomości jak akurat jem kolację w trakcie.
A wracając do tematu - pogoda mnie... denerwuje.
Gwynhwar - 24 Października 2007, 09:50
Rozmemłanie osobiste, brak motywacji, dysonans filozoficzny, bliska zdrada, łamanie zasad, drakońsie wsparcie, brak wsparcia, WSJO, Empik, ja.
Adanedhel - 25 Października 2007, 17:15
Życie...
Gwynhwar - 25 Października 2007, 17:25
Powódź.
Agi - 25 Października 2007, 19:09
Gwynhwar, sąsiedzi?
Gwynhwar - 25 Października 2007, 19:13
Gorzej, ja sama
agnieszka_ask - 25 Października 2007, 22:44
| Adanedhel napisał/a | | Życie... |
Do przodu żyj, żyj kolorowo...
mad - 25 Października 2007, 23:49
Lubię okropną pogodę. Nic, tylko czytać, słuchać muzy i siedzieć w necie. Rozumiem Gargamela
ihan - 26 Października 2007, 08:06
| Martva napisał/a |
IMHO ograniczenie wpuszczania turystów jest bardzo dobrym pomysłem. Może się powinno kazać czytać regulamin przy świadkach, i podpisywać jakiś papierek o podjęciu odpowiedzialności?
Ludzie to głupie są. |
Opowiadała mi znajoma, że w USA przy wejściu do parku narodowego stoi strażnik i rozdaje ulotki ostrzegające przed karmieniem zwierząt, zbliżaniem się do niedźwiedzi, bizonów, łosi, robieniem im zdjęć z bliska itp. Gdy wyraziła zdziwienie strażnik wytłumaczył, że dla parku taniej jest opłacić strażnika rozdającego ulotki dla kretynów, niż wypłacanie odszkodowania. Bo kilka miesięcy wcześniej kobieta, której mąż zginął zaatakowany przez łosia wkurzonego, gdy mężczyzna objął go za szyję, by żona mogła zrobić ładne zdjęcie, oskarżyła park o odszkodowanie. I sąd jej przyznał kilka milionów dolarów. Łudzę się, że Polacy nie są tak głupi, by trzeba im było rozdawać takie ulotki.
Martva - 26 Października 2007, 08:25
| ihan napisał/a | | Łudzę się, że Polacy nie są tak głupi, by trzeba im było rozdawać takie ulotki. |
To przestań się łudzić...
Rafał - 26 Października 2007, 11:35
Policzyłem ignorowane tematy - mam ich 76 sztuk. Chyba się rozmijam z *beep* nurtem forum
gorat - 26 Października 2007, 20:22
A gdzie "ł"?
elam - 26 Października 2007, 20:34
o, dopiero po poscie gorata zauwazylam..
Rafal
ja tez mam cos kolo tego ignorowanych. chociaz wiekszosc dotyczy roznych gier...
Rafał - 28 Października 2007, 16:10
ups
głównym mialo być
Ixolite - 28 Października 2007, 17:07
Rozwiązywanie zadania z programowanio-fizyki w niedzielę wieczorem
Pako - 28 Października 2007, 19:10
Optymalizacja proramu...
zszedłem z 7 sekund na 4, ale dla mnie to mało, chcę mieć więcej!
A jak coś zrobiłem i powinno być szybciej to z nieznanych mi przyczyn program robił puff i przy drugim wejściu w funkcję (w sumie trzecim, ale dwa razy wchodzi z takimi samymi danymi) się wyłacza, bez ostrzeżenia, debugging nic nie pomaga i w ogóle...
No i kod w pascalu jest a nie w c :/
elam - 28 Października 2007, 19:14
Pako, a mnie od tygodnia irytuje nierozwiazany problem przechodzenia EDI miedzy Turynem a Bielskiem . serio.
tzn: kto cie rozumie? ...
Godzilla - 29 Października 2007, 14:31
Przeprowadzka do nowego biura, we wszystkich aspektach. I głowa boląca po kilku godzinach szkolenia na terenie tegoż nowego biura, jeszcze całego w foliach malarskich i oparach farb i nowych mebli. I nowy system telefoniczny, niech go szlag trafi.
Pako - 29 Października 2007, 15:50
| elam napisał/a | tzn: kto cie rozumie? ... |
Pewnie nikt... ale to też jest na swój sposób urocze
hjeniu - 29 Października 2007, 21:32
| Pako napisał/a | Pewnie nikt... ale to też jest na swój sposób urocze |
Jak to nikt - przecież to tak oczywiste, że nawet nic trzeba mówić
merula - 29 Października 2007, 23:21
prasowanie - głupiego robota...
mBiko - 29 Października 2007, 23:30
merula podrzuć do mnie, lubię prasować.
merula - 29 Października 2007, 23:34
Zaczynam zbierać. To co , dziewiątego po Paradoxie wpadasz do mnie i szalejesz z żelazkiem?
edit: lit.
mad - 30 Października 2007, 00:24
| Rafał napisał/a | Policzyłem ignorowane tematy - mam ich 76 sztuk. Chyba się rozmijam z *beep* nurtem forum |
Skombinuj sobie jakiegoś zajefajnego awatara i świat stanie się lepszy
Adanedhel - 30 Października 2007, 08:06
Dzisiejsza podróż komunikacją miejską. Godzina tłoczenia się w tramwaju, gdzie nawet rąk nie mogłem wyprostować, żeby SF poczytać I godzina wysłuchiwania jęków i postękiwań dwóch dzierlatek o wadach i zaletach zamszowych butów w zimie
Nienawidzę komunikacji miejskiej o poranku!!!
|
|
|